Defne nerde bakıyor banada özelden numarasını yazarmısınızbende gidiyorumda güzel güzelde biliyor da öyle yüzüne bakıp sadece konusuyorya neye dayanarak konusuyor çok merak ediyorum ne tür bir fal cesidi tahmini olan varmı?? :))
Pardon demet istemiştimDefne nerde bakıyor banada özelden numarasını yazarmısınız
Pekiiii sen epey bilgi sahibisin demetin falı konusunda anlasılan merak ediyorumki Demetin andaki söyledikleri doğrumudur yani bazen anlık durumları öyle analiz ediyorki şaşa kalıyor insan ( ben genelde anlık durumda merak ettiğim sey için giderim ona ) ve araç kullanmadan bakıyor falına bu bakıma ne deniyor yani ne tür bir fal oluyor cok merak ediyorum çünkü resmen sordugum kişiyse zihnini bilebiliyor
Tersi mi oldu yoksa zaman mı geçti ?Kimseyi oneremiyorum malesef gonul rahatligiyla ama burada su siralarcokkonusulan kuzey ve neslihan cok siradan ve cikmadi bana bunu soyleyebilirim cikanlara da tesaduf cikmistir diye dusunuyorum
Kimseyi oneremiyorum malesef gonul rahatligiyla ama burada su siralarcokkonusulan kuzey ve neslihan cok siradan ve cikmadi bana bunu soyleyebilirim cikanlara da tesaduf cikmistir diye dusunuyorum
Aynı şeyleri bende yaşıyorum inan olumsuz konussalar ne görüyorlarsa daha mutlu olucam pembe tablodan sıkıldımArkadaslar demeti mi yoksa neslihani mi onerirsiniz , fal baktirdigimda ayni konuyla ilgili surekli olumlu konusulmasindan yoruldum cunku sadece tarihleri ileri atiyorlar gelisme olmuyor. Hangisini tavsiye edersiniz ya da baksa onerebileceginiz biri var mi?
Bana ocak ortası subat ortası dedı bişey oldugu yok gecikti mi noldu? Cıkarsa kosa kosa yazarımAralikta Kuzeye baktiranlar, hepimize ocak subat demisti sanirim. Cikan oldu mu? Tarih patlasa bile dedigi sekilde oldu mu olay?
Bana ocak ortası subat ortası dedı bişey oldugu yok gecikti mi noldu? Cıkarsa kosa kosa yazarım
Neslihan baya bilemedi tersi oldu. Kuzey de zaman kaymis olabilir ama iyi bi falci degil buradan 3-4 kisiye benzer cumleleri kurmus zaten hic etkilenmemistim bakarken.. o kadar genel ki soyledikleri nerden meshur oldu anlayamadimTersi mi oldu yoksa zaman mı geçti ?
Her ne kadar ileriyi göremese de Polyannacılık oynamadığı için Demet galiba bunlardan iyi....Hande ve Kuzey'i de defterden sildik...bu falcılar en ufak kıpırtıya dönecek diyorlar galiba....bana da defalarca adam arayacak dediydiler, aynen sana olduğu gibi ''sen arkadaşımsın ''demek için yazdı herif....sanırım bizim falcılardan beklentimiz çok fazla....falcıların birşeyi görebildiği falan yok..görebildikleri tek şey mevcut ilişkide ufak bir hareketlenmenin olduğu, bize de abartarak yansıtıyorlar...benim uzun süreli deneyimlerim şudur ki falcıların en iyisi bile bir b.. göremiyor.Bana da şubatın ortaları demişti.Arayacak dediler evet aradı adam.Ama bahsettikleri, sana çok uygun, hem KUZEY hem HANDE'nin evleneceksiniz dedikleri adam, sevgililer günü öncesi her zaman arkadaş ve dostuz diye alay ederek gitti...
Her ne kadar ileriyi göremese de Polyannacılık oynamadığı için Demet galiba bunlardan iyi....Hande ve Kuzey'i de defterden sildik...bu falcılar en ufak kıpırtıya dönecek diyorlar galiba....bana da defalarca adam arayacak dediydiler, aynen sana olduğu gibi ''sen arkadaşımsın ''demek için yazdı herif....sanırım bizim falcılardan beklentimiz çok fazla....falcıların birşeyi görebildiği falan yok..görebildikleri tek şey mevcut ilişkide ufak bir hareketlenmenin olduğu, bize de abartarak yansıtıyorlar...benim uzun süreli deneyimlerim şudur ki falcıların en iyisi bile bir b.. göremiyor.
Hande, hemen ve mutlaka evlendiriyor zaten nedense :)Bana da şubatın ortaları demişti.Arayacak dediler evet aradı adam.Ama bahsettikleri, sana çok uygun, hem KUZEY hem HANDE'nin evleneceksiniz dedikleri adam, sevgililer günü öncesi her zaman arkadaş ve dostuz diye alay ederek gitti...
Olumlu deyip te yaşayan varsa ya da olumsuz deyip te olumlu olan varsa yazsın lütfen..ben bir kişi tanıyorum olumlu deyip te olmayanBu arada Demet'in durum analizinde de yanildigi olabiliyor. Cunku daha once de belirttigim gibi %90 sizin dusuncenizi, % 10 karsi tarafin dusuncesini okuyor. Ornegin bir arkadasima soylediklerine once ikimiz de sok olduk, cunku aynen tarif ettigi gibiydi diye dusunmustuk. Ancak sonradan durumun hic de Demet'in anlattigi gibi olmadigini ogrendik net olarak karsi tarafin ailesinden.
Demet'in kazandigi tek nokta cok net olumsuz gorunce soylemesi. Onun disinda olumlu gorup oyaladiklarindan bir sey cikmiyor.
Kisisel dusuncem bugun farkli detaylarla bilip gelecekle ilgili de hem olumlu hem olumsuz (farkli konularda olsa da) soyleyen falcilarin iyi oldugudur.
Demet'in gevelemeden NET OLUMLU SON soyleyip de yasayan varsa buyursun yazsin :)) Herkesin de hayati o kadar kotu degil yani diyecegim. Pembecileri ifsa ettigimiz gibi bunu da yazmak gerek diye dusunerek paylasiyorum.
benim demek istedigim NET OLUMLU soyleyip NET OLUMLU yasayan.. neredeyse eminim boyle bir sey olmadigina ama :))Olumlu deyip te yaşayan varsa ya da olumsuz deyip te olumlu olan varsa yazsın lütfen..ben bir kişi tanıyorum olumlu deyip te olmayan
evet görelim bakalım :))benim demek istedigim NET OLUMLU soyleyip NET OLUMLU yasayan.. neredeyse eminim boyle bir sey olmadigina ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?