İstanbul'da Fal - Falcılar

Kuzeydeyim suan tutkuda pazartesiye randevu verdi artk bunlar son insanlar baktirmicam artk. Zeynepe ikinci kez baktirdim mahvettiii surekli hayata dair bana dair cumlelerinden gina geldi kapattım ilki iyiydi gene ikincide berbatti tavsiye etmem tarih vermedi sakin arama dedi onuda ben sordum zorla soyledi surekli onun agzindan gibi konusuo ama hep ayni seyler hayatima dair cok mutazum cok sıkıntılıyim falan filannnn . Benki kocaaa fal gurusuyum tavsiye etmiyorum =)

Reactions: vkt
Bu arada bi arkadas söyledi bi bayan varmış çok çok iyi bakıyormus kendi evinde ara vermiş baya şimdi tekrar başlamış bakmaya su falı iskambil yol haritası vs ona ulaşmaya çalışıyorum

Tutku Ve kuzey ikiside Benim favorimdir, her ikisininde soyledikleri birbiri ile ortusuyor bende. Sadece tarihler disinda. Lutfen ikisinede baktirdiktan Sonra goruslerinj yazabilirmisin? Sendede tutarlimiydi? Tesekkurler

Valla kızlar iyi birini buldum sanırım adresini numarasını buldugum gibi rahat edicez hepimiz :)))))

Ca
Canım sen zeynep i tavsiye etmiştin birkaç gün önce?

Duramamis gene:)

Zeynep ile ilgili yorumlarına çok güldüm...

Valla artık günde 20 kişiye bakanlara hayatta baktirmam kafaları karışıyor arkadaşımın yeğeni vardı çok az kişiye bakıyo oda para almadan ağzım açık kaldı dedim arkadaşlarima bak Hayır herkese bakmam dedi

Tutku Ve kuzey ikiside Benim favorimdir, her ikisininde soyledikleri birbiri ile ortusuyor bende. Sadece tarihler disinda. Lutfen ikisinede baktirdiktan Sonra goruslerinj yazabilirmisin? Sendede tutarlimiydi? Tesekkurler
Kuzey herkesle ayni seyi söyledi 7 8 saat veya 7 8 gün hafta deil kesinlikle dedi bakalim bekleyip gorcez. Tutku da pazrgesi ama anlik olarak kuzeyi felan begendim falı sıkmıyor

Ca

Canım sen zeynep i tavsiye etmiştin birkaç gün önce?
Ayyy etmiyorum artk resmen yüzüne kapatcakdim ilk bakimi.Guzelfi.ikincide beni gina getirtti haa olumsuz konsmadi ama bilmiorum bi daha asla.baktirmam bi insan surekli.ayni seyi soyleyip dururmu robot gibi

Kuzeye baktırdım . Malesef bariz şekilde facebook hesabımdan falan gördüğü isimleri söyledi bana . Yeğenim evlenmişti gönderileri herkese açık olarak abimle beni de etiketlemişti. Bana abimle yeğenimin bir de yeni evlendiği kocasının isimlerini söyledi . Şubatta 1 li tarihte evlenmişler falan diyo Kızımın ismini bil ? Onu geçtim kızım olduğunu bil ne bileyim yeğenimin kocasının ismini söyleyeceğine sevgilimin veya yıllardır boşanamadığım kayıp kocamın ismini bil , ya da ismini geçtim varlıklarını bil.Ya kardeşim , bu neticede fal , hissetmeye çalışır bişeler söylersin, tutabilir de tutmayabilir de , ama böyle ucak numaralar çok rezillik . At tut bişeler kapat ben de olacak mı olmayacak mı diye bekleyeyim . Kesinlikle tavsiye etmiyorum .
Bundan sonra hülya abladan başka kimseye fal baktırmıycam . Ya da işte eş dost bedava olanlar . Fala para vermeye tövbe ettim paramızla salak yerine konuyoruz ya . Bari hülya ablaya veririm tutturduğu kadar söyler ben de bi garibana yardım etmiş olurum

