İstanbul'da Fal - Falcılar

Gökçe nerede bakıyor telefon da bakan gökçe bu mu?

Evet canim cafe biastaki gokce. Kuzey Den Sonra tanidigim en iyilerden birisi. En son mayista cafe de baktirmistim her ikisinede. Ikiside paralel seyler soyledi Ve kuzey Benim icin temmuzdan Sonrasinin iyi gececegini soylemisti. Gokcede tam 8 hafta Sonra Bu adamdan olumlu cevaplar bekle demisti. Tam 9 hafta Sonra dediklerini yasadim Ve yasiyrm. Bugun aradigimda tek kelime bile celismedi Ve herseyi takir takir soyledi. Ve enerjiside Cok guzel. uzerinden 2 saat gectikten Sonra kuzeyi aradim, oda hemen hemen ayni seyleri soyledi. Kuzey zaten ilk baktigi falda Bu sonucu gormustu Bende ve uzerine neredeyse 20 Sefer daha baktirdim Ve hepsindede aynisini soyledi. Hatta bana kizdi artik en sonunda Ben dediki, Sana Elli milyon Sefer soyledim, Sen halen daha ayni seyleri soruysn. Tarihler sarkar AMA
Sonuc degismez dedi.
Tutkuyu burdada en Cok begenenlerden birisi Bendim ama bir baktigi fal
Digerini tutmadigi icin oneremiyrm artik.

Verdigi zaman Ve tarihlere takilma canim. Bana 8 hafta dedi neredeyse 9 veya 10 hafta gecti AMA
Aynen dedigi gibi oldu
Hatta kafamda bazi soru osaretleri vardi. Dediki onlari Simdi bilemem, adam Sana gelsin konusmaya baslayin Sonra tekrar bakalim. O nedenle bugun tekrar aradim. Gercekten nokta atislari yapti, Ve kafamdaki butun sorulari cevapladi. Kuzeye Cok guvenen birisi olarak teyit icin onu aradim. Oda Ayni seyleri soyledi.
Tabikide Bu enerji meselesi. AMA
Ben artik gokce Ve kuzeyden baskasina gitmem. Damlalar tugbayada ayni sekilde . Tugbaninda dedigi oldu AMA
Tarihi tutmadi mesela.

ya eskiden annemin altın günlerinde teyzeler bakardı, negüzelde çıkardı hepsi, yokmu annesinin altın günü olan şöyle pastamı böreğimi alıp gelsem :) valla çıldırcam bulamadım bir falcı şöyle şıp diye söylesin :)

Zamanlara takilmayip dogru analizler istysn eger gokce Ve kuzeyi tavsiye edebilirim. Bircok arkdsmda baktirdi gercekten dogru analizler yapiyolar. Digerleri gibi yaniltmiyolar. ne goruyolarsa o. Eger olumsuz birsey gorurlersede cat diye soyluylr.
Yada goremiyorsa olucak deyip bekletmiyor. Mesela gokce ilk baktiginda , Bu Adamla uzun uzun iletisimn Ve gorusmelerin olucak dedi. Keisnlikle ilsikiye basliycaksin deyip umitlendirmedi. Simdi ise gercekten duzgun bir iliski baslangici diyor. Gonul rahatligi ile tavsiye ediyorum

Gokcenin telini mesaj atman mumnunmu? Hakkinda iyi yorumlar var ancak istanbul disinda oldugum icin gitmem cok zor. telefondan bakar belki

Gokcenin telini mesaj atman mumnunmu? Hakkinda iyi yorumlar var ancak istanbul disinda oldugum icin gitmem cok zor. telefondan bakar belki

Gökçeyi çok sevdim ben, geçmişe ait söyledkleri tuttu, geleceği bekliyorum bakalım tutacak mı meraktayım

Valla bende birine gitmek istiyorum ama damlalr tuğba ve bias gökçe arasında gidip geliyorum yaa.
Bence Gökçe'ye git ikisine de gittim tuğbanın konuşmasından bir şey anlaşılmıyo Gökçenin dedikleri geçmişe ait tuttu geleceği bekliyorum hem çok tatlı birisi

Gökçe'ningeleceğe ait dedikleri çıkar mı öıktı mı sende

bende cikti canim. 5 tane sey aoylediyse 5 ide tuttu bende.
Tugbanin dedikleri gercekten anlamak Zor , ses kaydi almak Ve en az 5 Sefer dinlemek gerekli
Konuşmasından halinden falan hiç memnun kalmadım ben. Gökçe geçmişe ait bildi konulması falan çok gğzel beğendim. İnşallah dedikleri tutar:) istanbul avrupa yakasında taksimde falan çıkan falcı önerin var mı?

