Reklamını yaptığı falcı kendisi, biz ona kısaca B hanım diyelim, kendisi 2 yıl önce de reklamını yapmıştı.:) Yeni üye ve reklam paha biçilemezMune
eğer aradığın cafe falcısıysa bence mi cafe handeye baktır,ben baktırmadım ama hakkında çok olumlu yorumlar yazıldı bu topik te,birini deneyecek olsam kesinlikle handeyi denerimSelam kızlar uzun zamandır fal baktırmıyorum burdan okuduğuma göre , pen cafe yeter ,kuzey , göker,tutku , symbol nihal kaldı aklımda sizce kime baktırmalıyım. Bana bir fikir önerir misiniz ?
Handeye 3 ay önce falan baktırmıştım mart ayıyla ilgili bişeler sölemişti bide ondan randevu almak çok zoreğer aradığın cafe falcısıysa bence mi cafe handeye baktır,ben baktırmadım ama hakkında çok olumlu yorumlar yazıldı bu topik te,birini deneyecek olsam kesinlikle handeyi denerim
İkisininde dediği birçok şeyi yaşamış biri olarak söylüyorum. Favorilerim Hande Ve KuzeySelam kızlar uzun zamandır fal baktırmıyorum burdan okuduğuma göre , pen cafe yeter ,kuzey , göker,tutku , symbol nihal kaldı aklımda sizce kime baktırmalıyım. Bana bir fikir önerir misiniz ?
B hanim derken? ismini de yazsak aslinda da ona gore gitmesek ya da aramasakReklamını yaptığı falcı kendisi, biz ona kısaca B hanım diyelim, kendisi 2 yıl önce de reklamını yapmıştı.
bende çok zor almıştım 15 gün sonraya vermişlerdi gidemedim amaHandeye 3 ay önce falan baktırmıştım mart ayıyla ilgili bişeler sölemişti bide ondan randevu almak çok zor
Aynen 3 ay öncesinde kime baktırdıysam herkes aynı olumlu şeler söledi kimseden farklı bir yorum almadım. Hande zaman olarak mart demişti aklımda kalan bi o oldu. Kuzeye baktırmadım ama herkeste kuzeyin falı prladı falan diyodubende çok zor almıştım 15 gün sonraya vermişlerdi gidemedim amainşallah dedikleri çıkar mart ayı için,martı yarıladık
evet kuzeyin çoğu falı patladıAynen 3 ay öncesinde kime baktırdıysam herkes aynı olumlu şeler söledi kimseden farklı bir yorum almadım. Hande zaman olarak mart demişti aklımda kalan bi o oldu. Kuzeye baktırmadım ama herkeste kuzeyin falı prladı falan diyodu
Amin. Bilemedim kime baktırmam gerekiyo öle fazla fal baktıran birise değilim. Şuan kime baktıraam metak içindeyim :)evet kuzeyin çoğu falı patladıhakkımızda hayırlısı olsun
HAyir canim kuzeyin fali patlamadi, Bende tam dedigi zamanda oldu gerceklesti. Subatta yukselme var dedi Ve oldu. Tutku kuzey Ve neslihana baktirms birisi olarak en begendgm tutkuAynen 3 ay öncesinde kime baktırdıysam herkes aynı olumlu şeler söledi kimseden farklı bir yorum almadım. Hande zaman olarak mart demişti aklımda kalan bi o oldu. Kuzeye baktırmadım ama herkeste kuzeyin falı prladı falan diyodu
kızlar selam fal durumlarımı açıklamak istiyorum fikir olsun.
binnaz ablada hemen hemen hepsine baktırdım hümadan kemale asenattan maya ya ama hep pembe tablo hiçbiri çıkmadı kemal sadece iyi geliyor konusmasıyla.
Tutkuya baktırdım: An ve geçmiş çok iyi direkt harf veriyor kişi analizleri çok iyi bir iki tarih verdi beklemedeyim.(dayanamadım ikinci defa 4 gün sonra başka bir numaradan baktırdım tekrar yakın şeyler söyledi. ikinci baktırdığımda bilemediği bir şey çıktı.ses tonu ve yaklaşımı çok hoş. ancak ses kaydı almanızı öneririm.kaçırdığınız birşeyler mutlaka oluyor. tekraar dinleyince daha iyi.çok beğendim
Kuzey : Kuzeye baktırdığımnda eşimin ve oğlumun adnı net şekilde söyledi ben şok.Yaklaşmı çok iyi.Detaylı bakıyor. birçok şeyi bildi.çok begendım
Nermin : baktırdım ve bir çok durum tespitti yaptı gelecek anlamda birkaç tarih verdi.kişi analizleri iyi.Çıkacak mı bilmiyorum ama bana çok iyi geldi.sevdim
Eyüpte Seyhan diye biri var telde baktı o da yine sokak agzı konusmalar hiç bilemedi sevmedim.
yiğit randevu verdi.
muzoya da baktırcam
ikinci baktırdıgında bilemediği neydi tutku nun
kuzey ı bende begendım
bu arada kımse mesajlarıma cevap vermiyo
Soru neydi ki tatlım:) ilgi istiyorsun demek sir ben cevaplarım:)ikinci baktırdıgında bilemediği neydi tutku nun
kuzey ı bende begendım
bu arada kımse mesajlarıma cevap vermiyo
Tutku ilkinde kardeşimle alakalı gözyaşı olucak demişti. İkincisinde sordum kardeşimle alakalı birsey var mı gibi özellikle kardeşinde problem yok herşey çok iyi fln dedi.
Tatlım bir nefes alsaydin:) nermine ne zanan
Soru neydi ki tatlım:) ilgi istiyorsun demek sir ben cevaplarım:)
Kiyamam:)ilgi den ziyade kaale alınmama dönemindeyim sanki bi yıldız düşüklüğü gibi anlamadım herkes çemkiriyo akşama yazıcam cevapla bak:)
Kiyamam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?