Gökçeye bir ara kötü yorum yapmıstim forumda sonra bir şans daha vermeye karar verdim o gün Kuzeye fal baktırdiktan sonra yine gittim Gökçeye bu sefer iyiydi. Daha onceki fali kisa sürmüştu bu sefer daha farkliydi. Kuzeyden sonraki favorim Gökçe. Bu arada erene baktırdım o gün kesinlikle çok kötüydü bir daha asla gitmem haberiniz olsun kızlar.
Evet canim cafe biastaki gokce. Kuzey Den Sonra tanidigim en iyilerden birisi. En son mayista cafe de baktirmistim her ikisinede. Ikiside paralel seyler soyledi Ve kuzey Benim icin temmuzdan Sonrasinin iyi gececegini soylemisti. Gokcede tam 8 hafta Sonra Bu adamdan olumlu cevaplar bekle demisti. Tam 9 hafta Sonra dediklerini yasadim Ve yasiyrm. Bugun aradigimda tek kelime bile celismedi Ve herseyi takir takir soyledi. Ve enerjiside Cok guzel. uzerinden 2 saat gectikten Sonra kuzeyi aradim, oda hemen hemen ayni seyleri soyledi. Kuzey zaten ilk baktigi falda Bu sonucu gormustu Bende ve uzerine neredeyse 20 Sefer daha baktirdim Ve hepsindede aynisini soyledi. Hatta bana kizdi artik en sonunda Ben dediki, Sana Elli milyon Sefer soyledim, Sen halen daha ayni seyleri soruysn. Tarihler sarkar AMABahsettiğiniz Gökçe cafe bias gökçe mi? @pofu nun dediği "herkese aynı şeyi söyleyen" gökçe mi inanın karıştırdım:) yoksa bende telde baktırmayı daha çok seviyorum
peki bu telde bakan gökçe isim harf vs tarif edip anda nasıldı?
Verdigi zaman Ve tarihlere takilma canim. Bana 8 hafta dedi neredeyse 9 veya 10 hafta gecti AMABenim nerdeyse 7 yıldır gitmediğim falcı kalmadı duydugum tüm falcılara medyumlara defalarca baktırdım hep faldan sonra böle bi modum düşüyordu gökçeden çıktıktan sonra nedense hiç öle olmadı geçen hafta gittim çok etkilendim ondan nedense belki de enerji meselesi . Asıl konu için 3 hafta bekle dedi bekliycem başka bakım yaptırmadan. (imkansız bir durum aslında)Tarihlere takılmazdım ama nedense bu sefer farklı gibi. Merak ediyorum gelecekle alakalı dediği şeyler çıkıyormu.Tarih çıkan oldu mu gökçe falında ?
Gökçe nerede bakıyor telefon da bakan gökçe bu mu?
Zamanlara takilmayip dogru analizler istysn eger gokce Ve kuzeyi tavsiye edebilirim. Bircok arkdsmda baktirdi gercekten dogru analizler yapiyolar. Digerleri gibi yaniltmiyolar. ne goruyolarsa o. Eger olumsuz birsey gorurlersede cat diye soyluylr.ya eskiden annemin altın günlerinde teyzeler bakardı, negüzelde çıkardı hepsi, yokmu annesinin altın günü olan şöyle pastamı böreğimi alıp gelsem :) valla çıldırcam bulamadım bir falcı şöyle şıp diye söylesin :)
Gokcenin telini mesaj atman mumnunmu? Hakkinda iyi yorumlar var ancak istanbul disinda oldugum icin gitmem cok zor. telefondan bakar belkiZamanlara takilmayip dogru analizler istysn eger gokce Ve kuzeyi tavsiye edebilirim. Bircok arkdsmda baktirdi gercekten dogru analizler yapiyolar. Digerleri gibi yaniltmiyolar. ne goruyolarsa o. Eger olumsuz birsey gorurlersede cat diye soyluylr.
