İstanbul'da Fal - Falcılar

yazışmalarınız olacak yani iletişimiz olacak ama kavuşma olmayacak mı dedi ? peki anda nasıl dersin düşünce aktarımında benim bir arkadasıma baktı deneme amaclı baktırdık ve baktırdıgı kişinin konusmalarını birbir söyledi sok olduk yani tesadüf mü hakkaten duygu düşünceleri iyimi aktarıyor bilemedim de :)

geçen yazamadım ama bunu yazmayı bır borç bilirin...
burda muhabbet dönmüş zeynep herkese buyu var dıyor dıte Evet bendede buyu gordu ama sevgılımde hemde oyle bır acıyarak anlattıki nerdeyse hoca hacı arıyacaktım.... guya adama devamlı buyu yapıluyormyş
ikinci benzerlik bendede karşı tarafta cenaze gördü ve evet sevgılım ın malesef ölğm döşegınde hastası var ama nolursa olsun falda söylenecek şey deil bu tutkydq vefat var dıyınce korktum....
sanada vefat demiş
sanada büyü demiş
ve dikkati mi çekti herkese büyü deyip ben hoca deilim dua oku demiş banada Dedi
artık yorumu size bırakıyorum bende ne düşünceğimi bilemedim..
ha unutmadan banada sen daha çoook konuşcan önünde eğikcek değişcek dedi ama sonunuz yok dedi bunu billll dedi transtayken yorumlar ınızı bekliyorum

Karsi tarafin kafasindan Ve icinden gecen gercekleri asla bilemiycemiz icin, zeynepin aktardiklarinjn dogrjmu yalnismi olucani nerden bilebilirizki.......
Ayrica bu fal meselesi enerji isi hepimiz dede cikcak veya dogru olck diye bir durum yok.
Mesela bana kuzeyin 6 ay once baktigi fal kelimesi kelimesine cikti. Bircok kisiye cikmamisken.

Merhaba, tutku kuzey zeynep yiğit neslihan muzo mercan neredeyse herpsine baktırdım. ,

İşten cıkıs yeni iş bulma durum analizleri ve söylediği her durumu yaşadım neredeyse ama benim asıl meselem olan beklediğim durum dönecek dediler arayacak seni dediler bir onu yaşamadım....Ben ne beklerken olanlara bak diyorum.

bu yazdıgın üstte benim yorumladıgım kuzey in falı 6ay önceki falmıydı çıktıköa anlaşılıyor deilmi?
buarada zeynep nasılda hepimize aynu şeyleri söylemiş BÜYÜ ve VEFAT YORumları bekliyorum

Zeynep bana ne büyü ne vefat sesi açıkçası hakkını yemeyeyim şimdi

Zeynep bana ne büyü ne vefat sesi açıkçası hakkını yemeyeyim şimdi

sana dememiş olabilir ama bikaç kişiye demiş burda okudum ben zaten karalamaya çalışmıyor um anlamaya çalışıyorum çünkü büyü deyince herkese aynı şeyi demiş
Canım ben hoca deılım ıyı bı hocaya gıtmesı lazım dua oku demii durum bu bunun uzerınden gidelim
ayrıca tersinin çıktıgı da çok olmuş mesela yukarda ki arkadas kaale alıp cevaplamamış ama ona tersi çıkmış gibi... kime guvencez ou dıyorum
burda en çok yuklenen uyelerden bırı benım ama aslına en mantıklı dusunen lerden biride benım cunku bana cıkan falcıya bıle ınanmıyorum hareket lerimi ona gore duzenlemıyorum bu saglıklı oldugumu gosterır bence sizler de oyle yapın sonra putlaştırdıgınızı bırakıyorsınuz
ben mesela utku ve kuzey ın falı çıkar hep ama ikisinede inanmam onlarada derim bunu tavsıye lerınıde dınlemedıim hiç sadece çıkınca çıktı derim zaten falın güzelliğide burda....kasmayın şu falcıları

