- 30 Nisan 2013
- 640
- 934
- 133
Yani belli bir süre var mecburi bakmaları gereken her müsteriye estetiği belki zaman kazanmak için söylüyor ama çok gereksiz bi detay bununla suçlanmamalıBende bizi yonlendiren is arkadaslarima sordumda burda yazildigi gibi ayni seyleri soylememis
Zaten bu devirde herkes estetik oluyorki :)Yani belli bir süre var mecburi bakmaları gereken her müsteriye estetiği belki zaman kazanmak için söylüyor ama çok gereksiz bi detay bununla suçlanmamalı
O yillarda bu forum kaliteli oldugu icin cok populer hale geldi. Herkes izlemeye basladi, bilinir oldu ve insanlar bakti ki falciliktan 5 tane ev alan var. Herkes falci olmaya basladi. O senelerde tavsiye edilen falcilara da gittim ben. Benim diyen falciya henuz denk gelmedim maalesef. Ama o zaman bahsi gecen falcilar ve yazismalar cok daha kaliteliydi, kesinlikle katiliyorum yazdiklariniza.Falda azicik kalite arayın bu sayfada önerilen hiç bir falcıya gitmeye tenezzül etmiyorum,falın f sini anlamayan kişilerin cebine 3,5 kuruş para gidecek diye sürekli gereksiz reklam peşindesiniz.
2011 yıllarında bu site böyle değildi fal topiği çok kaliteliydi şuan kalite 0...
Gitme emre ye de gittim erenede al birini vur otekineTaksimde emreyi deneyen varmi
Yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum. Isteyen istedigi falciya fal baktirir. Herkezin ozgur iradesi var mutlu olan yoluna mutlu oldugu falciyla devam etsin. Ne mutlu sizeki icinize sinen falciyi bulmussunuzYaaa arkadaşlar burda kimseyi Ergin'i tavsiye etti diye suçlamadık sizler niye şimdi kalkıp bir sürü kişiye birebir aynı cümleyi kurmuş bi falcıyı savunmaya geçtiniz anlamadım,hepimizin buraya yazma amacı belli zaten iyi bakanları bulup kötü olanları elemek,Ergin denen bu arkadaş da fal bakmayı bilmeyen bir sürü kişiye aynı şeyleri söylemeye cesaret edebilecek kadar sahtekar biridir bu kadar da net,ekmeğiyle oynuyorsunuz denilmiş kimse kusura bakmasın kimse de babamın oğlu değil sonuçta yaptığı iş karşılığı para alıyo bedava bakmıyo,madem falcılık yapıcak hisleri yok bu işi yapmak için ortaya çıkıp bir de üstüne insanları enayi yerine koyarak fal bakmaya çalışmasın,sizlere iyi bakmış olabilir ama bizlere bariz aynı cümlelerle salladı bu durumda buraya bunu yazarak biz mi ayıp etmiş oluyoruz yoksa falcı bozuntusu arkadaş mı?lüften bazı cümleleri kurarken iki kere düşünün ve empati kurmayı unutmayın,sizede aynı cümleleri kursaydı tepkiniz çok farklı olurdu eminim,bir de sanki olay sadece herkese estetik olucaksın demesiymiş gibi durumu baside indirgenmeye çalışılması çok komik geldi doğrusu,neyse biz zaten Ergin denen bu arkadaşla ilgili fikirlerimizi yazdık isteyen bu saatten sonra baktırmaya devam eder isteyen etmez bize kalmış sonuçta,gereksiz yere burda birbirimizle tartışma yaşamaya gerek yok
Melekler kahvesindeki emreyse bende de bilemedi anı bileGitme emre ye de gittim erenede al birini vur otekine
Ya ben ergine is arkadaslarimizin tavsiyesiyle gittim ne bana nede onlara burda yazilanlar gibi ayni seyi soylemedi benim beyenmeme sebebim cok olumsuz konustu ama mandal adayi deniyecem umarim dedigin gibidirŞimdi reklam diyeceksiniz ama...
Yaklaşık 1 saattir mutluluktan ağlıyorum. O geldi. Ben bi daha ömrümün sonuna kadar onu görmeyeceğimi sanıyoken bugün bi bahane uydurdu geldi. Çok kalmadı ama olsun geldi. Bunu söyleyen falcılara hep çok afedersiniz başka uzvumla güldüm artık onu görmem imkansız diye ama oldu.
Kalbinizi temiz tutun kızlar, iyi niyetinizi kaybetmeyin Allah muhakkak ödüllendiriyor. Senin ar edip isteyemediğin şeyi sana kendisi sunuyor. Şükürler olsun.
Bunu bilen falcılar reklam demenize rağmen laf cafe ergin, mandal ada, bi de benim telefonda özel bi falcım var geçmiş mesajlarımdan bakabilirsiniz Ayşe abla.
