Tatlım anlamadığım şey çocuk yapamayacağını söylemiş bir tercih de bulunmak zorunda kalmış ailesini tercih etmiş konuyu jspatmus sen beden hala bundan mesaj bekluyirsun ki..sende kafamda bitir olanı birgün ararsada ona göre konuşursun
Onun icin zaman lazim ve deyince olmuyor...zaman fisildadi....bana bırak...bitirdim zaten daha kolay olsun dıye dedım tez zamanda dıte bıtme bitti ama unutma sorunu kaldı
hayır iş motivasyonumu bozdugu için onu dusunmemek için hattımı degıstırıp ızımı kaybettirmekten bahsettım ama guzel ayrıldıımız ıcınde bır yanım degıstırme dıyor hattını hala bırseyler olabilır dıyor ıkıncıyı yaparsam umutlancam bu ikilemi soruyorum. C Cindirella343434sunace
yani hangisini yaparsam işimde daha iyi olurum?
ve evet haklısınız o ailesinı tercıh ettı kafam karıstı ilişki yurutemem dedı hemde yakındayken bitirdi yani buluşmayı ekerek mesajla bıtırdı. oyleyse bende para ve işi tercıh ettım burası kesın sadece hattımı degıstırmek benı dahamı çok üzer daha mı çok onu dusunurum bunu kestiremiyorum yardımmm
Eski hattınız kalsın, engellemeyiniz de.İşinize odaklanınız.Değiştirirseniz daha çok merak içinde kalırsınız.Zamanla geçecektir.Karşınıza başka biri çıkacaktır.
canım sen nasıl onsuz durabiliyorsan acısına katlanabiliyorsan oda senin acına katlanır,kimse kimseyi artık engellemiyor çok demode geliyor artık bu olay ilişkilerde en güzeli numarasını sil böylece görmemiş olursun görmezsen numarasını fazla aklına gelmez..işine konsantre ol işimi eniyi şekilde yapacağım diye söz ver kendine..herkesin bir duygusal deneyimsizlik zamanı var,acını elbet çek ama bu acı seni gündelik hayatından işinden gücünden koparmasına asla mü sade etme...tesekkur ederim şuan mesaj beklediğim için aklım telefon da onun için dedim.. bana fallar çıkmıştı bide onuda bozma istemedim. bide zor bi durumun içerisinde eger ararda açan olmazda üzülebilceğinide düşündüm
canım sen nasıl onsuz durabiliyorsan acısına katlanabiliyorsan oda senin acına katlanır,kimse kimseyi artık engellemiyor çok demode geliyor artık bu olay ilişkilerde en güzeli numarasını sil böylece görmemiş olursun görmezsen numarasını fazla aklına gelmez..işine konsantre ol işimi eniyi şekilde yapacağım diye söz ver kendine..herkesin bir duygusal deneyimsizlik zamanı var,acını elbet çek ama bu acı seni gündelik hayatından işinden gücünden koparmasına asla mü sade etme...
canım sen nasıl onsuz durabiliyorsan acısına katlanabiliyorsan oda senin acına katlanır,kimse kimseyi artık engellemiyor çok demode geliyor artık bu olay ilişkilerde en güzeli numarasını sil böylece görmemiş olursun görmezsen numarasını fazla aklına gelmez..işine konsantre ol işimi eniyi şekilde yapacağım diye söz ver kendine..herkesin bir duygusal deneyimsizlik zamanı var,acını elbet çek ama bu acı seni gündelik hayatından işinden gücünden koparmasına asla mü sade etme...
Evet engellemeyiniz .Numarasını siliniz kalsın öyle.Gidenden hayır olmuyor sizde bilirsiniz.
Bana muzo ve kuzey aynı şeyi söledi Tutku'ya haftaiçi baktırcam canımmuzo nun tutku ve kuzeyle aynı şeyler söyledıği kişiler varmı bu3une baktıranlardan?
Tutkunun telefonunu alabilir miyim acaba?Bana muzo ve kuzey aynı şeyi söledi Tutku'ya haftaiçi baktırcam canım
Rica etsem Tutku'nun noyu bende alabilirmiyim ?Tutkunun telefonunu alabilir miyim acaba?
Ben şu an baktırıyorum kendisine diğer başlığa da yazdım. hiç beğenmedim açıkçası. Sadece senin yönlendirmelerinle bakıyor. Olumsuz konuştuğu için değil şakın yanlış anlamayın. Ama tırt. Yani aldığı para da 50₺. 20₺ olsa sıkıntı Yok. Sadece çok kibarkizlar ben tutkuya hic baktirmadim ama gecenlerde internetten bir kadin buldum dedikleri de cikti bir bir yani gerci bikac dedigi icin hala tarih bekliyorum ama ikna oldum yani iyi olduguna isteyen ile numarasini paylasabilirim. tutku nasil ve kaca bakiyo acaba?
su mu baktirdin canim valla ben cok memnun kaldim ama bilemem yaniBen şu an baktırıyorum kendisine diğer başlığa da yazdım. hiç beğenmedim açıkçası. Sadece senin yönlendirmelerinle bakıyor. Olumsuz konuştuğu için değil şakın yanlış anlamayın. Ama tırt. Yani aldığı para da 50₺. 20₺ olsa sıkıntı Yok. Sadece çok kibar
bilmiyorum ki ben su baktirdin bizim ev alim satik isi falan vardi onu anlatti gun verdi dedigi de cikti bi de baska bi gun verdi mesela o olay da oldu bi de benim iliskimi falan anlatti mesela benim cok iliskim oldu ama en cok sevdigim insani falan direk isim olarak soylemisti bana mesela ben o yuzden cok memnun kalmistim ama bilmiyorum ki iste bu fal isi cok lanet bisey ya birine oluyo birine olmuyo artik kime baktiracagimi sasirmis durumdayimKahve baktırdım ama nereye çeksem oraya gitti. Hayatıma giren tek bir kişi oldu benim. Sonuncusu diyor sondan önceki değil de sonuncusu diyor. Başkası olmadı ki diyince çeviriyor. Okuyorsun dedi he dedim bozmadım yurtdışı sordum oradan ne 6 aylığına gideceğim kaldı ne de uzun mesafeden kaynaklı ayrılacağım. Yani belli başlı cümleler söylüyor kime tutturursa.
Canım Tutku'dan mı bahsediyorsun anlamadım yoksa başka birinden mi?Kahve baktırdım ama nereye çeksem oraya gitti. Hayatıma giren tek bir kişi oldu benim. Sonuncusu diyor sondan önceki değil de sonuncusu diyor. Başkası olmadı ki diyince çeviriyor. Okuyorsun dedi he dedim bozmadım yurtdışı sordum oradan ne 6 aylığına gideceğim kaldı ne de uzun mesafeden kaynaklı ayrılacağım. Yani belli başlı cümleler söylüyor kime tutturursa.
Başkasından. Normalde bu başlık konusu değil ama iyi denilince buraya da yazdımCanım Tutku'dan mı bahsediyorsun anlamadım yoksa başka birinden mi?
Kimden bahsediliyor , kafam karıştı ?Başkasından. Normalde bu başlık konusu değil ama iyi denilince buraya da yazdım
Bende şu meşhur Muzoyu merak ettim arkadaşlar tecrube edenler paylasanilirmi ???
Ayrıca faldan yana cok kafam karışık çok 2 güvendiğim falci demet ve zeynep ikiside tam tersi ayrı şeyler söylüyor fenalardayimbunların dışındakilerede inanasim gelmiyor tek umudum muzo nasıl arkadaşlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?