Evet aynen bunlari soylemisti banada. AMA cenazede Benim kendi hanemde cikti acikcasi. Hatta sunuda soyledimi, Senin karsina Cok iyi Cok yakisikli yeni birisi cikicak Sen Cok mutlu olucaksin. Bu hic mutlu olamiycak pisman olucak. Asla yildiziniz birlesmiyor)
Hatta erkek arkadasin icinde dedimi " artik Ben hayatima dair daha ne yapabilirimki? , Ben Cok mutsuzum,Benim hayatim darmadagin yikiklar icinde.ne yapicami bile bilmiyorum" hahahahaha
Ya gelecegi sadece Allah bilir artik lutfen inanmayin kimselere. Hicbirisininde %100 bildgi veya tutturdugu varmiki bizde inanip duruyoruz.
Kuzeyin 6 ay once baktigi falda ise isle ilgili tum soylediklerini yasadim.
Tutkununda 13 aralikta isle ilgili verdigi detaylar gorusucek oldugum kisinjn isminin icindeki harfleri felan verdi. AMA iliskimle ilgili soyledikleri kesinlikle olmadi gerceklesmedi. Gerceklesmeside imkansiz zaten. zeynep ise tamami ile off the road diyebilirim. Bir cenaze gordu, oda Benim tarafimda oldugunu bile bilemedi. Sonucta oda bir falci, ve enerji meselesi diyrm. Tutan belki tutmustur, AMA benimle uyustugu soylenemez

Aynı cümleler yaaaaa inanmıyorummmm yok artık herkese her falcı tutmaz ama bari aynı seyleri soylemeseydi bende sevınmişim ayagına gelcek dedı dedı yıldızınız ypk dedı sonra basladi büyülrr vefat lar anammmm
hatta tutan falcının bile bazı kısımları tutmuyor kuzey in aşkla ilgili dedıgını yasadım bende ama ıkıncıde umudum yok tutkunun tarıhı de yakın zamanda tutmustu ama işle ilgili dedıgı tam tersi oldu mesela
ahahah fallar ben adam a ınanıyorum fala deil sadece cıkınca cıktı dıyorum sevınıyorum Insallah dıger dedıklerıde cıkar kuzeyin
martta buluşma cıkmadı mesela ama dıgerlerı cıkmış tı
herkes aynını dıyor ben sevdıgıne ınanmıyorum adamın hala çıkarsq çıktı helal olsun derim okadar....
zeynep sanada ayagına gelecek diz çökecek dedimi pişman olcak dedimi

senin tüm hayat hikayeni biliyoruz zaten :)

Nermine yine baktırdım..ilk defa bir falcı yok görüşmeyeceksiniz bitmiş dedi. Dedim 20 gün önce nisanda görüşeceksiniz demiştin.. bir haber alacaksın ama görüşme yok bitmiş dedi... Geçen sefer iş durumunu değişeceğini görmüştü .. Değişti aslında ben ona sölemedim....şimdi iş devam dior değişiklikle alakalı bişe demedi.. birde sabahtan beri bekledimHüsranlarcaaa

Nermin nerede bakiyor?

Şoktayım. Çünkü aynı şeyi bana da söyledi hem de ocakta. Verdiği harplerde "M A R T". Tabiki de patladı aşk konusu da iş konusu da olaylar gerçekleşmedi
Banada Akdeniz bölgesinden biri çıkacak karşına dedi burcu içinde oğlak demişti yanlış hatırlamıyorsam. Şubat Mart ayları için iş aşk konusunda dedikleride çıkmadı. Kuzey fena patladı.

Bende aralıkta baktırdım aynı şeyleri söyledi Akdeniz erkeği burcu oğlak. Kuzeyi beğeniyordum ama bunu okuduktan sonra bitti.

şaka yapıyosunnn o dönem herkese aynı şeyi söylemiş demek ki:)
Yok yok bana farkli soyledi)bu Senin kaderindeki kisi, Sana bundan baskasi yok, karsina yeni birisi cikmiycak dedi. Kendisine maddi manevi ceki duzen verdikten Sonra karsina cikicak dedi.....
AMA is konusunda 12 den vurdu.
Asil neslihani tamami ile ucuktu Bende,,,,
Konusma aynen soyle
Sen evlimisin, hayir degilim
Evlenip ayrildinmi hayir
Yanindaki Yengem burcu kim? Bilmiyorum kiiimmmm
Havada kalmis bir iliskin olmus yarim kalmis bununla ilgili butun sorunlar cozulcek Ve tamamina erdirceksin...
Sonra is konularina girdi. Yukselme var hemde Buyuk ......
Sonra aynen soyle devam etti, Senin eski sevgilin ailesinin zoru ile yuzuk takicak evlenicek
Eeeee hani 5 dakika once benle evleniyodu....
ya hayatimda baktirdigim en berbat faldi diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…