ayrica kimse kusura bakmasin resmen cizgi filmlerdeki kotu cadi gibi ...cok acayip kahkalar atiyor ve bir tane hayatim ile ilgili guzel bir sey soylemedi.. sanki insanlarin mutsuzlugundan guc aliyor gibi bir hali var...bilmiyorum ama bir daha asla ..para ile mutsuzluk satin almak bu demekmis
Canim sakin kafana takma, ben uyarida bulunmustum daha once.. demet olumsuzluktan prim yapiyor. Olumlu konustugu seyler icin de net konusmaz zaten. O yuzden yazmistim DEMETİN NET OLUMLU SON KONUŞUP DA OLUMLUYU YAŞAMIŞ OLAN yazsin diye.. ben ona anlik durum sormak icin guvenirim genelde.. x ne dusunuyor, su anda ne yapiyor gibi. Ama bi arkadasimda ani da bilemedigini ogrendim. Yani acikcasi demet ani da bilemiyor artik sanirimaynen öyle bir de adam asmaca oynar gibi demet.. isminin içinde a var mı e var mı 29 harfi sayana kadar al sana oldu 6 dakika ..çok kötüydü çok..dün adam bana msj attı demetten dolayı kafamda 1 milyon tilki.. şimdi bu saatte bu niye msj attı ne istio bilmemne...demekki bunca zaman benle oynamış diye düşünüyorum..olumlu seylere de olumsuz bakmaya başladım.
kartalda hüseyin dede diye bıri var ücretsiz bakım yapıyor çocuğu olmayanlarda yüzde doksan dokuz cocuk yaptırıyor ve çeşitli hastalıklara şifa oluyor yıldizlamaya bakıyor saat 09 30 ile 15 00 arası arayın tel 02163094535
Canim sakin kafana takma, ben uyarida bulunmustum daha once.. demet olumsuzluktan prim yapiyor. Olumlu konustugu seyler icin de net konusmaz zaten. O yuzden yazmistim DEMETİN NET OLUMLU SON KONUŞUP DA OLUMLUYU YAŞAMIŞ OLAN yazsin diye.. ben ona anlik durum sormak icin guvenirim genelde.. x ne dusunuyor, su anda ne yapiyor gibi. Ama bi arkadasimda ani da bilemedigini ogrendim. Yani acikcasi demet ani da bilemiyor artik sanirim
Merhaba arkadaşlar demete gecen sene mayısta gtmştm forumda geçmişte vardır faldan aglayrak cktm cok kotu seyler soyledı ancak aralıkta yaşayacaksn dedıgı brseyı yaşadım.. sonrasında gecen ay yenı cıkan biriyle ılgılı gttim durum cok parlak degldı olumlu dedı hatta evlılıge kadar gtcegmızı soledi ancak patladı olumsuz oldu , yani demete cok takılmayın :)
Haber verilecekler listesine beni de ekleyinn :)))Benim tek diyeceğim Şengül'ü bulursanız bana da haber verin
Rica etsem tutkunun numarasini banada atabilirmisin? Bende randevu almaya calisiyrm Fakat telefonu degismis galibaBen yarın baktıracağım haber veririm
Kurtuluş Kara Melahat in numarası var mı? Veya adresini özelden yazar mısınız? Tşk.
göker'e bende baktırdım enerjisi falan gayet iyi ben aslında telde baktırma olayına sıcak bakmıyorum ama bu fikrimi değiştirdi hem sohbet hem fal olayı çok iyi geldi güzelde şeler söledi inşallah dedikleri olur :)
Canim Sen halen daha tutku ya gidymsn? Telefonunu kaybettik, eger biliysn gomderebilirmsn?Merhaba kızlar, falla ilgili baya konuşmalar geçmiş görünce dayanamadım bende yazmak istedim. Bir arkadaşımın tavsiyesi ve ısrarı üzerine Bakırköy'de bir falcıya gittik adı Tutku, bakıköyde bir cafede bakım yapıyor baya tanınmış orda neyse ben pek inanmazdım böyle fal işlerine filan ama daha ilk açtığı gibi sevgilimi anlatmaya başladı, annesının ısmıne varıncaya kadar söyledi, sevgilimde ayrılmıştık o dönemde ve fal baktırdığım gün tam iki buçuk ay olmuştu ayrıldığımız bana en geç 3 Kasımda seni arayacak ya da dnüp gelecek şeklinde söylemlerde bulunmustu ben ıse ıhtımal vermıyordum dönmesıne fılan çünkü baya bıtmıstı ılıskımız sevgilim tam 30 ekimde benı aradı ve barıştık Tutku herşeyin yola gireceğini hatta yüzük takacağımı filan sylemişti aşk hayatımda dediği gibi oldu bir hafta önce sevgilim bana evlenme teklıfı etti, İş hayatımdaki bütün sıkıntılarımı bana tek tek söyledi falda hem bir falcı gibi hem de yaşam koçuymuş gibi yorumladı her şeyi ve açık ve net İşini kaybediceksin dedi evet aynen öyle oldu Faldan on gün sonra işten çıkarıldım bilmiyorum açıkcası şimdi düzenli olarak gidiyorum ve eğer gerçekten ilgileniyorsanız fal ile kesinlikle tasiye ediyorum kızlar muhakkak gidin Bakırky'de olanlar zaten biliyordur diye tahmin ediyorum . İyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?