Ben teyit ettim kavga dövüş etmiş biriyle ve vefatıda malesef bilmiş... bunlar karşı tarafın hayatındaki gelişmelerdi 3ay önce baktırmıştım yavas yavas çıkıyo sanki..birde benim hesabımla ugrasmış onuda ogrendim zeynep bnce ne görse onu soyluyor ben eskısı ıcın baktırmıştım şimdi yenisi içinde bktrmştım ama korkuyorum cunku bnce karşı tarafı aktarıyor duymak istemıycem bişeyi duyabilirim oyuzdn baktırmıyorum zor tutyorum kendimi
Be
Ben de zeynebi çok beğeniyordum ilk iki falı iidi ama sonra sık baktırmaya başladığımdanmıdır bilmiyorum dedikleri çıkmadı . Bazen karşı tarafın düşünceleriyle benim düşüncelerimi de karıştırıyor
Kızlar Zeynepin numarası acilll lazımBizm hakkımızdaki düşüncelerini çok göremiyorlar hiçbiri bnce sadece onların hayatlarındaki gelişmelere olaylara gore yorum yapıyorlar mesela bnm eskısının birini dövdüğünü cenaze olayının oldugunu benım hesabımı hacklemeye çalıştığını felab hep dogrı bıldı ler ama nostradamus u gelse yüreği okuyamıyor kızlar bir kız la konuşuyordur aldatıyor der mesela vb vn bn gecen gun faldan etkilenip benı aldatıyosun seni gordum dedım adama bir çuval inciri berbat ettim oysa yalvarma af modundaydı bana karşı bir sıfır ondeydim kendimi rezil ettim artık bana acı bi ders oldu tutku sadece olayları goruyor isimleri ama yüreği göreniyor aslaaaaaaaaaaa lutfen nacizane içten önerimi dikkate alın ben kimsenin ilişkisinin bozulmasını istemıyorum....
Merhaba, Kuzey hangi cafe de fal bakıyor acil yazabilir misiniz?
Besiktas root cafe
Taksimde falcı önerisi???Kızlar merhaba dün başımıza gelen bir olayı anlatayım size bakirkoyde Fincan Cafe Nuray hanımı burdan birileri övdüğü için gittik 4 arkadaş lakin bize Nuray diye fal baktirdik idare ederdi hatta birilerine tavsiye ettik neyse çıktık capacity de oturup kendi kendimize konuşurken yan masadan bir Abla Nuray hossohbettir de fal bilmez 10 yıldır tanırım senaya neden görmediniz dedi sonra bize Nuray diye Senay kirlenmiş Nuray hamileymiş ve gelmiyormus haberiniz olsun insanı kandırıyor ordaki yaşlı bi kadın Nuray kısa boylu ufak bi kadınmış bizimki ise esmer bata uzun at gibi bir kadındı meğer senaymis bu yani Cafe 46bir ara herkesi nalan yapardı Cafe fincanda Nuray yapıyor ayıp ya gidip kavga edelim dedik arkadaşlarla sonra dedim duyuralım kimseyi kandiramasinlar
Bende bugün kadınlar kahvesi Pelin e baktırdım.olan şeyleri bildi.aşk hayatımla ilgili söylediği bişey var hem de kısa bir zaman verdi .benim için mucize olur çıkarsa.şahsi fikrim olması zor.tabi yine de Allah bilir.peline baktırıpta çıkan fal var mı??Çok pozitif bakar hiç bi baktığı çıkmadı banakeşke çıksaydı
Kızlaaarrr bugün 2 falcıya gittim ve aşırı memnun kaldım sadece 1 2 hafta beklemem kaldı.
Merak edenler sorabilir. Bu süreci bekleyerek görücem
Kimlere gittiniz?Kızlaaarrr bugün 2 falcıya gittim ve aşırı memnun kaldım sadece 1 2 hafta beklemem kaldı.
Merak edenler sorabilir. Bu süreci bekleyerek görücem
Merhaba .ben bugün kadınlar kahvesi Pelin e baktırdım.anlık şeyleri bildi fena değildi.çok yakın Zaman için aşk hayatım ile ilgili birşey söyledi.emin konuştu .olursa çok cok şaşıracağım bişey .siz Nasıl memnunmuşsunuzMerhaba arkadaslar ben hep takip ediyordum ve deneyimlerimden bahsetmek isterim.
