İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet bn ilk sevgılımı çok ıyı tanıdıgım için tutkunn falına ınanmamıstm tamtersi ni demişti cunku ama ikinci adamı çok iyi tanımıyorum malesef yanıldım çok çok agir sözler kullandım dönsede eskısı gıbı olmaz bu adamın bana teklif etcegını onceden bılmesı ona ınnamamdaki en buyuk etkendi tutku adeta beni buyulemişti ama malesef inandım ben ona şimdi toparlamta ugrasıyorum ama cıdden adam tutku nun dediği gibi konuşarak nasılda karşıma dikildi sanırım tutku bıtek olayları biliyor anda yanılıyor oyle mi bnde çok yanıldı ama gelecek kısmen çıktı

Bence Gökçe'ye git ikisine de gittim tuğbanın konuşmasından bir şey anlaşılmıyo Gökçenin dedikleri geçmişe ait tuttu geleceği bekliyorum hem çok tatlı birisi
Bu kadar yorumdan sonra Gökçe'de karar kıldım tuğbaya bikaç kez baktırmıştım en azından yeni birini denemiş olurum :)

Gökçenin verdiği tarihi bekliyorum kendisini çok sevdim inşallah dedikleri çıkar

selam kızlar dün gökçeye gittim, akşam koştur koştur, en fazla 35 liram gider birazda zamanım dedim, duymak istediğim şeyleri söyledi açıkçası ama ben zaten belirli bir konu için gitmiştim, net tarih verdi bana, bnmde beklenti içinde olduğum tarihi, geçmişle ilgili çok konuşmadık birkaç şey söyledi tuttu açıkçası ama eylül sonunu bekleyeceğim tavsiye etmek için, bakalım verdiği tarih ve söylediği şeyler tutacakmı :)

Ben de Gökçe ye gittim.Ancak alelacele baktı.6 dakika sürdü, sürmedi.Uydurmaca fal gibi oldu.Bana da eylül dedi.Küçük olağan şeyleri bildi.Geleceği benim sorum üzerine yorumladı.Onun dediği gibi olacağına inanmıyorum. Elbette fala güvenerek yaşanmaz.Fala inanma falsız kalma.Ben de yorum yapayım dedim.

Hayatınız fal olmuş kardeşim.Hiçbir işiniz rast gitmez böyle oldukça.Yorum, yorum...Sonu yok.Kardeş önerisi.Önceki yorumlarda Tutku bir numara.O na inan hayatı mahvet model burada da.Yazık.

Zeynep'e yüz yüze fal baktıran var mı? Görünüşü nasıl? Bir süre önce Zeynep adında birine fal baktırmıştım, aynı kişi olup olmadığını merak ettim.

Banada eylül dedi

Hayatınız fal olmuş kardeşim.Hiçbir işiniz rast gitmez böyle oldukça.Yorum, yorum...Sonu yok.Kardeş önerisi.Önceki yorumlarda Tutku bir numara.O na inan hayatı mahvet model burada da.Yazık.

Dikkat ettiysen ben orada ".. ama hakedıyordu" dedim zaten şüphelendiğim birşeyi söylemişti tutku ayrıca hâlâ iyi yönleri oldugunu soyluyorum bir numara demedim halandaha birseyi biliyor ama değmez dedim niye durup durup benım yorumlarıma kişisel saldırıyorsunuz anlamıyorum ben sadece fal hakkında konuşuyorum

Uslubunuz hiç hoş değil. Eleştri bile yapacaksanız bu şekilde bir tavır almanız çok yakışıksız.
Kaldı ki fal sayfasında yorumları okuyup hayatınız fal olmuş tarzı yorum yapıyorsunuz bu sayfada fal deneyimlerini aktarıyoruz yemek tarifi mi paylaşalım nedir yani

Tesadüfen cafenin önünden geçerken kahve içmek için oturdum fal bakan görünce baktırdım Gökçe ye.Ben biri vardı..Çevremizin tanışın dediği, telefonda konuştuğumuz görüşelim diyen bir bey tanışmalı mıyım diye sordum.Gökçe nin gelecek yorumu, yani görüş, buluş, tanış, olur devam eder süper dediği insanla akşama buluştum.Adam, beklentilerimiz farklı dedi ve veda etti gitti. Size olan yorumuma tepki vermekte HAKLISINIZ.Özür dilerim. Ancak fal bu kadar işte.Anında tutmadı.Elektrik meselesi demek ki.Zaten çok kısa, hızlı baktı.Kalabalık sandı orayı sanırım.Sıradaki dedi bir de.Bilmediyse bilmedi.Kahve içmiş oldum.Ayda yılda bir baktırdım.O da tutmadı.Eskiden onu dedi, sonra bunu dedi.Ama eski dönmemiş.Dönmeyecekte.Üzülmenin anlamı yok.Umut bağlamayın, katı yorumum ondandı.Üzüldüm.Çünkü ben de kadınım.Sizi anlıyorum.Tüm yaşamınızı foruma dökmemizin anlamı yok.Yeni adayları bul kaybet devam .Şans olmalı insanda.

Son düzenleme:
Gökçe konusunda tamamen haklısın,ben de bir ay önce baktırdığımda eskisiyle başta olucak dedi sonra ben bi kaç bişey anlatınca o zaman bırak onu gitsin yeni biriyle tanışcaksın diye lafı çevirdi,burda bir çok kişiye dediği gibi bana da e-r harflerinde biriyle tanışcaksın etrafındaki kadınlara dikkat et sende benim gibi erkeklerle daha iyi anlaşırsın dedi,onun dışında söledikleri şeyler tavsiye şeklindeydi,benim kızdığım falının çıkıp çıkmaması değil bir sürü kişiye aynı şeyleri sölemesi insanları enayi yerine koyması,bunu bilinçli şekildemi yapıyo yoksa hissedemedigi kişilere farkında olmadan aynı şeylerimi sölüyo orasını bilemem tabi

Son düzenleme:
Ben şimdi Gökçe'ye geldim bakalım enerjisini nedense seviyorum dediği bir kaç şeyi tarihleriyle yaşadığım oldu belkide kuzeyle aynı doğrultuda oda iyi yarında tuba ya gitcem onuda beğeniyorum damlalar daki onun dışında baktırdığım fallarda iyi olan olmadığından önereceğim şimdilik yok

Kızlar bana taksimde falcı öneriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…