İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende zamaninda arkadas tavsiyesi ile goztepedeki neval'e gittim. Ballandira ballandira anlatmisti arkadasim. Toplanip 5 kisi gittik. Ustelik de 150 tl kisi basi. Bize bir afralar tafralar. Terslemeler ukela ukela konusmalar felan. Her cikan aglayarak cikti. Bir de yazdiriyor. Birbirinize sakin anlatmayin, yoksa faliniz cikmaz dedigi icin kimse birbirine anlatmadi.
1 hafta 5 kiz sersem gibi dolastik moral bozukluguyla.
Sonra oturduk anlattik birbirimize. Boyle buyuk dolandirici yoktur heralde.
10 yillik fal bakiyo guya. Herkesin kendisini ve ailesine sayilmadik kanser birakmamis. Annen kanser olucak, baban felc olucak, sen beyin ameliyati olucaksin, ablan bosanacak, araba alacaksin ama kaza yapacaksin. Agzindan bir tek guzel kelime cikmamis. Insanlari korkutarak sindiriyor. Bir de diyorki ben gecmisi soylemem. Tabiiki soylemezsin cunki bilmiyorsun. Ve o hepimize attigin yalanlarin cikip cikmayacagini bilemeyiz. Cunki gelecek 10 yillik fal diyorsun!
Hepimizin begendigi cocuklar icin "bu cocuk evli ve senden sakliyor" demis! Halbuki ayni isyerinde biliyoruz adam bekar. Israr ediyo hayir evli diyor. Tam bir rezalet. 1 gunde iyi para kisi basi 150'den 750 lira. Hepimiz aglayarak ciktik.
Haram olsun o paralar boyle insanlara.
Burda da o kadini ovenler oldugunu okudum bir iki kere.

Kendi kendisini ovuyodur.sahte hesaplarla.ya yalan soyluyosun madem fal bilmiyosun bu iside yapiyorsun bari insanlarin moralini bozma motive et pembeci olmak boyle karaktersiz davranmaktan iyidir.

Arkadaşlarr pen kafe yeter lütfen yardımcı olun çıkıyor mu nasıl ? Hoşlandığınız kişinin hislerini falan biliyo dediler öyle mi gerçekten yardımcı olunn ....

kızlar herkes tutkudan memnun mu? bana sadece 7-8 dk baktı... içerik de kötüydü ya.. memnun kalmadım pek. yani dedikleri olur gibi değil ya bakalım olursa yazarım.
Canım ben de dün baktırdım. Bana da kötüydü. Ondan önce de kötüydü ben hadi bir kere olur dedim. Ki ben Tutku iyi derdim. Bu aralar enerjisi düşük herhalde

evet. çok hızlı konuşuyor anladığım kadarıyla tarzı o. ama bende hadi kapatalım der gibiydi. iş hayatımda ne olacak diyorum aynen böyle devam diyor ne bileyim... hiç beğenmedim ya yazık oldu gibi.

Merhaba arkadaşlar, son zamanlardaki yarı çıkan yarı çıkmayan fallarımdan bahsetmek istiyorum. Yaklaşık 6 aya yakındır işsizim. İşle ilgili durumları Gökçe, ve Hande bildi. Ekime kadar görüşemeye gittiğin yerlerde işe alınmayacaksın demişlerdi, öyle de oldu. Melekler Kahvesinde Eren de Hande ve Gökçe ile neredeyse aynı şeyleri söyledi işle ilgili. Toprak işle ilgili biraz garip bir tablo çizdi yani mezun olduğum bölümle anlattığı yapacağım iş çok tutarsız geldi bana ama olmayacak kadar da imkansız değil beklemedeyim bakalım. Aşk konusuna gelirsek çarşı biraz karışıyor. Gökçe eski sevgilim için çok net şeyler söyledi kendim araştırarak bulduğum, ortak arkadaşlarımızdan öğrendiğim şeyleri önceden bana Gökçe söylemişti. Resmen adam benden sonra ne yapmış, şu an ne yapıyor kısa bir özet geçti. Ama geri dönecek demesine rağmen tık yok. Hande eskisi için gelecek demedi ama onun benimle ilgili şu anki düşüncelerini söyledi, kararsızlıklarından bahsetti ve yeni biri ile tanışacağımı söyledi. Toprak eski ilişkimi çok güzel özetledi ve sorunlarımızı nokta atışlarıyla söyledi. Eğer karşı taraf kendindeki sorunları çözerse sana geri dönücek evlenicesiniz dedi o yüzden çıktı çıkmadı diyemiyorum çünkü ucunu açık bıraktı :) Kadınlar Kahvesine uzun zamandır gitmiyorum ama aldığım notları buldum geçen gün. Remziye Abla baya şeyleri bilmiş hiç fark etmemişim. Yakın zamanda baktırmayı düşünüyorum çünkü aşk,iş, aile, arkadaş ne varsa tutmuş çok şaşırdım. Yine aynı yerde bakan Pelin'e gelirsek beni 2 yıllık mutlu mesut giden ilişkisi olan biriyle evlendirmesi haricinde tutarlı bir faldı ama o bende aşk hayatı bilemiyor :) Ama zorda kalmadıkça Pelin'e gitmem yalan olmasın. Eren aşk konusuna çok değinmedi sadece kötü biriydi sende biliyorsun bunu olsun hata yaptım de arkana bakma dedi ve ailevi şeyleri çatır çatır saymaya başladı, aşk ile ilgili şeyler duymak için gittiğim için azcık üzülmüştüm ama hakkını yiyemem baya bildi sadece aşka çok değinmedi :) Forumda adı geçen herkese gittim sanırım (ergin hariç) ama enerjim tutmadı hiçbiriyle bu yüzden ikinci bir şans verip denemediğim için bahsetmiyorum çünkü tutarlı olup olmadıklarını bilemem bir de nasıl beğenmediysem baktıkları falları unutmuşum :) Beşiktaş Symbol'deki kimseyi önermiyorum gelin ben bakayım daha iyi bilirim. Son olarak da Faladdin diye bir uygulamaya sarmıştım inanılmaz derecede biliyordu ama gönderdikleri falların noktasına virgülüne kadar aynısını göndermeye başladılar onu da azalttım arada gönderiyorum. Şu aralar iş daha önemli hale geldi bu yüzden işi bilen birileri varsa önerilerinize açığım, umarım bende yardımcı olmuşumdur

