Ben canana hatta 2.ye gitmiştim ama geçen sene mayısta hayatına biri giricek diyip isim vermişti 5 ay önceden ve dediği isimdeki kişi girmişti hayatıma. Geçen ay 2.ye gittim yine çoğu falcıyla aynı şeyleri söyledi iyiydiÇıkan fal haberi : toprak en son baktırdığımda biri var tekrar atak gelicek dedi ve 6 gün sonra hiç beklemediğim şekilde geldi .
Bu arada Cafe laf : Canan da aynı şeyi söylemişti hatta o kişinin benden yaşça büyük olduğunuda bilmişti
Biz arkadaşlarımla ikisinde aynı gün gittik ikiside aynı şeyleri söyleyip fal baktılar sanki birbirlerini tanıyorlarmış gibi . Canan'a daha önce fal baktıran varmı ? Nasıldır gelecekle ilgili çıkar mı ?
Zaten banada Canan'ı bir arkadaşım önermişti onada söylediği şeyleri önceden yaşamış ben adını ilk kez duyduğum için tereddüt etmiştim ama iyi ayrıldım yanından enerjiside iyiydi teşekkür ederim yorumun için çok mutlu oldum şuan Canan'ın dediklerine yoğunlaşıyorum o zmn :)Ben canana hatta 2.ye gitmiştim ama geçen sene mayısta hayatına biri giricek diyip isim vermişti 5 ay önceden ve dediği isimdeki kişi girmişti hayatıma. Geçen ay 2.ye gittim yine çoğu falcıyla aynı şeyleri söyledi iyiydi
Size gore Hande nasildi?Off off bi donem ne baktirirdim.istanbulu hallettim tekirdaglara gittim geldim gun icinde.sonra mardinda var bir yasli suryani teyze para pul almaz gozleride gormez isterse bakar istemezse kovar ama soyledigi hic eksik cikmaz dediler.hadi ben mardine gidiyorum bi goreyim oralari dedim.erkek arkadasim ee bende geleyim demez mi gittik mardini gezdik geldik şaka gibi 1 sey oldu.sonrada bir daha baktirmadim son 2 yildir.ben eglenirim fal baktiriken.
Bu hafta bi fal hevesim atarlandi.
Acaba kimi tavsiye edersiniz.hande demeyin ayni sokakta oturuyorum 2 gun once gittim.hafta sonu birine daha gidip fal krizimi atlatirsam insallah 2 yil kadar daha götürür beni : ))
Handenin enerjisi iyi neseli keyifli.birde ben fal baktirirken baslarim anlatmaya her ne kadar bu defa susup dinleyecegim desemde o sebeple kimseyi iyi ölcemiyorum ama gecmiste iyi gelecekle ilgileleri gelecekte gorecegiz.suresi biraz kisa dezavantaji o.Size gore Hande nasildi?
Bana okul ve aşkla ilgili dediği şeyi yaşamıştım sadece yakın tarihleri bende tutmuyor yani o zaman 10 gün demişti olmamıştı o. Geçen gittiğimdede her an dedi az kalmıştı çünkü gideli 1 ay oldu ama şimdilerde oluyor gibi dediği şey. Ama gelecek zaman yada 1 aydan sonrasını dediği şeyler çıkar ve enerjisi çok ama çok güzel gidersen anlarsın çok pozitif devamlı güler kendinden örnek verir şakalaşıral işte şimdi de canan girdi aklıma
Bahsettiğiniz ayşe hanım, hafif kiloluca sarışın orta yaşlarda bir bayan mı?*..eğer o ise Esenlerde bakım yapıyor...iyidir falı
bana çıkmamıştı canan 2 yıl önceki olayımdaal işte şimdi de canan girdi aklıma
Onu bende merak ediyordum hatta bir kere aradım bakicam dedi dönmedi bana :) buradan da birkaç kisinin parasını almış bakmamisti zamanında. Şimdi baktıysa iyiArkadaslar didemden fal mailim geldi iyiydi tarih 20gun sonra eger dedigi gibi olursa yine yazarim iclerinde suana kadarki en iyisiydi
Bana da verir misiniz Didem in iletişim adresini ?Arkadaslar didemden fal mailim geldi iyiydi tarih 20gun sonra eger dedigi gibi olursa yine yazarim iclerinde suana kadarki en iyisiydi
Aynı kısımı bılmem bana once falı yolladı ertesı gun para hesabına gectı eft saatı gecmıstı cok ac gozlu degıldıOnu bende merak ediyordum hatta bir kere aradım bakicam dedi dönmedi bana :) buradan da birkaç kisinin parasını almış bakmamisti zamanında. Şimdi baktıysa iyi
Benim dedigim sanirm ümraniye didem. Önceden tlfn da ve evde bakıyormuş ama şimdi maile geçmiş diye duymuştum. Yanlışta hatırlıyor olabilirim belki.Aynı kısımı bılmem bana once falı yolladı ertesı gun para hesabına gectı eft saatı gecmıstı cok ac gozlu degıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?