İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben dun arkadaşımla gittim onada banada söylediği şeyler doğruydu hatta arkadaşımın burada soyleyemeyecegim ozelini bile bildi... sizde bilmemis olabilir bunu anlayabilirim ama girip facebookdan falan bakması bence çok agir bir itham keşke bu kadar agir yazmasaydiniz çünkü gerçekliğini bilmiyoruz

Kuzey hangi Cafer bakiyir

Merhaba kızlar konu dısına cıkıcam ama denemek istediğim birisi var. Bilen var mı sormak ıstedım. Kıbrıstakı sevdaya baktıran varsa yorumlarınızı alabılır mıyım

Ben halen daha kesinlikle inanmiyorum. Ben tam 2 Sefer baktirdim, Burda o kadar insan baktirdi ayrica. Bana annem Babam hakkinda bile birsey soylemedi. Ben nisanlimdan ayrildim, bana dediki evlilik surecindeyken ayrilmissin. Eger bahsettigim gibi olsaydi, erkek arkadasin derdim veya esin derdi. Isim konusunda ise memnun olmadigimi soyledi Ve Subatta Terfi var dedi. Isim finans Ve rakamlarla ugrsysn dedi. Dedigi gibide subat ayinda amerikadaki sirkete terfim gerceklesti.
Yani anlattigin gibi degil Ve ayrica fiyatida 40 tl felan degil. Bende telefonda baktirdim tam 35 tl. Lutfen karalarken bile durust olalim.
Mesela Ben kuzeyden Sonra tutkuyu denedim.o daha fazla ayrintici Ve aynen kuzeyin soyledigi seyleri soyledi. Sadece tarihler farkli. Zaten tarihlerede takili kalmiyrm acikcasi. O zaman bile Bu kadar. Adaletsizlik yapip karalamadim. Vebalini alamam cunku

Kuzey benim bitkac arkadasima fal bakti telefonda hicbir zaman ad soyad istemiyor sadece isminizi yazmaniz yeterli diyor. O dekontu ya da ona dekont gonderdigine dair bir resim falan birseyvarsa paylasirmisin?

Ne mutlu size . Keşke bana da bilseydi .
Ayrıca neden karalamayın derken beni karalıyorsunuz acaba anlamadım . 40 tl istedi . 40 tl yolladım . Hatta 6.5 tl de saat 4 sonrası olduğu için eft ücreti yolladım toplam 46.5 a maloldu eft ücreti tabi ki onunla ilgili değil . Gayet dürüstçe anlattım neden 5 tl için yalan söyleyeyim siz beni neden yalancılıkla itham ediyorsunuz ki?

Ama adimi yazmayi unuttum yazmissiniz. Bu cocuk nasi adinizi soyadinizi bilip baksin :)

Ayyy etmiyorum artk resmen yüzüne kapatcakdim ilk bakimi.Guzelfi.ikincide beni gina getirtti haa olumsuz konsmadi ama bilmiorum bi daha asla.baktirmam bi insan surekli.ayni seyi soyleyip dururmu robot gibi
bana da iki falda farklı seler soledi ayrıca karsıdaki cocuk hep mi sıkıntı içinde hep mi acı içinde nasıl görsen sürünüyor sanarsın? cafelerde gezıo habire

Arkadaşlar öncelikle bankaya para yattığı zaman cep telefonuna mesaj geliyor siz paranın yattığını gördüğünüz zaman gönderen kişinin adını soyadını görebiliyorsunuz isim yazmayı unuttum dediğim üste ismim yazıyor sadece açıklama kısmına da yazmayı unuttum ama üste ismim tamamen yazıyor gördüğünüz gibi

dev bir anket yapmak istiyorum kuzey, tutku, neslihan, zeynep, nurgül ?

Kuzeyi aradim dayanamayip burdan biri nosunu vermisti ben kimsenin kul hakkina girmem bakmadim dedi hatta yogunum cafedeyim işim yok faceden nasil bakayim dedi valla bilmiyorum konusulan bu ve bende kuzeyi sevdim 2..baktirisim anam deil babam deil iyi bakti yani belki telefonda diye enerji tutmamistir

Gızlar:) an itibarıyla şaşkınbakkal nostradamus cafedeyim.Fal sırası bekliyorum:)yorumumu bekleyin:)))
Tek şey söyleyeyim burada ortalık karışmış:)pek de anlamadım ama neyse
Sakın gitmeyin nokta..Bana demedi fakat gelen kişilerin çoğuna kurşun döktürün falan deyip bbir yerlere yönlendiriyor.Giden olursa uyarayım sakın bu tuzağa düşmeyin.Genel olarakta falcıların kurşun,nazar,büyü tuzaklarına düşmeyin.Tamamen yalan dolan üç kağıt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…