Yada goremiyorsa olucak deyip bekletmiyor. Mesela gokce ilk baktiginda , Bu Adamla uzun uzun iletisimn Ve gorusmelerin olucak dedi. Keisnlikle ilsikiye basliycaksin deyip umitlendirmedi. Simdi ise gercekten duzgun bir iliski baslangici diyor. Gonul rahatligi ile tavsiye ediyorum
Gokcenin telini mesaj atman mumnunmu? Hakkinda iyi yorumlar var ancak istanbul disinda oldugum icin gitmem cok zor. telefondan bakar belki
Bahsettiğiniz Gökçe cafe bias gökçe mi? @pofu nun dediği "herkese aynı şeyi söyleyen" gökçe mi inanın karıştırdım:) yoksa bende telde baktırmayı daha çok seviyorum
peki bu telde bakan gökçe isim harf vs tarif edip anda nasıldı?
Benim nerdeyse 7 yıldır gitmediğim falcı kalmadı duydugum tüm falcılara medyumlara defalarca baktırdım hep faldan sonra böle bi modum düşüyordu gökçeden çıktıktan sonra nedense hiç öle olmadı geçen hafta gittim çok etkilendim ondan nedense belki de enerji meselesi . Asıl konu için 3 hafta bekle dedi bekliycem başka bakım yaptırmadan. (imkansız bir durum aslında)Tarihlere takılmazdım ama nedense bu sefer farklı gibi. Merak ediyorum gelecekle alakalı dediği şeyler çıkıyormu.Tarih çıkan oldu mu gökçe falında ?
Gökçeye bir ara kötü yorum yapmıstim forumda sonra bir şans daha vermeye karar verdim o gün Kuzeye fal baktırdiktan sonra yine gittim Gökçeye bu sefer iyiydi. Daha onceki fali kisa sürmüştu bu sefer daha farkliydi. Kuzeyden sonraki favorim Gökçe. Bu arada erene baktırdım o gün kesinlikle çok kötüydü bir daha asla gitmem haberiniz olsun kızlar.
Evet canim cafe biastaki gokce. Kuzey Den Sonra tanidigim en iyilerden birisi. En son mayista cafe de baktirmistim her ikisinede. Ikiside paralel seyler soyledi Ve kuzey Benim icin temmuzdan Sonrasinin iyi gececegini soylemisti. Gokcede tam 8 hafta Sonra Bu adamdan olumlu cevaplar bekle demisti. Tam 9 hafta Sonra dediklerini yasadim Ve yasiyrm. Bugun aradigimda tek kelime bile celismedi Ve herseyi takir takir soyledi. Ve enerjiside Cok guzel. uzerinden 2 saat gectikten Sonra kuzeyi aradim, oda hemen hemen ayni seyleri soyledi. Kuzey zaten ilk baktigi falda Bu sonucu gormustu Bende ve uzerine neredeyse 20 Sefer daha baktirdim Ve hepsindede aynisini soyledi. Hatta bana kizdi artik en sonunda Ben dediki, Sana Elli milyon Sefer soyledim, Sen halen daha ayni seyleri soruysn. Tarihler sarkar AMA
Sonuc degismez dedi.
Tutkuyu burdada en Cok begenenlerden birisi Bendim ama bir baktigi fal
Digerini tutmadigi icin oneremiyrm artik.
Gökçeyi çok sevdim ben, geçmişe ait söyledkleri tuttu, geleceği bekliyorum bakalım tutacak mı meraktayımGokcenin telini mesaj atman mumnunmu? Hakkinda iyi yorumlar var ancak istanbul disinda oldugum icin gitmem cok zor. telefondan bakar belki
Bence Gökçe'ye git ikisine de gittim tuğbanın konuşmasından bir şey anlaşılmıyo Gökçenin dedikleri geçmişe ait tuttu geleceği bekliyorum hem çok tatlı birisiValla bende birine gitmek istiyorum ama damlalr tuğba ve bias gökçe arasında gidip geliyorum yaa.
