özelden yazdımKurtuluş Kara Melahat in numarası var mı? Veya adresini özelden yazar mısınız? Tşk.
herkese merhaba ..bugun demete gittim .gercekten cok moralim bozuldu.cok kotuydu.eger karsi taraf ile soylediklerinde en ufak bir dogruluk payi varsa ben aylardir bosuna bu adami sevdim demektir.... inanilmaz kotuydu. bir de resmen kronometre ile fal bakilio ne bicim olay...
ayrica kimse kusura bakmasin resmen cizgi filmlerdeki kotu cadi gibi ...cok acayip kahkalar atiyor ve bir tane hayatim ile ilgili guzel bir sey soylemedi.. sanki insanlarin mutsuzlugundan guc aliyor gibi bir hali var...bilmiyorum ama bir daha asla ..para ile mutsuzluk satin almak bu demekmis
Özel değilse nasıl bir olayda patladıKızlar kuzey patladı haberiniz olsun.
Yok değil hepimizin ortak sorunu döner mi dönmez mi muhabbeti. Dönmesi imkansızdı zaten. Öyle de oldu. Dönmedi .Özel değilse nasıl bir olayda patladı
iyi yapmışsınız gitmemekle. Ben de gitmeyi düşündüm Demet'e ama vazgeçtim, iyi niyetli bir yaklaşım değil bence dakikayla para almak. Soyleyeceklerini soyle işte :)Ya bu kadın hep mi olumsuz konuşuyor! Bizde bugün gidecektik gitmedik 2 seans almalısınız dediği için yardımcısı.
iyi yapmışsınız gitmemekle. Ben de gitmeyi düşündüm Demet'e ama vazgeçtim, iyi niyetli bir yaklaşım değil bence dakikayla para almak. Soyleyeceklerini soyle işte :)
Kesinlikle Demetin falını dikkate alma bence. Sen kendin daha iyi bilirsin, hissedersin ne yapman gerektiğini.aynen öyle bir de adam asmaca oynar gibi demet.. isminin içinde a var mı e var mı 29 harfi sayana kadar al sana oldu 6 dakika ..çok kötüydü çok..dün adam bana msj attı demetten dolayı kafamda 1 milyon tilki.. şimdi bu saatte bu niye msj attı ne istio bilmemne...demekki bunca zaman benle oynamış diye düşünüyorum..olumlu seylere de olumsuz bakmaya başladım.
bana cıkmadı tatlım bilgin olsun yanı yine bekle de cokta umutla bekleme ben artık baktırmıcam cok ıyı bırı belkıUmay arkadaşıma çıktı dün benimkide çıksa ya direk tarih verdi bana güzel de bakmiŞti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?