İstanbul'da Fal - Falcılar

Bence değer canım garip birisi bende başta terddüt ettim ama ses kaydı almıştım her dinlediğimde yeni şeyler fark ettim , diksyonu çok güzel ama bence biraz anlatımı zayıf falı kayıt almak lazım
bencede deger, sanki ruhani varliklardan yardim aliyor gibide geldi bana, Cunku sadece kartlara bakarak Bu kadar ayrinti bilinemez diye dusunuyorum Ben. Isim vermiyor Fakat harfler veriyor zaten o harflerdende kendin ismi cikartabiliyorsun. Birde kesin tarih veriyor.
6 yil once hayati bir kadar vermek zorunda kaldigimdan bahsetti Ve 21 nisanda yine Boyle bir kadar vermem gerekiceni soyledi. Bakalim 21 nisani bekliyrm Bende .

Tarif ettiği kişi doğru mu yani o olduğu belli mi bazı fallarının erken çıktığını biliyorum da ondan şaşırmadım inşallah bana dediğide erken çıkarrrr

Adı ya da soyadı S harfiyle başlıyor demişti ve çocuğun soyadı S ile başlıyor. Şöyle söyleyeyim çocuk zaten arkadaşımla tanışmak istiyormuş ortak arkadaşları varmış direkt niyeti ciddi olarak geldi. Evlenmek istediğini söylüyor sürekli bizde falda çıkan kişi diye tahmin ediyoruz :)
Bende bana dediğinin çıkmasını o kadar çok istiyorum ki çıkan falları duyunca çok mutlu oluyorum. İnşallah hepimize istediğimiz güzel şeyler çıkar :)

Bu bahsettiğiniz Tutku Kaynak mı? Bana ortak noktada buluşan pek çok falcının söylediğini söyledi yani umarım çıkar.

Bence değer canım garip birisi bende başta terddüt ettim ama ses kaydı almıştım her dinlediğimde yeni şeyler fark ettim , diksyonu çok güzel ama bence biraz anlatımı zayıf falı kayıt almak lazım
Canım detay için sağol
Telde baktırabilirm ben, telde başarılı mı tutku?

Ben yarın tekrar baktırmayı düşünüyorum Tutku Kaynakmış evet :) ciciluy un beğenmesinden anladım. Direkt baktırır tutarlı olup olmadığını belirtirim :)

kız gaza getirtip bidaha baktırtcan bana kuzeye bak

Ben ilk falından sonra keşke adama yüklenmeseydim bile dedim çünkü düşünceleri kuzeyin dediği gibi çıktı ben inanmıyordum yukarda dediğim gibi falcının söylediği başkaaaaa adamın agzından çıkan bambaska diyordummm ki çıktı işte ama dediğim gibi bana çıkan size çıkmayabilir vebal almak istemem ben memnunum ama velakin bende bazen umutsuz oluyorum misal pazar günü dillere destan bir kavga ettik

Kuzeye baktirdim.an ve geçmişi bildi gelecekle ilgili söyledikleri için beklemek gerekiyormus enerjisi çok iyiydi ben beğendim bu benim aldığım enerjiykede alakalı birşey çünkü kendiside dedi olumsuz enerji aldıklarına bakmayı sevmiyorum ve kuşa kesiyorum diye bence denenebilir...birde cafe kapandığı icin oradan ayrilcakmis numarasını aldım dileyene verebilirim

Bana verir misin kaça bakıyor bi de?

Kızlar Tutku bana Pazartesi'ye randevu verdi doluyum dedi bilginiz olsun
Evet ondan randevu almak biraz Zordur canim , baktirdiktan Sonra Ilki ile tutarlimiydi yoksa degilmiydi? Diye bizimle paylasabilormisin?
Cunku bana ilk falimda soylediklerinin aynini soyledi sadece kelimeler degisikti diyebilirim.

sana nekadar baktı.. kısa öz bakıyo ama net bakıyo

sana nekadar baktı.. kısa öz bakıyo ama net bakıyo
35 TL te baktı ama bana uzun baktı birde benden sonra kimse olmadığı içinde daha rahat bakti ..kuzeyde birine bsktirmis adını unuttum burada adi geçiyor o falcı bayanın dediği çıkmamış oba gidersen soyle dedi:)

Evet ondan randevu almak biraz Zordur canim , baktirdiktan Sonra Ilki ile tutarlimiydi yoksa degilmiydi? Diye bizimle paylasabilormisin?
Cunku bana ilk falimda soylediklerinin aynini soyledi sadece kelimeler degisikti diyebilirim.

Tabii ki veririm. Bakalım ne diyecek. Ben de tutarlı mı diye baktıracağım. Çıkar umarım zaten beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…