İstanbul'da Fal - Falcılar

o falı ses kaydına almıştım, tekrar dinledimde şuan hoşlandığım çocuğun birebir aynısını tarif etmiş, iyi sallamış valla kuzey. bi tek burcunu bilmiyorum onu da bilirse helal olsun derim:)

Banada Akdeniz bölgesinden biri çıkacak karşına dedi burcu içinde oğlak demişti yanlış hatırlamıyorsam. Şubat Mart ayları için iş aşk konusunda dedikleride çıkmadı. Kuzey fena patladı.

yalnış hatırlamıyorsam sana çıkmış tı hattq ocak ayıydı kutlamıştım çünkü bana da o zamanlarda çıkmıştı
iyi arastırdınız mı belki gercekten te Akdeniz li bırılerı var cevrenızde 1tanemi akdenizli var yanlış anlaşılmasın kımseyı savunmuyorum bende çook baltırdıgım için merak edıyorum ogrenml istiyorum olumsuz yorumlarfa dahıl
hernekadar bu topic te beni kaldıramayan zatlar olsada umrumda deıl acıkcası ben hayatımdan memnunum:=)

harf vermiş miydi sana? bana verdiği harflerde tutuyo çok enteresan bi şekilde..

aynıysıysa bilmiştir arkadaşlar bu tuzağa bende çok düştüm nerdeyse ilişkim bitiyordu takmayın size tuttuya tutmuştur inanın bu konuda agzım yandı bılıyoruö herkese aynı şeyi mi dıyo dıye adama ınanmadım ama sevgılım 2ay sonra bana aynı onum dedıgı sekılde acıklama yapmıştı bence çıktıysa bozmayın

Yok canım bana değil arkadaşıma dedikleri çıktı. Bana eskisi dönecek ama akdenizli bölgesinden biriside çıkacak karşına ikisi arasında kalacaksın dedi. İkiside çıkmadı :)

Yok canım bana değil arkadaşıma dedikleri çıktı. Bana eskisi dönecek ama akdenizli bölgesinden biriside çıkacak karşına ikisi arasında kalacaksın dedi. İkiside çıkmadı :)

Aa evet hatırladım canım arkadaşına çıkmıştı hemde tarihinde valla, çok ilginç tir fal olayı birine çıkıyo öbürüne çıkmıyor şükür bana çıktı sonuncuyu bekliyorum yaa ikikere çıktıysa yine çıkar herhalde
ilkkez bukadar dır konuşmuyoruz umudum azaldı tek umudum önceden de çıkması....

İnşallah sana dedikleri yine çıkar :) bi umut baktırıyoruz ama kimine çıkıyor kimine çıkmıyor kişinin enerjisiyle mi alakalı neyle alakalı çözemiyorum. en büyük hatamız istediğimiz şeyleri duyunca hemen kaptırıyoruz kendimizi kadın milleti böyleyiz maalesef :)

Aminnn:) gerçi o bıraz daha çekecen dedi sonucu söyledı.... evet huyumuz kurusun güzel şeyler duymak istiyoruz... ama ben her zaman fala deil sevgilime inanıyorum sadece çıkınca aaaa nasıl çıkar hisleri doğruymuş diyorum sonunda bunu başardım akışa bırakmayı:=)
yalnız özledim ve merak edıyorum bakalım hadi ikinci gol gelsin kuzeyden die beklıyorum :)

Kuzeyin sadece enerjisi güzel kahve içip sohbet etmek için... çünkü ben faldan çıktığımda bi rahatlama vardı, bi mutluluk.. zaten güle güle fal baktı bana:)) ama işte o kadar..zaten faldan çıkınca söylediklerini hatırlıyorsun ve diyosun ki ya bu fal olmadı makara muhabbet oldu yani ortada tutarlı bir şey yok. Ama seni kötü etkilemediği için pişman da olmuyorsun. Kuzeyin falı benimçin öyleydi

Kızlar belli ki koskoca İstanbul da bir tane iyi falcı yok. Baksanıza kaç sayfadır kuzey mi zeynep mi? Biri de şuna baktırdım çıktı baktırın demiyor.

Kızlar bu arada Melekler kahvesinin internet sitesinde şöyle bir yazı var:
Hiç kimse gelecekte olan şeyleri bilmesi mümkün değildir.(Hz. Süleymanın Emrinde çalışanlar 20 gün boyunca öldüğünü bilmiyorlar.) Bunu kim söylüyosa yaalaan söylüyordur..Ama çıkıyor…

.Efendim size naassıl çıktığını anlatıyım.. Eğer çaalıştığınız iş yerinde iş vereniniz sizi işten çıkarmayı düşünüyorsa bu bilgiyi size gönderiyor.Bu bilgi sizin etrafınızda ki Enerji dalganıza yapışıyor. Eee bizimkilerde bu enerjiyi yakalıyor. Yani oluşmuş şeyleri tahmin edebiliyorlar.Ama oluşmamış hiç bir şeyi kimse bilemez. Biri sizden hoşlanıyorsa bunuda bilebilirler sizde olan bilgileri YADA sizin beklentilerinizi korkularınızı yakalayabilirler.

Falı anlamamızı ne olduğunu bilmemizi daha iyi sağlar diye düşünüyorum. Yani aslında aramız gereken geleceği bilen falcı değil de şu anı, bizim dışımızda gelişen olayları bile falcı bulmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…