Gökçe'ningeleceğe ait dedikleri çıkar mı öıktı mı sendeKizlar Ben bugun gokceye 1 Sefer daha baktirdim, tabi Bu Sefer telefonda . Once suphelerim vardi acaba telefondada iyi bakiyormu diye?
Ilk fali ile hic celismedi ve nokta atislari yapti yine. Cok detayli bir sekilde anlatti Ve tum sorularimi cevapladi.
Yine zamanlar verdi tabikide zamanlara takilmiyorum Ben. Ama gercekten kuzeyde gokcede enerjimin tuttugu iki insan. Cunku tum olaylar ikisinin anlattigi sekilde gelisiyor.
Ve gokceyi bana tavsiye eden Narkissos arkadasimiza Cok tesekkur ederim.
Gökçe'ningeleceğe ait dedikleri çıkar mı öıktı mı sende
Konuşmasından halinden falan hiç memnun kalmadım ben. Gökçe geçmişe ait bildi konulması falan çok gğzel beğendim. İnşallah dedikleri tutar:) istanbul avrupa yakasında taksimde falan çıkan falcı önerin var mı?bende cikti canim. 5 tane sey aoylediyse 5 ide tuttu bende.
Tugbanin dedikleri gercekten anlamak Zor , ses kaydi almak Ve en az 5 Sefer dinlemek gerekli
lütfeen bana yazz serhat_kalav@hotmail.com benim mail adresim lütfen yaz bana numarasını
kKonuşmasından halinden falan hiç memnun kalmadım ben. Gökçe geçmişe ait bildi konulması falan çok gğzel beğendim. İnşallah dedikleri tutar:) istanbul avrupa yakasında taksimde falan çıkan falcı önerin var mı?
Tatlım zeynepde kuzey ve gokceyle aynı paralelde seyler mı soyledi?Zamanlara takilmayip dogru analizler istysn eger gokce Ve kuzeyi tavsiye edebilirim. Bircok arkdsmda baktirdi gercekten dogru analizler yapiyolar. Digerleri gibi yaniltmiyolar. ne goruyolarsa o. Eger olumsuz birsey gorurlersede cat diye soyluylr.
Yada goremiyorsa olucak deyip bekletmiyor. Mesela gokce ilk baktiginda , Bu Adamla uzun uzun iletisimn Ve gorusmelerin olucak dedi. Keisnlikle ilsikiye basliycaksin deyip umitlendirmedi. Simdi ise gercekten duzgun bir iliski baslangici diyor. Gonul rahatligi ile tavsiye ediyorum
Yok canim zeynep tam tersini soyledi. Bu Adam baska biriyle yuzuk takicak dedi. Oyle birsey olmadi. Keza tutkuda ilk falinda dediki, Senin hayatina yeni birisi giricek, tam Bu sirada Bu Adam Sana Geri gelicek Ve Sen bir tercih yapmak zorunda kalicaksin. malesef Bu sekilde olmadi. Gokce Ve kuzey hakli cikti.Tatlım zeynepde kuzey ve gokceyle aynı paralelde seyler mı soyledi?
Evet canim cafe biastaki gokce. Kuzey Den Sonra tanidigim en iyilerden birisi. En son mayista cafe de baktirmistim her ikisinede. Ikiside paralel seyler soyledi Ve kuzey Benim icin temmuzdan Sonrasinin iyi gececegini soylemisti. Gokcede tam 8 hafta Sonra Bu adamdan olumlu cevaplar bekle demisti. Tam 9 hafta Sonra dediklerini yasadim Ve yasiyrm. Bugun aradigimda tek kelime bile celismedi Ve herseyi takir takir soyledi. Ve enerjiside Cok guzel. uzerinden 2 saat gectikten Sonra kuzeyi aradim, oda hemen hemen ayni seyleri soyledi. Kuzey zaten ilk baktigi falda Bu sonucu gormustu Bende ve uzerine neredeyse 20 Sefer daha baktirdim Ve hepsindede aynisini soyledi. Hatta bana kizdi artik en sonunda Ben dediki, Sana Elli milyon Sefer soyledim, Sen halen daha ayni seyleri soruysn. Tarihler sarkar AMA
Sonuc degismez dedi.