Btek bunlar bildi. he bi de falaaddin hahahahha. Bana da şu Gökçeden bahsedicek kimse var mı acaba ?
Mandal Ada bayaa bayaa iyi yaa direk ismini yazmıştı son gittiğimde tek bi harf sorupYa ben ergine is arkadaslarimizin tavsiyesiyle gittim ne bana nede onlara burda yazilanlar gibi ayni seyi soylemedi benim beyenmeme sebebim cok olumsuz konustu ama mandal adayi deniyecem umarim dedigin gibidir
Mandal cafe bakirkoydeki miMandal Ada bayaa bayaa iyi yaa direk ismini yazmıştı son gittiğimde tek bi harf sorup
Bakirkoy'de laf cafe'yi gecince. Ada diger falcilara gore egosu şişkin bir cocuk degil. Cok insancil, enerjisi ve yaklasimi cok iyi.Mandal cafe bakirkoydeki mi
Şimdi reklam diyeceksiniz ama...
Yaklaşık 1 saattir mutluluktan ağlıyorum. O geldi. Ben bi daha ömrümün sonuna kadar onu görmeyeceğimi sanıyoken bugün bi bahane uydurdu geldi. Çok kalmadı ama olsun geldi. Bunu söyleyen falcılara hep çok afedersiniz başka uzvumla güldüm artık onu görmem imkansız diye ama oldu.
Kalbinizi temiz tutun kızlar, iyi niyetinizi kaybetmeyin Allah muhakkak ödüllendiriyor. Senin ar edip isteyemediğin şeyi sana kendisi sunuyor. Şükürler olsun.
Bunu bilen falcılar reklam demenize rağmen laf cafe ergin, mandal ada, bi de benim telefonda özel bi falcım var geçmiş mesajlarımdan bakabilirsiniz Ayşe abla.
Btek bunlar bildi. he bi de falaaddin hahahahha. Bana da şu Gökçeden bahsedicek kimse var mı acaba ?
Ben gokceye baktirdim. Ani ve gecmisi bay bildi hatta harf fln verdi. gelecekle ilgili soylediklerine 3 hafta fln var. Benim falim bitince baslar 3 hafta 5 dk sonrasi da 3 hafta olur fln dedi henuz beklemedeyim. Hatta fal icin sirada beklerken biriyle tanistim kiz sadece gokceye baktiriyormus ve hersey cikiyo fln dedi. Gelisme olursa yazarim bence deneyebilirsiniz. Ergine gelince ani ve gecmisi bildi gelecekle ilgili soyledigine 1 hafta var. Ben buradaki yorumlari okuduktan sonra cok sasirdim cunku bana bildi baya gibi gelmisti. Ama estetik olayini bana da soyledi yaŞimdi reklam diyeceksiniz ama...
Bir de mandal cafe topraga baktirdim o da gecmis ve anda iyi idi ve bu cocuk kopek gibi geri gelecek sana dediBen gokceye baktirdim. Ani ve gecmisi bay bildi hatta harf fln verdi. gelecekle ilgili soylediklerine 3 hafta fln var. Benim falim bitince baslar 3 hafta 5 dk sonrasi da 3 hafta olur fln dedi henuz beklemedeyim. Hatta fal icin sirada beklerken biriyle tanistim kiz sadece gokceye baktiriyormus ve hersey cikiyo fln dedi. Gelisme olursa yazarim bence deneyebilirsiniz. Ergine gelince ani ve gecmisi bildi gelecekle ilgili soyledigine 1 hafta var. Ben buradaki yorumlari okuduktan sonra cok sasirdim cunku bana bildi baya gibi gelmisti. Ama estetik olayini bana da soyledi ya( hayatin cok degisecek estetik karari alicaksin nisan ayinda fln dedi. Laf cafe de andaca da baktirdim o da ani ve gecmisi direk bildi ve esas konuyla ilgili sana 3-4 hafta icinde ozur dileyerek gelicek ve ipler senin eline gececek dedi. Gokce ile ayni seyi soyledi andac ama ergin 2 haftaya do ecek ama sen isteneyeceksin cok ergen bu sana gore degil dedi :)) fincanda senaya baktirdim o da direk bildi ask ve is konusunu o da bu cocuk sana gelecek ve cok iyi olacaksiniz dedi :)) kadikoyde de isila baktirdim o da gelecek ve olacak iliskiniz dedi. Bakalim hangileri cikacak iyice corba oldu hahahabbaha
Toprak'a ben de baktirdim. Anda ve gecmiste bende de cok iyi bildi. Gelecek ise tam tersi sekilde ciktiBi
Bir de mandal cafe topraga baktirdim o da gecmis ve anda iyi idi ve bu cocuk kopek gibi geri gelecek sana dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?