Eren çok iyi tasvir yapar insan yer. Ama kişisel düşüncesini mantığını ortaya koymaya çalışıyor bu insan senin hayatında olmayacak dedi ama bence dedi zamanları tutmuyor gay taklidi yapıyormuş gibi geldi bana gördüğünü yorumluyor yani kendi mantığını kullnıyor çoğu yeteneksiz falcının yaptığı gibi fincan cafe bi toplu kısa boylu bir kadın vardı ayrılık var başkası var çok iyi para kazanıyor maddi durumu çok iyi bunla evlenirsin gibi bir yorum yapmıştı ben çok paraya değer veren biriymişim gibi kendi mantığını bana yansıttı
Kizlarrr merheba bilenler bilir ben buranin cook eski uyelerdenim o donemler cok zor bi donem yasiyordum istanbulda baktirmadigim falci kalmadi takim bakirkoy kadikoy gitmedigim yer kalmadi dedikleri tarihiyle cikan bir Nihal oldu bir de Mi cafe Hande yani ask hayatiyla ilgili ve mucize gibi biseydi aslinda bu ask hayatimda gerceklesen olay ,ama is hayatiyla ilgili hicbiriin dedigi cikmadi diye bilirim belki de knedim kendi isimi bozdum diye dusunuyorum simdi,simdi sormak istiyorum son zamanlar Hande ve Nihale baktiranlar oldu mu??dedikleri cikti mi?ben tekrar baktirmak istiyorum ikisine de son zamanlarda baktiranlar paylasa bilir mi tecrubelerin ??
Fal deneyimlerim. Ben sitedeki her falcıyı deneyimlemiş biri olaraktan yine dün bakım yaptırdım.
Tutkuya ben dün baktırdım son falı biraz canımı sıkmıştı tutarsızdı. Ama dediği bir iki durum onun dediği gibi gelişti tekrar randevu aldım baktırdım. Çok ince detay diye düşündüğüm birşeyi söyledi bana bu falı harikaydı öyle de az konuştu diyemiycem çünkü tutku biraz hızlı hızlı anlatıyor durumu önce dinlemek gerekiyor soruları en son sormak lazım. Yüm sorularımı da yanıtladı.Öyle enerjisi düşük de gelmedi bana.
İkinciye geliyorum .Arkadaşım ile kuzeye baktırdık. Ben baya öve öve baktıralım diye tutturdum onda hiçbir durumu bilemedi. Nasıl oluyor şok oldum. Ne isim ne aklındaki kişi ne çalıştıgı filan hiçbir durumun kıyısına yaklaşamadı. Şu harfli bu harf var mı diyor oda hayır yok dediğinde baya bi azarlama durumları oldu. Hem para verip hem laf yemek hoş değil açıkçası. Ben kuzey e baktırmayı düşünmüyorım bundan sonrası için.
Gökçenin verdiği iki tarih ve dediği bir durum oluşmadı henüz 10 gün geçti. Tekrar mı baktırsam ona yada beklesem mi kararsızım.
Bu arada zeynep bende yine çıktı dediği iki durum aklımda yokken onun dediği gibi gelişti.
Toprağı çok öven yorumlar okuyorum telde baksa ne güzel olurdu.
Geleceğ ile ilgili riske girmiyor anda kalıyor evlilik Yok diyor ama ayrılacak diyemiyor risk almıyorkızlar gökçe de bir türlü dönmüyor bana. gökçenin gelecek hakkındaki tahminleri tutmadı bende. ama o sırada gündemde olan konulardı söyledikleri. bana kalırsa gökçe anda çok başarılı. bana da şu an tam olarak o lazımdı. ama açmıyor. dönmüyor.
Ben valla iki gündür gidiyorum cafeye çok kalabalık randevu da aldım kac defa ama inanılmaz bir sıra bugün saat 6 gibi gittim yine 19 kişi vardı şok oldum çıktım sonra...kızlar gökçe de bir türlü dönmüyor bana. gökçenin gelecek hakkındaki tahminleri tutmadı bende. ama o sırada gündemde olan konulardı söyledikleri. bana kalırsa gökçe anda çok başarılı. bana da şu an tam olarak o lazımdı. ama açmıyor. dönmüyor.
Reklamlar reklamlar ben cumartesi gittim hatta randevusuz gittim beklerim dedim rica ettim Bakırköy den geliyorum dedim 1 saat 20 dakika bekledim hiç öyle kalabalık değildi 10 dakika bile sürmedi valla hiç etkilenmediğini gittiğime gideceğime pişman olduğum şişirilmiş tek falcıydı riske girmeyen anda kalan biri nişanlılar dedim bana evlilik Yok dedi ama ya ayrılacaklar diyemedi bana soru sordu iki kez fasa fiso ardında symbol Murat gittim daha önce gittiğim için nişanlılık durumunu biliyor evliliği bilmiyordu ilişkilerinde bir ilerleme görüyorum dedi ama bu süreç devam etmeyecek dedi seninle yenibir başlangıç görüyorum dedi bence symbol Murat ki hiç soru sormaz pek tercih etmeme rağmen Gökçe'den daha iyiBen valla iki gündür gidiyorum cafeye çok kalabalık randevu da aldım kac defa ama inanılmaz bir sıra bugün saat 6 gibi gittim yine 19 kişi vardı şok oldum çıktım sonra...
