- 18 Eylül 2017
- 29
- 9
- 1
- 36
Ben iki senedir gidiyorum hep istikrarlıdır enerjisi çok iyidir soru sormaz ben buraya bakıp gökçeye gittim tam pişmanlıktı bana soru sorarak ilerledi gelecekle ilgili topa girmedi mantıksal yorumlar yapmaya çalışıyor kuzey e iki buçuk yıl önce symbol deyken gitmiştim beğenmiştim nokta atışları var ama siz gittiğinizde handenin farkını anlayacaksınız zaten birde burda çok reklam yapan var birilerinin taraftarı var paralı tutulmuş troller varMerhaba arkadaşlar . Kafe mi de hande nasıl acaba dedikleri çıkıyo mu ? Karşı tarafın hislerini falan bile biliyor mu ? Lütfen yardımcı olun
Gecen yil telefonda bi handeye baktirmistim bu hande o handeyse kotuydu.Merhaba arkadaşlar . Kafe mi de hande nasıl acaba dedikleri çıkıyo mu ? Karşı tarafın hislerini falan bile biliyor mu ? Lütfen yardımcı olun
ANNE İSMİ, İSİM, BURÇ DOĞUM TARİHİ SORULAN ŞEYLER....AMA GERİSİ BENCE DE SORULMAMALI....burcu sormasında sıkıntı yok, ordan ne çıkaracak kiBir falcıya gittiğinizde burcunuzu soruyor sa çalışıp calışmadığınızı soruyorsa hayatınızda biri olup olmadığını soruyor sa anlayın ki fal baktırmıyorsunuz dolandırılıyorsunuz açık ve net...
Burcu sorduklarında burç özelliklerine göre yorum yapıyorlar,yok çok duygusalsın yok çok titizsinANNE İSMİ, İSİM, BURÇ DOĞUM TARİHİ SORULAN ŞEYLER....AMA GERİSİ BENCE DE SORULMAMALI....burcu sormasında sıkıntı yok, ordan ne çıkaracak ki
bende çok gittim kendisine ama çıkmadı dedikleriBakirkoy'de Antik cafe Oznur'u denemistim. Iskambil falina bakiyo. Uzun uzun anlatiyo. Sohbeti cok tatli. Enerjisi guzel ama fali hic cikmadi. Simdiki zamani da gelecegi de tutturamadi.
Enerjisi su yuzden guzel: duymak istediginiz seyleri cok guzel tarif ederek size yasatiyor o an. Sanki yasamis da olmus gibi his birakiyor. Bir an inaniyorsunuz. Sonra cafe'den cikinca o mutluluk sarhoslugu 1 gun falan suruyor. Sonra anliyorsunuz ki simdiki zaman da fos gelecek de bekleyince cikmiyor. Hele simdiki zaman cok celiskili.
Tartışmıyorduk ama yardımcı olalım,Can'a bir iki kere gittim eskiden taksim majestik cafedeydi ilkinde olmaz dediği kişiye ikincide yeni biri yok bunla devam dedi,gitmesen de olur bana çıkmadı söyledikleri başarılı bulmuyorum kendisiniBir dakika tartışmanızı bölüyorum kızlar!
10 gün önce yazmıştım. Pek bir cevap alamadım.
Beşiktaş Symbol Can'a baktıran var mıdır? Var ise, izlenimleriniz nedir.
Çoooook sağolun.
