İstanbul'da Fal - Falcılar

Nazlı Eraslan pahalı mı randevu ile mi gidiliyor

Sitedeki yorumları okuyup birçok falcı gezdin sadece iki kişiden memnun kaldım daha doğrusu iki kişinin deskileri çıktı bir tanesi Ergin bir tanesi Kuzey
Tutku: Uzun bir falda kabul 70 liralık bir fal kesinlikle değildi. Falın başında olacak dediği adama ben birkaç ipucu verdikten sonra falına sonunda bunla olmazsa senin için daha hayırlı dedi beğenmedim açıkçası.
Mi cafe hande: Randevu alana kadar canım çıktı ama sonuç hüsran müthiş pembe bir an fAlda kendimi prenses sanıp ben neymiş be dedim. Ayrıca kasada duran Taşlıçay bir bayan vardık resmen hesap òderken beni azarlar verdiğim 50 liraya çok acıdım.
Damlalar Tuğba: O kadar hızlı ve karışık bir faldiki gerçekten ben açıkçası birsey anlamadım diğerlerine nazaran bi tık iyiydi ama verdiği tarihler ve dedikleri tutmadi
Laf cafe Ergin: burda Ergin alakali kötü de çok yorum yapılmıştı ona rağmen denedim bana nokta atışları oldu ve dediği bir şeyi işime ilgili yaşadım aşk konusunda dediği tarihler içerisinde geri donu aldım.
North Cafe Kuzey: Kuzeye ben haziranda baktirmistim iş konusunda depertman değişikliği dedi yaşadim. Eski sevgilimin hayatında biri vardı ayrılacak 1 ay içinde dedi o d oldum o gün burda numarasini bulup telefonda birde su fali baktirdim yine nokta atışları yaptı. Yani òzetle kuzey ve Ergin bende bu falci lardan net çıkan iki tanesi.

Kuzey su falı mı bakıyormuş? ..baksa cafede de bakar...ama sadece tarot ya da kahve bakıyor ?

Kuzey su falı mı bakıyormuş? ..baksa cafede de bakar...ama sadece tarot ya da kahve bakıyor ?
Bakmasa niye baktirdim diyeyim ki Cafede bakmıyor o su falini. Ben haziranda gittiğimde başka fal bakiyormusunuz diye sormuştum su falıda bakıyorum ama cafede bakmıyorum demisti.

Yumurtacı Nazif'inin yeri nerde ayrıca muska falan yapıyor mu ?

aslında benim de durumum farklı değil. onunlayken yaşadığım belirsizlik yüzünden, ne düşünüyo neden böyle diye hergün giderdim. şimdi acaba hala düşünüyor mu, geri dönüş var mı vs. diye sürekli gidiyorum. kendime şaşırıyorum ama dokuz gündür gitmemeyi başardım :) fallar bende de anlık bir rahatlama, kısa süre tatmin sağladığı için gidiyorum. daha önceki paylaşımlarımda da yazdım. öyle bir beklentiyle beklemiyorum. o an rahatlıyorum. ucuz terapi gibi görüyordum hatta eskiden. ama benim demek istediğim, mesela ben adamı merak ederek baktırıyorum. adamla ilgili hiç farklı bir durum gelişmiyo açıkçası. iletişime geçsek de istediğim gibi olmuyo. ama fal baktırmaya başladığımdan beri hayatımın çok farklı alanlarında o kadar olumsuz şeyler yaşadım ki. kaza geçirdim, sağlık problemleriyle uğraştım, hırsızlık vakası yaşadım, defalarca ev değiştirmem gerekti ani bir şekilde. bilmiyorum direk fala bağlayamam belki ama dönem olarak fal baktırmaya başladıktan sonra olmaya başladı herşey. eskiye nazaran korkuyorum artık fal baktırmaya. çok daraldığımda, bir şey duymak istediğimde yine dayanamıyorum tabi o apayrı bir durum.

