İstanbul'da Fal - Falcılar

Benim dedigim sanirm ümraniye didem. Önceden tlfn da ve evde bakıyormuş ama şimdi maile geçmiş diye duymuştum. Yanlışta hatırlıyor olabilirim belki.
Gecmıste nerdeydı bılmıyorum bende buradakı yorumlardan buldum maılle yolladı falı ama para konusunda sıkıntı yasamadım o bana guvendı dedıgım gıbı faldan sonra para ona ulastı bakalım cıkacak mı dedıklerı

Evet bakalım kısa bir süre vermis umarım çıkar.

çıkamayan neydi ayrılık mı gördüler
pembeciler her zmn haksız deilmiş demekki

çıkamayan neydi ayrılık mı gördüler
pembeciler her zmn haksız deilmiş demekki

Cikmayan diye bişey demedim farkindaysan ? Bir nokta atışli fal bakmak var birde 10 kişiye baksa 7sine tutacak şeyler söylemek var. Ben kendi fikrimi yazdım herkesin beğendiği kişiler farkli. Kuzeye pembeci dedim diye tepki gösterdin diğer topicte de ama hala düşüncem ayni kuzey 100 kişiye baksa 95ine dönecek diyen biri -bana göre- ve bende karşı tarafın hayatıyla ilgili önemli seyleri bilememis yanlış cevaplar vermiş duymak istediklerimi soylemis o an. -bana gore- başarısız ve pembeci.

hoppp noluyo kendıne gel ben barıstık dıyınce barısı bıılenlerı yazmışsın bendw ayrılık görenler kımdı yazarmısın dıye dedım onu sen neresinden bu laftan art nıyet cıkarttın anlamadım seni güzelim sakin ol yavaş oncekındede ben kendım ikisine de pembecı dıyorlarrrrrrr dedım farkındaysan neye karsı bukadar savunma mekanizması na gectın anlamadım ben memnunum baktırdım kısılerden bana bişey ıspatlamana luzum yok senin anladınmı beni rakam mı tuttun sayaçlamı saydın nesin sen ajan mı
bu kelime leri herhangi bır falcı yı koruma için deil benm mesajlarıma karsı sacma manasızca savunma ya gectıgın için yapıyorum bunuda bil
Ayrıca bende özgürce yorumumu yaparsam hande nın burada bır suru tanıdığı oldugunu dusunuyorum hatta emin gıbıtyım mafya gıbı sanki oldumu kabul mu yorum hakkım var dimi
çemkirmek en iyi yaptığınız şey sonra sevgilim nden terketti dersiniz... neden acaba

edit:benden asla cevap alamıycaksın ne yazarsan yaz ipliğin pazarda cunku ben o soruyu normal sordum..
he bıde barıstıysan be zoruna gıttı ki mutly olman lazım senin

Ipligin pazarda derken keşke aldığım eğitimi, yaşadığım hayatı, ailemin verdiği görgüyü bilip yazsaydin bunu :)
Allah iyiliğini versin güldürdün beni :) Sevgiler..

Tesekkürler Requiemm, Kuzey ve Hande ve Toprak ile ilgili fikir verdin. Sağol

Ayy kızlar ne oluyo böyle alt tarafı para,verip hizmet alıyorsunuz falcılardan. kimine çıkar kimine çıkmaz,falcılar yüzünden kırmayın birbirinizi...yeterki reklam yapan lar olmasın herkes özgür istediği yorumu yapmak ta...

Kızlar çıkmayan fal haberi : Tutku bu kızla ayrılmışlar demişti 28 mi 18 mi şubat ta bitmiş dedi bu iş. Şu an fotoğrafları whatsapp ta mevcut. Hem de benimle 8 sene boyunca hiç bir yerde fotoğraf koymayan kişi yapmış bunu.
Hep çıkan yazacak değiliz ya. Biraz da çıkmayan yazalım.

Bu arAda ben Tutku ya fal baktırmaya devam ediyorum. Mevcut durumu biliyor ama zamanı beklemedeyim. Bir arkadaş demişti mart demişlerdi şimdi Nisan oldu diye. Aynı durum bende de var. Gerçi Tutku hep Nisanın sonu demişti ama olsa ne olur bu saatten sonra

Merak ettiğim sen zeynebide begeniodun sanki o ne demişti.. kafam cok karısık bi arkadasıma kocan seni aldatıo küçük bi kızla demişti gercekten bosandılar.. ve instada 91 li bi kızla fotolarını buldu.. kadın anda iyi sanırım ama bu gelecek gecikmelimi cıkıcak nolucak artık kafayı yiycem:/

Bilmiyorum canım. Zeynep de en son 15 Nisa'n bir şeyler dedi ama. An için baktıracağım bir daha zeynep e

Kızlar günaydın size umut olmaya geldim dün delircem esas olay ne zmn olcak cıkmadı demiştin hatta gecen ay baska kızla demiştim.. son gelişme esas oğlan dün gece clube gitmiş tabiki sahte hesaptan stalklayıp anladım olay bu diil olay gece 4 beni araması su içmeye kalktım hala uyuyamıorum tabiki telefonu duymamısım acmadım ölcem şimdi neden aradı aylarrrdır bu anı bekliorum ve suan gerimi arasam msjmı yazsam noldu ölüyemi yatsam cool olup bilemiorum cünkü huyudur sarhoştum pardon diyebilir pi. K.rusu.. hayırlısıysa darısı basınıza olsun diilse Allah gönlümüzden alsın cam önü sarhoş kocalarını bekleyen anneler gibi olmayalım..

Kızlar merhaba. Ben de eski falları dinlerken Neslihan ı dinledim. Şubat ortası gibi konuşmalarınız var netleştiriyorsunuz aranızdaki konuyu istediğin gibi gerçekleşecek demiş. Geldiğimiz noktada adamın hayatında başkası var. Kuzey de şubat sonu mart Başı demiş eski fallarında aynı sonuç onda da.
Bunların ortak noktası sonucu hep olumlu söylemeleri. Ama ne zaman baktırsam zamanı hep ileri atıyorlar.
Bunları yazıyorum ki doğru kişilere para verelim en azından yanlış adamlara para gitmesin.

Moral de bozmayayım belki zaman şaşar sonuç değişmez çok çıkmayan fal haberi yazmışım çünkü.

Kuzey konusunda bende yazmak isterim. 3 kere gittim kuzeye. Ilki Aralik ayindaydi. 14 Ocak'ta gorusme var dedi ve tabi olmadi. Sonra Ocak sonu gittim ve Kuzey'e "olmadi" dedim. bu cocuk seni seviyor en gec 15 Subat'a kadar arayacak dedi. 15 Subatta gelisme oldu ama kuzeyin dediginin tam tersi yonde :)) cocuk beni hayatindan cikardi. Neyse ben bu cocugu unuttum. Ancak Kuzey'in enerjisi iyi oldugu icin bir sans daha vermek adina Mart ayinda yine gittim, yeni birisi olur mu diye sormak icin gittim. Yenisi yok, eskisi mart sonuna kadar basina tas mi dusecek ne olacak degiserek geri gelecek dedi :)) o degisse ben istemem coktan bitti, herhalde bir tasta benim kafama dusecek dedim :)))) neyse zaten bu da olmadi :)) Mutlu olmak enerji almak istiyorsaniz gidin tabi yuzunuz gulerek cikarsiniz :)) Tutku'ya bir kere baktirdim ve ayni sekilde bu cocuk donecek dedi tarih olarak Nisan dedi ama bana gore o da tutmadi simdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…