Muzo nun da çıkan çıkmayan falı var :) gelişmeleri yazarız ama meleklere göre daha iyi şuanHehhe soyleyis tarzin cok hos olmus
Bakirkoydekiler hala beklemede sanirim.
Ama edi cigdem ayten genel olarak cikmayanlar.
Toprak ve yaninda bi cocuk var adini unuttum onu bi arkadasim ovmustu.
Bana laf cananida cok ovduler gittim bana abartmiyorum hic birsey bilmedi.
MUZO,dediginiz kisi melekler kahvesindekiyse beni eski erkek arkadasimla evlendirmisti hersey cok iyiydi vs ama ayrildik net bir sekilde.
Isim verme haricinde anlik hoslandim sadece falindan.arkadasimada dedigi cikmadi.
Olabilir.enerji önemli sanırım.sizin gidip memnun kaldığınız burda yazılanlar dışında biri var mı? Farklı birilerine gitmek istiyorum artık.Bu mandal topragi bir begenmedim sanırım...demekki enerjimz hix tutmadi
Olabilir.enerji önemli sanırım.sizin gidip memnun kaldığınız burda yazılanlar dışında biri var mı? Farklı
birilerine gitmek istiyorum artık.[/QUOTgl gecen hafta bakır köyde funda diye birine gittik buradan arkadaşlarla isterseniz onyda bir deneyin isim üzerinden ebcet hesabi falan yapıyor ...falcı gezmekden burhal olduk benim iyi dediğim başkasına iyi gelmiyor bana iyi git denulenlerde bana iyi gelmedi
kızlar iki tane farklı muzo mu var ? Ben bu astrocenterdaki muzoyu araştırdım,antalyanın ünlü falcılarındam,birde melekler kahvesi muzo diye biri var bu iki muzo aynı kişimi?
Tatlım gökçe nerde bakıyor cafe falcısı pek sevmiyorum sanki mutlu olcagimiz şeyleri söylüyorlar müşteri memnuniyeti gibi bu kadar baktirdigim fallarda daha çıkanı maalesef göremedim ...neslihsni bende begenirim ama bana mart dedi ama olmadı...Kızlar şöle söliyim ben son baktırdığım fallarda en beğendim anlık ve ilginç detaylar muzo ve Neslihan onun dışında ben Gökçe'yi de beğeniyorum eninde sonunda dediğini yaşıyorum dün güzel baktı.
Muzo melekler kahvesinde iyi olsaydı duyar kesin giderdik demeli şimdi daha iyi ama çıkan falı şu anda yok yeni baktırdım zamanı var ama herkes yazsın bilelim kızlar belki Tutku'ya baktırırım Onuda yorumlucam kuzey içinde beğenenler var ama fal anlayışım baya yüksek olduğu için bir daha gidermiyim gitmem. Umarım herkesin istediği olurda fallara kalmayız
tatlım inşallah çıkar dedikleri..banada güzel konuştu umutlandım.dur bakalım ak koyun kara,koyun mayıs sonuna kadar belli olacak.Aynen ben de onu fark ettim. Profiloda baktı sonrada astrocenterde baktırdım. Meleklerden kurtuldum dedi bana. Orası onun enerjisini alıyormuş ve 10 dakika paket yapıyormuş orada. Şimdi rahat rahat bakıyor bir de 5 çeşit tarotla bakıyor adam. Ne bilim bana enerjisi tuttu.
