İstanbul'da Fal - Falcılar

Zeynep bana son 2 falında hayatına yeri biri gircek deyip duruyor herkesemi böyle diyor bilmiyorum ona göre çok mutlu olacakmışım :)
 
Ben bugün çapada falcı saadet diye birine gittim. Arkadaşım çok iyi şöyle iyi böyle iyi herşeyi biliyor fln dedi neyse gittim belki 20 kişi sıra bekledim o kadar kalabalık ki...
Girdim içeri 40 lı yaşlarda insanın yüzüne dik dik bakıyo bi gizemli karanlık oda fln var kendini korkunç göstermeye çalışan biri. Bir iki bişe söyledi anne adı dogum tarihi karşı taraf ismi bir sürü bilgi istedi yahu arkadaş bir şey dahi tutturamaz mı insan. En azından komşu teyze falı bakar gibi bak yolun var sana kısmet var fln de 50₺ ydi. Parasını da geçtim. 1,5 saat bekledim boş yere. He bu arada bende ona baktım dik dik :) yada belki enerji meselesi
 
Kızlar hadi size bilgiler veriyim.
Bugün 5 falcıya baktırdım dünde tel de sadece gökçeye baktırdım
İlk olarak forumdan bi arkadaşımızın söylediği bi isme gittim kötü şeyler söylemedi ama beni çok tatmin etmedi fal ağır ilerliyor ben isterimki bi çırpıda söylesin.
Sonraa mandal toprak o çocuğa hastayım. Şakk şakk şak herşeyi söyler 5 dakika içinde soracak soruda kalmaz gene bugün döktürdü benimkinin evlenme niyeti ile geldiğini neden kavga ettiğimizi felan 6 gün 6 hafta içinde dönüş var hiç hüsnü kuruntu bile yapmana değmez dedi verdiği tarihde kuzey nermin tutku gökçe ile aynı tarihe geliyor .
Bayramın 3. Günü istanbulu bırakıp edirne de fal baktırmaya gittim :) lan ben kafayı yedim galiba neyse edirne merkez de elara fal cafe tamer o çocuğun falınıda çok beğendim edirnede olanlar kesinlikle gitsin oda diğer kişilerle aynı tarihi verdi kişilik analizleri süperdi benim kafamdaki şeyleride bildi
Sonra bugün sunace ablamızın referansı ile keşkee o referansı hiç olmasaydı :) evinde bakan önceden de fincan cafe de çalışmış zuhale baktırdım odaa kötü bişi söylemedi gelecek vs dedi ama çiçekçi falı gibi bakıyor benim gibi fal guruusunu tatmin etmedi :)
Sonra laf cafe andaç veya çiğdeme fal baktırmaya gittim ikiside tatildeymiş ordaki çocuk ergin diye yeni birinin geldiğini mutlaka denemem gerektiğini söyledi bende denedim tabiki laf cafe erginide çok beğendim detaylı bakıyor ve olayları güzel analiz ediyor oda eylül ayı içinde dedi benim dengesizin nasıl bi dengesiz oldupunu birebir anlattı :) yani tavsiye ediyorum.
En son da melekler bahçesi seval e gittim benimkinin evlenip boşandığını bildi zaten ben bep derimki bunu bilirse falcıdır çünkü kimse bu detayı vermiyor seval ablayıda beğendim onuda tavsiye ederim haaa genel olarak sıralaman kim derseniz gökçe tutku nermin bunlar benim göz bebeklerim :)
Ayyy bi süre ara veririm andaç gelince ona baktırcam bide makbule nineyi denicem o kdr :)
 
Benim cafe lafta 2 favorim var 1 numaram andac 2 cigdem. Dedigi cogu şeyi yaşadım tabii olmayanlarda oldu ama genel itibatiyle iyi bir falci bence. M mutlutavsan
 
