- 4 Şubat 2012
- 214
- 131
- 103
şaka yapıyosunnn o dönem herkese aynı şeyi söylemiş demek ki:)
o falı ses kaydına almıştım, tekrar dinledimde şuan hoşlandığım çocuğun birebir aynısını tarif etmiş, iyi sallamış valla kuzey. bi tek burcunu bilmiyorum onu da bilirse helal olsun derim:)Yok yok bana farkli soyledi)bu Senin kaderindeki kisi, Sana bundan baskasi yok, karsina yeni birisi cikmiycak dedi. Kendisine maddi manevi ceki duzen verdikten Sonra karsina cikicak dedi.....
AMA is konusunda 12 den vurdu.
Asil neslihani tamami ile ucuktu Bende,,,,
Konusma aynen soyle
Sen evlimisin, hayir degilim
Evlenip ayrildinmi hayir
Yanindaki Yengem burcu kim? Bilmiyorum kiiimmmm
Havada kalmis bir iliskin olmus yarim kalmis bununla ilgili butun sorunlar cozulcek Ve tamamina erdirceksin...
Sonra is konularina girdi. Yukselme var hemde Buyuk ......
Sonra aynen soyle devam etti, Senin eski sevgilin ailesinin zoru ile yuzuk takicak evlenicek
Eeeee hani 5 dakika once benle evleniyodu....
ya hayatimda baktirdigim en berbat faldi diyebilirim.
harf vermiş miydi sana? bana verdiği harflerde tutuyo çok enteresan bi şekilde..Görünce çok şaşırdım. Acaba başka var mı aynı şeyleri söylediği kişiler. Şu an 3 kişiyiz herhalde
senin tüm hayat hikayeni biliyoruz zaten :)
Banada Akdeniz bölgesinden biri çıkacak karşına dedi burcu içinde oğlak demişti yanlış hatırlamıyorsam. Şubat Mart ayları için iş aşk konusunda dedikleride çıkmadı. Kuzey fena patladı.
harf vermiş miydi sana? bana verdiği harflerde tutuyo çok enteresan bi şekilde..
Yok canım bana değil arkadaşıma dedikleri çıktı. Bana eskisi dönecek ama akdenizli bölgesinden biriside çıkacak karşına ikisi arasında kalacaksın dedi. İkiside çıkmadı :)yalnış hatırlamıyorsam sana çıkmış tı hattq ocak ayıydı kutlamıştım çünkü bana da o zamanlarda çıkmıştı
iyi arastırdınız mı belki gercekten te Akdeniz li bırılerı var cevrenızde 1tanemi akdenizli var yanlış anlaşılmasın kımseyı savunmuyorum bende çook baltırdıgım için merak edıyorum ogrenml istiyorum olumsuz yorumlarfa dahıl
hernekadar bu topic te beni kaldıramayan zatlar olsada umrumda deıl acıkcası ben hayatımdan memnunum:=)
Yok canım bana değil arkadaşıma dedikleri çıktı. Bana eskisi dönecek ama akdenizli bölgesinden biriside çıkacak karşına ikisi arasında kalacaksın dedi. İkiside çıkmadı :)
Aa evet hatırladım canım arkadaşına çıkmıştı hemde tarihinde valla, çok ilginç tir fal olayı birine çıkıyo öbürüne çıkmıyor şükür bana çıktı sonuncuyu bekliyorum yaa ikikere çıktıysa yine çıkar herhalde
ilkkez bukadar dır konuşmuyoruz umudum azaldı tek umudum önceden de çıkması....
İnşallah sana dedikleri yine çıkar :) bi umut baktırıyoruz ama kimine çıkıyor kimine çıkmıyor kişinin enerjisiyle mi alakalı neyle alakalı çözemiyorum. en büyük hatamız istediğimiz şeyleri duyunca hemen kaptırıyoruz kendimizi kadın milleti böyleyiz maalesef :)
Ben her kese ayni sey soyledigini 15 ocak 15 subat mart tarihlerini her kese soyledigini Öğrendiğimde Anlamıştım :))şaka yapıyosunnn o dönem herkese aynı şeyi söylemiş demek ki:)
Eyüp'te mi anlamadımSelam arkadaşlar istanbul Mahmut bey Tarafında Fatma Abla Diye bir Hoca Varmış Bilen Tel Numarası Varsa Yazarmısınız Tşkler
Merhaba Enfal diye bi falcı var bakırköy'de nasıl giden var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?