İstanbul'da Fal - Falcılar

İkisi var zaten bi. Ben başka çok memnun kalınan duymadım
Telefonda bakıyormuş. Ben baktırmadım, baktırmayı da şimdilik düşünmüyorum. :)
ben baktırmaya calıştım bir naz bir niyaz yoksabah ara gun ıcıne randevu al bos olursam bakarım olmadı ertesı sabah yıne ara paramla rezıl olamam dedım baktırmadım bende

Edaaaaaaaaaaa merhaba Papyon Dilek'e biz üç arkadaş gittik üçümüzede imkansız şeyler söyledi,ayrıca bana da kimseye anlatma falını dedi,biraz detay verebilirmisin başka ne dedi özellikle kafandaki kişiyle hemen evlendirdi mi seni de

Son düzenleme:

Tabi, nerede oturucamızı bile söyledi :) Zaten tarif ettiği kişinin benim adamla alakası yoktu. Yanlışsa söyle dedi, yanlış dedim bende ayar oldum çünkü. Toparlamaya çalıştı ama batırdı. Verdiği tarihler bile arkadaşımla aynı, bilmiyordu bizim birlikte geldiğimizi bu arada. Kadının günahını almak istemiyorum belki başkalarına tutturmuştur bilemem ama bize paso salladı.

Bide çok iddalı ben çok kişinin evlenmesine vesile oldum çok kişinin de boşanmasına hiç pişman değilim vicdanım rahat dedi,bize aynı tarihleri vermemiş ama kafamızda o an kim varsa direk evlendirdi,ne biliyim fazla pembe tablocu ve iddalı geldi bakalım yaşayıp görücez

Harika olmuş, elinize yazınıza sağlık :) Bu aşk meşk konularında ilk olarak kimi tavsiye edersin? Başkasından şüpheleniyorum ve onun düşüncelerini öğrenmek istiyorum. Bunları bana söyleyebilecek bir falcı önerisi olan var mı??

selam kızlar:) efdacığım emreyi kaybedip bulduğuğuma çok sevindim şu an:) odakulede tam olarak nerde adresini dmden atabilir misin rica etsem?

Canan işini görür gibi. Bende merak ettiğim şeyleri söyleyen o olmuştu ilk. Ama dediğim gibi arkadaşlar, burada o kadar çok reklam yapan var ki, güvenmeyin bana da. Bunlar benim tecrübelerim, size aynı olur mu bilemem.

Kuzeye en son gittiğimde baya bi patlamıştı ama ikinci gidişimde bana 4. ayda akdeniz bölgesinden biriyle aramızda bişiler olabileceğini söyledi.
ocakta baktırmıştım o fala ama çokta sallamamıştım fakat akdenizli biri olacağı aklımda kalmıştı nedense.
şuan birinden hoşlanıyorum akdenizden:) burcunu da söylemişti ama şuan o kadar bilgiye sahip değilim onun hakkında.
ya kuzey inşallah hislerinde yanılmazsın

Nerede bu kişi?

Merhaba arkadaslar,

Gume gidden fallar: Hande,kuzey, muzo, neslihan hepsi mi hespi ver bir cok aklima daha gelmeyenler.

En son bu 4 e baktirdim hepsi bana barisacaksiniz nisan ikinci haftasi en gec dediler evlenecegin kisi bu adam dediler baska kimse yolunda yok dediler dedilerde dediler.

Sonuc;
Bugun eski sevgilimin yeni sevgili yaptigini ogrendim gayet musmutlu gorunuyorlardi.. evet nisanin ikinci haftasi boyle bir haber aldim.

Soyliyecek hic biseyim yok kalmadi falcilara verdigim paralara yazik harcadigim zamana yazik..

Hayat devam ediyor......

Şoktayım. Çünkü aynı şeyi bana da söyledi hem de ocakta. Verdiği harplerde "M A R T". Tabiki de patladı aşk konusu da iş konusu da olaylar gerçekleşmedi

Burcu da su grubu dedi bence.. ben galiba fal defterini kapatıyorum, zamanı gelmiş gibi

Şoktayım. Çünkü aynı şeyi bana da söyledi hem de ocakta. Verdiği harplerde "M A R T". Tabiki de patladı aşk konusu da iş konusu da olaylar gerçekleşmedi
Ben ona en son gittiğimde işimi sormak için gitmiştim. O sıralar bi yere görüşmeye gitmiştim sonucu ne olur diye bi gidiyim dedim. hayır burası olmayacak dedi sana başka bi iş görüyorum dedi ama noldu 2 gün sonra o istediğim işten beni aradılar işe alındım. ama aşk konusunu bildi ama sonucu da dediği gibi olur mu bilemiyorum tabi:)

Baktırdıklarının arasında telefonda baktırdığın var mıydı? Nedir bu çektiğimiz bir sürü kız saçma adamların peşinde heba oluyoruz. Onlar hemen birileriyle olabiliyorlar biz anca bekliyoruz

Bende cikmayan fal Haberini veriymde umutla beklemeyin.
Zeynep dediki bunun ailesine bir cenaze var hemde Cok yakinda. 27 martta bakmisti. Cenaze Benim ailemde , yogun bakima kaldirilan dedem vefat etti.
Birbirinizin hayatina dair yazismalariniz var ama herhangi bir kavusma yok. Ne yazisma var nede baska birsey
Kadin gecmiste iyi olabilir ama gelecege dair gordugu hicbirsey tutarli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…