İstanbul'da Fal - Falcılar

Kadikoyde katina cafe vardi ama adi medusa cafe olmus canim şimdi. Fiyati 150 tl biraz pahalı gibi ama klasik falcilardan degil. redvelvetcake
Ben gittim füsuna kitap gibi bişeyden bakıyo,ilk gittiğimde baya etkilenmiştim hatta sonra tamamen sallamasyon olduğunu anladım,arkadaşımıda götürmüştüm kadın mutfakta çalışıyo demişki 100 gün sonra altında stajyerler çalışıcak aynı cümleyi bana da kurmuştu,mutfakta çalışan birinin altında ne stajyeri çalışabilirki akla gelhiç bi dediği çıkmadı haberiniz olsun,güya evlenicen tarihi hatta çocuğuna koyacağın isme kadar veriyo ama fasa fiso,o kitap da olmasa elinde sallıycak bişey de bulamaz emin ol

hadi ya verdigi tarih cikinca umutlanmistim bende. Neyse artık fala uzun bir süre ara verdim zaten

Yok bana anıda bilememiş beni seven arayacak adam o aralar başkasıyla görüşüyotmuş onu göremedi evli zaten şuan o şahıs
O zaman gerçekten kötüymüş...adam başkası ile görüşürken sana ümit verdiyse kötü

Bende de durum aynen sizin ki gibi tutkunun dediği doğrultuda ilerledi yalnız son baktırdığımda bir arkadaşımıda yönlendirmiştim ikimizede aynı tarihi vermiş ama farklı olaylarda baya moralim bozulmuştu bu duruma fakat arkadaşım dediği tarihte söylediği şeyi yaşamış bende ise söylediği tarih nerdeyse bir hafta sarktı ama dediği gibi oldu olay bunun üzerine salı gününden beri randevu almaya çalışıyorum tutkudan ama yok , cidden yoğunmu yoksa bayramdan dolayı çok umursamıyormu bilmiyorum fakat bu ara ona fal baktırmak baya zor galiba :)

Ben çok şanslıyım şimdi baktırdım dünde nermin ve kuzeye baktırdım he bide neslihana nermin benimkinin barışmak için sıktığı yalanları ev için eşya baktığımızı herşeyi söyledi tutku kuzey ve bermin gene aynı tarihleri verdiler daha önceki tarihlere bakın gene aynı tarihler bu üçü demiştim hee bide bugün asmin cafe lala ya baktırdım benim falım çıkmasın taksimi boyfan boya eşşek gibi anırırım felan diye konuşuyor rahatsız etti açıkçası çnk haşaa sen Allah mısın bu kdr emin konuşuyorsun uzun bi aradan sonra ayrılınca tekrar aranıza döndüm :)

Nermin kim merak ettim?

Halkalı nermin ben o kadın ne diyorsa bi şekilde yaşıyorum
Nermin e çok baktırdım ben .bir süre sonra olay falın dışına çıkıyor bende sohbete dönüyor diye uzun zamandır baktırmıyorum nermine . Anı iyi biliyor ama asıl konuyu göremiyor bende söylemiyor onunla alakalı bişe.

Bende anı da asıl konuyu da aşırı iyi biliyor sadece bende değil arkadaşlarımda da öyle ben geleceğe çok takılmam anlık istiyorum zateb oda yetiyo bana zatwn nermine bende iki üç ayda bir baktırıyorum sürekli baktırınca dediğin gibi sohbete dönüşüyor o yüzden aralıklarla baktırıyorum

Gökçe hangi günler izinli, bilen var mı? Salı gitsem bulabilir miyim?

Bişi soracağım, öncelikle teşekkürler cidden acaip bilgi veren bir mesaj olmuş. Ben burada yazdığınız çoğu kişiyi hiç duymamıştım. Ama o korkutucu ve bilen diye tabir ettiğiniz Makbule nine ilgimi çekti ve gittim. Allahtan ben gittiğimde o kadar mistik bir ortam yoktu :) Pek korkmamakla beraber ilginç bir kadın ve fakat ben çok etkilenemedim niyeyse, sanırım genel bir inanmama halinde olduğum için, bilmiyorum. Ama siz dedikleri oldu falan demişsiniz, cidden oldu mu, geleceğe dönük önemli önemsiz şeyler? Özel olmazsa örnekleyebilir misiniz? Bana ayrılma döneminde olduğumuz ve aslında artık ayrılsak ikimiz için de iyi olacak erkek arkadaşım için peşini bırakmayacak vs gibi şeyler söyledi. Bazı dediklerini gerçekten tutturdu, yani işimdir, maddi durumum ve ilişkimdeki sıkıntılar vs gibi.

Ben bir arkadaşımla gitmiştim banada arkadaşımada çoğu dediği şey oldu. yüzde yüz bilemedi tabii o kadarını Allah bilir ama çoğu şey dediği gibi oldu. olan şeyler biraz özel isterseniz mesajda anlatabilirim. cafe falcılarından sıkıldığım için gitmiştim çünkü onlar gibi klasik konuşmuyor olanı söylüyor. Bu arada ben neneye en son 1 yıl önce gitmiştim. birde şeyi merak ettim canım bu adam senin kaderin bununla evleneceksin tarzında konuştu mu seninle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…