İstanbul'da Fal - Falcılar

Tam olarak adagım falcı tarifide bu geşleceklte gözüm yok bu konuda iyi olsun yeter :))

Kuzeyin sadece enerjisi güzel kahve içip sohbet etmek için... çünkü ben faldan çıktığımda bi rahatlama vardı, bi mutluluk.. zaten güle güle fal baktı bana:)) ama işte o kadar..zaten faldan çıkınca söylediklerini hatırlıyorsun ve diyosun ki ya bu fal olmadı makara muhabbet oldu yani ortada tutarlı bir şey yok. Ama seni kötü etkilemediği için pişman da olmuyorsun. Kuzeyin falı benimçin öyleydi[/QUOTE]

katılıyorum ne fallar baktırdım aylarca yerlerde gezdim modum düştü ama bunda öyle deil çıkar sa güzel çıkmassada hauat devam edıyor seklinde gıdılirse fala hiçbi sıkıntı kalmıyor ben kuzeyden sonra baska sına gıttıgıme pişman oldum ama şuvar ki bana çıkmıştı da falı

Çok güzel bir yazı olmuş iyiki yazdın tesekkur ederiz iyi oldu... evet bunu ben fark ettim mesela 2yıl önceki gıttım falcılar adamın düşüncesinde yer almadığım için göremiyor lardı... öyleyse mesela çok net bildi dediniz falcı larda bu buyk olasılığı tahmin etmiş lerdir sadece aynı zeynep bence oyle yapıyp adam sıkıntıda bu sana gelecek veremez dıyo gıbuı.
hasta bırı var vefat dıyo(denılmemesı gerekır) dıyo gıbı... yani ne kadar cinlerle bıle bakılsa bence senın paylaştıgın yazı dogru asıl cinlerle bakılan fallar ım cogu yanlış çıkıyor

biz birkaç arkadaş gittik.
isim konusunda çok iyi.
Senin ismini karşındakininn ismni direk söylüyor. ama gelecek çıkmadı. gidenlerden geleceğin çıktığını da hiç duymadım.

valla isim ve harf soyle yen çoğu falcı bende patladı isim ve harf vereni salla mıyorum artık şov

Valla varsa ben de isterim. Ben akşam Mandal'daki Ufuk ya da Kuzey'i denemeyi düşünüyorum. Tavsiyesi olan?

Teşekkür ederim gittigin memnun kaldığın bi falcı var mı ?
ben mandal cafede toprağa gidiyorum telefonda zeynebe baktırıyprum birde bakırköyde tuğbanın mutfağı tuğba hanım var yeni keşfettim.durumu iyi anlatıyor ama henüz yeni gittiğim için çıktı falan diyemeyeceğim

Ben de de o oldu bişiyi gördü karşı tarafta ama bende çıktı. Zeynep bişileri görüyo ama karıştırıyo bazen ama ben yinede beğeniyorum zeynebi. Bazen tarihtede yanılabiliyo

Ben ve arkadaşlarım baktırdu büyü var demedi. Bence gördüğünü söylüyor

Ya zeynebin konuşma tarzı evet o bazı sözleri aynı olabilir ama içeriğin farklı olduğunu düşünüyorum sonuçta herkesin bi konuşma şekli var. Zeynebin ii bi falcı olduğu zamanla anlaşılabilecel bi durum bnce . Bnde ilk başta inanmadım ama zamanla yaşadıkça. Tabi fala da inanıp hayatımızı indekslememek gerek. Benim şu zamana kadar baktırdığım falcılar arasında en beğendiğim zeynep. Kuzey evet enerjisi çok ii ama tamamen fiyasko. Bna erkk arkadaşımdan için olcaksın evlencen kader çizgin var dedi zeynepte yok yok ypk olmuycak boşuna dedi ve zeynebin dediği çıktı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…