İstanbul'da Fal - Falcılar

Valla bana estetik demedi ama seninki dengesiz geri dönecek 2 yıl içinde ortak iş yapacaksınız bununla dedi ailen çocuğu başta istemeyecek dedi bide
Yuhh gerçekten yuhhhbenimkine de dengesiz dedi ailen başta bu çocuğu istemeyecek kısmı bile aynı,resmen bu senaryoyu ezberlemiş hepimize satmış

Kızlar şu anda sinirden kahkaha atıyorum.
Ergine bende gittim. Banada eskisi döncek ama sen bunla değil yenisiyle evlencen benimke ilgilenen biri var sonrasında ortak iş yapcaksınız dedi bu nedir yaa gerçekten insanları aptal yerine koyma..
Ben zaten bu ara baya falcıya gitmiştim onemli olan cümleleri not ettim bakalım hangisi nokta atışıyla çıkarsa size direk onu yazcam birde nişantaşı mirzayı nasıl buluyorsunuz onu beğendim ben ama bilmiyorum giden deneyen var mı?

Evet bu da olabilir bir de şeyi merak ediyorum ergine baktiranlardan şimdi ki zamani iyi yorumladi mi bende ilginc bir sekilde nokta atislari vardi
evet bende de geçmiş ve şimdide nokta atışı yaptı. gelecekle ilgili söylediklerine de henüz gelemedim zamanı var. süresi kasımda dolacak.

Laf cafe flas flas! Ben simdi aradim. Yetkili kisi telefon numarami ve ismimi istedi. Vermek istemedim. Kadinlar kulubu yazismalarini okumuslar, "orda birbirinizi KIZISTIRIYOSUNUZ" dedi. Ben de 7-8 kisiye ayni cumlelerin kurulmasi normal degil dedim. Yuzyuze gelin goruselim dedi. Neden telefon degil de yuzyuze dedigimde ise: fal baktirip bakmadiginizi anlamak icin dedi. Cozum onerisi istedi! Ben de kendisine "isletme sahibi olarak cozumu kendisinin sunmasi gerektigini" soyledim.Parami iade edeceklerini soyledi. Ben gidip parami alacagim!

Bu yazismalari ve kizistirmalari takip ettiklerine gore yarin da kim oldugumu zaten ogrenecekler
Ayrica bir isletme sahibinin durumun sacmaligini kabul etmek yerine kalkip da "birbirinizi KIZISTIRIYORSUNUZ" demesi hic yakisik almiyor bence. Neyse...

Bu yazismalari ve kizistirmalari takip ettiklerine gore yarin da kim oldugumu zaten ogrenecekler
Ayrica bir isletme sahibinin durumun sacmaligini kabul etmek yerine kalkip da "birbirinizi KIZISTIRIYORSUNUZ" demesi hic yakisik almiyor bence. Neyse...
İyi yapmıssın bu şekilde kandıranları ortaya çıkaralım boşa paramız neden gidiyor kimsenin günahını almak istemem ama arkadaşda baktırdı ona da sordum aynısını sölemiş şaka gibi

hahahah bende aradım numaramı istediler...gelin paranızı alın yada bi başkası baksın size dediler ne zaman isterseniz gelebilirsiniz dediler :))

valla parasında değilimde insan kendini salak gibi hissediyor o kötü
adama dedim bu konuyla ilgili başka bi şikayet aldınız mı diye evet diyo bide :)

valla parasında değilimde insan kendini salak gibi hissediyor o kötü
adama dedim bu konuyla ilgili başka bi şikayet aldınız mı diye evet diyo bide :)
Para da onemli bir sey. Ben o ergin'in 10 dakika yalan atarak kazandigi 50 lira icin gunde 10 saat dirsek çürütüyorum! O yuzden haksizliga gelemiyorum kizlar. Dedigim gibi bilemese tutturamamasa onemli degildi ama bu insan kandirmak ve umutla oynamak dalga gecmek olunca para da onemli.

Ben de yarin ariycagim bugun gokcedeydik.kuzenim baktirdi.kizlar gokce herkese donecekmi diyor ya

Demedi demeyin gokcede cok salliyo .kuzenim nisandan dondu gokce demis ki bu senle ciddi degil.ama donecek .sadece nasilsin demek icin felan demis.nisanli cocuk nasil ciddi dusunmez.

Ben cafe sahibi ümit beyle görüştum buraya gelin baska bir falcidan fal ikram edelim dediler. Bende mesele bu değil dedim. Dedi ki sonuçta fal bu soyut birsey cok fazla birsey beklememek lazim bende dedim ki ben yillardir cafe laftan fal baktiririm cikan fallarda oldu cikmayanda ama ilk defa böyle birseyle karsilastim. Erginin yaptigi dupeduz insanlari salak yerine koyma dedim o da yine gelin yuzyuze görüşelim falan dedi iste. Cafe lafi severim yillardirda giderim. Ama bu ergin olayi baya itibar sarsti bence

Olgu hanıma iskambil falı baktıran var mı arkadaşlar...çıkıyor mu söyledikleri.....ne zaman arasam bugün yoğunum, ben çok bir bayanım, bir sürü iş yapıyorum diyor...bunun nazını çekmeye değer mi??? lütfen bilen yazsın...çıkan ya da çıkmayan...bu kadın beni çıldırttı çünkü

Telefonda bakan biri vardi bana ama iyi degildi

Zamaninda burda cok ovulmustu. Ben 6 ay arayla 2 kez baktirdim. Gercekten cok kendini begenmis biri. Her 2 seferinde de gelecege dair cok ayrintili seyler soyledi. Oyle guzel anlatiyo ki olucagina inandiriyo. 2 fali da bana hicbir sekilde cikmadi. Bakarken ve sorulari alirken de cok ukala oldugunu dusunuyorum. 100 lira icin bu kadar kapris cekmeye deger mi bilemiyorum.

Hiç baktırmadım ama değmeyeceğini düşünüyorum, özel güçleri olduğunu da hiiç sanmıyorum, iskambil konusunda da sadece kendini iyi geliştirmiş sıradan biridir diye tahmin ediyorum, zaten fal dışında da başka işler yapıyormuş, entellektüel bir bayan sanırım, onu bırakalım işlerini yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…