İstanbul'da Fal - Falcılar

Selam kızlar uzun zamandır fal baktırmıyorum burdan okuduğuma göre , pen cafe yeter ,kuzey , göker,tutku , symbol nihal kaldı aklımda sizce kime baktırmalıyım. Bana bir fikir önerir misiniz ?

Selam kızlar uzun zamandır fal baktırmıyorum burdan okuduğuma göre , pen cafe yeter ,kuzey , göker,tutku , symbol nihal kaldı aklımda sizce kime baktırmalıyım. Bana bir fikir önerir misiniz ?
eğer aradığın cafe falcısıysa bence mi cafe handeye baktır,ben baktırmadım ama hakkında çok olumlu yorumlar yazıldı bu topik te,birini deneyecek olsam kesinlikle handeyi denerim

eğer aradığın cafe falcısıysa bence mi cafe handeye baktır,ben baktırmadım ama hakkında çok olumlu yorumlar yazıldı bu topik te,birini deneyecek olsam kesinlikle handeyi denerim
Handeye 3 ay önce falan baktırmıştım mart ayıyla ilgili bişeler sölemişti bide ondan randevu almak çok zor

İkisininde dediği birçok şeyi yaşamış biri olarak söylüyorum. Favorilerim Hande Ve Kuzey

bende çok zor almıştım 15 gün sonraya vermişlerdi gidemedim ama inşallah dedikleri çıkar mart ayı için,martı yarıladık
Aynen 3 ay öncesinde kime baktırdıysam herkes aynı olumlu şeler söledi kimseden farklı bir yorum almadım. Hande zaman olarak mart demişti aklımda kalan bi o oldu. Kuzeye baktırmadım ama herkeste kuzeyin falı prladı falan diyodu

evet kuzeyin çoğu falı patladı hakkımızda hayırlısı olsun

HAyir canim kuzeyin fali patlamadi, Bende tam dedigi zamanda oldu gerceklesti. Subatta yukselme var dedi Ve oldu. Tutku kuzey Ve neslihana baktirms birisi olarak en begendgm tutku

kızlar selam fal durumlarımı açıklamak istiyorum fikir olsun.
binnaz ablada hemen hemen hepsine baktırdım hümadan kemale asenattan maya ya ama hep pembe tablo hiçbiri çıkmadı kemal sadece iyi geliyor konusmasıyla.
Tutkuya baktırdım: An ve geçmiş çok iyi direkt harf veriyor kişi analizleri çok iyi bir iki tarih verdi beklemedeyim.(dayanamadım ikinci defa 4 gün sonra başka bir numaradan baktırdım tekrar yakın şeyler söyledi. ikinci baktırdığımda bilemediği bir şey çıktı.ses tonu ve yaklaşımı çok hoş. ancak ses kaydı almanızı öneririm.kaçırdığınız birşeyler mutlaka oluyor. tekraar dinleyince daha iyi.çok beğendim
Kuzey : Kuzeye baktırdığımnda eşimin ve oğlumun adnı net şekilde söyledi ben şok.Yaklaşmı çok iyi.Detaylı bakıyor. birçok şeyi bildi.çok begendım
Nermin : baktırdım ve bir çok durum tespitti yaptı gelecek anlamda birkaç tarih verdi.kişi analizleri iyi.Çıkacak mı bilmiyorum ama bana çok iyi geldi.sevdim
Eyüpte Seyhan diye biri var telde baktı o da yine sokak agzı konusmalar hiç bilemedi sevmedim.

yiğit randevu verdi.
muzoya da baktırcam

ikinci baktırdıgında bilemediği neydi tutku nun
kuzey ı bende begendım
bu arada kımse mesajlarıma cevap vermiyo

ikinci baktırdıgında bilemediği neydi tutku nun
kuzey ı bende begendım
bu arada kımse mesajlarıma cevap vermiyo

Tutku ilkinde kardeşimle alakalı gözyaşı olucak demişti. İkincisinde sordum kardeşimle alakalı birsey var mı gibi özellikle kardeşinde problem yok herşey çok iyi fln dedi.

arkadaşlar size sormak istediğim bi şey var. symbol murat çok mu pembeci? dün yine dayanamayıp falcı arayışına çıktım ve burdan bir iki yorum görüp ona gittim. uzun sürmedi bakması. merak ettiğim konuyla ilgili de epey olumlu şeyler söyledi. ama şu an durum o kadar boş ve umutsuz ki, söylediklerinin olacağına deli gibi inanmak isterken aslında beklentiye girmemem gerektiğini de görüp yine boştu diyesim geliyor. demem o ki, murata fal baktırıp da çıkan var mı aranızda, ya da çıkmayan?

Tutku ilkinde kardeşimle alakalı gözyaşı olucak demişti. İkincisinde sordum kardeşimle alakalı birsey var mı gibi özellikle kardeşinde problem yok herşey çok iyi fln dedi.

belki aradan zaman gecınce düzelmiştir olablılırmı ama fallar degısırse bız boyna fal baktırmak zorunda kalırız
kuzeye nezmn baktırdın

Tatlım bir nefes alsaydin:) nermine ne zanan

Soru neydi ki tatlım:) ilgi istiyorsun demek sir ben cevaplarım:)

ilgi den ziyade kaale alınmama dönemindeyim sanki bi yıldız düşüklüğü gibi anlamadım herkes çemkiriyo akşama yazıcam cevapla bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…