İstanbul'da Fal - Falcılar

Kuzey in yorumunun bende de tutmadığını daha önce yazmıştım.Evlenecektik adamla ona göre.Ancak adam dostuz arkadaşız dedi başka kadınla çekti gitti.Mutlu da sosyal medyadan gördüğüm.O yüzden fallar sadece psikolojik süre geçirme oyalamacası.

kızlar bence üç aylarda fal baktırmayalım valla olcak işi de bozuyoruz ben tutkuya fal baktırmıştım bir cocuk var bana cok aşık her gün yurt dışından arıyor bir kere sesini duyayım diye tutkuya göre beni sevmiyormuş.. benim esas oğlan bana küfür edip bırakan midemi bulandırıyorsun diyen beni seviyormuş taktir sizin

Cidden Bende biraktin tamami ile fal islerini. Inan bana hepsi bos umitler.
Hayat Boyle daha guzel. Brezilyali bir arkdsm derdiki hayat bize verilmis bir hediye paketi, en guzel hediyenin paketin en dibinde sakli olmadigini nerden bilebilirizki. Gercektende Cok dogru.
Fal meselsine gelince burdaki adi gecen bircok falciya baktirdim inan hergecen gun kafam biraz daha karisti. Farkli farkli dusuncelere gittim . Kendime kizdim, falcilara kizdim ama care yok. Giden zaman Ve paralar geri gelmiyor malesef.
Fal dedterlerinide zeyneple kapattim AMA bana soylenilenlerin hepsini bir kagida doktum. Sonuc Cok ilgincti, kuzeyin 7 Ekim de baktigi fali zamanlamalari ile gerceklesmis. Simdi en sonuncusu Kaldi , Fakat bircogunuz icin cikmamis buda gosteriyoki gercekten enerji meselesi
Bana aynen sunlari soyledi , 15 kasimda bir iletisim olucak Fakat sadece sorunlarin uzerine konusmalariniz olucak , Evet oldu
Kasim, aralik gibi mudurunle konusmalar gecircksn, kariyerin konusunda. Sonra subattan itibaren islerin degisicek halettigini alicaksin. 2016 yi cope at. AMA 2017 bereketli bir yil olucak. Gercektende oldu. 5 Subatta islerim degisti. En yuksek primi aldim sirket genellemesinde.
Deniz kenari bir sirketten, Cok iyi bir is firsati dogucak , Bahar aylarinda Burda Bu kadar yeterli deyip yaz aylarinda ayrilcaksin. Gectigimiz hafta Bu is firsati geldi hemde Deniz kenari bir sehirden
Iliski konusunda ise Bahar aylarinda ailesi Ile baglarini kopartip tamami ile barisicaksiniz.sadece Bu gerceklesmedi .
Hepsini tek tek yazmisim Ve su son soyledigi disinda hepside olmus gercekten.
Ha Bu kuzeyi savunma meselesi degil kesinlikle AMA sonucta bundan ibaret.

Mail ile bakan didem hakkında yorum alabilirmiyim kızlar??
ben baktırdım gecmıs ve gunde ıyıydı para konusunda da zaman konusunda da sıkıntı yasamadım dedıgı saatte falı yolladı ama gecmıste kotu yorumlar varmıs onları gormemıstım aynı kısı mı bılmem benim bılgım bu kadar hakkında

Son düzenleme:

Ben didemi cok merak ediyorum çıkarsa söyledikleri mutlaka bilgi ver bize de :)

merhaba kızlar bugün mandal cafe toprak'a fal baktırdım. 10 dakika sürdü ama dolu dolu konuştu. söylediği her şey doğruydu, bende her şeyi bildi. harf de verdi bana ve doğruydu. verdiği tarihi bekliyorum, çıkarsa yazacağım. kahve ve tarota birlikte 40 liraya bakıyor. 10 dakika fal için biraz pahalı ama neyse ki dolu dolu konuşuyor. pişman olmadım ben.

Evet gerçekten kisa bakıyor toprak ama anlık durum ve gelecek konusunda hep nokta atışları yaptı, çıktı dedikleri ve olumsuzu da soyler mutlaka. O yüzden seviyorum onu :)

Lüzumsuz laf kalabalığıyla ve pembe yalanlarla konuşmayı uzatanlardan iyi.

En son tarot destesinden hariç başka bir desteden bir kart seçtiriyor toprak o nedir sizede yaptımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…