- 12 Ekim 2014
- 249
- 45
- 48
- 35
Erende bi tane kiz cocugun var dediDolandırıcı ifadesi baya iddialı ifade ne söylediler de olmadı deneyimleriniz nelerdir paylaşırmısınız. Teşekkürler
Bence donmedigi icin sanslisin paran cebinde kalsin o anki soyledikleride tesaduf olmusturkızlar gökçe de bir türlü dönmüyor bana. gökçenin gelecek hakkındaki tahminleri tutmadı bende. ama o sırada gündemde olan konulardı söyledikleri. bana kalırsa gökçe anda çok başarılı. bana da şu an tam olarak o lazımdı. ama açmıyor. dönmüyor.
Fala bakip 10 tane sey soyluyo illaki biri tutacak .mesela bana kamu isi goruyorum dedi olumlu olacak dedi.bu kamu isi bi adliye olayim da olabilir bi is te olabilir vs. Illaki olacak seyler.ruh halin onumzdeki gunlerde karisacak aglayarak kusacaksin diyolar ya bi derdimiz varki gidiyorz falcilara heralde agliycaz.vs vs.Falcılarda şu çıkmadı değil de şu şu çıktı diye konuşmak daha doğru sanırım...çıkanların tesadüf olması ihtimali var tabii ki ama bu ayırt edilebilir.....o yüzden bu çıkmadı, bu çıkmadı lafları yol gösterici değil.....Tesadüf olarak nitelendirilemeyecek söylediklerinde çıkanlar olanlar buraya yazabilir mi?
Arap yiğit yakışıklı sarışın olan mi?Telefondan bakan arap yigit ve deniz bende bildi herseyi .cunku varliklarla bakiyorlardi.digerleri cafedekiler hisle misle bakiyolarmis hisle bakilan sey ne kadar saglikli olur bu asikar.
Ben telefondan baktirmistimArap yiğit yakışıklı sarışın olan mi?
Onlar bildi tanisacagim kisinin harfini ne kadar surecegini niye ayrilacagimi .simdi bulmaya calisiyorumArap yiğit yakışıklı sarışın olan mi?
söylediğiniz deniz genç bi kadınmıyıydı ? sürekli nefes alarak konuşan . bende gecen sene baktırdım öyle birine cok memnun kalmıştım . ikinci kez baktırmak istemiştim kadın bakmamıştı. aynı kişi mi acaba .Onlar bildi tanisacagim kisinin harfini ne kadar surecegini niye ayrilacagimi .simdi bulmaya calisiyorum
Evet oyle ama .ayni kisiden mi bahsediyoru bilmiyorum sizde numarasi varsa gonderirmisiniz arayinca anlarimsöylediğiniz deniz genç bi kadınmıyıydı ? sürekli nefes alarak konuşan . bende gecen sene baktırdım öyle birine cok memnun kalmıştım . ikinci kez baktırmak istemiştim kadın bakmamıştı. aynı kişi mi acaba .
ben arkadaşıma vermiştim o aramış ama telefon numarası degiştirmiş malesef. ilk baktırdığım zaman memnun kalmamıştım ama zaman la dediği olmuştu . yiğit kim onun numarasını bulursanız yazarmısınız.Evet oyle ama .ayni kisiden mi bahsediyoru bilmiyorum sizde numarasi varsa gonderirmisiniz arayinca anlarim
Arastiriyorum sorup sorusturuyorum bulursam yazarimben arkadaşıma vermiştim o aramış ama telefon numarası degiştirmiş malesef. ilk baktırdığım zaman memnun kalmamıştım ama zaman la dediği olmuştu . yiğit kim onun numarasını bulursanız yazarmısınız.
Falcılarda şu çıkmadı değil de şu şu çıktı diye konuşmak daha doğru sanırım...çıkanların tesadüf olması ihtimali var tabii ki ama bu ayırt edilebilir.....o yüzden bu çıkmadı, bu çıkmadı lafları yol gösterici değil.....Tesadüf olarak nitelendirilemeyecek söylediklerinde çıkanlar olanlar buraya yazabilir mi?
