İstanbul'da Fal - Falcılar

Çıkmadi demeyin yaaa umitliyim ben suan arkadasinla ıletisime gecicrk dedi gecti bu cocuk sana gelecek gelmezse de ben fali birakirim dedi 3 gün 3 hafta cuma yada cumartesi konusacaksinsi dedi ayyy bana ciksin ya
Ben telefonda baktırdım. Enerji farkı vardır belki. İyi şeyler çıksın inşallah kötü şeyler çıkmasın.

Kuzey'e 1 ay arayla iki kez gittim. Ilkinde bu adamla yuzlesmen olacak, ego tatmini yasayacaksin..ama bununla sonunuz yok, olmaz dedi. 2. Gittigimde ruh esin kesin donecek dedi 2. kez baktirmadan once bi yuzlesme yasadim gercekten ama barisma ihtimali yok artik.
Hande'ye de dogrulamak icin 2 ay arayla gittim, ikisinde de benzer seyler soyledi...Mart sonu tarih verdi..hic umudum yok artik ama olursa yazarim

Kızlar çıkan fal haberi: daha önce yazmıştım Kuzey arkadaşıma eskisi için Ocak sonu arayacak seni ama olmayacak demişti. 2 gün önce aradı Ocak sonu değil ama Şubat sonu oldu 1 ay gecikmeli de olsa çıktı :)

Geçen sene Nermin in adının çok geçtiği zaman baktırmıstım çıkmamıştı ama belli olmuyo fal işte :)) güzel haberlerini bekliyoruz
Ben 1 seneye yakın gittim Nermine hiç bir dediği çıkmadı,hep belki çıkar belki çıkar diye (sıradan bir falcı bence diğerlerinden hiç bir farkı yok,çok güleryüzlü iyi biri ama bu fal için yeterli deil

Çıkmadi demeyin yaaa umitliyim ben suan arkadasinla ıletisime gecicrk dedi gecti bu cocuk sana gelecek gelmezse de ben fali birakirim dedi 3 gün 3 hafta cuma yada cumartesi konusacaksinsi dedi ayyy bana ciksin ya
İnşallah sana çıkar canım ama o iddalı kelimeleri hepsi kullanıyor ne yazıkki

Kızlar zeynep için pembe tablocu gbi bi intiba mı var acaba? :S

Hadi ya o kadar övüldü ki baktırdım (

handenin şu tarihe kadar olacak dediği bir olay 1 Hafta önce gerçekleşti handeye baktırıp başka falı çıkan var mı

Selam kızlar
Fal delisi komşum yüzünden baktırıyoruz birilerini buldukça. Hatta bi kere te kadıköye gittik 3 saat sıra bekledik kadın isim veriyor diyolardı doğruymuş aklına gelen her ismi saydı sağolsun. Saçmasapan birisiydi
Bakırköyde de toprağa gittik o da kısacık baktı bilemedi diyemem ama çok da oo süper değildi
Bi hülya ablam var benim ona baktırıyoruz güzel biliyor o . Tabi burda isim veriyor her şeyi biliyor diye okuduğum falcılar olduu için ona eh derdim . Meğer onlar da reklammış
Hülya ablanın 10 dediğinden rahat 7 si kesin çıkar . Bazen kavga ederiz işte sevgilin arayacak koşa koşa gideceksin der mesela ben de eğer gidersem .... derim . O an asla gitmeyeceğime inanırım ama tam dediği gibi olur aramaz dediğim adam arar falan
Ama mesela yeğenime sen 2017 ya ilk ya 2. Ay evleniyosun demişti , hiç ortada bişey yoktu , ama ayrıldığı sevgilisyle değil yeni birine aşık olacaksın bu adamla değil ama gelinlikle görüyorum aniden evleneceksin demişti. Şubatta evlendi bizim kız apar topar Ama ayrıldığı sevgilisyle oldu.
Bi iş arkadaşlarını götürmüşlerdi bizi kiler , oğlana sen çok büyük bişey atlatacaksın ölmeye yaklaşacaksın ama bişe olmaya ak dedi . Oğlana ateş etmişler . Ölmedi ama ölecek gibiydi aylarca yattı alçılar içinde şimdi yavaş yavaş yürüyormuş o halde hülya ablaya fal. Aktırmaya yğraşıyor . Bişe ılmaya ak demişti adam kevgire döndü ama bakış açısı tabi neticede böyle bir durum olacağını bildi . Oğlan da ucuz atlattım bak bişey olmadı diyor . Gerçi daha ne olacaksa .
Yengemin falı a baktı . Hamile kalacaksın kızın olacak dedi . Uzakta bi akraban var beyninde sorun var dedi . Hakaten onun almanyadaki yengesinin beyninde tümör çıktı. Bi ara ameliyat oldu hülya abla hayır bitmemiş bu iş çıkmaya ak hastaneden dedi kadını çıkarmadılar . Tekrar edecek dedi tekrar etti tümör . Bu şarı bildi . Ama mesela benek kız olacak demişti ısrarla ve yengem hamile ama bebek erkek Bana da yata aksın para kalkacaksın para diyor . Çokz engin olacaksın diyor . Ben yatıyorum oarasızlık kalkıyorum paasızlık hahaha . Ama misal bozuk işim varsa hayır bak arayacaklar düzelece diyor ve tak arıyorlar . Ne bileyim ya , garip bir insan işte . gayet detaylı bakıyor , dünya tatlısı da bir kadın . Down sendromlu bir oğlu var , beyin özürlü bir kaynı var , alzheimer bi kaynanası var . Yani görünen o ki , zaten hülya abladan iyi böyle harika bilen yok. Bari ona baktırın da , beğenirseniz falını 20-30 bişey verin . Sevap da olur hem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…