İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya bana genel olarak ilişkimizle ilgili bir şeyler söyledi, şımartmışsın vs diye ve sen bıraksan o seni bırakmayacak gibi. İleriye dönük de ferah bir yuvan olacak tadında bir şeyler söyledi. Ama ben sormadım ne yazık ki şu anki sevgilimle mi olacak diye, o da öyle bir şey söylemedi. Dediğim gibi aklımda devam etme hayali olmadığı için öyle sorular sormak da aklıma gelmedi galiba, bir de tecrübesizlik de var aslında sormak iyi olurdu :) Kısacası bana o kadar net konuşmadı.

Kızlar laf cafedeki çiğdemin tipi nasıl? acil el atana duacı olurum, zordayım

canım çiğdem sarı saçlı orta yaşlı ( 40 küsür yaşlarında ) güler yüzlü bir kadın. severim çiğdemi bana dediği bir kaç şey oldu ama tam tutturamadı. bence laf caede en iyisi andaç onun dediklerini er ya da geç yaşarım

Falcı Makbule'den randevu almak gerekiyor mu? Gittiğimizde bulabilir miyiz?

Merhaba .. Bu forumda allah rızası ıcın bana Tutku nun telefonunu gonderebılecek bır ınsan varmıdır .. Lütfen tutkunun telefonu olan bırı bana ozel den mesaj atabılır mı .. ınanın cok ıhtıyacım var.. sımdıden teşekkürler

kızlar bu arada o uzun uzun falcıları anlattığım mesajımda sembol adlı sitede fal bakan nur şahbazdan bahsetmiştim. Adanada çalışacaksın dedi bana ne alaka diye hahah gülmüştüm. Bugün aradılar iş görüşmesi için Adanadan görüşmeye çağırdılar şuan çok şaşırdım. iş makul gibi duruyor belki olur belki olmaz ama bunu bilmesi şaşırtıcı paylaşmak istedim.

Merhabalar, Telve Cafe Gülşah'a fal baktırıp memnun kalan var mı? Geçen haftalarda gittim ancak geçmiş ve an tahminleri süperdi diyemem. Gelecek ile ilgili de olması çok zor tahminlerde bulundu hatta çok spesifik isimler verdi. Gülşah'ın falı çıktı diyen var mı?

Arkadaslar ,
Bu forumda yazan, yazmayan uzaktan izleyen herkese bir sorum var....
Bir aralar hastasi oldugumuz zeynep vardi hani telefonda bakan tekirdagda.
Bu kadina fal baktiripta sonucu aynen dedigi gibi oldu diyenler lutfen yazabilirmi????
Yada tam tersi oldu diyen Ve zeynep ne diyorsa onun tersini yasayan

Bu Benim icin Cok onemli.

Benim sürekli telde baktırdıgım zeynep izmirde diye biliyorum. Çıkan falı ve karşı taraf konusunda anı iyi analiz edebiliyordu bana falları çıkmıştı eğer ondan bahsediyorsak. Hanii şu kafam kafamda karışık diyen zeynep bebim söylediğim

Merhabalar bu kör Melahata hiç fal baktıran oldu mu hakkında bilgi bulamıyorum siz yazalı yıllar olmuş ama bilginiz vardır belki
CANIM KÖR MELAHAT DEDİĞİN KURTULUŞ SON DURAĞIN ORADA OTURAN MELAHAT İSE, BEN YILLAR ÖNCE BAKTIRDIM. SADECE KAÇ KARDEŞ OLDUĞUMU BİLMİŞTİ BİRDE AİLE İLGİLİ BİRAZ BAHSETMİŞTİ,HİÇ GİTMESEN DAHA İYİDİR.

Evet AMA
Bu kadin tekirdagda diye biliyrm ben.
Evet surekli hayatima dair daha ne yapabilirim diyen zeynepten bahsediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…