- 14 Mart 2017
- 299
- 247
- 103
Evet AMA
Bu kadin tekirdagda diye biliyrm ben.
Evet surekli hayatima dair daha ne yapabilirim diyen zeynepten bahsediyoruz.
Zeynep bana son 2 falında hayatına yeri biri gircek deyip duruyor herkesemi böyle diyor bilmiyorum ona göre çok mutlu olacakmışım :)
Bu konuda çok ısrarcı ki ben böyle soru sormadım.Eskisi için ise istemeyeceksin onu artık diyor garipYok bende yeni birini görmedi. Eski arıycak diyo bakalım
Asıl konuda tersini yaşadımZeynep bana son 2 falında hayatına yeri biri gircek deyip duruyor herkesemi böyle diyor bilmiyorum ona göre çok mutlu olacakmışım :)
Toprak bende anda kliseydi verdigi tarihler cikmadi ama enerjisi cok guzel ona diyecek lafim yok. Onun dışında Ben beğenmedim açıkcasiBu aralar mandal cafe topragi cok duyuyorum genel itibariyle giden herkes memnun mu dedigi hersey cikiyor mu ?
Toprak bende anda kliseydi verdigi tarihler cikmadi ama enerjisi cok guzel ona diyecek lafim yok. Onun dışında Ben beğenmedim açıkcasiBu aralar mandal cafe topragi cok duyuyorum genel itibariyle giden herkes memnun mu dedigi hersey cikiyor mu ?
Peki. Oldunmu???? Yeni biri girdimi??Zeynep bana son 2 falında hayatına yeri biri gircek deyip duruyor herkesemi böyle diyor bilmiyorum ona göre çok mutlu olacakmışım :)
Çok takılma sölediklerine canım yaa hepimize denk geliyo bu tarz fallar,nasıl ki olumlu konuştuklarında dedikleri olmuyosa olumsuz fallar da çıkmıyo çoğu zaman,enerjnin tuttuğu başka bi falcıya tekrar baktır atarsın üzerinden negarif enerjiyiTutkuya baktırdım 10 gün önce yaşadığım olumsuz bir durumu ilerleyen günlerde yaşayacaksın gibi anlattı baya bende dedim ben bunları yaşadım geçenlerde o zaman dedi süreç bitmemiş. O kadar her şey hakkında olumsuz konuştu ki şuan çok mutsuzum. Asıl konuyla alakalı ilk defa biri görüşme olmayacak dedi. İş ile alakalı da olumsuz konustu. Sıkıntılı oldugum bir iki kişiyi sordum onlar için de çok olumlu şeyler söyledi. Bütün enerjim yerle bir oldu resmen. Hiçbir iyi olumlu birşey söylemedi 4 defa dinledim. Ne diyim bilemedim.
Hadii gelinnn bugünkü fallarımı da anlatayım :)))
İlk olarak asmin cafeye bi çocuk mu ne gelmiş adı eros mu ne bişi dediler aşırı iyii aman ağlayarak kalkarsın ölürsün geberirsin dediler sülalelerine küfür ederek kalktım :) çocuğun enerjisi süper ama beceremioo haa bana da herkes aynı tarihi verdi aynı şeyleri söyledi ama fal bakma taktiği ı ıhhh detay verecek detay.
Sonra orda hesimete uğrayınca melekler kahvesi kadire gittim sevgilimin ismini söyledi sana gelecek ama sen istersen evlenirsiniz felan dedi yuvarlak konuştu genel olarak iyiydi ama
Sonra ordan kalkıp mandal cfe aytene gittim kızzzlarrr hadi iyisinizz size güzel ve doğrucu davut bir falcııı en ince detaya kadar söyledi oda aynı tarihleri verdi ama verdiği kilit noktalar süperdi daha önce arkadaşıma da herkesin evleniceksin dediği sevgilisi için bunkadın asla olmaz demişti ve olmadı da Mandal Ayten muhakkak denenmeli.
Ordan sonra da sunacenin aliye ablasına gittim çok yaşlı bir teyze oda aynı tarihler felan ama tatmin olmadım ama kadınla alakalı çok köklü referanslar var ama ben beğenmedim olumsuzmu konuştu hayır ama 100 liralık fal asla değildi.
Nyse iştw bugünküler bunlar Ayten diyorum başkada bişi demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?