İstanbul'da Fal - Falcılar

Kim özlemiyor ki....kadınlar kulübünün adini kaybedenler kulübü olarak degissek mi:)

yada bu topic in adını yeteri kadar ilgi görmeyenler grubu olarak değiştitelim
ya her gün fal baktırasım gelıyor hem fe aynı kişilere sırf sevdıgımı ozledıgımden dolayı... hani onunla konuşamıyorum ya bari onu anlatayım diye baktırıp rahatlıyorum bence cogumuz bu yuzden baltırıyoruz

Çok doğru artık herkes dinlemekten sıkıldığında para verip dinletiyoruz kendimizi

Ayyy bana seyhan deme yaaa. Evlat evlat diye konuşuyor benimkine gay demişti =) diorum ki ablaaa firsati olsa beni saglam birakmicak ne gay i sinirleniyor bide. Manyak ya =)

Bir cilginlik yaptim toprakla neslihana gittim yaaa yine.
Son 2 aydir baktirdigim toplam 5 6 fal.hepsi bazi konularda nisan veriyor.
Neslihana 2 ay sonra gittim.yine ayni ayrintilari verdi.

Bir cilginlik yaptim toprakla neslihana gittim yaaa yine.
Son 2 aydir baktirdigim toplam 5 6 fal.hepsi bazi konularda nisan veriyor.
Neslihana 2 ay sonra gittim.yine ayni ayrintilari verdi.
Neslihan efsane ya . Gelecwk konusunda tarihleei sapiyor sadece o kdr bide ben cok uat uste gittim ona artk beni tabiyinca fal bakior gibi olmuor o yuzden bi süre gitmicem

muzo nun tutku ve kuzeyle aynı şeyler söyledıği kişiler varmı bu3une baktıranlardan?

Rica etsem Tutku'nun numarasını alabilirmiyim ??

Herkese merhaba çok uzun süredir bu forumu takipteyim en sonunda dayanamadım üye oldum burda adı geçen hemen hemen bütün falcılara gittim sanırım Hande, Toprak, Kuzey aynı şeyleri söylediler fakat döneceğinden hiç umudum yok özellikle Handeye iki kez gittim ısrarla evleneceksiniz dedi Neslihana bir sene önce gitmiştim o dönem birkaç ay sonra aricak dedi fakat çıkmadı burda çok adını duyunca tekrar gidim dedim bu seferde bi ara arama niyeti olmuş ama aramamış Yen'i biri var dedi . Kadıköy kimya işle ilgili söylediği herşeyi yaşadım fakat aşk Pen yeter fal gibi düşünmüyorum onu söylediği şeyler çıkmayabilir fakat karşı tarafın düşüncelerini resmen onun kelimeleriyle söylüyor . Bu arada mandal cafede Murat diye bi çocuk vardı o da baya iyiydi deneyen varmı daha önce onu ?

hande de herkesi evlendiriyor yaaas iyiki gitmemişim

kızlar herkese soruyorum sizede sorayım motivasyonumun çok kuvvetli olmasını gerektiği bir işte çalışıyorum ve maddi ve aile sıkıntılarım var sevgılımden ayrılmak benim motivasyon umu zedeledi işimi kötü etkiledi ondan mesaj beklememek için onu düşünmemek için numaramı felan değiştirmek düşünüyorum siZ olsanız napardınız iş mi aşkmı?fallar konuşma görüyo buarada buyuzden bu topic e açtım

İş mi aşk mı derken? işten çıkıp eski sevgilimin yasını mı tutayım diyorsunuz yani..

heralde işimi tercih ederdim ne güzel oyalanacak bir işin var ben kendimi herhangi birşeyle meşgul etmek için olağanüstü fırsatlar yaratıyorum ki onu düşünemeyeyim.çok pişman olursun çok ben aşk için eğitim hayallerinden vazgeçtim yas tutmayı tercih ettim bi kazanımım olmadı köpek gibi pişmanım.şimdiki aklım olsa onu unutmak için kendime yatırım yapardım,bu ex aşklar için üzülmenin sonu yok bu ilk değil sonda olmayacak emin ol...

sen boşver falcıları.. baktır ama sadece motıve olmak için,o anlık rahatla seni dinleyen biriymiş piskologmuş gibi düşün falcıları,aslında durumumuz için fala hacet yok seven durmaz arar seven tercih yapacak olsa tercihini senden yana kullanır..sorun bizde inan ben öyle düşünüyorum biz burda kendimizi paralarken onlar kimbilir kiminle ne yapıyor,paralandığımızla kalıyoruz...

Geliyor terlik...hayata bağlı kalabilmemiz icin ayakta durmaniz lazim bunun içinde bir işimiz yani gelirimiz olması lazim bugün bunu severiz yarın baskasini inan ki tatlım geçmeyen bir ask açısı yeti dolmayacak bir insan yok o yüzden her zaman kendini sec ...kendine yenibir hat al eskiyi evde birak isin bittiğinde eski hattını takar kontrol edersin iste hep yeni hattını kullanirsin

İş mi aşk mı derken? işten çıkıp eski sevgilimin yasını mı tutayım diyorsunuz yani..

hayır iş motivasyonumu bozdugu için onu dusunmemek için hattımı degıstırıp ızımı kaybettirmekten bahsettım ama guzel ayrıldıımız ıcınde bır yanım degıstırme dıyor hattını hala bırseyler olabilır dıyor ıkıncıyı yaparsam umutlancam bu ikilemi soruyorum. C Cindirella343434 sunace
yani hangisini yaparsam işimde daha iyi olurum?
ve evet haklısınız o ailesinı tercıh ettı kafam karıstı ilişki yurutemem dedı hemde yakındayken bitirdi yani buluşmayı ekerek mesajla bıtırdı. oyleyse bende para ve işi tercıh ettım burası kesın sadece hattımı degıstırmek benı dahamı çok üzer daha mı çok onu dusunurum bunu kestiremiyorum yardımmm

Yapılacak tek bisey var sıkıntılarını yok sayıp tabiki işine devam edeceksin,numaranı falan da değiştirmene hiççç gerek yok,sonucta bu hattı onun için almadın onun için de kapatmana gerek yok,falcıların ne dedigine bakma sen,dönerse hala devam etmek istiyosan görüşürsün istemiyorsan da cevap bile vermezsin,hattının açık kalması onu beklediğin anlamına gelmez,burda hepimiz aynı durumdayız,bu durumda işine sarılman sonrası icin pisman olmak istemiyorsan senin için en doğrusu olur

tesekkur ederim şuan mesaj beklediğim için aklım telefon da onun için dedim.. bana fallar çıkmıştı bide onuda bozma istemedim. bide zor bi durumun içerisinde eger ararda açan olmazda üzülebilceğinide düşündüm

Tatlım anlamadığım şey çocuk yapamayacağını söylemiş bir tercih de bulunmak zorunda kalmış ailesini tercih etmiş konuyu jspatmus sen beden hala bundan mesaj bekluyirsun ki..sende kafamda bitir olanı birgün ararsada ona göre konuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…