Gokcenin niye bu kadar abartildigini bende anlamis degilim .Reklamlar reklamlar ben cumartesi gittim hatta randevusuz gittim beklerim dedim rica ettim Bakırköy den geliyorum dedim 1 saat 20 dakika bekledim hiç öyle kalabalık değildi 10 dakika bile sürmedi valla hiç etkilenmediğini gittiğime gideceğime pişman olduğum şişirilmiş tek falcıydı riske girmeyen anda kalan biri nişanlılar dedim bana evlilik Yok dedi ama ya ayrılacaklar diyemedi bana soru sordu iki kez fasa fiso ardında symbol Murat gittim daha önce gittiğim için nişanlılık durumunu biliyor evliliği bilmiyordu ilişkilerinde bir ilerleme görüyorum dedi ama bu süreç devam etmeyecek dedi seninle yenibir başlangıç görüyorum dedi bence symbol Murat ki hiç soru sormaz pek tercih etmeme rağmen Gökçe'den daha iyi
Reklamlar reklamlar ben cumartesi gittim hatta randevusuz gittim beklerim dedim rica ettim Bakırköy den geliyorum dedim 1 saat 20 dakika bekledim hiç öyle kalabalık değildi 10 dakika bile sürmedi valla hiç etkilenmediğini gittiğime gideceğime pişman olduğum şişirilmiş tek falcıydı riske girmeyen anda kalan biri nişanlılar dedim bana evlilik Yok dedi ama ya ayrılacaklar diyemedi bana soru sordu iki kez fasa fiso ardında symbol Murat gittim daha önce gittiğim için nişanlılık durumunu biliyor evliliği bilmiyordu ilişkilerinde bir ilerleme görüyorum dedi ama bu süreç devam etmeyecek dedi seninle yenibir başlangıç görüyorum dedi bence symbol Murat ki hiç soru sormaz pek tercih etmeme rağmen Gökçe'den daha iyi
Murat şu kilolu olan dövmeli olan symboldeki muratsa ki odur başka murat yok symbolde bende çok başarisizdi. Ne bir nokta atisi ne bir an bilme nede gelecegi fiyaskoyduReklamlar reklamlar ben cumartesi gittim hatta randevusuz gittim beklerim dedim rica ettim Bakırköy den geliyorum dedim 1 saat 20 dakika bekledim hiç öyle kalabalık değildi 10 dakika bile sürmedi valla hiç etkilenmediğini gittiğime gideceğime pişman olduğum şişirilmiş tek falcıydı riske girmeyen anda kalan biri nişanlılar dedim bana evlilik Yok dedi ama ya ayrılacaklar diyemedi bana soru sordu iki kez fasa fiso ardında symbol Murat gittim daha önce gittiğim için nişanlılık durumunu biliyor evliliği bilmiyordu ilişkilerinde bir ilerleme görüyorum dedi ama bu süreç devam etmeyecek dedi seninle yenibir başlangıç görüyorum dedi bence symbol Murat ki hiç soru sormaz pek tercih etmeme rağmen Gökçe'den daha iyi
Bize ne yapmamızı önerirsiniz veya kimi önerirsiniz teşekkürlerCafe falcilari birsey bilmiyor kim ne derse desin .
Ben iyi olduğunu iddia etmedim ama önemli bir detay bildi bence de vasatı geçemezMurat şu kilolu olan dövmeli olan symboldeki muratsa ki odur başka murat yok symbolde bende çok başarisizdi. Ne bir nokta atisi ne bir an bilme nede gelecegi fiyaskoydu
Dolandırıcı ifadesi baya iddialı ifade ne söylediler de olmadı deneyimleriniz nelerdir paylaşırmısınız. TeşekkürlerTekrar falci aramak cok kotu bi durum yillar sonra yine bi ayrilik acisi ve yine falci arayisikuzey hande edi toprak gokce emre eren cigdem neslihan .bunlarin hepsini denedim ama hicbiri hicbirsey bilmeyen dolandiricidir. Bosuna zaman kaybetmeyin bilen iki kisi vardi varliklarla bakan onlarin da numarasini sildim simdi yana yakila ariyorum .bidaha ihtiyacim olmayacagini dusundugum insanlari aramak cok kotu allah kimsenin basina vermesin bu aciyi
Haha ben istanbulda Tekirdağ 50 falcıya gittim özelden atayım isterseniz deneyimlerimi burda Hande dışında kimseyi övmedim ama asla abartmadım Yok şöyle Yok böyle demedim iki hafta önceden randevu almanız gerekiyor demedim sonuçta karşılıklı bir alış veriş var sezarın hakkı sezara burda reklamlanmış birinin Gerksiz olduğunu detaylarıyla ortaya koydum kimse parayı havadan kazanmıyor 35 tl ile çok şey yapılır bana soru sorarak konum alan biri iyi falcı değildir .Reklam mı :) ben gökçede sadece kalabalık anına denk geldiğimi belirttim cuma akşamı olmasına ragmen kalabalıktı onu söyledim. Ya biz çok abartıyoruz insanları bu kadar kalabalık oluyor yada insanımız çok sıkıntılı mutsuz ki kendilerini fala vermiş.Benim şok olmam bu yüzden.Keşke yorum yapmak için yorum yapmasanız birine reklam demeden önce eski msjları okuyarak bilinçli birşeyler yazsanız. Keşke bi kendi yazılarınıza baksanız da reklam görse gözleriniz.
Yuzuk takiyorum diye evli saniyolar ona gore fal bakiyolar .cok komik bi durum bu bile dolandiriciliklarinin kaniti gokce bana 8 harf soyledi bu harflerden var isminde dedi bende tum harfleri saydin dedim.kuzeyde kesin bu adam gelir dedi ikinci gittigimde imkansiz oldu.off off.Dolandırıcı ifadesi baya iddialı ifade ne söylediler de olmadı deneyimleriniz nelerdir paylaşırmısınız. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?