Numarasını bana verebilirmsiinizKuzeye baktirdim.an ve geçmişi bildi gelecekle ilgili söyledikleri için beklemek gerekiyormus enerjisi çok iyiydi ben beğendim bu benim aldığım enerjiykede alakalı birşey çünkü kendiside dedi olumsuz enerji aldıklarına bakmayı sevmiyorum ve kuşa kesiyorum diye bence denenebilir...birde cafe kapandığı icin oradan ayrilcakmis numarasını aldım dileyene verebilirim
Tatlım mesaj attım teliniNumarasını bana verebilirmsiiniz
Canım Beşiktaş bias Cafe de bakıyor bir arkadaşıma da o kadar önemli bir şeyi bildiki diğer falcılarınki çıkmadı Gökçe''nin çıkmış oldu ama baktıran kişilerden memnun kalmayanda olabilir ama bana çıkıyor arkadaşıma da bakalım bu dediklerin de ne olcak muzoya ve Neslihan'ın merak ediyorum ama Neslihan'ın tarihi patladı onu biliyorum fakat artık tarihe pek takılmıyorumTatlım gökçe nerde bakıyor cafe falcısı pek sevmiyorum sanki mutlu olcagimiz şeyleri söylüyorlar müşteri memnuniyeti gibi bu kadar baktirdigim fallarda daha çıkanı maalesef göremedim ...neslihsni bende begenirim ama bana mart dedi ama olmadı...
Bebegin ben gecen gittim Neslihan a herkes için birnsoru sordum. Neslihan hanim dedim anlik sahane bilgiler veriyorsunuz ama çoğu kişiye çıkmadı fallar oda dedjki canim tarihlerimde sarkma olabilir ama dikkatli takip edin olacakdir. Karsi taraf ile enerji ile alakaliymisCanım Beşiktaş bias Cafe de bakıyor bir arkadaşıma da o kadar önemli bir şeyi bildiki diğer falcılarınki çıkmadı Gökçe''nin çıkmış oldu ama baktıran kişilerden memnun kalmayanda olabilir ama bana çıkıyor arkadaşıma da bakalım bu dediklerin de ne olcak muzoya ve Neslihan'ın merak ediyorum ama Neslihan'ın tarihi patladı onu biliyorum fakat artık tarihe pek takılmıyorum
Bunu bizde sorduk Neslihan a bize de aynı cevabi verdi ama verdiği cevap beni tatmin etmedi bende dediği çıkmadı umarım baktiran arkadaşlarımın hepsi icin çıksınBebegin ben gecen gittim Neslihan a herkes için birnsoru sordum. Neslihan hanim dedim anlik sahane bilgiler veriyorsunuz ama çoğu kişiye çıkmadı fallar oda dedjki canim tarihlerimde sarkma olabilir ama dikkatli takip edin olacakdir. Karsi taraf ile enerji ile alakaliymis
Melekler kahvesinde baktigi ortam cok gurultuluydu.baska fallar kahkahalar gelen giden.Ben Profilo Muzo'nun falından memnun kaldımm gayet başarılı anda ve dataylarda cok iyi , gelecekle ilgili bakalım söyledikleri gerçekleşecek mi :)
Özellikle benimle birlikte bir arkadaşım baktırdı onda cok ilginç detayları bilmiş ( o cok soru ,farklı sorular sordugu için farklı detaylara ) şok olmuş ben bir konu üzerine sorulara yogunlastıgım o yüzden şok edici bir detay yoktu ama gayet iyiydı tavsiye ederim ayrıca Muzonunda enerjiside cok iyi cok sempatik bir insan fal sırasında sıkılmazsınız :))
Tutku nerede bakıyor?Bazı arkadaşlar çıkarsa yaz demişti an itibari ile tutkunun falı çıktı en erken verdiği tarihte bir konuşma yapacağımı neler konuşacağımızı söylemişti aynen dediği gibi bir konuşma yaptım bu gün , o sekiz şubat gibi demişti ama erken oldu fakat umarım diğer söyledikleride böyle erken erken çıkar :) çıkar mı diye tereddüt ediyordum ama tutturdu iki haftadır iki günde bir fal baktırıyordum en tutarlısı bu oldu , baktırmayan varsa tavsiye ederim
:) Yeni üye ve reklam paha biçilemezKızlar 3 gün önce bir falci buldum. Telefonda bakıyor. Resmen hayatımı okudu allahım sana geliyorum. 45 dakika sürüyor. Sadece whatsapptan resimle ve anne ismi ve isim istedi. O kadar. 50 tl ye baktirdim helal olsun her kuruşu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?