Ben bu konuda Sana katilmiyorum. Kuzey oyle bir falci degil, Ben 2 Sefer baktirdim , soyadini bile vermiyorsunki nasil facebook hesabini bulsun Ve ordan uydursun. Tamam bazi verdigi tarihler sarkiyir AMA asla dedigin gibi uydurma seyler soylemiyor. Bana Cok ilginc geldi acikcasi, hemen isminden fal esnasinda Facebook hesabini bulup ordan seni incelemesi. Hem buldu diyelim benzer isimde birsuru hesap var Ve hangisinjn Sana ait oldugunu bilmesi. Banada su ballandira ballandira anlattigin Hulya ablan hikaye gibime geldi.
Kuzeyi savundugumdan degil AMA Bu sekilde karalanmasinada izin veremem

Kuzey benim muğlada bir arkadaşıma fal bskmisti telefondan ve kizin hicbir sosyal medya hesabi yok. Onada isim vermişti. Bence bu çok yanlış bir suclama ayrica sayfanin en eski gonderilerine giderseniz birçok kiside isim verdi demişti. Bana da ilk fala gittiğimde kuzenimin adını verip bu kim demisti. Ne adımı biliyo ne soyadımı.

Valla ben beğenmedim bunu da açıkça söylemeye hakkım var . 40 tl yolladım , dekontu yolladım , 10 dakika sonra arayın dedi , 10 15 dk sonra aradım . Bana sosyal medya hesabımda açık görünen iki isimi ve onların düğün tarihlerini söyledi . Benim İçin çok önemli hayatımda etkili hiç bir isim ya da konu söylemedi .çocuğum olduğunu bilmedi nikahlı olduğumu bilmedi çalıştığımı bile bilmedi iş görmüyorum falan dedi hatta da ben söyledim ben çalışıyorum kendi işim hatta diye . Bu şekilde düşünmem normal . Hülya ablayı da ballandırmadım hanımefendi , okursanız bildiklerinden çok bilemediklerini anlattım . Bana pek övmüşüm gibi gelmedi , bu kadar hassasiyetiniz anlamsız bana birisi hülya abla imkansız bişey söyledi dedi mesela , ben kızmak.i ne kelime utandım bile .para falan da vermeden baktırmıştı ben yalvardım ne olur para falan vermeyin madem beğenmediniz , ki beğenseniz bayılsanız bile kendinizi para vermek zorunda hissetmeyin dedim . Ney hikayeymiş anlamadım ticaret mi yapıyoruz da hikaye yazıcam ki 20 yıldır ticaret yapıyorum tüm dünyaya yedek parça satıyorum orada bile yalan söylemem o kadar paraların döndüğü siparişler için bile 20-30 liralık fal için hikaye yazacak değilim

Asla senin gibi düşünmüyorum ben ilk gittiğim de de burdan duyup gitmistim doğru seylee söylemişti bugun de öyle hem senin faceni nasil bulsun anlayamadim ben

Asla senin gibi düşünmüyorum ben ilk gittiğim de de burdan duyup gitmistim doğru seylee söylemişti bugun de öyle hem senin faceni nasil bulsun anlayamadim ben
Dekontta ismim soyismim yazıyor . cepbanktan havale yapıp dekont yolladım . Size bildiğine sevindim inşallah her arayana da bilir.
Sanmayın ki kötü şeyler söyledi . Gelecekle ilgili de güncel için de hep olumlu şeyler hatta harika şeyler söyledi ama ben de yeğenim ayın 11 inde evlenmiş abimin de adı ... imiş herşeyleri de yolundaymışı duymak için fal baktırmadım sonuçta hatta dedim bırakalım bu kişilerin iyi hallerini neticede önemli bi konu yok bana dönelim dedim :) o kadar isim biliyorsa kızımı söyleseydi kocamı söyleseydi evli olduğumu bilseydi değil mi?
Herkes gibi ben de fikrimi söylüyorum. İlk falım da değil anlattım paypal çalışıyorken amerikada polonyada yeni zelandadaki tarotçulara skypedan bile baktırıyordum yani , tutanı da oldu tutmayanı da , hem niye istemeyeyim bildi kızlar harikaydı kızlar demek . Çok da tatlı tatlı konuşan bi çocuk ama durum bu

Ilginc demekki sana bakimi guzel olmamis ama.şöyle de bi durum var ayni isim soy.isim de bir sürü insan var o sekilde biseu yapip riske kimse girmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…