Yazıyorum sana ismimi özelden canım şimdiIlginc demekki sana bakimi guzel olmamis ama.şöyle de bi durum var ayni isim soy.isim de bir sürü insan var o sekilde biseu yapip riske kimse girmez.
Kuzey hangi Cafer bakiyirBen dun arkadaşımla gittim onada banada söylediği şeyler doğruydu hatta arkadaşımın burada soyleyemeyecegim ozelini bile bildi... sizde bilmemis olabilir bunu anlayabilirim ama girip facebookdan falan bakması bence çok agir bir itham keşke bu kadar agir yazmasaydiniz çünkü gerçekliğini bilmiyoruz
Beşiktaş da benim cafe Barbaros bulvarı üstündeKuzey hangi Cafer bakiyir
Ben halen daha kesinlikle inanmiyorum. Ben tam 2 Sefer baktirdim, Burda o kadar insan baktirdi ayrica. Bana annem Babam hakkinda bile birsey soylemedi. Ben nisanlimdan ayrildim, bana dediki evlilik surecindeyken ayrilmissin. Eger bahsettigim gibi olsaydi, erkek arkadasin derdim veya esin derdi. Isim konusunda ise memnun olmadigimi soyledi Ve Subatta Terfi var dedi. Isim finans Ve rakamlarla ugrsysn dedi. Dedigi gibide subat ayinda amerikadaki sirkete terfim gerceklesti.Dekontta ismim soyismim yazıyor . cepbanktan havale yapıp dekont yolladım . Size bildiğine sevindim inşallah her arayana da bilir.
Sanmayın ki kötü şeyler söyledi . Gelecekle ilgili de güncel için de hep olumlu şeyler hatta harika şeyler söyledi ama ben de yeğenim ayın 11 inde evlenmiş abimin de adı ... imiş herşeyleri de yolundaymışı duymak için fal baktırmadım sonuçta hatta dedim bırakalım bu kişilerin iyi hallerini neticede önemli bi konu yok bana dönelim dedim :) o kadar isim biliyorsa kızımı söyleseydi kocamı söyleseydi evli olduğumu bilseydi değil mi?
Herkes gibi ben de fikrimi söylüyorum. İlk falım da değil anlattım paypal çalışıyorken amerikada polonyada yeni zelandadaki tarotçulara skypedan bile baktırıyordum yani , tutanı da oldu tutmayanı da , hem niye istemeyeyim bildi kızlar harikaydı kızlar demek . Çok da tatlı tatlı konuşan bi çocuk ama durum bu
Ne mutlu size . Keşke bana da bilseydi .Ben halen daha kesinlikle inanmiyorum. Ben tam 2 Sefer baktirdim, Burda o kadar insan baktirdi ayrica. Bana annem Babam hakkinda bile birsey soylemedi. Ben nisanlimdan ayrildim, bana dediki evlilik surecindeyken ayrilmissin. Eger bahsettigim gibi olsaydi, erkek arkadasin derdim veya esin derdi. Isim konusunda ise memnun olmadigimi soyledi Ve Subatta Terfi var dedi. Isim finans Ve rakamlarla ugrsysn dedi. Dedigi gibide subat ayinda amerikadaki sirkete terfim gerceklesti.
Yani anlattigin gibi degil Ve ayrica fiyatida 40 tl felan degil. Bende telefonda baktirdim tam 35 tl. Lutfen karalarken bile durust olalim.
Mesela Ben kuzeyden Sonra tutkuyu denedim.o daha fazla ayrintici Ve aynen kuzeyin soyledigi seyleri soyledi. Sadece tarihler farkli. Zaten tarihlerede takili kalmiyrm acikcasi. O zaman bile Bu kadar. Adaletsizlik yapip karalamadim. Vebalini alamam cunku
Kuzey benim bitkac arkadasima fal bakti telefonda hicbir zaman ad soyad istemiyor sadece isminizi yazmaniz yeterli diyor. O dekontu ya da ona dekont gonderdigine dair bir resim falan birseyvarsa paylasirmisin?
bana da iki falda farklı seler soledi ayrıca karsıdaki cocuk hep mi sıkıntı içinde hep mi acı içinde nasıl görsen sürünüyor sanarsın? cafelerde gezıo habireAyyy etmiyorum artk resmen yüzüne kapatcakdim ilk bakimi.Guzelfi.ikincide beni gina getirtti haa olumsuz konsmadi ama bilmiorum bi daha asla.baktirmam bi insan surekli.ayni seyi soyleyip dururmu robot gibi
Nurgülüde ilk defa duyuyorumdev bir anket yapmak istiyorum kuzey, tutku, neslihan, zeynep, nurgül ?
Tek şey söyleyeyim burada ortalık karışmış:)pek de anlamadım ama neyseGızlar:) an itibarıyla şaşkınbakkal nostradamus cafedeyim.Fal sırası bekliyorum:)yorumumu bekleyin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?