Ben kuzey utku tutkudab sonra hep olumlu seylrr yasadım nezaman ki deli zeynebe baktırdm hersey ters gıttı

Bakmasa niye baktirdim diyeyim ki Cafede bakmıyor o su falini. Ben haziranda gittiğimde başka fal bakiyormusunuz diye sormuştum su falıda bakıyorum ama cafede bakmıyorum demisti.[/QUOTE
Gittiğin fallarda bu olumsuzlukları yaşayacağını hiç göremediler mi...cafe falcıları böyle işte polyanacılıktan başka bir şey değil yaptıkları...fal baktırdığın için bunlar olmamış, bunların olması kaderinde varmış ve olmuş, işin ilginç tarafı kısa süreli rahatlamana sebep olan falcılar hep pozitif konuşmuşlar,oysa hayat normalde kötü ki zaten, başımıza iyi bir şey gelme olasılığı kötü bir şeyin gelme olasılığından çok daha az...kısacası demeye çalıştığım fal insanı yanlış yönlendiriyor, olaylara ve insanlara karşı gereksiz önyargılara sebep oluyor...tamamen fallardan bağımsız birşeyleri bilmeden mücadele etmek bazen kaybettirir ama daha çok da kazandırır...

açıkçası hiç tahmin edemeyeceğim ve fallarda duymadığım şeyler yaşadığım için bilmeden mücadele ediyorum :) fala da tek konu için baktırıyorum ve nedense falcılar da o konu dışına çıkmıyor. hep sadece ilişki üzerinden gidiyor yorumlar :/

Fal gerçekten negatif enerji veriyor. Hiç tanımadığımız, nasıl insanlar olduğunu bilmediğimiz falcılara baktırıyoruz sonuçta. Onların enerjileri bize geçiyor bizim enerjilerimiz onlara geçiyor.

Ayrıca dini konulara girmek istemiyorum ama sonuçta Allah’ın sevmediği bir şey fal. Bir dönem çok baktırıyordum ve o dönemlerim gerçekten kötüydü. Başka konularda beklediğim haberleri alamıyordum, hiçbir işim yolunda gitmiyordu. Eskisi gibi baktırmıyorum o yüzden hayatım bi derece daha düzenli.

Sana katılıyorum bi dönem tövbe etmiştim sonra darmadağın oldugum dönem hadi keyfine hadi geyiğine derken gitmediğim kalmamış....

Bugun Gokce'ye baktirdim, enerjisi cok guzel bu kadinin, ilgili ve uzun bir sekilde bakti. Dedikleri cikar mi bilmiyorum ama baktirdigim bir cok falcidan cok daha gercekci olumsuzu cat cat soyluyor.

Ben geçen yıl Gökçeye çook baktırdım hiç bi dediği olmamıştı. O an öyle gbi hissetmiştim sanki dedikleri doğru gibi ama fena paylaşmıştı

ayy bu buse kim, nasıl ulasabilirimm

simdi gördum, numara yazmıssın onceden, tesekkurler :)

Ben geçen yıl Gökçeye çook baktırdım hiç bi dediği olmamıştı. O an öyle gbi hissetmiştim sanki dedikleri doğru gibi ama fena paylaşmıştı
Burada bazı arkadaşlara çıkmış, o yüzden olumlu düşünmeye çalışıyorum.

Burada bazı arkadaşlara çıkmış, o yüzden olumlu düşünmeye çalışıyorum.
Ben üç kez baktırdım bana da henüz hiç bir dediği olmadı. Ama baktırmış olanlar böyle düşünüp üzülmesinler bence de çünkü diğer birçok falcıya kıyasla Gökçe daha dobra ve gerçekçi bir tip. Aynı fal içinde de çeliştiği söylenmiş mümkündür tabii ama o durum da benim başıma hiç gelmedi. Burda çok kez söylendiği gibi, çok yoğun oldukları günlerde hele ki akşam saatlerinde vs en beğenilen falcılar bile bazen fena saçmalıyor.

Ne zaman baktırdın canım Gökçeye 3 kez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…