İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben canana hatta 2.ye gitmiştim ama geçen sene mayısta hayatına biri giricek diyip isim vermişti 5 ay önceden ve dediği isimdeki kişi girmişti hayatıma. Geçen ay 2.ye gittim yine çoğu falcıyla aynı şeyleri söyledi iyiydi

Off off bi donem ne baktirirdim.istanbulu hallettim tekirdaglara gittim geldim gun icinde.sonra mardinda var bir yasli suryani teyze para pul almaz gozleride gormez isterse bakar istemezse kovar ama soyledigi hic eksik cikmaz dediler.hadi ben mardine gidiyorum bi goreyim oralari dedim.erkek arkadasim ee bende geleyim demez mi gittik mardini gezdik geldik şaka gibi 1 sey oldu.sonrada bir daha baktirmadim son 2 yildir.ben eglenirim fal baktiriken.
Bu hafta bi fal hevesim atarlandi.
Acaba kimi tavsiye edersiniz.hande demeyin ayni sokakta oturuyorum 2 gun once gittim.hafta sonu birine daha gidip fal krizimi atlatirsam insallah 2 yil kadar daha götürür beni : ))

Zaten banada Canan'ı bir arkadaşım önermişti onada söylediği şeyleri önceden yaşamış ben adını ilk kez duyduğum için tereddüt etmiştim ama iyi ayrıldım yanından enerjiside iyiydi teşekkür ederim yorumun için çok mutlu oldum şuan Canan'ın dediklerine yoğunlaşıyorum o zmn :)

Size gore Hande nasildi?

Size gore Hande nasildi?
Handenin enerjisi iyi neseli keyifli.birde ben fal baktirirken baslarim anlatmaya her ne kadar bu defa susup dinleyecegim desemde o sebeple kimseyi iyi ölcemiyorum ama gecmiste iyi gelecekle ilgileleri gelecekte gorecegiz.suresi biraz kisa dezavantaji o.

al işte şimdi de canan girdi aklıma
Bana okul ve aşkla ilgili dediği şeyi yaşamıştım sadece yakın tarihleri bende tutmuyor yani o zaman 10 gün demişti olmamıştı o. Geçen gittiğimdede her an dedi az kalmıştı çünkü gideli 1 ay oldu ama şimdilerde oluyor gibi dediği şey. Ama gelecek zaman yada 1 aydan sonrasını dediği şeyler çıkar ve enerjisi çok ama çok güzel gidersen anlarsın çok pozitif devamlı güler kendinden örnek verir şakalaşır

Bugün bakırköy tarafında birine gidicem bi neslihanı denemedm nasıldır?

Bahsettiğiniz ayşe hanım, hafif kiloluca sarışın orta yaşlarda bir bayan mı?*..eğer o ise Esenlerde bakım yapıyor...iyidir falı

Esenler Ayşeye fal baktıran oldu mu arkadaslar buradan varsa yorumunuz nedir bir zahmet paylasınız ben baktırdım şimdiye kadar baktırdıgım falların tam tersini söyledi hepsini ters köşe yaptı inanasım yok ama belkide en dogrusu bu tecrübe eden varmı ayşeyi :)

böyle yorumları okudukca erkeklerden midem bulanıyor ne bu bee herkesın cevresi de..... kızlar var
midem kalktı... boyle okudukca benımkınınde hayatında.... kızlar oldugunu dusunuyorum nasıl soğudum yaaa boyke pislikler için mi kendımı zi uzuyoruz bırakın Allah askına

bu arada herkese pembecı dıyosunuDa kotu olumsuz seylerı duymaya gerek yok hayatımız yeterince acı deılmı bırakın da falcı hayatımınızın olumlu yönlerini soylesın basınıza bela mı istiyorsunuz kızlar anlamadım ben sizi vala bana sadece sonucı soyluyor ama bu olana kadae dengesiz lılerını cekecen dıyor cokta pembecı deıller yanı... ne yani ölümleri hastalıkları mı soylesın yada 3yıl evlilik gorunmuyo mu desin.. ah bazı falcılar ahhhh....

bırakın hayat ın olumlu yanlarını duyun kızlar yalansa onun günahı keyfini çıkarın tek erkege baglı kalmayın.... etrafında.... kızlar olan pislik erkekler için olumsu duymaya bukadar meyilli olmayın lütfen siz duyun ama beklemeyin sizde takılın
erkeklere degmez onlar bizden çok çok rahatlar

Arkadaslar didemden fal mailim geldi iyiydi tarih 20gun sonra eger dedigi gibi olursa yine yazarim iclerinde suana kadarki en iyisiydi

Kızlar çıkan fal haberim :

Mandal cafe toprak 5 vakit var. 5 gun 5 hafta ya da ayın 5i demişti. 5 nisanda aradı barışmak için ve onun dediği gibi oldu bazi şeyler

Mi cafe hande nisanin son iki haftasi demişti daha erken oldu soyledikleri ve bakanlarin en iyisi bence. Pembeci diyorlar ama bana hic pembe bi fal cizmedi

Samsun tlfnda bakan arzu: nisan son 2 haftasi aricak ama barışmak istemicek sadece konusma olcak sen içini dokeceksin dedi ama öyle olmadı aramızda onun dediginden farklı konuşmalar oldu. Anlik durumlari iyi bildi sadece.

Başka birkaç kisiye daha baktirdim Zeynep, ankara tlfnda bakan Leyla, symbol Nihal, muzo falan ama en iyi analiz edenler ve karşı tarafın hayatını, süreci bilenler, olumsuzlari da soyleyenler Toprak ve Hande oldu.
Diğerleri nabza göre serbet verdi herkese uyacak fallardi gerek yok o yüzden tavsiye etmiyorum onlari.

Arkadaslar didemden fal mailim geldi iyiydi tarih 20gun sonra eger dedigi gibi olursa yine yazarim iclerinde suana kadarki en iyisiydi
Onu bende merak ediyordum hatta bir kere aradım bakicam dedi dönmedi bana :) buradan da birkaç kisinin parasını almış bakmamisti zamanında. Şimdi baktıysa iyi

Onu bende merak ediyordum hatta bir kere aradım bakicam dedi dönmedi bana :) buradan da birkaç kisinin parasını almış bakmamisti zamanında. Şimdi baktıysa iyi
Aynı kısımı bılmem bana once falı yolladı ertesı gun para hesabına gectı eft saatı gecmıstı cok ac gozlu degıldı

Aynı kısımı bılmem bana once falı yolladı ertesı gun para hesabına gectı eft saatı gecmıstı cok ac gozlu degıldı
Benim dedigim sanirm ümraniye didem. Önceden tlfn da ve evde bakıyormuş ama şimdi maile geçmiş diye duymuştum. Yanlışta hatırlıyor olabilirim belki.

Gbbnnnnddvö[QUOTE="Requiemm, post: 50870629, member: 7176gecm]Benim dedigim sanirm ümraniye didem. Önceden tlfn da ve evde bakıyormuş ama şimdi maile geçmiş diye duymuştum. Yanlışta hatırlıyor olabilirim belki.[/QUOTE]
GECMI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…