- 3 Ocak 2017
- 233
- 264
- 103
Hemen sonuca varma derim.Zeynep bana azda olsa tutturanlardan ama ana meseleyi bilemıyor sanırım gercı bana kuzeyde gokcede olacak zeynep olmayacak demıstı zeynebın dedıgı gıbıde oldu
Ben artik tutkuya kesinlikle baktirmiyrm. Cunku bazen iliskinle soyledigi birsey isinde yasiysn. Benim oyle
Oldu mesela. 21 nisanda tercih yapmak zorunda kalicaksin. Evet ikinci bir is teklifi geldi Ve Ben Kabul etmedim. AMA
Iliskimde olmadi. Ayrica oda zeynep gibi yaniltti diyebilirim, kendi hayatina yeni birisi ile yon vermeye calisiyor Fakat Sana Geri donucek falan fesmekan. O nednelede yazmistim zaten kuzeyle parallel seyler soyledi diye. AMA bahsettigi gibi bir durum olmadi acikcasi
Bu kadar yorumdan sonra Gökçe'de karar kıldımBence Gökçe'ye git ikisine de gittim tuğbanın konuşmasından bir şey anlaşılmıyo Gökçenin dedikleri geçmişe ait tuttu geleceği bekliyorum hem çok tatlı birisi
selam kızlar dün gökçeye gittim, akşam koştur koştur, en fazla 35 liram gider birazda zamanım dedim, duymak istediğim şeyleri söyledi açıkçası ama ben zaten belirli bir konu için gitmiştim, net tarih verdi bana, bnmde beklenti içinde olduğum tarihi, geçmişle ilgili çok konuşmadık birkaç şey söyledi tuttu açıkçası ama eylül sonunu bekleyeceğim tavsiye etmek için, bakalım verdiği tarih ve söylediği şeyler tutacakmı :)
Hayatınız fal olmuş kardeşim.Hiçbir işiniz rast gitmez böyle oldukça.Yorum, yorum...Sonu yok.Kardeş önerisi.Önceki yorumlarda Tutku bir numara.O na inan hayatı mahvet model burada da.Yazık.Ahhh ahhh tutku varya banada herr falında seçimden bahsediyor ve tavsıye verıyordu dıyor ki mesela bu kararı şu tarihe kadar almazsan başına şyöle kötü olaylar gelicek diye oyle bir tablo çiziyorki insan düşünmeden edemiyor ve çok ilginç bir şekilde eskısıyke buluştugumuz zmnda çok iyiydi ya aramız bizim için siz asla kopamazsınız bu mumkun deıl derdi son falında valla eskıden kimse donmuyor sana dedi seçim deb bahsediyor insanın aklını karıstırıyor ve ben buyuzden bnm adama çok agar sızler soylemiştim gerci o hakedıyordu ama falı benı cok etkilemişti tutku yanılmaz dıye dusunuyordum
zeynep yüzyüze bakmıyorZeynep'e yüz yüze fal baktıran var mı? Görünüşü nasıl? Bir süre önce Zeynep adında birine fal baktırmıştım, aynı kişi olup olmadığını merak ettim.
Banada eylül dediBen de Gökçe ye gittim.Ancak alelacele baktı.6 dakika sürdü, sürmedi.Uydurmaca fal gibi oldu.Bana da eylül dedi.Küçük olağan şeyleri bildi.Geleceği benim sorum üzerine yorumladı.Onun dediği gibi olacağına inanmıyorum. Elbette fala güvenerek yaşanmaz.Fala inanma falsız kalma.Ben de yorum yapayım dedim.
Haydaaaa bana da eylül sana çok iyi gelecek fln dedi.Banada eylül dedi
Hayatınız fal olmuş kardeşim.Hiçbir işiniz rast gitmez böyle oldukça.Yorum, yorum...Sonu yok.Kardeş önerisi.Önceki yorumlarda Tutku bir numara.O na inan hayatı mahvet model burada da.Yazık.
Uslubunuz hiç hoş değil. Eleştri bile yapacaksanız bu şekilde bir tavır almanız çok yakışıksız.Hayatınız fal olmuş kardeşim.Hiçbir işiniz rast gitmez böyle oldukça.Yorum, yorum...Sonu yok.Kardeş önerisi.Önceki yorumlarda Tutku bir numara.O na inan hayatı mahvet model burada da.Yazık.
Uslubunuz hiç hoş değil. Eleştri bile yapacaksanız bu şekilde bir tavır almanız çok yakışıksız.
Kaldı ki fal sayfasında yorumları okuyup hayatınız fal olmuş tarzı yorum yapıyorsunuz bu sayfada fal deneyimlerini aktarıyoruz yemek tarifi mi paylaşalım nedir yani
Gökçe konusunda tamamen haklısın,ben de bir ay önce baktırdığımda eskisiyle başta olucak dedi sonra ben bi kaç bişey anlatınca o zaman bırak onu gitsin yeni biriyle tanışcaksın diye lafı çevirdi,burda bir çok kişiye dediği gibi bana da e-r harflerinde biriyle tanışcaksın etrafındaki kadınlara dikkat et sende benim gibi erkeklerle daha iyi anlaşırsın dedi,onun dışında söledikleri şeyler tavsiye şeklindeydi,benim kızdığım falının çıkıp çıkmaması değil bir sürü kişiye aynı şeyleri sölemesi insanları enayi yerine koyması,bunu bilinçli şekildemi yapıyo yoksa hissedemedigi kişilere farkında olmadan aynı şeylerimi sölüyo orasını bilemem tabiTesadüfen cafenin önünden geçerken kahve içmek için oturdum fal bakan görünce baktırdım Gökçe ye.Ben biri vardı..Çevremizin tanışın dediği, telefonda konuştuğumuz görüşelim diyen bir bey tanışmalı mıyım diye sordum.Gökçe nin gelecek yorumu, yani görüş, buluş, tanış, olur devam eder süper dediği insanla akşama buluştum.Adam, beklentilerimiz farklı dedi ve veda etti gitti. Size olan yorumuma tepki vermekte HAKLISINIZ.Özür dilerim. Ancak fal bu kadar işte.Anında tutmadı.Elektrik meselesi demek ki.Zaten çok kısa, hızlı baktı.Kalabalık sandı orayı sanırım.Sıradaki dedi bir de.Bilmediyse bilmedi.Kahve içmiş oldum.Ayda yılda bir baktırdım.O da tutmadı.Eskiden onu dedi, sonra bunu dedi.Ama eski dönmemiş.Dönmeyecekte.Üzülmenin anlamı yok.Umut bağlamayın, katı yorumum ondandı.Üzüldüm.Çünkü ben de kadınım.Sizi anlıyorum.Tüm yaşamınızı foruma dökmemizin anlamı yok.Yeni adayları bul kaybet devam .Şans olmalı insanda.
Slm, bana da gökçenin telefonunu mesaj atar mısın? Teşekkürler :)Telefondada bakiyor ,cafedede. Beisktas cafe biasta. Ben Istanbul disinda oldugum icin telefonda baktirdim
Bu sefer. Kuzeye baktirdiysan daah once tarzini bilirsin. Tipki onun tarzinda
Slm, bana da gökçenin telefonunu mesaj atar mısın? Teşekkürler :)Telefondada bakiyor ,cafedede. Beisktas cafe biasta. Ben Istanbul disinda oldugum icin telefonda baktirdim
Bu sefer. Kuzeye baktirdiysan daah once tarzini bilirsin. Tipki onun tarzinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?