Benim henuz çıkmadı anlik bakimda süper ama buyuye giriyormus arkadaslarim gitti buyu var 1000 liraua hallederim garanti diyormus sogudum acikcasiSütlü kahve Neslihan çok yakın tarihler veriyordu baktiranlar yorum yapabilir mi verdiler gi tarihlerde tutan oldu mu?
Evet anda suoerdi tak tak söyledi ama gelecek de çok yakın tarihler vermesine rağmen henüz çıkan yok sanırımBenim henuz çıkmadı anlik bakimda süper ama buyuye giriyormus arkadaslarim gitti buyu var 1000 liraua hallederim garanti diyormus sogudum acikcasi
Selam cnm halkalı Nermine çok önceden telefonda baktırmıstım yani sıradan bi faldı acaba yüzyüze daha mı iyidir hiç telefonda baktı mı sana?O gun 3 arkadasimla halkali nermine gittik 3 muzede anlik durumu tabiki super tespit etti bi arkadasima dediki mahkemelik olayın olucak ve beyaz tombis yuzlu bi arkadaaini göreceksin ama temiz yani basina bisi gelmicek dedi 3 gun sonra kimliksiz gezdigi için almislar eski bi arkadasini gormus beyaz süratli olani. Bana dediki seninki bi arkadasinla seninle alakali iletisime gecicek az once ogrendim ki arkadasima yaziormus kiz arkadasima sen i.phone alacaksin dusunuyorsun demisglti ciddende konusuyorduk ve kiz dün aldi. Dier kiz arkim kocasi ile bosanior dediki bu adam yalanci sana cok cektiricek ama bosanmaniz yok aricak seni dedi dün aramis kiz acmamis beni bilen bilir kimseyi yanlisa yoneltmem ama Allah da sahit bunlar yasananlar ama asla telefonda baktirmayn ben nerminin telefon falini prk sevmiorm umarim esas olayida cikarda rahatlarim gene gitcem bugun =)
Bende telefonda begenmedim ama daha once çıktığı için yuz yuze gittim çok basariliydiSelam cnm halkalı Nermine çok önceden telefonda baktırmıstım yani sıradan bi faldı acaba yüzyüze daha mı iyidir hiç telefonda baktı mı sana?
Çıksa be güzel olurdu tatlım:)Sütlü kahve Neslihanın bana verdiği 16 subat elendi hiç bir halt olmadı şimdi 25 martı bekliyorum ondanda umutlu degilim :) ben kendi adıma neslihanın üzerine koca bir çarpı atıyorum
Ben tabikide denedim =)))Kızlar telefonda bakan zeynep nasıl bahsi geçti merak ettim, deneyimi olan?:)
Haa denenebilir mi eet denenmeli.bence yasli bi kadin galiba ses tonundan oylw anladimKızlar telefonda bakan zeynep nasıl bahsi geçti merak ettim, deneyimi olan?:)
Sen memnun kalmışsın bu iyi referans tabiHaa denenebilir mi eet denenmeli.bence yasli bi kadin galiba ses tonundan oylw anladim
İsim vermesine şaşırdım..keza 3-4 baktırdım ama hiç isim vermedi bana, hem de hiçBen tabikide denedim =)))
Isim veriyor sevfilimin adini verdi yegenimi verdi felan cok iti dinlemek lazim karmaşık konusuyor genel olarak iyiydi cikarmi beklemek lazim isim vermesi cok ilginc telefondan sonucda
Sürekli hayatına dair diye konuşuyor karmaşık konuşuyor ama isim verdi Emin'im hatta ona şaşırmıştımİsim vermesine şaşırdım..keza 3-4 baktırdım ama hiç isim vermedi bana, hem de hiç
Sürekli hayatına dair diye konuşuyor karmaşık konuşuyor ama isim verdi Emin'im hatta ona şaşırmıştım
Çıksa be güzel olurdu tatlım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?