Son düzenleme:
Bu aralar mandal cafe topragi cok duyuyorum genel itibariyle giden herkes memnun mu dedigi hersey cikiyor mu ?
Toprak bende anda kliseydi verdigi tarihler cikmadi ama enerjisi cok guzel ona diyecek lafim yok. Onun dışında Ben beğenmedim açıkcasi
 
Bu aralar mandal cafe topragi cok duyuyorum genel itibariyle giden herkes memnun mu dedigi hersey cikiyor mu ?
Toprak bende anda kliseydi verdigi tarihler cikmadi ama enerjisi cok guzel ona diyecek lafim yok. Onun dışında Ben beğenmedim açıkcasi
 
Yok henüz olmadı ona göre bunun gerçekleşmesine az zaman kalmış ama ben ihtimal bile vermiyorum böyle bir şeye
 
Ufak tefek tutturduğu şeyler var ama asıl konuda ben henüz bi şey yaşamadım
 
Tutkuya baktırdım 10 gün önce yaşadığım olumsuz bir durumu ilerleyen günlerde yaşayacaksın gibi anlattı baya bende dedim ben bunları yaşadım geçenlerde o zaman dedi süreç bitmemiş. O kadar her şey hakkında olumsuz konuştu ki şuan çok mutsuzum. Asıl konuyla alakalı ilk defa biri görüşme olmayacak dedi. İş ile alakalı da olumsuz konustu. Sıkıntılı oldugum bir iki kişiyi sordum onlar için de çok olumlu şeyler söyledi. Bütün enerjim yerle bir oldu resmen. Hiçbir iyi olumlu birşey söylemedi 4 defa dinledim. Ne diyim bilemedim.
 
Çok takılma sölediklerine canım yaa hepimize denk geliyo bu tarz fallar,nasıl ki olumlu konuştuklarında dedikleri olmuyosa olumsuz fallar da çıkmıyo çoğu zaman,enerjnin tuttuğu başka bi falcıya tekrar baktır atarsın üzerinden negarif enerjiyi
 
Hadii gelinnn bugünkü fallarımı da anlatayım :)))
İlk olarak asmin cafeye bi çocuk mu ne gelmiş adı eros mu ne bişi dediler aşırı iyii aman ağlayarak kalkarsın ölürsün geberirsin dediler sülalelerine küfür ederek kalktım :) çocuğun enerjisi süper ama beceremioo haa bana da herkes aynı tarihi verdi aynı şeyleri söyledi ama fal bakma taktiği ı ıhhh detay verecek detay.
Sonra orda hesimete uğrayınca melekler kahvesi kadire gittim sevgilimin ismini söyledi sana gelecek ama sen istersen evlenirsiniz felan dedi yuvarlak konuştu genel olarak iyiydi ama
Sonra ordan kalkıp mandal cfe aytene gittim kızzzlarrr hadi iyisinizz size güzel ve doğrucu davut bir falcııı en ince detaya kadar söyledi oda aynı tarihleri verdi ama verdiği kilit noktalar süperdi daha önce arkadaşıma da herkesin evleniceksin dediği sevgilisi için bunkadın asla olmaz demişti ve olmadı da Mandal Ayten muhakkak denenmeli.
Ordan sonra da sunacenin aliye ablasına gittim çok yaşlı bir teyze oda aynı tarihler felan ama tatmin olmadım ama kadınla alakalı çok köklü referanslar var ama ben beğenmedim olumsuzmu konuştu hayır ama 100 liralık fal asla değildi.

Nyse iştw bugünküler bunlar Ayten diyorum başkada bişi demiyorum.
 
 
Ayten ne kadara fal bakiyor? Ben de dun laf cafede andaça gitmek istedim ama izinliymis ergin bakti. Kesin cok kotu bakacak hicbir sey bilemez diye dusundum ama iyi bakti şaşırdım hatta bazi soylediklerine. Ama gelecek cikar mi bilemiyorum tabii.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…