Bildiği oldumu bi arkadaşım gitmiş ama terdütte kaldımbiz birkaç arkadaş gittik.
isim konusunda çok iyi.
Senin ismini karşındakininn ismni direk söylüyor. ama gelecek çıkmadı. gidenlerden geleceğin çıktığını da hiç duymadım.
Kızlar bu arada Melekler kahvesinin internet sitesinde şöyle bir yazı var:
Hiç kimse gelecekte olan şeyleri bilmesi mümkün değildir.(Hz. Süleymanın Emrinde çalışanlar 20 gün boyunca öldüğünü bilmiyorlar.) Bunu kim söylüyosa yaalaan söylüyordur..Ama çıkıyor…
.Efendim size naassıl çıktığını anlatıyım.. Eğer çaalıştığınız iş yerinde iş vereniniz sizi işten çıkarmayı düşünüyorsa bu bilgiyi size gönderiyor.Bu bilgi sizin etrafınızda ki Enerji dalganıza yapışıyor. Eee bizimkilerde bu enerjiyi yakalıyor. Yani oluşmuş şeyleri tahmin edebiliyorlar.Ama oluşmamış hiç bir şeyi kimse bilemez. Biri sizden hoşlanıyorsa bunuda bilebilirler sizde olan bilgileri YADA sizin beklentilerinizi korkularınızı yakalayabilirler.
Falı anlamamızı ne olduğunu bilmemizi daha iyi sağlar diye düşünüyorum. Yani aslında aramız gereken geleceği bilen falcı değil de şu anı, bizim dışımızda gelişen olayları bile falcı bulmak
Kızlar bu arada Melekler kahvesinin internet sitesinde şöyle bir yazı var:
Hiç kimse gelecekte olan şeyleri bilmesi mümkün değildir.(Hz. Süleymanın Emrinde çalışanlar 20 gün boyunca öldüğünü bilmiyorlar.) Bunu kim söylüyosa yaalaan söylüyordur..Ama çıkıyor…
.Efendim size naassıl çıktığını anlatıyım.. Eğer çaalıştığınız iş yerinde iş vereniniz sizi işten çıkarmayı düşünüyorsa bu bilgiyi size gönderiyor.Bu bilgi sizin etrafınızda ki Enerji dalganıza yapışıyor. Eee bizimkilerde bu enerjiyi yakalıyor. Yani oluşmuş şeyleri tahmin edebiliyorlar.Ama oluşmamış hiç bir şeyi kimse bilemez. Biri sizden hoşlanıyorsa bunuda bilebilirler sizde olan bilgileri YADA sizin beklentilerinizi korkularınızı yakalayabilirler.
Falı anlamamızı ne olduğunu bilmemizi daha iyi sağlar diye düşünüyorum. Yani aslında aramız gereken geleceği bilen falcı değil de şu anı, bizim dışımızda gelişen olayları bile falcı bulmak
biz birkaç arkadaş gittik.
isim konusunda çok iyi.
Senin ismini karşındakininn ismni direk söylüyor. ama gelecek çıkmadı. gidenlerden geleceğin çıktığını da hiç duymadım.
bana çıkmamıştıMerhaba Enfal diye bi falcı var bakırköy'de nasıl giden var mı ?
Teşekkür ederimbana çıkmamıştı
bakırköy mandal cafe mi onlar yeni mi gelmişValla varsa ben de isterim. Ben akşam Mandal'daki Ufuk ya da Kuzey'i denemeyi düşünüyorum. Tavsiyesi olan?
ben mandal cafede toprağa gidiyorum telefonda zeynebe baktırıyprum birde bakırköyde tuğbanın mutfağı tuğba hanım var yeni keşfettim.durumu iyi anlatıyor ama henüz yeni gittiğim için çıktı falan diyemeyeceğimTeşekkür ederimgittigin memnun kaldığın bi falcı var mı ?
ben mandal cafede toprağa gidiyorum telefonda zeynebe baktırıyprum birde bakırköyde tuğbanın mutfağı tuğba hanım var yeni keşfettim.durumu iyi anlatıyor ama henüz yeni gittiğim için çıktı falan diyemeyeceğim
bana çıkmadı Toprak.Madal cafe toprak durumu mu anlatıyor? yoksa tarihlerde tutturdğu oldumu?
tarihi çıkmayabiliyor ama durum ve bu kişiyle bişey olur mu olmaz mı sorusuna net cevap veriyor banaMadal cafe toprak durumu mu anlatıyor? yoksa tarihlerde tutturdğu oldumu?
