- 3 Ocak 2017
- 233
- 264
- 103
Hande yeni biri olacak kuzey ise eskisi dönecek dedi.Kafam iyice karıştı
Walla bilmiyorum kuzey bu ay sonuna kadar dönecek dedi hande ise yeni kişiyi tarif etti.Hatta handeye iki kez gittim 1 ay arayla her ikisindede böyle bi kişiden bahsetti.Herhalde ilk baktığı falı hatırlıyor olamaz.Beklemekten başka yapacak hiç bi şey yok:)Bana da ikisi oyle dedi. ama kuzey hep eski donecek diyor herhalde.
Bana da kuzey eskisi dönecek barış var dedi ve kesinlikle istemiyorum. Hande de aynı adamla evlilik demişti şimdi o da yeni biri diyo yani ikisi de patladı ben de gecen yıldan beri:)Bana da ikisi oyle dedi. ama kuzey hep eski donecek diyor herhalde.
O zaman hepimize geçmiş olsun:) bu fal işlerini bırakmak lazım umuttan başka başka şey değilBana da kuzey eskisi dönecek barış var dedi ve kesinlikle istemiyorum. Hande de aynı adamla evlilik demişti şimdi o da yeni biri diyo yani ikisi de patladı ben de gecen yıldan beri:)
ben iki kişiyede baktırdım ve şöyle bir düşünceye vardım; zeynep sanki karşı tarafın bilinçaltını okuyor ve o şekilde konuşuyor. bu da kişinin özel yaşantısına taşınmayabilir yani görünüşte kişi öyle davranmaz ama içten içe zeynepin anlattığı gibi hissediyordur. verdiği zamanlarda yine bilinçaltı mesajları oldugu için tutmayabilir diye düşünüyorum.
kuzey ise söylenmiş konuşmaları, durumları ve olaylar üzerinden gittiği için kişinin içinde ne yaşadığını vermiyor. ama konuya hakim. içsel düşünceleri öğrenmek için zeynepe gitmek gereksede durumları anlamak içinse kuzeye gitmek gerek. ama şu da var kuzey sizden aldığı enerjiye göre belli bir zaman dilimi biçiyor ve bazen sarkabiliyor ama çıkma ihtimali yüksek duruyor açıkcası.
tutkuyu ve neslihanı denemedim. onları da deneyip görüşlerimi paylaşıcam :)
kız gaza getirtip bidaha baktırtcan bana kuzeye bakKuzey bana içinde yaşadığı nıda söyledi hatta ben inanmıyordum da içinde yaşadığını dile dökünce benmkisi tekrar fal baktırdım ona hatta dedim keşke inansaydım meğer senin dediğin gibi düşünmüş dedim.. yani bende fallarda adamın söyledikleriyle falcıların söyledikleri çelişiyor diye inanmıyordum ama kuzey de bunun tersini yaşadım mesela şuan yine ayrılık biz ama eskisi gibi karamsar olmuyorym ben çünkü dediği gibi içini okuyor yani en azından benimkini okudu bilmiyorum
ben iki kişiyede baktırdım ve şöyle bir düşünceye vardım; zeynep sanki karşı tarafın bilinçaltını okuyor ve o şekilde konuşuyor. bu da kişinin özel yaşantısına taşınmayabilir yani görünüşte kişi öyle davranmaz ama içten içe zeynepin anlattığı gibi hissediyordur. verdiği zamanlarda yine bilinçaltı mesajları oldugu için tutmayabilir diye düşünüyorum.
kuzey ise söylenmiş konuşmaları, durumları ve olaylar üzerinden gittiği için kişinin içinde ne yaşadığını vermiyor. ama konuya hakim. içsel düşünceleri öğrenmek için zeynepe gitmek gereksede durumları anlamak içinse kuzeye gitmek gerek. ama şu da var kuzey sizden aldığı enerjiye göre belli bir zaman dilimi biçiyor ve bazen sarkabiliyor ama çıkma ihtimali yüksek duruyor açıkcası.
tutkuyu ve neslihanı denemedim. onları da deneyip görüşlerimi paylaşıcam :)
Whatsapp tan yaz istersen Ben o sekilde ulasmistim. Birde haftasonlari bir cafe de calistigini Ve coook yogun oldugunu soylemisti en son. Ondan randevu almak biraz Zor gercektenTutkuya ulaşabilen varmı telefona bakmıyor
Kuzey herkese eskisi dönecek demiyor. Benim bi arkadasima bosuna bekliyosun bundan bi cacık olmaz dedigini biliyorum mesela. Hatta arkadaşım ama ben yeni birini istemiyorum dediğinde sen eskisini istiyorsun diye eskiyle evlendireyim mi seni burda ben napabilirim falın benim elimdemi diye azarlamıştı. Bu arada gerçekten eski sevgilisiyle dediği gibi birşey olmadı orasıda ayrı konuKuzey herkese eskisi donecek diyor canim Cok fazla umit etme. Kuzeyin is konularinda soylediklerine guven AMA aynen dedigi gibi oluyor.
Nebiliym her baktirdigimda bana eski nisanlimin BenimKuzey herkese eskisi dönecek demiyor. Benim bi arkadasima bosuna bekliyosun bundan bi cacık olmaz dedigini biliyorum mesela. Hatta arkadaşım ama ben yeni birini istemiyorum dediğinde sen eskisini istiyorsun diye eskiyle evlendireyim mi seni burda ben napabilirim falın benim elimdemi diye azarlamıştı. Bu arada gerçekten eski sevgilisiyle dediği gibi birşey olmadı orasıda ayrı konu
Zeynebin nosunu bana gönderebilirmisin tatlımEvet şuan kafam o kadar karıstıki birdaha fal baktırmıcam yazeynebin söylediklerine bakıyorum birde adama bakıyorum tam tersi davranıyor bu ne perhis bu ne lahana turşusu umarım zeynep haklıdır yinede ama reelde olay zor
Ben baktırdım canım. Bakalım çıkacak mı beklemedeyiz. Çok şaşırtmadı ama bakalım.Bu arada telefonda Nurgüle fal baktiran oldu mu arkadaşlar düşüncelerinizi alalım tecrübe eden varsa :)
Bence değer canım garip birisi bende başta terddüt ettim ama ses kaydı almıştım her dinlediğimde yeni şeyler fark ettim , diksyonu çok güzel ama bence biraz anlatımı zayıf falı kayıt almak lazımTutku konusunda kararsızım sizce değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?