Kim özlemiyor ki....kadınlar kulübünün adini kaybedenler kulübü olarak degissek mi:)hayatım çok üzgünüm sevdıgımı ozluyom
Kim özlemiyor ki....kadınlar kulübünün adini kaybedenler kulübü olarak degissek mi:)
Çok doğru artık herkes dinlemekten sıkıldığında para verip dinletiyoruz kendimiziyada bu topic in adını yeteri kadar ilgi görmeyenler grubu olarak değiştitelim
ya her gün fal baktırasım gelıyor hem fe aynı kişilere sırf sevdıgımı ozledıgımden dolayı... hani onunla konuşamıyorum ya bari onu anlatayım diye baktırıp rahatlıyorum bence cogumuz bu yuzden baltırıyoruz
Çok doğru artık herkes dinlemekten sıkıldığında para verip dinletiyoruz kendimizi
Ayyy bana seyhan deme yaaa. Evlat evlat diye konuşuyor benimkine gay demişti =) diorum ki ablaaa firsati olsa beni saglam birakmicak ne gay i sinirleniyor bide. Manyak ya =)kızlar selam fal durumlarımı açıklamak istiyorum fikir olsun.
binnaz ablada hemen hemen hepsine baktırdım hümadan kemale asenattan maya ya ama hep pembe tablo hiçbiri çıkmadı kemal sadece iyi geliyor konusmasıyla.
Tutkuya baktırdım: An ve geçmiş çok iyi direkt harf veriyor kişi analizleri çok iyi bir iki tarih verdi beklemedeyim.(dayanamadım ikinci defa 4 gün sonra başka bir numaradan baktırdım tekrar yakın şeyler söyledi. ikinci baktırdığımda bilemediği bir şey çıktı.ses tonu ve yaklaşımı çok hoş. ancak ses kaydı almanızı öneririm.kaçırdığınız birşeyler mutlaka oluyor. tekraar dinleyince daha iyi.çok beğendim
Kuzey : Kuzeye baktırdığımnda eşimin ve oğlumun adnı net şekilde söyledi ben şok.Yaklaşmı çok iyi.Detaylı bakıyor. birçok şeyi bildi.çok begendım
Nermin : baktırdım ve bir çok durum tespitti yaptı gelecek anlamda birkaç tarih verdi.kişi analizleri iyi.Çıkacak mı bilmiyorum ama bana çok iyi geldi.sevdim
Eyüpte Seyhan diye biri var telde baktı o da yine sokak agzı konusmalar hiç bilemedi sevmedim.
yiğit randevu verdi.
muzoya da baktırcam
Neslihan efsane ya . Gelecwk konusunda tarihleei sapiyor sadece o kdr bide ben cok uat uste gittim ona artk beni tabiyinca fal bakior gibi olmuor o yuzden bi süre gitmicemBir cilginlik yaptim toprakla neslihana gittim yaaa yine.
Son 2 aydir baktirdigim toplam 5 6 fal.hepsi bazi konularda nisan veriyor.
Neslihana 2 ay sonra gittim.yine ayni ayrintilari verdi.
Rica etsem Tutku'nun numarasını alabilirmiyim ??gecenlerde birisi sormustu papyon cafe dilek nasil diye ... resmen sacmalikti.. oyle cumleler kuruo ki kahkaha atasin geliyo. 8 saat 34 saniye sonra kiskanmaya baslicak gibi cumleler.. hani zaman soylenmesine alisigim ama 8 saat sonra seni kiskanmaya baslicak nedir ya ...
bu arada bu gece 12 de tutku dan randevu aldim umarim guzel gecer..
neslihana gecen hafta burda okuduklarimdan sonra gittim su fali baktirdim ismini tipini boyunu her seyi soyledi kesinlikle anda cok iyiydi..baktirdigim kisi yurt disinda yasio cok uzun yillar onun ailesi turkiyede falan bile dedi amerikada gorustugu kizi tarif etti.. onun uzerine instagramda kizi buldum oyle soyliyim ...onun tarifi uzerine resmen ..ben gercekten anda cok memnun kaldim ama gelecek neslihan in uzmanlik alani degil diolar hayirlisi ...ama kararliyim bu gece tutku ile fal defterini kapiorum son 7 aydir resmen 50 kisiye baktirdim ama acik ara en memnun kaldigim karsi tarafin hisleri icin kesinlikle HANDE ..ve TOPRAK ..
umarim her sey herkes icin guzel olur.. insallah herkes sevdigine kavusur .. ne diyim .
Herkese merhaba çok uzun süredir bu forumu takipteyim en sonunda dayanamadım üye oldum burda adı geçen hemen hemen bütün falcılara gittim sanırım Hande, Toprak, Kuzey aynı şeyleri söylediler fakat döneceğinden hiç umudum yok özellikle Handeye iki kez gittim ısrarla evleneceksiniz dedi Neslihana bir sene önce gitmiştim o dönem birkaç ay sonra aricak dedi fakat çıkmadı burda çok adını duyunca tekrar gidim dedim bu seferde bi ara arama niyeti olmuş ama aramamış Yen'i biri var dedi . Kadıköy kimya işle ilgili söylediği herşeyi yaşadım fakat aşkPen yeter fal gibi düşünmüyorum onu söylediği şeyler çıkmayabilir fakat karşı tarafın düşüncelerini resmen onun kelimeleriyle söylüyor . Bu arada mandal cafede Murat diye bi çocuk vardı o da baya iyiydi deneyen varmı daha önce onu ?
