İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar bikaç önce bakırköy'de gris medyum okan diye birine gittim hiç memnun kalmadım leş gibi baktı açıkcası sürekli su falına bakıyım 150 tl dedi daha detaylı çıkar dedi sanki tarota bakabildidr dedim içimden tam bi gereksiz. Gittiğim bi kaç falcı var nişantaşı smybol cafe mirza ve yüce'yi önerebilirm. Taksim'de bi melek cafede sevgi hanım var oda iyi yorumluyor bazen sinirli olabiliyor dikkatli olun soru sorarken :) bakırköy'de enfal'e gittim tek tek isim söyledi oda bana iyi baktı ve güzel yorumladı. Yine taksimde kapris cafede tasula var iyi bakıyor isim bile verdi bana ama para tuzağı.. nazar var bilmem ne diyip kursun dökeyim 240 tl ye kısmetin açılsın tıkanıklık var hangi çocukla olacak sana o zamn söyleyim diyip düşürmeye çalıştı ama falımı iyi yorumladı çingene :) tuğçe ışınsuya bile gittim ödevlerim bitince onuda yazcam bakalım şu bi gerçek ofisinde başım döndü çakra denen olayı bizzat yaşadım odada bildiğiniz gözümü kapatamadım açtığımdada baş ağrım vardı ertesi gün gözlerimde ağrı vardı bi gelişme olursa 21 gün içinde onuda sizlerle paylaşacağım

Fincan cafe Nil hanım nasıl arkadaşlar..tavsiye eden var mı?

Toprak ne görüyorsa onu söylüyor gibi pembeci değil kısa ve öz bakıyor çok detay vermiyor

Bir arkadaşım nişantaşı symbol'de mirza diye birini önerdi. Ben yorumlarda gördüğümü pek hatırlamıyorum. Duyan eden var mıdır nasıldır ?

Bir arkadaşım nişantaşı symbol'de mirza diye birini önerdi. Ben yorumlarda gördüğümü pek hatırlamıyorum. Duyan eden var mıdır nasıldır ?
Evet mirza iyidir aynı zamanda benim arkadaşım memnun kalırsın yani ben arada baktırıyorum sırf geyiğine benim herşeyimi bildiği halde yani enerjisini seviyorum artı nokta atışıda yapar mesela şubatta biri girecek hayatına demişti ve girdi çoğu falcıda ay tarih şaşıyor mirza bana ne dediyse bizzat %85 yaşadım

Bugünde fal baktırdım kızlar şenay'a gittm fincan cafedeki 10 dk baktı ama nokta atışı yaptı geçmişle ilgili gelecekle ilgili 10 gün süre verdi gelişme olursa yazcam baya iddalı bakalım hayırlısı :)

Arkadaşlar daha öncede sormuştum ama Tuzla'da Fikriye varmış, su falına bakıyormuş giden oldu mu?

Bilemediği halde neden baktırmaya devam ediyorsun ? :)

Zeynep mi bu bahsettiğin bilen falcı ?

Bilemediği halde neden baktırmaya devam ediyorsun ? :)
Daha iyisini bulamadım canım. Bir de kuzey e baktırdım bunlar ayrılmışlar ama kızın çabasıyla yine birleşmişler dedi. Tam Tutku nun dediği zamanda. Acaba mı dedim ben de. Şimdi zamanlar tutmadığı için de çok haksızlık etmek istemedim. Bir de geçmişte çok iyi Tutku zamanı durumları okuyor. Gelecekten de bir şeyler bilir diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…