Malesef yok canim. Gonul rahatligiyla butun soyledikleri cikti diyebilcem baska birisi yok.
Tugba malesef oyle , birazda kufurlu konusur. Banada o kadar Cok hakaretli konustuki, inan bana Masadan kalkip gidelim geldi. Anlik bazi seylerde celisti. Faldan Sonra soru sor 3 tane diyor ya. Benim sordugum sorulara verdigi cevaplardan 2 tanesi cikti. Insallah Hersey gonlunce olur
k

Tatlım zeynepde kuzey ve gokceyle aynı paralelde seyler mı soyledi?

Tatlım zeynepde kuzey ve gokceyle aynı paralelde seyler mı soyledi?
Yok canim zeynep tam tersini soyledi. Bu Adam baska biriyle yuzuk takicak dedi. Oyle birsey olmadi. Keza tutkuda ilk falinda dediki, Senin hayatina yeni birisi giricek, tam Bu sirada Bu Adam Sana Geri gelicek Ve Sen bir tercih yapmak zorunda kalicaksin. malesef Bu sekilde olmadi. Gokce Ve kuzey hakli cikti.
Zeynep , neslihan, samsun arzu, tutku Evet gecmiste Cok iyi olabilirler isim verebilirler ama anda verdikleri bilgilerin hepsi dogru degil buna bagli olarak gelecekte cikmadi.
Tabi Bu Benim kisisel gorusum Ve baktirdigim fallarin ozeti. Bana cikmayan baskasina cikabilir. Enerji meselesi sonucta

Tarzı kuzey gibiyse bende memnun kalırım dıye düşünüyorum hem çelişmiyor
ve Tutku konusunda evet bende buraya kac sefer çeliştiğini yazmıştım evet bildiği şeyler oluyor ama şaşırtıp çeliştiğinide gördüm Allah korusun insan yanlış bir karar verebilir ona inanıp ben şahsen eski dönmeyen sevgilime baktırdığım zamanlarda onun hakkında çok yanlış bilgiler verdi şimdi yenisi için baktırdığımda inanmayayım hemen adamı suçlamayayım dedim buyuzden adamla aramızda bir mevzu var onu sabırla çözümlenmesini beklıyorum evet tutku bana ikikere çıktı ama anda çok yanlış ta konuştu vebal almak istemediğimden yeni ilişkimle ilgili uyarısını dıkkate almak yerine sabırla bekleyişi seçtim hatta kuzeyde bana bu konuyla ilgili sen bilirsin kararı sen verceksin zaten ama bu yenisinin hiçbi yerden oluru yok dedi veben eskisi içim baktırmamış olmama rağmen eski ye dönecek dedi birde ayrımtı verdi bakalım bana verdiği tarihi bukez ilginç bişekilde çok sarktı ama olursa bende senin gibi buraya sevinçle yazarım inan sana çoook sevindimmmm yaaa

Ahhh ahhh tutku varya banada herr falında seçimden bahsediyor ve tavsıye verıyordu dıyor ki mesela bu kararı şu tarihe kadar almazsan başına şyöle kötü olaylar gelicek diye oyle bir tablo çiziyorki insan düşünmeden edemiyor ve çok ilginç bir şekilde eskısıyke buluştugumuz zmnda çok iyiydi ya aramız bizim için siz asla kopamazsınız bu mumkun deıl derdi son falında valla eskıden kimse donmuyor sana dedi seçim deb bahsediyor insanın aklını karıstırıyor ve ben buyuzden bnm adama çok agar sızler soylemiştim gerci o hakedıyordu ama falı benı cok etkilemişti tutku yanılmaz dıye dusunuyordum

Zeynep bana azda olsa tutturanlardan ama ana meseleyi bilemıyor sanırım gercı bana kuzeyde gokcede olacak zeynep olmayacak demıstı zeynebın dedıgı gıbıde oldu

Ben artik tutkuya kesinlikle baktirmiyrm. Cunku bazen iliskinle soyledigi birsey isinde yasiysn. Benim oyle
Oldu mesela. 21 nisanda tercih yapmak zorunda kalicaksin. Evet ikinci bir is teklifi geldi Ve Ben Kabul etmedim. AMA
Iliskimde olmadi. Ayrica oda zeynep gibi yaniltti diyebilirim, kendi hayatina yeni birisi ile yon vermeye calisiyor Fakat Sana Geri donucek falan fesmekan. O nednelede yazmistim zaten kuzeyle parallel seyler soyledi diye. AMA bahsettigi gibi bir durum olmadi acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…