Çalışıyor canm satt 1 den sonra cafede oluyor genelde bende toprağa baktırdım . Her bakırköye gitmemde baktırasım geliyor cocugun samimiyeti içtenligi yeter parasının degerini veriyor bence canmToprak yarın çalışıyormu
Ben baktırdım etmiyorum evlendirdi beni hemenFincan cafe Nil hanım nasıl arkadaşlar..tavsiye eden var mı?
Yaz bızd hemen kolay gelsınToprakta sıradayım bakalım neler diyecek
evet, az ama özdü. sevdim:)Lüzumsuz laf kalabalığıyla ve pembe yalanlarla konuşmayı uzatanlardan iyi.
Evet mirza iyidir aynı zamanda benim arkadaşım memnun kalırsın yani ben arada baktırıyorum sırf geyiğine benim herşeyimi bildiği halde yani enerjisini seviyorum artı nokta atışıda yapar mesela şubatta biri girecek hayatına demişti ve girdi çoğu falcıda ay tarih şaşıyor mirza bana ne dediyse bizzat %85 yaşadımBir arkadaşım nişantaşı symbol'de mirza diye birini önerdi. Ben yorumlarda gördüğümü pek hatırlamıyorum. Duyan eden var mıdır nasıldır ?
bu cok iyiydi :)Laf Cafe'deki Canan gibi kişisel gelişim kitaplarından ezberlediklerini fal diye anlatmıyor. Örnek : 2017'de evrenden torpilin var... gibi.
Cidden Bende biraktin tamami ile fal islerini. Inan bana hepsi bos umitler.
Hayat Boyle daha guzel. Brezilyali bir arkdsm derdiki hayat bize verilmis bir hediye paketi, en guzel hediyenin paketin en dibinde sakli olmadigini nerden bilebilirizki. Gercektende Cok dogru.
Fal meselsine gelince burdaki adi gecen bircok falciya baktirdim inan hergecen gun kafam biraz daha karisti. Farkli farkli dusuncelere gittim . Kendime kizdim, falcilara kizdim ama care yok. Giden zaman Ve paralar geri gelmiyor malesef.
Fal dedterlerinide zeyneple kapattim AMA bana soylenilenlerin hepsini bir kagida doktum. Sonuc Cok ilgincti, kuzeyin 7 Ekim de baktigi fali zamanlamalari ile gerceklesmis. Simdi en sonuncusu Kaldi , Fakat bircogunuz icin cikmamis buda gosteriyoki gercekten enerji meselesi
Bana aynen sunlari soyledi , 15 kasimda bir iletisim olucak Fakat sadece sorunlarin uzerine konusmalariniz olucak , Evet oldu
Kasim, aralik gibi mudurunle konusmalar gecircksn, kariyerin konusunda. Sonra subattan itibaren islerin degisicek halettigini alicaksin. 2016 yi cope at. AMA 2017 bereketli bir yil olucak. Gercektende oldu. 5 Subatta islerim degisti. En yuksek primi aldim sirket genellemesinde.
Deniz kenari bir sirketten, Cok iyi bir is firsati dogucak , Bahar aylarinda Burda Bu kadar yeterli deyip yaz aylarinda ayrilcaksin. Gectigimiz hafta Bu is firsati geldi hemde Deniz kenari bir sehirden
Iliski konusunda ise Bahar aylarinda ailesi Ile baglarini kopartip tamami ile barisicaksiniz.sadece Bu gerceklesmedi .
Hepsini tek tek yazmisim Ve su son soyledigi disinda hepside olmus gercekten.
Ha Bu kuzeyi savunma meselesi degil kesinlikle AMA sonucta bundan ibaret.
Bilemediği halde neden baktırmaya devam ediyorsun ? :)Kızlar çıkmayan fal haberi : Tutku bu kızla ayrılmışlar demişti 28 mi 18 mi şubat ta bitmiş dedi bu iş. Şu an fotoğrafları whatsapp ta mevcut. Hem de benimle 8 sene boyunca hiç bir yerde fotoğraf koymayan kişi yapmış bunu.
Hep çıkan yazacak değiliz ya. Biraz da çıkmayan yazalım.
Bu arAda ben Tutku ya fal baktırmaya devam ediyorum. Mevcut durumu biliyor ama zamanı beklemedeyim. Bir arkadaş demişti mart demişlerdi şimdi Nisan oldu diye. Aynı durum bende de var. Gerçi Tutku hep Nisanın sonu demişti ama olsa ne olur bu saatten sonra
Zeynep mi bu bahsettiğin bilen falcı ?Merak ettiğim sen zeynebide begeniodun sanki o ne demişti.. kafam cok karısık bi arkadasıma kocan seni aldatıo küçük bi kızla demişti gercekten bosandılar.. ve instada 91 li bi kızla fotolarını buldu.. kadın anda iyi sanırım ama bu gelecek gecikmelimi cıkıcak nolucak artık kafayı yiycem:/
Daha iyisini bulamadım canım. Bir de kuzey e baktırdım bunlar ayrılmışlar ama kızın çabasıyla yine birleşmişler dedi. Tam Tutku nun dediği zamanda. Acaba mı dedim ben de. Şimdi zamanlar tutmadığı için de çok haksızlık etmek istemedim. Bir de geçmişte çok iyi Tutku zamanı durumları okuyor. Gelecekten de bir şeyler bilir diyorum.Bilemediği halde neden baktırmaya devam ediyorsun ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?