Bende cikmayan fal Haberini veriymde umutla beklemeyin.
Zeynep dediki bunun ailesine bir cenaze var hemde Cok yakinda. 27 martta bakmisti. Cenaze Benim ailemde , yogun bakima kaldirilan dedem vefat etti.
Birbirinizin hayatina dair yazismalariniz var ama herhangi bir kavusma yok. Ne yazisma var nede baska birsey
Kadin gecmiste iyi olabilir ama gelecege dair gordugu hicbirsey tutarli degil
Bende cikmayan fal Haberini veriymde umutla beklemeyin.
Zeynep dediki bunun ailesine bir cenaze var hemde Cok yakinda. 27 martta bakmisti. Cenaze Benim ailemde , yogun bakima kaldirilan dedem vefat etti.
Birbirinizin hayatina dair yazismalariniz var ama herhangi bir kavusma yok. Ne yazisma var nede baska birsey
Kadin gecmiste iyi olabilir ama gelecege dair gordugu hicbirsey tutarli degil
Karsi tarafin kafasindan Ve icinden gecen gercekleri asla bilemiycemiz icin, zeynepin aktardiklarinjn dogrjmu yalnismi olucani nerden bilebilirizki.......yazışmalarınız olacak yani iletişimiz olacak ama kavuşma olmayacak mı dedi ? peki anda nasıl dersin düşünce aktarımında benim bir arkadasıma baktı deneme amaclı baktırdık ve baktırdıgı kişinin konusmalarını birbir söyledi sok olduk yani tesadüf mü hakkaten duygu düşünceleri iyimi aktarıyor bilemedim de :)
Karsi tarafin kafasindan Ve icinden gecen gercekleri asla bilemiycemiz icin, zeynepin aktardiklarinjn dogrjmu yalnismi olucani nerden bilebilirizki.......
Ayrica bu fal meselesi enerji isi hepimiz dede cikcak veya dogru olck diye bir durum yok.
Mesela bana kuzeyin 6 ay once baktigi fal kelimesi kelimesine cikti. Bircok kisiye cikmamisken.
Zeynep bana ne büyü ne vefat sesi açıkçası hakkını yemeyeyim şimdibu yazdıgın üstte benim yorumladıgım kuzey in falı 6ay önceki falmıydı çıktıköa anlaşılıyor deilmi?
buarada zeynep nasılda hepimize aynu şeyleri söylemiş BÜYÜ ve VEFAT YORumları bekliyorum
Zeynep bana ne büyü ne vefat sesi açıkçası hakkını yemeyeyim şimdi
Evet aynen bunlari soylemisti banada. AMA cenazede Benim kendi hanemde cikti acikcasi. Hatta sunuda soyledimi, Senin karsina Cok iyi Cok yakisikli yeni birisi cikicak Sen Cok mutlu olucaksin. Bu hic mutlu olamiycak pisman olucak. Asla yildiziniz birlesmiyorgeçen yazamadım ama bunu yazmayı bır borç bilirin...
burda muhabbet dönmüş zeynep herkese buyu var dıyor dıte Evet bendede buyu gordu ama sevgılımde hemde oyle bır acıyarak anlattıki nerdeyse hoca hacı arıyacaktım.... guya adama devamlı buyu yapıluyormyş
ikinci benzerlik bendede karşı tarafta cenaze gördü ve evet sevgılım ın malesef ölğm döşegınde hastası var ama nolursa olsun falda söylenecek şey deil bu tutkydq vefat var dıyınce korktum....
sanada vefat demiş
sanada büyü demiş
ve dikkati mi çekti herkese büyü deyip ben hoca deilim dua oku demiş banada Dedi
artık yorumu size bırakıyorum bende ne düşünceğimi bilemedim..
ha unutmadan banada sen daha çoook konuşcan önünde eğikcek değişcek dedi ama sonunuz yok dedi bunu billll dedi transtayken yorumlar ınızı bekliyorum
Evet aynen bunlari soylemisti banada. AMA cenazede Benim kendi hanemde cikti acikcasi. Hatta sunuda soyledimi, Senin karsina Cok iyi Cok yakisikli yeni birisi cikicak Sen Cok mutlu olucaksin. Bu hic mutlu olamiycak pisman olucak. Asla yildiziniz birlesmiyor)
Hatta erkek arkadasin icinde dedimi " artik Ben hayatima dair daha ne yapabilirimki? , Ben Cok mutsuzum,Benim hayatim darmadagin yikiklar icinde.ne yapicami bile bilmiyorum" hahahahaha
Ya gelecegi sadece Allah bilir artik lutfen inanmayin kimselere. Hicbirisininde %100 bildgi veya tutturdugu varmiki bizde inanip duruyoruz.
