İstanbul'da Fal - Falcılar

canim demet psisik yani para psikoloji ile bakiyor. bildikleri zaten 90% senin dusuncelerin, %10 da adamin oluyor.
cok uzun zamandir tanirim oyledir hep. zaten bu yuzden isle ilgili hep yanilmistir, ozel hayatta da cok yakin gelecegi bilir.

gidisati an itibariyle soyler ancak, 1-2 sonra farkli degisimler olsa onlari goremez.

Kimseyi oneremiyorum malesef gonul rahatligiyla ama burada su siralarcokkonusulan kuzey ve neslihan cok siradan ve cikmadi bana bunu soyleyebilirim cikanlara da tesaduf cikmistir diye dusunuyorum

Neslihanı bende beğenmedim ağzımdan laf almaya çalıştım ve şubat ayının ilk haftası öngördüğü şey çıkmadı.

Ne KUZEY'in ne HANDE'nin dedikleri olmadı.Gelecek, evlilik bile gördükleri adam başka kadınla çekti gitti.İnanmamıştım gidişat belliydi ama, insan ya öyleyse diyor.Çok kısa zamanda fallar patadı.Neslihan bu adam olmaz demişti.Fala inanma falsız kalma demişler deyip çekildim kenara.Telefon numaramı bile değiştim.Zaten aramıyordu.En azından beklentim olmaz dedim.Herkese sevdiğiyle olsun dileğimi gönderiyorum...

Aynı şeyleri bende yaşıyorum inan olumsuz konussalar ne görüyorlarsa daha mutlu olucam pembe tablodan sıkıldım

Bana ocak ortası subat ortası dedı bişey oldugu yok gecikti mi noldu? Cıkarsa kosa kosa yazarım

Bana da şubatın ortaları demişti.Arayacak dediler evet aradı adam.Ama bahsettikleri, sana çok uygun, hem KUZEY hem HANDE'nin evleneceksiniz dedikleri adam, sevgililer günü öncesi her zaman arkadaş ve dostuz diye alay ederek gitti...

Son düzenleme:
Tersi mi oldu yoksa zaman mı geçti ?
Neslihan baya bilemedi tersi oldu. Kuzey de zaman kaymis olabilir ama iyi bi falci degil buradan 3-4 kisiye benzer cumleleri kurmus zaten hic etkilenmemistim bakarken.. o kadar genel ki soyledikleri nerden meshur oldu anlayamadim

Her ne kadar ileriyi göremese de Polyannacılık oynamadığı için Demet galiba bunlardan iyi....Hande ve Kuzey'i de defterden sildik...bu falcılar en ufak kıpırtıya dönecek diyorlar galiba....bana da defalarca adam arayacak dediydiler, aynen sana olduğu gibi ''sen arkadaşımsın ''demek için yazdı herif....sanırım bizim falcılardan beklentimiz çok fazla....falcıların birşeyi görebildiği falan yok..görebildikleri tek şey mevcut ilişkide ufak bir hareketlenmenin olduğu, bize de abartarak yansıtıyorlar...benim uzun süreli deneyimlerim şudur ki falcıların en iyisi bile bir b.. göremiyor.

Bencede en iyisi durum analizine sadece demete giderim ben artık Neslihanin bana verdiği tarihlerden 16 Şubat tırt oldu bugun meydana gelen bir olaydan dolayi diğer verdiği tarih 25 martta buna baglı olarak imkansızlastı tek çare dua anladım ben falmış falan hikaye

Hande, hemen ve mutlaka evlendiriyor zaten nedense :)

Bu arada Demet'in durum analizinde de yanildigi olabiliyor. Cunku daha once de belirttigim gibi %90 sizin dusuncenizi, % 10 karsi tarafin dusuncesini okuyor. Ornegin bir arkadasima soylediklerine once ikimiz de sok olduk, cunku aynen tarif ettigi gibiydi diye dusunmustuk. Ancak sonradan durumun hic de Demet'in anlattigi gibi olmadigini ogrendik net olarak karsi tarafin ailesinden.

Demet'in kazandigi tek nokta cok net olumsuz gorunce soylemesi. Onun disinda olumlu gorup oyaladiklarindan bir sey cikmiyor.

Kisisel dusuncem bugun farkli detaylarla bilip gelecekle ilgili de hem olumlu hem olumsuz (farkli konularda olsa da) soyleyen falcilarin iyi oldugudur.

Demet'in gevelemeden NET OLUMLU SON soyleyip de yasayan varsa buyursun yazsin :)) Herkesin de hayati o kadar kotu degil yani diyecegim. Pembecileri ifsa ettigimiz gibi bunu da yazmak gerek diye dusunerek paylasiyorum.

Kızlar merhaba ACİL BANA DEMETİN numarasını atar mısız bende bugün baktırıyım yorum yazcam merak ettim

Olumlu deyip te yaşayan varsa ya da olumsuz deyip te olumlu olan varsa yazsın lütfen..ben bir kişi tanıyorum olumlu deyip te olmayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…