- 3 Ocak 2017
- 233
- 264
- 103
Benim de 4. baktırmamdı geçen pazar. Bana da ilk defa tarih verdi mesela. Hep yakında çok yakında diye konuşurdu şimdi ilk defa süre verdi. Bekleyelim görelim çok da uzun bir zaman değil. Derseniz ki neden bu kadar çok baktırdın. Telefonumdaki fal içeren isimlere şöyle bir göz gezdirdiğimde en çıkar dediğim o çünkü. Benim çok yakın bir arkadaşıma imkansız ya saçmaladı dediğimiz bir şey söylemişti. Biz inanmamıştık açıkçası ama 2 ay sonra dediği gibi oldu. Amaç reklam da değil bu arada çünkü ben baya da para kaptırdım. Hatta nermin i denemeyi düşünüyorum. Yakın zamanda Nurgül ve Tutku'yu denedim falan. Ama referans noktam Zeynep.
Kuzeyin bana çıkması imkansız çünkü dediği şeyin olması için benim istemem lazım ben asla istemiyorum. :)Kuzey ve handeye baktıranlardan gerçekleşen varmı hiç?
Kuzeyin fal erken çıkarsa hiç şaşırmam çünkü bana dediklerinden bir tanesi 7 ay erken olduBu arada aralıkta Kuzeye baktırmıştım şubatta iş değişikliği olacak, bir an önce adım atmalısın geç bile kaldın demişti. İş değişikliği olmadı ama onun için görüşmem oldu, cv falan istendi şu an beklemedeyim. Martta da aşkla ilgili eskisi dönecek demişti ama hiççç umudum yok bekleyip göreceğim. Arkadaşıma 2018de evleneceğin kişiyle tanışacaksın demişti ama tarif ettiği kişiyle geçen ay tanıştı eğer o kişiyse falı 1 sene erken çıktı :) şimdilik bu kadar gelişme olursa yazarım.
Selam tutku hangi cafe de acaba
Selam canim beni hatirlarsin belki, Bende gecen hafta tutku ya baktirmistim, bir dedigini yasadim ama Diger soyledikleri olucakmi bilmiyorum beklemedeyim. Sen deneyecek oldugun bir falci daha var demistin. O kisi zeynepmi? Eger denediysen Ve memnunsan Bende denemek isterim. Tutkunun soylediklerinin saglamasini yapmak icin. Rica etsem Zeynep in telefonunu banada verebilirmisin? Tesekkurler
Kuzeyin fal erken çıkarsa hiç şaşırmam çünkü bana dediklerinden bir tanesi 7 ay erken oldu
Merhaba numarasini alabilirmiyim nermininO gun 3 arkadasimla halkali nermine gittik 3 muzede anlik durumu tabiki super tespit etti bi arkadasima dediki mahkemelik olayın olucak ve beyaz tombis yuzlu bi arkadaaini göreceksin ama temiz yani basina bisi gelmicek dedi 3 gun sonra kimliksiz gezdigi için almislar eski bi arkadasini gormus beyaz süratli olani. Bana dediki seninki bi arkadasinla seninle alakali iletisime gecicek az once ogrendim ki arkadasima yaziormus kiz arkadasima sen i.phone alacaksin dusunuyorsun demisglti ciddende konusuyorduk ve kiz dün aldi. Dier kiz arkim kocasi ile bosanior dediki bu adam yalanci sana cok cektiricek ama bosanmaniz yok aricak seni dedi dün aramis kiz acmamis beni bilen bilir kimseyi yanlisa yoneltmem ama Allah da sahit bunlar yasananlar ama asla telefonda baktirmayn ben nerminin telefon falini prk sevmiorm umarim esas olayida cikarda rahatlarim gene gitcem bugun =)
Tutkuyla Zeynep hangi Cafede bakıyorlar acaba cep numaralarini alabilirmiyimCanım tutku kaça bakıyordu/özelden tutkunun cebini yazabilir misin?
ben de denedim baya şok oldum umarım dediği çkmazKızlar telefonda bakan zeynep nasıl bahsi geçti merak ettim, deneyimi olan?:)
zeynebin numarasını alabilirmiyiz birde ne kadara bakıyorben de denedim baya şok oldum umarım dediği çkmaz
Şok oldum derken :) olumsuz mu konuştu canım yani olabilitesi var mıben de denedim baya şok oldum umarım dediği çkmaz
hem olumlu hem olumsuz. dogru olup olmadıgını bilmiyorum cıkarsa yazarımŞok oldum derken :) olumsuz mu konuştu canım yani olabilitesi var mı
Ben de baktırıcam gece yazarım
dört gözle bekliyoruz seni !! ilk ben sıradayımKızlar Nermin e telefonda baktırdım. Zeynep le taban tabana zıt şeyler söyledi. Bakalım hangisi çıkacak. Zeynep in verdiği tarih kısa zaten çıkarsa onunki doğru o zaman Nermin fos demektir. Ama çıkmazsa bakalım Nermin çıkacak mı
Geçen sene Nermin in adının çok geçtiği zaman baktırmıstım çıkmamıştı ama belli olmuyo fal işte :)) güzel haberlerini bekliyoruzKızlar Nermin e telefonda baktırdım. Zeynep le taban tabana zıt şeyler söyledi. Bakalım hangisi çıkacak. Zeynep in verdiği tarih kısa zaten çıkarsa onunki doğru o zaman Nermin fos demektir. Ama çıkmazsa bakalım Nermin çıkacak mı
Çıkmadi demeyin yaaa umitliyim ben suan arkadasinla ıletisime gecicrk dedi gecti bu cocuk sana gelecek gelmezse de ben fali birakirim dedi 3 gün 3 hafta cuma yada cumartesi konusacaksinsi dedi ayyy bana ciksin yaGeçen sene Nermin in adının çok geçtiği zaman baktırmıstım çıkmamıştı ama belli olmuyo fal işte :)) güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?