Kuzeyin 6 ay once baktigi falda ise isle ilgili tum soylediklerini yasadim.
Tutkununda 13 aralikta isle ilgili verdigi detaylar gorusucek oldugum kisinjn isminin icindeki harfleri felan verdi. AMA iliskimle ilgili soyledikleri kesinlikle olmadi gerceklesmedi. Gerceklesmeside imkansiz zaten. zeynep ise tamami ile off the road diyebilirim. Bir cenaze gordu, oda Benim tarafimda oldugunu bile bilemedi. Sonucta oda bir falci, ve enerji meselesi diyrm. Tutan belki tutmustur, AMA benimle uyustugu soylenemez
senin tüm hayat hikayeni biliyoruz zaten :)Aynı cümleler yaaaaa inanmıyorummmm yok artık herkese her falcı tutmaz ama bari aynı seyleri soylemeseydi bende sevınmişim ayagına gelcek dedı dedı yıldızınız ypk dedı sonra basladi büyülrr vefat lar anammmm
hatta tutan falcının bile bazı kısımları tutmuyor kuzey in aşkla ilgili dedıgını yasadım bende ama ıkıncıde umudum yok tutkunun tarıhı de yakın zamanda tutmustu ama işle ilgili dedıgı tam tersi oldu mesela
ahahah fallar ben adam a ınanıyorum fala deil sadece cıkınca cıktı dıyorum sevınıyorum Insallah dıger dedıklerıde cıkar kuzeyin
martta buluşma cıkmadı mesela ama dıgerlerı cıkmış tı
herkes aynını dıyor ben sevdıgıne ınanmıyorum adamın hala çıkarsq çıktı helal olsun derim okadar....
zeynep sanada ayagına gelecek diz çökecek dedimi pişman olcak dedimi
Nermine yine baktırdım..ilk defa bir falcı yok görüşmeyeceksiniz bitmiş dedi. Dedim 20 gün önce nisanda görüşeceksiniz demiştin.. bir haber alacaksın ama görüşme yok bitmiş dedi... Geçen sefer iş durumunu değişeceğini görmüştü .. Değişti aslında ben ona sölemedim....şimdi iş devam dior değişiklikle alakalı bişe demedi.. birde sabahtan beri bekledimHüsranlarcaaa
Banada Akdeniz bölgesinden biri çıkacak karşına dedi burcu içinde oğlak demişti yanlış hatırlamıyorsam. Şubat Mart ayları için iş aşk konusunda dedikleride çıkmadı. Kuzey fena patladı.Şoktayım. Çünkü aynı şeyi bana da söyledi hem de ocakta. Verdiği harplerde "M A R T". Tabiki de patladı aşk konusu da iş konusu da olaylar gerçekleşmedi
Bende aralıkta baktırdım aynı şeyleri söyledi Akdeniz erkeği burcu oğlak. Kuzeyi beğeniyordum ama bunu okuduktan sonra bitti.Kuzeye en son gittiğimde baya bi patlamıştı ama ikinci gidişimde bana 4. ayda akdeniz bölgesinden biriyle aramızda bişiler olabileceğini söyledi.
ocakta baktırmıştım o fala ama çokta sallamamıştım fakat akdenizli biri olacağı aklımda kalmıştı nedense.
şuan birinden hoşlanıyorum akdenizden:) burcunu da söylemişti ama şuan o kadar bilgiye sahip değilim onun hakkında.
ya kuzey inşallah hislerinde yanılmazsın
şaka yapıyosunnn o dönem herkese aynı şeyi söylemiş demek ki:)Bende aralıkta baktırdım aynı şeyleri söyledi Akdeniz erkeği burcu oğlak. Kuzeyi beğeniyordum ama bunu okuduktan sonra bitti.
Yok yok bana farkli soyledişaka yapıyosunnn o dönem herkese aynı şeyi söylemiş demek ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?