İstanbul'da Fal - Falcılar

Bi de tabi bize de şu çok iyi dediğiniz birilerini önerirseniz harika olur . Sürekli hülya ablaya gitmekten utanıyoruz artık ki bizden para almıyor üstüne de bir sürü masraf ediyor çay kahve ikram va Mümkünse telefonda falan bakan olursa daha iyi. 7880 sayfayı okumayayım şimdi .

Zeynep anda nasıl dersin peki canım gelecek hadi cıkmadı diyelim anlık durumlardaki söylediklerine inanmalı mı dersin

Son düzenleme:
Nerde yeri

Kız ne yeri :) hülya abla paralı falcı değil ki bize bakıp duruyo etrafındakilere tanıdıklara falan . Biz de ara ara çıkarıp veriyoz üç beş lira o da fal parası diye değil işte abla kemale oyuncak alırsın falan diye . Bildiğin ev hanımı. Esenyurt saadetdere mahallesinde evi . Telefonuna atarsınıx . Bakar o . Beğenirseniz , içinizden de gelirse , ya kendisine para verirsiniz ya oğluna hediye alırsınız ne bileyim işte

var da , yazayım mı burdan . Ay kadının numarasını da veriyorum haberi yok şimdi millet arayıp duracak . Söyleyin ona seni profesyonel falcı yapcakmış senin serap deyin
Valla bu soytarılardan iyi , en azından hem biliyo hem ona para verince kendimi kötü hissetmiyorum. Gerçi o bana daha çok masraf ediyo her gittiğimde

Özelden at

Kızlar Zeynep konusunda ben kendimden örnek vereyim. Bana hiç bir zaman tarih vermemişti 1 ay 3 ay falan diye. Hep yakında çok yakında dedi. İlk defa son baktırdığımda verdi o da çok yakın tarih zaten belli edecek kendini. Bir de hiç değiştirmez dediğini. Ama sanırım öngörü sınırları da çok geniş değil. Yani bir sene sonrasını söyleyemiyor. Kendimden örnek vereyim yine. Bana hep dedi sende bir yüzük parlıyor diye. Ben de sanıyordum ki fal baktırma nedenim olan kişiden gelecek ama imkan vermiyordum. Ama bunun yanında Yen'i birisiyle de tanışacaksın diyordu. Şimdi mesela bu yüzük konuşmasının yenisinden geleceğini belirtti. Sanki önünde bir resim görüyor ama parça parça açılıyor ona resim. Diğer parça için zaman geçmesi lazım gibi. Pembe tablocu mu derseniz bir keresinde aradığımda şunu söylemişti: Biraz önce bir kadınla görüştüm sevmiyor seni aramayacak dedim kadın benimle kavga etti dedi. Napayım ne görüyorsam onu söylüyorum dedi. O nedenle pembeci olduğunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…