İstanbul'da Fal - Falcılar

Selam

Selam canim beni hatirlarsin belki, Bende gecen hafta tutku ya baktirmistim, bir dedigini yasadim ama Diger soyledikleri olucakmi bilmiyorum beklemedeyim. Sen deneyecek oldugun bir falci daha var demistin. O kisi zeynepmi? Eger denediysen Ve memnunsan Bende denemek isterim. Tutkunun soylediklerinin saglamasini yapmak icin. Rica etsem Zeynep in telefonunu banada verebilirmisin? Tesekkurler

Kuzey ve handeye baktırdım mart ayı dediler umarım dedikleri gerçekleşir.Kuzey hakkında son yazılanlardan sonra umudumu kaybetmeye başladım.Malesef kuzey patlarsa handede patlamış olacak

Kuzey ve handeye baktıranlardan gerçekleşen varmı hiç?

Kuzey ve handeye baktıranlardan gerçekleşen varmı hiç?
Kuzeyin bana çıkması imkansız çünkü dediği şeyin olması için benim istemem lazım ben asla istemiyorum. :)

Hande yazın bakmıştı ve çıkmamıştı handenin falı da.

Kuzeyin fal erken çıkarsa hiç şaşırmam çünkü bana dediklerinden bir tanesi 7 ay erken oldu

Merhaba numarasini alabilirmiyim nerminin

Kızlar Nermin e telefonda baktırdım. Zeynep le taban tabana zıt şeyler söyledi. Bakalım hangisi çıkacak. Zeynep in verdiği tarih kısa zaten çıkarsa onunki doğru o zaman Nermin fos demektir. Ama çıkmazsa bakalım Nermin çıkacak mı

dört gözle bekliyoruz seni !! ilk ben sıradayım

Geçen sene Nermin in adının çok geçtiği zaman baktırmıstım çıkmamıştı ama belli olmuyo fal işte :)) güzel haberlerini bekliyoruz

Geçen sene Nermin in adının çok geçtiği zaman baktırmıstım çıkmamıştı ama belli olmuyo fal işte :)) güzel haberlerini bekliyoruz
Çıkmadi demeyin yaaa umitliyim ben suan arkadasinla ıletisime gecicrk dedi gecti bu cocuk sana gelecek gelmezse de ben fali birakirim dedi 3 gün 3 hafta cuma yada cumartesi konusacaksinsi dedi ayyy bana ciksin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…