Tutkuyu burdada en Cok begenenlerden birisi Bendim ama bir baktigi fal
Digerini tutmadigi icin oneremiyrm artik.
Yok canim zeynep tam tersini soyledi. Bu Adam baska biriyle yuzuk takicak dedi. Oyle birsey olmadi. Keza tutkuda ilk falinda dediki, Senin hayatina yeni birisi giricek, tam Bu sirada Bu Adam Sana Geri gelicek Ve Sen bir tercih yapmak zorunda kalicaksin. malesef Bu sekilde olmadi. Gokce Ve kuzey hakli cikti.
Zeynep , neslihan, samsun arzu, tutku Evet gecmiste Cok iyi olabilirler isim verebilirler ama anda verdikleri bilgilerin hepsi dogru degil buna bagli olarak gelecekte cikmadi.
Tabi Bu Benim kisisel gorusum Ve baktirdigim fallarin ozeti. Bana cikmayan baskasina cikabilir. Enerji meselesi sonucta
Zeynep bana azda olsa tutturanlardan ama ana meseleyi bilemıyor sanırım gercı bana kuzeyde gokcede olacak zeynep olmayacak demıstı zeynebın dedıgı gıbıde olduYok canim zeynep tam tersini soyledi. Bu Adam baska biriyle yuzuk takicak dedi. Oyle birsey olmadi. Keza tutkuda ilk falinda dediki, Senin hayatina yeni birisi giricek, tam Bu sirada Bu Adam Sana Geri gelicek Ve Sen bir tercih yapmak zorunda kalicaksin. malesef Bu sekilde olmadi. Gokce Ve kuzey hakli cikti.
Zeynep , neslihan, samsun arzu, tutku Evet gecmiste Cok iyi olabilirler isim verebilirler ama anda verdikleri bilgilerin hepsi dogru degil buna bagli olarak gelecekte cikmadi.
Tabi Bu Benim kisisel gorusum Ve baktirdigim fallarin ozeti. Bana cikmayan baskasina cikabilir. Enerji meselesi sonucta
Ben artik tutkuya kesinlikle baktirmiyrm. Cunku bazen iliskinle soyledigi birsey isinde yasiysn. Benim oyleTarzı kuzey gibiyse bende memnun kalırım dıye düşünüyorum hem çelişmiyor
ve Tutku konusunda evet bende buraya kac sefer çeliştiğini yazmıştım evet bildiği şeyler oluyor ama şaşırtıp çeliştiğinide gördüm Allah korusun insan yanlış bir karar verebilir ona inanıp ben şahsen eski dönmeyen sevgilime baktırdığım zamanlarda onun hakkında çok yanlış bilgiler verdi şimdi yenisi için baktırdığımda inanmayayım hemen adamı suçlamayayım dedim buyuzden adamla aramızda bir mevzu var onu sabırla çözümlenmesini beklıyorum evet tutku bana ikikere çıktı ama anda çok yanlış ta konuştu vebal almak istemediğimden yeni ilişkimle ilgili uyarısını dıkkate almak yerine sabırla bekleyişi seçtim hatta kuzeyde bana bu konuyla ilgili sen bilirsin kararı sen verceksin zaten ama bu yenisinin hiçbi yerden oluru yok dedi veben eskisi içim baktırmamış olmama rağmen eski ye dönecek dedi birde ayrımtı verdi bakalım bana verdiği tarihi bukez ilginç bişekilde çok sarktı ama olursa bende senin gibi buraya sevinçle yazarım inan sana çoook sevindimmmm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?