Ben de de o oldu bişiyi gördü karşı tarafta ama bende çıktı. Zeynep bişileri görüyo ama karıştırıyo bazen ama ben yinede beğeniyorum zeynebi. Bazen tarihtede yanılabiliyoBende cikmayan fal Haberini veriymde umutla beklemeyin.
Zeynep dediki bunun ailesine bir cenaze var hemde Cok yakinda. 27 martta bakmisti. Cenaze Benim ailemde , yogun bakima kaldirilan dedem vefat etti.
Birbirinizin hayatina dair yazismalariniz var ama herhangi bir kavusma yok. Ne yazisma var nede baska birsey
Kadin gecmiste iyi olabilir ama gelecege dair gordugu hicbirsey tutarli degil
Ben ve arkadaşlarım baktırdu büyü var demedi. Bence gördüğünü söylüyorgeçen yazamadım ama bunu yazmayı bır borç bilirin...
burda muhabbet dönmüş zeynep herkese buyu var dıyor dıte Evet bendede buyu gordu ama sevgılımde hemde oyle bır acıyarak anlattıki nerdeyse hoca hacı arıyacaktım.... guya adama devamlı buyu yapıluyormyş
ikinci benzerlik bendede karşı tarafta cenaze gördü ve evet sevgılım ın malesef ölğm döşegınde hastası var ama nolursa olsun falda söylenecek şey deil bu tutkydq vefat var dıyınce korktum....
sanada vefat demiş
sanada büyü demiş
ve dikkati mi çekti herkese büyü deyip ben hoca deilim dua oku demiş banada Dedi
artık yorumu size bırakıyorum bende ne düşünceğimi bilemedim..
ha unutmadan banada sen daha çoook konuşcan önünde eğikcek değişcek dedi ama sonunuz yok dedi bunu billll dedi transtayken yorumlar ınızı bekliyorum
Ya zeynebin konuşma tarzı evet o bazı sözleri aynı olabilir ama içeriğin farklı olduğunu düşünüyorum sonuçta herkesin bi konuşma şekli var. Zeynebin ii bi falcı olduğu zamanla anlaşılabilecel bi durum bnce . Bnde ilk başta inanmadım ama zamanla yaşadıkça. Tabi fala da inanıp hayatımızı indekslememek gerek. Benim şu zamana kadar baktırdığım falcılar arasında en beğendiğim zeynep. Kuzey evet enerjisi çok ii ama tamamen fiyasko. Bna erkk arkadaşımdan için olcaksın evlencen kader çizgin var dedi zeynepte yok yok ypk olmuycak boşuna dedi ve zeynebin dediği çıktı .Aynı cümleler yaaaaa inanmıyorummmm yok artık herkese her falcı tutmaz ama bari aynı seyleri soylemeseydi bende sevınmişim ayagına gelcek dedı dedı yıldızınız ypk dedı sonra basladi büyülrr vefat lar anammmm
hatta tutan falcının bile bazı kısımları tutmuyor kuzey in aşkla ilgili dedıgını yasadım bende ama ıkıncıde umudum yok tutkunun tarıhı de yakın zamanda tutmustu ama işle ilgili dedıgı tam tersi oldu mesela
ahahah fallar ben adam a ınanıyorum fala deil sadece cıkınca cıktı dıyorum sevınıyorum Insallah dıger dedıklerıde cıkar kuzeyin
martta buluşma cıkmadı mesela ama dıgerlerı cıkmış tı
herkes aynını dıyor ben sevdıgıne ınanmıyorum adamın hala çıkarsq çıktı helal olsun derim okadar....
zeynep sanada ayagına gelecek diz çökecek dedimi pişman olcak dedimi
Ben ve arkadaşlarım baktırdu büyü var demedi. Bence gördüğünü söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?