İstanbul'da Fal - Falcılar

Genelde olumsuz konuşur ben olumlu konuştuğunu görmedim geçmişle ilgili.

Canim sakin kafana takma, ben uyarida bulunmustum daha once.. demet olumsuzluktan prim yapiyor. Olumlu konustugu seyler icin de net konusmaz zaten. O yuzden yazmistim DEMETİN NET OLUMLU SON KONUŞUP DA OLUMLUYU YAŞAMIŞ OLAN yazsin diye.. ben ona anlik durum sormak icin guvenirim genelde.. x ne dusunuyor, su anda ne yapiyor gibi. Ama bi arkadasimda ani da bilemedigini ogrendim. Yani acikcasi demet ani da bilemiyor artik sanirim

Merhaba bu Hüseyin Dede yi nasıl bulurum bu numara eski galiba, arıyorum olmuyor. Acaba adresi barmı? Yardımcı olursanız sevinirim

telvecem cafe diye bir yer var orda bir bayan var zaten tek kişi bakıyor şiddetle tavsiye ediyorum kızlar

Kızlar taksimde emel abla diye biri varmış yıldızname bakıyormuş bilen varmıdır giden

Ünlü Medyum Ecem Hatun Venhor u tanıyan varmı, ben bugün aradım hiç iyi değildi... hic olumlu konuşmadı hep ölüm ve hastalıklardan bahsetti resmen insanı korkuttu

Merbalar. İstanbul aksarayda özel çapa hastanesi yakınlarında suya bakan bir kadın vardı hiç duydunuzmu? ismi de aynur du sanki. Eğer duyan bilen varsa bekliyorum. Onun hakkında bilgi.

Merhaba arkadaşlar demete gecen sene mayısta gtmştm forumda geçmişte vardır faldan aglayrak cktm cok kotu seyler soyledı ancak aralıkta yaşayacaksn dedıgı brseyı yaşadım.. sonrasında gecen ay yenı cıkan biriyle ılgılı gttim durum cok parlak degldı olumlu dedı hatta evlılıge kadar gtcegmızı soledi ancak patladı olumsuz oldu , yani demete cok takılmayın :)

zaten gecistirerek degil de net olumlu olacak deyip de yasayan yok demetin dediklerini. olumsuzlarin cikmasi zaten cok cok kolay. o yuzden hic gerek yok. an icin de artik bilemedigi oluyormus.

Kizlar, selam melekler kahvesi eren'e gidiyorum, aksama kritik yaparim burda durumu. Bu arada falci sengul'u bulan olursa banada haber versin. Herkese iyi hafta sonlariiii ! :*

Demirciteyze eren Nasıldi eren arkadaşıma bakmisti ama kotuydu ben de emreye baktirmistim o iyi gibiydi.Dios cafe duygu sentinius cafe cansu gidenler çok iyi olduğunu soyluyorlar

Canim Sen halen daha tutku ya gidymsn? Telefonunu kaybettik, eger biliysn gomderebilirmsn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…