Çıkmayan fal haberi !! Kuzey, Tutku ve Gökçe arayacak dedikleri kişiden tık yok. Benim depresif ruh halimi sanki hep karşımdaki kişi öyleymiş gibi aktardılar ancak bariz olan tek şek o mutlu mesut yeni kişilerle hayatına devam ediyor. Durum değişirse yazarım tekrar ancak tarihler geçti fallar patladı :l Bu kişi ile ilgili tek olumsuz konuşan kişi Zerrin Kadıköyde bir yerde bakıyor ancak geçmiş ve anda memnun kalmadığım için tavsiye etmem, herkese tekrar geleceksin bana diyor fal sonunda, tutturamadı ama gitmeyi düşünmüyorum
Ne kadar gecti suresiÇıkmayan fal haberi !! Kuzey, Tutku ve Gökçe arayacak dedikleri kişiden tık yok. Benim depresif ruh halimi sanki hep karşımdaki kişi öyleymiş gibi aktardılar ancak bariz olan tek şek o mutlu mesut yeni kişilerle hayatına devam ediyor. Durum değişirse yazarım tekrar ancak tarihler geçti fallar patladı :l Bu kişi ile ilgili tek olumsuz konuşan kişi Zerrin Kadıköyde bir yerde bakıyor ancak geçmiş ve anda memnun kalmadığım için tavsiye etmem, herkese tekrar geleceksin bana diyor fal sonunda, tutturamadı ama gitmeyi düşünmüyorum
Çok değil bir kaç hafta ancak adamda geri dönecek belirtiler yok, geri aramasını hiç umuyorum.Ne kadar gecti suresi
Canım zamanlara takılma benden sana tavsiye. Ne zaman koyvermeyi başarırsan o zaman çıkmaya başlar. Hep bekleme enerjisinde tutuyor olabilirsin.Çok değil bir kaç hafta ancak adamda geri dönecek belirtiler yok, geri aramasını hiç umuyorum.
Çıkmayan fal haberi !! Kuzey, Tutku ve Gökçe arayacak dedikleri kişiden tık yok. Benim depresif ruh halimi sanki hep karşımdaki kişi öyleymiş gibi aktardılar ancak bariz olan tek şek o mutlu mesut yeni kişilerle hayatına devam ediyor. Durum değişirse yazarım tekrar ancak tarihler geçti fallar patladı :l Bu kişi ile ilgili tek olumsuz konuşan kişi Zerrin Kadıköyde bir yerde bakıyor ancak geçmiş ve anda memnun kalmadığım için tavsiye etmem, herkese tekrar geleceksin bana diyor fal sonunda, tutturamadı ama gitmeyi düşünmüyorum
Kiziltoprak civarında bir yerdi ama cafenin adini hatırlamıyorum. 50 tl ama anı bile tutturamadı gelecegi sanmıyorum tuttursun. Enerjimiz tutmadı belkide 15 dk surmedi fal.Zerrin'i çok eskiden tanırım. Eskiden çok iyi fal bakardı, sonra tamamen ticarete döktü işi. Şimdi ne kadara bakıyor peki? Bir de hala Narçil cafe'de mi bakıyor?
Canım zamanlara takılma benden sana tavsiye. Ne zaman koyvermeyi başarırsan o zaman çıkmaya başlar. Hep bekleme enerjisinde tutuyor olabilirsin.
Koyverebilsem keske. Fal baktirmam hic :l bir seyi cok istememek gerek demekkiCanım zamanlara takılma benden sana tavsiye. Ne zaman koyvermeyi başarırsan o zaman çıkmaya başlar. Hep bekleme enerjisinde tutuyor olabilirsin.
Arkadaşım baktırmıştı Narçıl Zerrin e ona cıkmıştı ama diğer arkadaşı cok genel konustu deyip beğenmemişKiziltoprak civarında bir yerdi ama cafenin adini hatırlamıyorum. 50 tl ama anı bile tutturamadı gelecegi sanmıyorum tuttursun. Enerjimiz tutmadı belkide 15 dk surmedi fal.
Ben Gökçe'ye karşımda kişi evli olmasına rağmen nişanlı dedim yuttu ve Yok evlilik dedi sadece güldümÇıkmayan fal haberi !! Kuzey, Tutku ve Gökçe arayacak dedikleri kişiden tık yok. Benim depresif ruh halimi sanki hep karşımdaki kişi öyleymiş gibi aktardılar ancak bariz olan tek şek o mutlu mesut yeni kişilerle hayatına devam ediyor. Durum değişirse yazarım tekrar ancak tarihler geçti fallar patladı :l Bu kişi ile ilgili tek olumsuz konuşan kişi Zerrin Kadıköyde bir yerde bakıyor ancak geçmiş ve anda memnun kalmadığım için tavsiye etmem, herkese tekrar geleceksin bana diyor fal sonunda, tutturamadı ama gitmeyi düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?