Kuzey konusunda bende yazmak isterim. 3 kere gittim kuzeye. Ilki Aralik ayindaydi. 14 Ocak'ta gorusme var dedi ve tabi olmadi. Sonra Ocak sonu gittim ve Kuzey'e "olmadi" dedim. bu cocuk seni seviyor en gec 15 Subat'a kadar arayacak dedi. 15 Subatta gelisme oldu ama kuzeyin dediginin tam tersi yonde :)) cocuk beni hayatindan cikardi. Neyse ben bu cocugu unuttum. Ancak Kuzey'in enerjisi iyi oldugu icin bir sans daha vermek adina Mart ayinda yine gittim, yeni birisi olur mu diye sormak icin gittim. Yenisi yok, eskisi mart sonuna kadar basina tas mi dusecek ne olacak degiserek geri gelecek dedi :)) o degisse ben istemem coktan bitti, herhalde bir tasta benim kafama dusecek dedim :)))) neyse zaten bu da olmadi :)) Mutlu olmak enerji almak istiyorsaniz gidin tabi yuzunuz gulerek cikarsiniz :)) Tutku'ya bir kere baktirdim ve ayni sekilde bu cocuk donecek dedi tarih olarak Nisan dedi ama bana gore o da tutmadi simdiden.
Gayet iyi.kızlar mandal cafe toprak'a baktıran var mı? ne düşünüyorsunuz? tekrar sorduğum için kusura bakmayın :/
ben baktırdım gecmıs ve gunde ıyıydı para konusunda da zaman konusunda da sıkıntı yasamadım dedıgı saatte falı yolladı ama gecmıste kotu yorumlar varmıs onları gormemıstım aynı kısı mı bılmem benim bılgım bu kadar hakkındaMail ile bakan didem hakkında yorum alabilirmiyim kızlar??
ben baktırdım gecmıs ve gunde ıyıydı para konusunda da zaman konusunda da sıkıntı yasamadım dedıgı saatte falı yolladı ama gecmıste kotu yorumlar varmıs onları gormemıstım aynı kısı mı bılmem benim bılgım bu kadar hakkında
kızlar mandal cafe toprak'a baktıran var mı? ne düşünüyorsunuz? tekrar sorduğum için kusura bakmayın :/
Gerı sayım basladı 18 gun kaldı yazıcam tabıkıde az para vermıyoruzBen didemi cok merak ediyorum çıkarsa söyledikleri mutlaka bilgi ver bize de :)
çok sevindim şimdi:) hiç pişman olmadım ben de. gerçekten çok beğendim.Bana çıktı dedikleri hep. Kısa ama nokta atışlı bakiyor ve olumlu olumsuz herşeyi söyler.
merhaba kızlar bugün mandal cafe toprak'a fal baktırdım. 10 dakika sürdü ama dolu dolu konuştu. söylediği her şey doğruydu, bende her şeyi bildi. harf de verdi bana ve doğruydu. verdiği tarihi bekliyorum, çıkarsa yazacağım. kahve ve tarota birlikte 40 liraya bakıyor. 10 dakika fal için biraz pahalı ama neyse ki dolu dolu konuşuyor. pişman olmadım ben.
Lüzumsuz laf kalabalığıyla ve pembe yalanlarla konuşmayı uzatanlardan iyi.merhaba kızlar bugün mandal cafe toprak'a fal baktırdım. 10 dakika sürdü ama dolu dolu konuştu. söylediği her şey doğruydu, bende her şeyi bildi. harf de verdi bana ve doğruydu. verdiği tarihi bekliyorum, çıkarsa yazacağım. kahve ve tarota birlikte 40 liraya bakıyor. 10 dakika fal için biraz pahalı ama neyse ki dolu dolu konuşuyor. pişman olmadım ben.
Mandal cafe nerde toprak telden bakıyor mu ?Bana çıktı dedikleri hep. Kısa ama nokta atışlı bakiyor ve olumlu olumsuz herşeyi söyler.
Mandal cafe nerde toprak telden bakıyor mu ?
En son tarot destesinden hariç başka bir desteden bir kart seçtiriyor toprak o nedir sizede yaptımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?