- 3 Ocak 2017
- 233
- 264
- 103
bencede deger, sanki ruhani varliklardan yardim aliyor gibide geldi bana, Cunku sadece kartlara bakarak Bu kadar ayrinti bilinemez diye dusunuyorum Ben. Isim vermiyor Fakat harfler veriyor zaten o harflerdende kendin ismi cikartabiliyorsun. Birde kesin tarih veriyor.Bence değer canım garip birisi bende başta terddüt ettim ama ses kaydı almıştım her dinlediğimde yeni şeyler fark ettim , diksyonu çok güzel ama bence biraz anlatımı zayıf falı kayıt almak lazım
Tarif ettiği kişi doğru mu yani o olduğu belli mi bazı fallarının erken çıktığını biliyorum da ondan şaşırmadıminşallah bana dediğide erken çıkarrrr
eskisi mi aradı vayyy ....olmayacak derken ilişki anlamında mı
Evet canım eskisi aradı şu an peşinde dolanıyor ama arkadaşım başkasıyla görüşüyor. Kuzeyde olmayacak istemeyeceksin demişti.
Merhaba arkadaslar ben hep takip ediyordum ve deneyimlerimden bahsetmek isterim.
Kadınlar kahvesi Pelin: Pelin ablaya baya sık giderdim aslına bakarsak baya bildiği şey oldu bende ancak arada şunla evlencen diyip sonradan öbürüyle evlenceksin diyebiliyor. Bir de üzülmiyim diye o an söylemiyor gördüğü kötü olan şeyi
Pen cafe Yeter: bir kere gittim karşımdakinin düşünceleri için. Adamı olduğu gibi tarif etti kendi cümleleriyle baya şaşırmıştım. Olcak dediği şeylere zaman vermedi hala da olmadı zaten.
Mi Cafe Hande: çok seviyorum kendisini. Çok tatlı ve pozitif bir enerjisi var. Verdiği zamanlar mart en erkeni. Ama karşımdaki kişiyi çok iyi tahlil ediyor durumu biliyor ve ben sormadan sorcaklarıma cevap veriyor.
Sentinus Cansu: ben onu da çok sevmiştim. Pembeci değildi olduğu gibi söyledi onun da verdiği tarih marttı ki aralıkta baktırmıştım. Bir de iki üç ismi direkt o kim diye sorarak söyledi ki biri tahmin edilemicek bir isimdi.
Melekler kahvesi emre bende hiç bilememişti arkadaşıma da ilk falı çıkmıştı ama sonrası çıkmadı. Zaten aşırı itici tuhaf bir adam.
Kuzey üç yıl önce baktırdım tam hatırlamıyorum falı ama bende tutmamıştı. Gerçi arıycak dedi sanırım aradı ama iki yıl sonra aradi ki sonu olmadi
Merhaba Cansu ya bende gidiyorum ara ara cikdimi size soyledikleri
Mayisa gelecekmiş ist sen telefondanmi baktirdinWhatsapp tan yaz istersen Ben o sekilde ulasmistim. Birde haftasonlari bir cafe de calistigini Ve coook yogun oldugunu soylemisti en son. Ondan randevu almak biraz Zor gercekten
Canım detay için sağolBence değer canım garip birisi bende başta terddüt ettim ama ses kaydı almıştım her dinlediğimde yeni şeyler fark ettim , diksyonu çok güzel ama bence biraz anlatımı zayıf falı kayıt almak lazım
Yorumlarınızı bekliyoruzKuzeyde sıradayım
kız gaza getirtip bidaha baktırtcan bana kuzeye bak
Bana verir misin kaça bakıyor bi de?Kuzeye baktirdim.an ve geçmişi bildi gelecekle ilgili söyledikleri için beklemek gerekiyormus enerjisi çok iyiydi ben beğendim bu benim aldığım enerjiykede alakalı birşey çünkü kendiside dedi olumsuz enerji aldıklarına bakmayı sevmiyorum ve kuşa kesiyorum diye bence denenebilir...birde cafe kapandığı icin oradan ayrilcakmis numarasını aldım dileyene verebilirim
Evet ondan randevu almak biraz Zordur canim , baktirdiktan Sonra Ilki ile tutarlimiydi yoksa degilmiydi? Diye bizimle paylasabilormisin?Kızlar Tutku bana Pazartesi'ye randevu verdi doluyum dedi bilginiz olsun
Kuzeye baktirdim.an ve geçmişi bildi gelecekle ilgili söyledikleri için beklemek gerekiyormus enerjisi çok iyiydi ben beğendim bu benim aldığım enerjiykede alakalı birşey çünkü kendiside dedi olumsuz enerji aldıklarına bakmayı sevmiyorum ve kuşa kesiyorum diye bence denenebilir...birde cafe kapandığı icin oradan ayrilcakmis numarasını aldım dileyene verebilirim
Tatlım yazdım ozeldenBana verir misin kaça bakıyor bi de?
35 TL te baktı ama bana uzun baktı birde benden sonra kimse olmadığı içinde daha rahat bakti ..kuzeyde birine bsktirmis adını unuttum burada adi geçiyor o falcı bayanın dediği çıkmamış oba gidersen soyle dedi:)sana nekadar baktı.. kısa öz bakıyo ama net bakıyo
Evet ondan randevu almak biraz Zordur canim , baktirdiktan Sonra Ilki ile tutarlimiydi yoksa degilmiydi? Diye bizimle paylasabilormisin?
Cunku bana ilk falimda soylediklerinin aynini soyledi sadece kelimeler degisikti diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?