Bulursanız bana da atabilir mısınızArastiriyorum sorup sorusturuyorum bulursam yazarim
Tabi .Bulursanız bana da atabilir mısınız
Gitmeyin desekte bos.insanlar caresizlikten gidiyor.Diğerlerini bilmiyorum ama Kuzey için dediğinize katılıyorum bugün bir arkadaşımla randevu alarak kendisine gittim ne anlık tahmin yapabildi nede gelecek hakkında düzgün bir yorum yaptı yaşımı sorup hayatımla İlgili alakasız yorumlar yaptı evli olduğumu bile bilemedi ve 2018 de evleneceğini söyledi kesinlikle zaman ve para kaybı.
Bu kadar karamsar ve bencil olup kötü yü iyiyi ayırmadan yaptığınız genelleme doğru değil açıklayıcı değilsiniz kafe falcılarını b... atmak yerine ne olduğunu net açıklayıcı biçimde ortaya koymak herkezin yararına ayrılık oldu diye niye paçalarınız tutuştu 3 falcı saydınız kafe falcısı bir deniz ve yiğit var niye genellemeye yapıyorsunuz ve insanların modunu düşürüyorsunuz böyle bencillik olmaz mesela ben handeye gittim şunu söyledi olmadı vs deyinFala bakip 10 tane sey soyluyo illaki biri tutacak .mesela bana kamu isi goruyorum dedi olumlu olacak dedi.bu kamu isi bi adliye olayim da olabilir bi is te olabilir vs. Illaki olacak seyler.ruh halin onumzdeki gunlerde karisacak aglayarak kusacaksin diyolar ya bi derdimiz varki gidiyorz falcilara heralde agliycaz.vs vs.
Benim fal maceram baya uzun .cunku cok zorlu donemler yasadim ve bu donemde falcilarin yolunu tuttum .ve not aldim cogu seyi benim yanilgima diger uyelerin dusmemesi icin paylasim yapiyorum sevgili alexbirden .zaten burda defalarca paylastim hicbir soyledikleri olmadi diye.olmayabilir faldir .ama bu saydigim insanlar kendini birsey yerine koyup emin emin konusmalari benim sinirime dokunuyor. Yuzuk takiyirum diye evli oldugumu sanip cocuk sayisi veriyor bu bashesttigim falcilar.Bu kadar karamsar ve bencil olup kötü yü iyiyi ayırmadan yaptığınız genelleme doğru değil açıklayıcı değilsiniz kafe falcılarını b... atmak yerine ne olduğunu net açıklayıcı biçimde ortaya koymak herkezin yararına ayrılık oldu diye niye paçalarınız tutuştu 3 falcı saydınız kafe falcısı bir deniz ve yiğit var niye genellemeye yapıyorsunuz ve insanların modunu düşürüyorsunuz böyle bencillik olmaz mesela ben handeye gittim şunu söyledi olmadı vs deyin
neden bu kadar kötü yaklaştın ki . doğru söylüyor biz çaresizlikten çıkan fal haberi olsun diye bekliyoruz belkide çıkmamasımı seni üzdü. ben haber veriym o zaman gökçenin 3 hafta biçtiği adamın sevgilisi var şuanda .Bu kadar karamsar ve bencil olup kötü yü iyiyi ayırmadan yaptığınız genelleme doğru değil açıklayıcı değilsiniz kafe falcılarını b... atmak yerine ne olduğunu net açıklayıcı biçimde ortaya koymak herkezin yararına ayrılık oldu diye niye paçalarınız tutuştu 3 falcı saydınız kafe falcısı bir deniz ve yiğit var niye genellemeye yapıyorsunuz ve insanların modunu düşürüyorsunuz böyle bencillik olmaz mesela ben handeye gittim şunu söyledi olmadı vs deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?