Kızlar mandal cafe de Ada isimli falcıya gidenler vardi cıktı mı ? Tavsiye eder mısınız?

Fal deneyimlerim. Ben sitedeki her falcıyı deneyimlemiş biri olaraktan yine dün bakım yaptırdım.
Tutkuya ben dün baktırdım son falı biraz canımı sıkmıştı tutarsızdı. Ama dediği bir iki durum onun dediği gibi gelişti tekrar randevu aldım baktırdım. Çok ince detay diye düşündüğüm birşeyi söyledi bana bu falı harikaydı öyle de az konuştu diyemiycem çünkü tutku biraz hızlı hızlı anlatıyor durumu önce dinlemek gerekiyor soruları en son sormak lazım. Yüm sorularımı da yanıtladı.Öyle enerjisi düşük de gelmedi bana.
İkinciye geliyorum .Arkadaşım ile kuzeye baktırdık. Ben baya öve öve baktıralım diye tutturdum onda hiçbir durumu bilemedi. Nasıl oluyor şok oldum. Ne isim ne aklındaki kişi ne çalıştıgı filan hiçbir durumun kıyısına yaklaşamadı. Şu harfli bu harf var mı diyor oda hayır yok dediğinde baya bi azarlama durumları oldu. Hem para verip hem laf yemek hoş değil açıkçası. Ben kuzey e baktırmayı düşünmüyorım bundan sonrası için.
Gökçenin verdiği iki tarih ve dediği bir durum oluşmadı henüz 10 gün geçti. Tekrar mı baktırsam ona yada beklesem mi kararsızım.
Bu arada zeynep bende yine çıktı dediği iki durum aklımda yokken onun dediği gibi gelişti.
Toprağı çok öven yorumlar okuyorum telde baksa ne güzel olurdu.

Merhaba zeynep telde mi bakiyor numarasini gonderdir misinjz?

Eren bana imkansız gözüken bişey soylemişti işle maddı hayatla ilgili temmuzda baktırdım 12 veya 21gün içinde çözülcek demişti çözülmedi ekim geldi görür gibi anlatıyordu oysaki adamları yeri mulakata giriceğim yeri tarif edıyordu çıkmasını çok ıstıyorum eren e baktırıp geciktiği oldu mu hiç bakarken çok etkilenmiştim görür gibi tarif edıyordu onun dediği parasal evraklarla ilgili sorunumu symbol Destina da çözülcek demişti ben buyuzden inandım ama 2ay geçti ya

Tutku ve zeynep nasil halen burda yaziliyor anlamis degilim o kadar celiskili ve herkese ayni seyleri soyleyen iki falci. Bende mi bi anormallik var bana niye çikmiyor tutku ve zeynebin fallari

Melekler kahvesindeki eren se hayatimda gordugum en kotu falcidir. Gelisine sallar

Arkadaşlarr pen kafe yeter lütfen yardımcı olun çıkıyor mu nasıl ? Hoşlandığınız kişinin hislerini falan biliyo dediler öyle mi gerçekten yardımcı olunn ....

yeter bana evet dediğine bir kaç dakika sonra hayır dedi.
benim için çok tutarsızdı ama memnun kalan da var tabii

Melekler kahvesindeki eren se hayatimda gordugum en kotu falcidir. Gelisine sallar

evet melekler deki eren canım
ya beni uykusuz bırakan bir işim varda onu anlatmıştı gorur gibi çıkmasını beklıyorum varmı kızlaar erenden çıkan fal yada destina dan lutfen el cevap daa

evet melekler deki eren canım
ya beni uykusuz bırakan bir işim varda onu anlatmıştı gorur gibi çıkmasını beklıyorum varmı kızlaar erenden çıkan fal yada destina dan lutfen el cevap daa
Eren çok iyi tasvir yapar insan yer. Ama kişisel düşüncesini mantığını ortaya koymaya çalışıyor bu insan senin hayatında olmayacak dedi ama bence dedi zamanları tutmuyor gay taklidi yapıyormuş gibi geldi bana gördüğünü yorumluyor yani kendi mantığını kullnıyor çoğu yeteneksiz falcının yaptığı gibi fincan cafe bi toplu kısa boylu bir kadın vardı ayrılık var başkası var çok iyi para kazanıyor maddi durumu çok iyi bunla evlenirsin gibi bir yorum yapmıştı ben çok paraya değer veren biriymişim gibi kendi mantığını bana yansıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…