İstanbul'da Fal - Falcılar

Sütlü kahve Neslihan çok yakın tarihler veriyordu baktiranlar yorum yapabilir mi verdiler gi tarihlerde tutan oldu mu?
Benim henuz çıkmadı anlik bakimda süper ama buyuye giriyormus arkadaslarim gitti buyu var 1000 liraua hallederim garanti diyormus sogudum acikcasi

Evet anda superdi tak tak söyledi ama gelecekde herkese yakin tarih verdi
Benim henuz çıkmadı anlik bakimda süper ama buyuye giriyormus arkadaslarim gitti buyu var 1000 liraua hallederim garanti diyormus sogudum acikcasi
Evet anda suoerdi tak tak söyledi ama gelecek de çok yakın tarihler vermesine rağmen henüz çıkan yok sanırım

Selam cnm halkalı Nermine çok önceden telefonda baktırmıstım yani sıradan bi faldı acaba yüzyüze daha mı iyidir hiç telefonda baktı mı sana?

Kızlar Göker e telefonda baktırdım su falı, anda bence iyiydi büyük beklentim olmadıgı için çıkar çıkmaz bilemiyorum ama nokta atışı tahminleri vardı hatta dediği bişeyi sonradan öğrendim. Çıkar mı zaman gösterecek:)

Kızlar Kadıköye gideceğim benim bildiğim düzgün bir falcı yok gittiklerim fos çıktı. Var mı tavsiyesi olan?

Bu arada aralıkta Kuzeye baktırmıştım şubatta iş değişikliği olacak, bir an önce adım atmalısın geç bile kaldın demişti. İş değişikliği olmadı ama onun için görüşmem oldu, cv falan istendi şu an beklemedeyim. Martta da aşkla ilgili eskisi dönecek demişti ama hiççç umudum yok bekleyip göreceğim. Arkadaşıma 2018de evleneceğin kişiyle tanışacaksın demişti ama tarif ettiği kişiyle geçen ay tanıştı eğer o kişiyse falı 1 sene erken çıktı :) şimdilik bu kadar gelişme olursa yazarım.

Selam kızlar neslihan a bende gittim ama tıplam 5 dakika fal baktı ve hiç bişi anlamadım :)) bi dahada gitmem :)

Kızlar telefonda bakan zeynep nasıl bahsi geçti merak ettim, deneyimi olan?:)

Kızlar telefonda bakan zeynep nasıl bahsi geçti merak ettim, deneyimi olan?:)
Ben tabikide denedim =)))
Isim veriyor sevfilimin adini verdi yegenimi verdi felan cok iti dinlemek lazim karmaşık konusuyor genel olarak iyiydi cikarmi beklemek lazim isim vermesi cok ilginc telefondan sonucda

Haa denenebilir mi eet denenmeli.bence yasli bi kadin galiba ses tonundan oylw anladim
Sen memnun kalmışsın bu iyi referans tabi
Benim için karşı tarafın düşüncesi çok önemli o yüzden kararsızım zeynep e başka baktıran var mı ki? :)

Merhaba h_gril bu halkalı nerimanın tam adresi ve ücretini öğrenebilirmiyim? Yada telefon numarasını.

Ben tabikide denedim =)))
Isim veriyor sevfilimin adini verdi yegenimi verdi felan cok iti dinlemek lazim karmaşık konusuyor genel olarak iyiydi cikarmi beklemek lazim isim vermesi cok ilginc telefondan sonucda
İsim vermesine şaşırdım..keza 3-4 baktırdım ama hiç isim vermedi bana, hem de hiç

Sürekli hayatına dair diye konuşuyor karmaşık konuşuyor ama isim verdi Emin'im hatta ona şaşırmıştım

Benim de 4. baktırmamdı geçen pazar. Bana da ilk defa tarih verdi mesela. Hep yakında çok yakında diye konuşurdu şimdi ilk defa süre verdi. Bekleyelim görelim çok da uzun bir zaman değil. Derseniz ki neden bu kadar çok baktırdın. Telefonumdaki fal içeren isimlere şöyle bir göz gezdirdiğimde en çıkar dediğim o çünkü. Benim çok yakın bir arkadaşıma imkansız ya saçmaladı dediğimiz bir şey söylemişti. Biz inanmamıştık açıkçası ama 2 ay sonra dediği gibi oldu. Amaç reklam da değil bu arada çünkü ben baya da para kaptırdım. Hatta nermin i denemeyi düşünüyorum. Yakın zamanda Nurgül ve Tutku'yu denedim falan. Ama referans noktam Zeynep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…