İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar Zeynepin numarası acilll lazım

Kızlar merhaba dün başımıza gelen bir olayı anlatayım size bakirkoyde Fincan Cafe Nuray hanımı burdan birileri övdüğü için gittik 4 arkadaş lakin bize Nuray diye fal baktirdik idare ederdi hatta birilerine tavsiye ettik neyse çıktık capacity de oturup kendi kendimize konuşurken yan masadan bir Abla Nuray hossohbettir de fal bilmez 10 yıldır tanırım senaya neden görmediniz dedi sonra bize Nuray diye Senay kirlenmiş Nuray hamileymiş ve gelmiyormus haberiniz olsun insanı kandırıyor ordaki yaşlı bi kadın Nuray kısa boylu ufak bi kadınmış bizimki ise esmer bata uzun at gibi bir kadındı meğer senaymis bu yani Cafe 46bir ara herkesi nalan yapardı Cafe fincanda Nuray yapıyor ayıp ya gidip kavga edelim dedik arkadaşlarla sonra dedim duyuralım kimseyi kandiramasinlar

Merhaba, Kuzey hangi cafe de fal bakıyor acil yazabilir misiniz?

Besiktas root cafe

Taksimde falcı önerisi???

Kızlaaarrr bugün 2 falcıya gittim ve aşırı memnun kaldım sadece 1 2 hafta beklemem kaldı.
Merak edenler sorabilir. Bu süreci bekleyerek görücem

Çok pozitif bakar hiç bi baktığı çıkmadı bana keşke çıksaydı
Bende bugün kadınlar kahvesi Pelin e baktırdım.olan şeyleri bildi.aşk hayatımla ilgili söylediği bişey var hem de kısa bir zaman verdi .benim için mucize olur çıkarsa.şahsi fikrim olması zor.tabi yine de Allah bilir.peline baktırıpta çıkan fal var mı??

Kızlaaarrr bugün 2 falcıya gittim ve aşırı memnun kaldım sadece 1 2 hafta beklemem kaldı.
Kimlere gittiniz?

Merhaba .ben bugün kadınlar kahvesi Pelin e baktırdım.anlık şeyleri bildi fena değildi.çok yakın Zaman için aşk hayatım ile ilgili birşey söyledi.emin konuştu .olursa çok cok şaşıracağım bişey .siz Nasıl memnunmuşsunuz

Ayyy kızlar yarını bekleyemedim bugün gittiğim ilk falcınjn dedikleri şimdi çıktı ben şok oldum dayanamadım hemen haber veriyim dedim, arkadaşıma gitmiştim sitede oturuyor genç bi hanım varmış fal bakıyormuş yorumunu okumadışım için umutlanmamıştım ama bak bu gece böyle böyle olacak şuraya yazıyorum dedi ve az önce dedikleri çıktı
Hala inanamıuorum, telefonda da bakıyormuş zaten çlk uzak oturuyor bi daha ne zaman giderim kim bilir ama teleflndan baktırıcam artık, belkide metrobüs yolları her gün beni bekler ama o kadar para nasıl vercem her gün 50 tl
Zaten geçmiş ve şu anı tamı tamına kavga sebebine kadar bildi bu gece olanı da bildi tırsmaya başladım, diğer falcının dediği taksmdeji her şey tırt boşuna gitti 30 tl
Şeytan diyo git bi daha öteki falcıya
Şu an mutluluktann uyuyamıyorummm

Kızlar ama dediğim kişinin numarasını arayıp önce size verebilirim bi soruyum ayıp olmasın

açıkçası bugüne kadar baktırdıklarım içinde en fiyasko olanıydı. o kadar kendinden emin tarihler yazdırdı ki bir de...ilk başta genel şeyler söyledi, yani o kime söylese yüzde yetmişini tutturacağı cinsten. özel hayatıma gelince bir salladı bir salladı. söylediği şeyin olması imkansızdı ama fala umut için gidiyoruz yine de acaba dedim. ama beş ay içinde yüzük gördüğü adamla bir ay sonra yolları tamamen ayırdık. pelin burada bir dönem övülmüş ben de ondan etkilenip gitmiştim ama, ya bir dönem gerçekten iyiydi ya da şişirilmiş balon. etrafımda gidip de memnun kalan yok.

Merhaba .taksimde ki falcı Tırt dediğiniz kimdir ?eğer bastırdığınız kişi izin verirse bana da telefon numarasını verir misiniz ??

Arkadaslar sız bu reklama ınanıyormusunuz? ben sahsen ınanmıyorum. Aynı kısı, buraya yazmadan once bana ozelden emsaj atıyor ve cok ıyı bır falcıya gıttıgını hemen soyledıklerını yasadıgınız yazıyor. Daha sonra ıse buraya yazıyor. Ben zaten ozelden verılen numaralara ve reklamlara kesınlıkle ınanmıyorum. Sızede tavsıyem hemen atlamadan once ıyıce bır dusunun derım. Ne etkın bır falmıs, aradan saatler bıle gecmeden hemen cıkmıs.
Ben hıcbırseyı sorgulamadan ınanmıyorum artık

Ayy allah aşkına seninle daha önce konuşmuştuk ne reklamı yapıcam ben baktırdım güzel baktı bende siz arıyosunuz diye yazıyım dedim, istemiyosan baktırmazsın.
İnsanlara iyilik de yaranmıyor valla

İnsanlar fesat, kötü düşünceli iştr böyle anlıyosunuz.
İsteyen baktırır istemeyen baktırmaz zorla değil o falcının zaten bir sürü müşterisi var sana kalmadı sen kaybettin

Ben iyilik yapmak için hem sana hrm buraya yazdım senin gibi fesatlar böyle anlar demek ki sen kötü niyetlisin ayyy sakın bulaşma bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…