İstanbul'da Fal - Falcılar

Muzo nun da çıkan çıkmayan falı var :) gelişmeleri yazarız ama meleklere göre daha iyi şuan

Aynen ben de onu fark ettim. Profiloda baktı sonrada astrocenterde baktırdım. Meleklerden kurtuldum dedi bana. Orası onun enerjisini alıyormuş ve 10 dakika paket yapıyormuş orada. Şimdi rahat rahat bakıyor bir de 5 çeşit tarotla bakıyor adam. Ne bilim bana enerjisi tuttu.

Kızlar şöle söliyim ben son baktırdığım fallarda en beğendim anlık ve ilginç detaylar muzo ve Neslihan onun dışında ben Gökçe'yi de beğeniyorum eninde sonunda dediğini yaşıyorum dün güzel baktı.
Muzo melekler kahvesinde iyi olsaydı duyar kesin giderdik demeli şimdi daha iyi ama çıkan falı şu anda yok yeni baktırdım zamanı var ama herkes yazsın bilelim kızlar belki Tutku'ya baktırırım Onuda yorumlucam kuzey içinde beğenenler var ama fal anlayışım baya yüksek olduğu için bir daha gidermiyim gitmem. Umarım herkesin istediği olurda fallara kalmayız

Tatlım gökçe nerde bakıyor cafe falcısı pek sevmiyorum sanki mutlu olcagimiz şeyleri söylüyorlar müşteri memnuniyeti gibi bu kadar baktirdigim fallarda daha çıkanı maalesef göremedim ...neslihsni bende begenirim ama bana mart dedi ama olmadı...

tatlım inşallah çıkar dedikleri..banada güzel konuştu umutlandım.dur bakalım ak koyun kara,koyun mayıs sonuna kadar belli olacak.

Numarasını bana verebilirmsiiniz

Kızlar 3 gün önce bir falci buldum. Telefonda bakıyor. Resmen hayatımı okudu allahım sana geliyorum. 45 dakika sürüyor. Sadece whatsapptan resimle ve anne ismi ve isim istedi. O kadar. 50 tl ye baktirdim helal olsun her kuruşu.

Canım Beşiktaş bias Cafe de bakıyor bir arkadaşıma da o kadar önemli bir şeyi bildiki diğer falcılarınki çıkmadı Gökçe''nin çıkmış oldu ama baktıran kişilerden memnun kalmayanda olabilir ama bana çıkıyor arkadaşıma da bakalım bu dediklerin de ne olcak muzoya ve Neslihan'ın merak ediyorum ama Neslihan'ın tarihi patladı onu biliyorum fakat artık tarihe pek takılmıyorum

Bebegin ben gecen gittim Neslihan a herkes için birnsoru sordum. Neslihan hanim dedim anlik sahane bilgiler veriyorsunuz ama çoğu kişiye çıkmadı fallar oda dedjki canim tarihlerimde sarkma olabilir ama dikkatli takip edin olacakdir. Karsi taraf ile enerji ile alakaliymis

Ben Profilo Muzo'nun falından memnun kaldımm gayet başarılı anda ve dataylarda cok iyi , gelecekle ilgili bakalım söyledikleri gerçekleşecek mi :)
Özellikle benimle birlikte bir arkadaşım baktırdı onda cok ilginç detayları bilmiş ( o cok soru ,farklı sorular sordugu için farklı detaylara ) şok olmuş ben bir konu üzerine sorulara yogunlastıgım o yüzden şok edici bir detay yoktu ama gayet iyiydı tavsiye ederim ayrıca Muzonunda enerjiside cok iyi cok sempatik bir insan fal sırasında sıkılmazsınız :))

Bunu bizde sorduk Neslihan a bize de aynı cevabi verdi ama verdiği cevap beni tatmin etmedi bende dediği çıkmadı umarım baktiran arkadaşlarımın hepsi icin çıksın

Melekler kahvesinde baktigi ortam cok gurultuluydu.baska fallar kahkahalar gelen giden.
Bende anlatirken arada kafa sallayip dinliyordum bana kizdi,sen beni dinliyormusun bos bos bakiyorsunda diye iki kez.ses tonu saf,salak gordugu birine bagirir gibiydi.icimden dedim “dur madem geldin bozma su fali “ diye sustum ama cok sinir olmustum disarda gordugum saygiiya bak,elin falcisindan koridor kosesinde medet umupta azarlanmana bak.
Neyse yinede analizleri dogru olsada olacak dedigi asil konu olmadi.

Mandal cafe toprak ile muzo arasında kaldım hangisini önerirsiniz

Tutku nerede bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…