Kadınlar kahvesi Pelin: Pelin ablaya baya sık giderdim aslına bakarsak baya bildiği şey oldu bende ancak arada şunla evlencen diyip sonradan öbürüyle evlenceksin diyebiliyor. Bir de üzülmiyim diye o an söylemiyor gördüğü kötü olan şeyi
Pen cafe Yeter: bir kere gittim karşımdakinin düşünceleri için. Adamı olduğu gibi tarif etti kendi cümleleriyle baya şaşırmıştım. Olcak dediği şeylere zaman vermedi hala da olmadı zaten.
Mi Cafe Hande: çok seviyorum kendisini. Çok tatlı ve pozitif bir enerjisi var. Verdiği zamanlar mart en erkeni. Ama karşımdaki kişiyi çok iyi tahlil ediyor durumu biliyor ve ben sormadan sorcaklarıma cevap veriyor.
Sentinus Cansu: ben onu da çok sevmiştim. Pembeci değildi olduğu gibi söyledi onun da verdiği tarih marttı ki aralıkta baktırmıştım. Bir de iki üç ismi direkt o kim diye sorarak söyledi ki biri tahmin edilemicek bir isimdi.
Melekler kahvesi emre bende hiç bilememişti arkadaşıma da ilk falı çıkmıştı ama sonrası çıkmadı. Zaten aşırı itici tuhaf bir adam.
Kuzey üç yıl önce baktırdım tam hatırlamıyorum falı ama bende tutmamıştı. Gerçi arıycak dedi sanırım aradı ama iki yıl sonra aradi ki sonu olmadi.
Merhaba .taksimde ki falcı Tırt dediğiniz kimdir ?eğer bastırdığınız kişi izin verirse bana da telefon numarasını verir misiniz ??Kızlar ama dediğim kişinin numarasını arayıp önce size verebilirim bi soruyum ayıp olmasın
açıkçası bugüne kadar baktırdıklarım içinde en fiyasko olanıydı. o kadar kendinden emin tarihler yazdırdı ki bir de...ilk başta genel şeyler söyledi, yani o kime söylese yüzde yetmişini tutturacağı cinsten. özel hayatıma gelince bir salladı bir salladı. söylediği şeyin olması imkansızdı ama fala umut için gidiyoruz yine de acaba dedim. ama beş ay içinde yüzük gördüğü adamla bir ay sonra yolları tamamen ayırdık. pelin burada bir dönem övülmüş ben de ondan etkilenip gitmiştim ama, ya bir dönem gerçekten iyiydi ya da şişirilmiş balon. etrafımda gidip de memnun kalan yok.Bende bugün kadınlar kahvesi Pelin e baktırdım.olan şeyleri bildi.aşk hayatımla ilgili söylediği bişey var hem de kısa bir zaman verdi .benim için mucize olur çıkarsa.şahsi fikrim olması zor.tabi yine de Allah bilir.peline baktırıpta çıkan fal var mı??
Merhaba .taksimde ki falcı Tırt dediğiniz kimdir ?eğer bastırdığınız kişi izin verirse bana da telefon numarasını verir misiniz ??
Ayy allah aşkına seninle daha önce konuşmuştuk ne reklamı yapıcam ben baktırdım güzel baktı bende siz arıyosunuz diye yazıyım dedim, istemiyosan baktırmazsın.Arkadaslar sız bu reklama ınanıyormusunuz? ben sahsen ınanmıyorum. Aynı kısı, buraya yazmadan once bana ozelden emsaj atıyor ve cok ıyı bır falcıya gıttıgını hemen soyledıklerını yasadıgınız yazıyor. Daha sonra ıse buraya yazıyor. Ben zaten ozelden verılen numaralara ve reklamlara kesınlıkle ınanmıyorum. Sızede tavsıyem hemen atlamadan once ıyıce bır dusunun derım. Ne etkın bır falmıs, aradan saatler bıle gecmeden hemen cıkmıs.
Ben hıcbırseyı sorgulamadan ınanmıyorum artık
Taksimde melekler kahvesine gittimMerhaba .taksimde ki falcı Tırt dediğiniz kimdir ?eğer bastırdığınız kişi izin verirse bana da telefon numarasını verir misiniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?