İş mi aşk mı derken? işten çıkıp eski sevgilimin yasını mı tutayım diyorsunuz yani..kızlar herkese soruyorum sizede sorayım motivasyonumun çok kuvvetli olmasını gerektiği bir işte çalışıyorum ve maddi ve aile sıkıntılarım var sevgılımden ayrılmak benim motivasyon umu zedeledi işimi kötü etkiledi ondan mesaj beklememek için onu düşünmemek için numaramı felan değiştirmek düşünüyorum siZ olsanız napardınız iş mi aşkmı?fallar konuşma görüyo buarada buyuzden bu topic e açtım
heralde işimi tercih ederdim ne güzel oyalanacak bir işin var ben kendimi herhangi birşeyle meşgul etmek için olağanüstü fırsatlar yaratıyorum ki onu düşünemeyeyim.çok pişman olursun çok ben aşk için eğitim hayallerinden vazgeçtim yas tutmayı tercih ettim bi kazanımım olmadı köpek gibi pişmanım.şimdiki aklım olsa onu unutmak için kendime yatırım yapardım,bu ex aşklar için üzülmenin sonu yok bu ilk değil sonda olmayacak emin ol...kızlar herkese soruyorum sizede sorayım motivasyonumun çok kuvvetli olmasını gerektiği bir işte çalışıyorum ve maddi ve aile sıkıntılarım var sevgılımden ayrılmak benim motivasyon umu zedeledi işimi kötü etkiledi ondan mesaj beklememek için onu düşünmemek için numaramı felan değiştirmek düşünüyorum siZ olsanız napardınız iş mi aşkmı?fallar konuşma görüyo buarada buyuzden bu topic e açtım
sen boşver falcıları.. baktır ama sadece motıve olmak için,o anlık rahatla seni dinleyen biriymiş piskologmuş gibi düşün falcıları,aslında durumumuz için fala hacet yok seven durmaz arar seven tercih yapacak olsa tercihini senden yana kullanır..sorun bizde inan ben öyle düşünüyorum biz burda kendimizi paralarken onlar kimbilir kiminle ne yapıyor,paralandığımızla kalıyoruz...kızlar herkese soruyorum sizede sorayım motivasyonumun çok kuvvetli olmasını gerektiği bir işte çalışıyorum ve maddi ve aile sıkıntılarım var sevgılımden ayrılmak benim motivasyon umu zedeledi işimi kötü etkiledi ondan mesaj beklememek için onu düşünmemek için numaramı felan değiştirmek düşünüyorum siZ olsanız napardınız iş mi aşkmı?fallar konuşma görüyo buarada buyuzden bu topic e açtım
Geliyor terlik...hayata bağlı kalabilmemiz icin ayakta durmaniz lazim bunun içinde bir işimiz yani gelirimiz olması lazim bugün bunu severiz yarın baskasini inan ki tatlım geçmeyen bir ask açısı yeti dolmayacak bir insan yok o yüzden her zaman kendini sec ...kendine yenibir hat al eskiyi evde birak isin bittiğinde eski hattını takar kontrol edersin iste hep yeni hattını kullanirsinkızlar herkese soruyorum sizede sorayım motivasyonumun çok kuvvetli olmasını gerektiği bir işte çalışıyorum ve maddi ve aile sıkıntılarım var sevgılımden ayrılmak benim motivasyon umu zedeledi işimi kötü etkiledi ondan mesaj beklememek için onu düşünmemek için numaramı felan değiştirmek düşünüyorum siZ olsanız napardınız iş mi aşkmı?fallar konuşma görüyo buarada buyuzden bu topic e açtım
İş mi aşk mı derken? işten çıkıp eski sevgilimin yasını mı tutayım diyorsunuz yani..
Yapılacak tek bisey var sıkıntılarını yok sayıp tabiki işine devam edeceksin,numaranı falan da değiştirmene hiççç gerek yok,sonucta bu hattı onun için almadın onun için de kapatmana gerek yok,falcıların ne dedigine bakma sen,dönerse hala devam etmek istiyosan görüşürsün istemiyorsan da cevap bile vermezsin,hattının açık kalması onu beklediğin anlamına gelmez,burda hepimiz aynı durumdayız,bu durumda işine sarılman sonrası icin pisman olmak istemiyorsan senin için en doğrusu olurkızlar herkese soruyorum sizede sorayım motivasyonumun çok kuvvetli olmasını gerektiği bir işte çalışıyorum ve maddi ve aile sıkıntılarım var sevgılımden ayrılmak benim motivasyon umu zedeledi işimi kötü etkiledi ondan mesaj beklememek için onu düşünmemek için numaramı felan değiştirmek düşünüyorum siZ olsanız napardınız iş mi aşkmı?fallar konuşma görüyo buarada buyuzden bu topic e açtım
Yapılacak tek bisey var sıkıntılarını yok sayıp tabiki işine devam edeceksin,numaranı falan da değiştirmene hiççç gerek yok,sonucta bu hattı onun için almadın onun için de kapatmana gerek yok,falcıların ne dedigine bakma sen,dönerse hala devam etmek istiyosan görüşürsün istemiyorsan da cevap bile vermezsin,hattının açık kalması onu beklediğin anlamına gelmez,burda hepimiz aynı durumdayız,bu durumda işine sarılman sonrası icin pisman olmak istemiyorsan senin için en doğrusu olur
Tatlım anlamadığım şey çocuk yapamayacağını söylemiş bir tercih de bulunmak zorunda kalmış ailesini tercih etmiş konuyu jspatmus sen beden hala bundan mesaj bekluyirsun ki..sende kafamda bitir olanı birgün ararsada ona göre konuşursuntesekkur ederim şuan mesaj beklediğim için aklım telefon da onun için dedim.. bana fallar çıkmıştı bide onuda bozma istemedim. bide zor bi durumun içerisinde eger ararda açan olmazda üzülebilceğinide düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?