- 17 Aralık 2015
- 398
- 203
- 103
- 35
Ben telefonda baktırdım. Enerji farkı vardır belki. İyi şeyler çıksın inşallah kötü şeyler çıkmasın.Çıkmadi demeyin yaaa umitliyim ben suan arkadasinla ıletisime gecicrk dedi gecti bu cocuk sana gelecek gelmezse de ben fali birakirim dedi 3 gün 3 hafta cuma yada cumartesi konusacaksinsi dedi ayyy bana ciksin ya
Yazdım cnmZeynep' in Tel. ini ozelden atar misiniz?
Ben 1 seneye yakın gittim Nermine hiç bir dediği çıkmadı,hep belki çıkar belki çıkar diyeGeçen sene Nermin in adının çok geçtiği zaman baktırmıstım çıkmamıştı ama belli olmuyo fal işte :)) güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah sana çıkar canım ama o iddalı kelimeleri hepsi kullanıyor ne yazıkkiÇıkmadi demeyin yaaa umitliyim ben suan arkadasinla ıletisime gecicrk dedi gecti bu cocuk sana gelecek gelmezse de ben fali birakirim dedi 3 gün 3 hafta cuma yada cumartesi konusacaksinsi dedi ayyy bana ciksin ya
Aynen bana da iddialı şeyler demişti zaten ayrıldık gitti falı tamamen patladı.İnşallah sana çıkar canım ama o iddalı kelimeleri hepsi kullanıyor ne yazıkki
Kızlar zeynep için pembe tablocu gbi bi intiba mı var acaba? :S[/QUOTE
Zeynep'in görüşeceksin dediği adamla 4-5 aydır hala görüşemedik..bende pembeci mi diye düşünmedim değil
TutKu hangi csfede bakıyor bilem varmi
@working19Hadi ya o kadar övüldü ki baktırdım(
MerhabaCanim tutku telefonda bakiyor .hangi cafede calisiyor bilmiyorum acikcasi
Tutku nun soyadi kaynakmı secret cafede bakıyor o olabilirmiCanim tutku telefonda bakiyor .hangi cafede calisiyor bilmiyorum acikcasi
Evet canim tutku kaynak. Sacret cafe dekimi bilmiyorum. Ben tesadufen internette bulup denedim.Tutku nun soyadi kaynakmı secret cafede bakıyor o olabilirmi
Tutku bakirkoyde bakirkoy kahvesi diye bi yerde bakiyordu en sonhandenin şu tarihe kadar olacak dediği bir olay 1 Hafta önce gerçekleşti handeye baktırıp başka falı çıkan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?