İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba demet hoşmen in telefonu var mi arkaadslar sosyal medyadan ulasamadim.teli yok hicbir yerde

ben ergine geçen yıl asmindeyken baktırmıştım ve ciddi anlamda geçmişte anda tökezlemişti, gelecek ise inanılmaz pembeydi ki olmadı zaten. ama mirzayı ben de beğeniyorum. bana yaşayacağım olumsuz durumlardan bile bahsederken enerjimi yükseltmeyi başardığı için sanırım. ben mirzayı ankaraya giden bir arkadaşımdan öğrendim. sırf ona fal baktırmak için istanbula geliyordu. ona söyledikleri birebir çıkmış söylediğine göre ama söylediği zamanda değil de bir yıl sonra falan. umarım bana söyledikleri de çıkar. ama o kadar gecikmeli olursa bir anlamı kalmayabilir. bakırköy tarafına geçemediğim için toprağa gidemedim henüz ama onu da deneyeceğim sanırım. çıkan başka detaylar olursa paylaşabilir misiniz burdan?

Arkadaşlar herkese selam :)
İçtenlikle ve samimiyetle size bir falcı önermek istiyorum...
Göztepe'de (Halis Kurtça Kültür Merkezi'nin tam karşısı)Alev Ayna Cafe var.
Açıkçası fal krizim gelmişti ve tavsiye üzerine gittim. 2 senedir Alev'e gidiyorum. Normal bir falcıdan ziyade gerçekten içtenliğiyle, kocaman yüreğiyle, gördüğü ve hissettiği şeyler üzere hayatınıza dokunuyor ve terapiden çıkmış gibi hissediyorsunuz kendinizi
Kısaca bilgi vereyim: Tarot ve kahveye birlikte bakıyor ve seans süresi oldukça uzun. Siz rahatlamadan içinizdekileri sorup cevabını almadan sizi bırakmıyor :)
Bence bir deneyin derim ben...
Bilgi almak isterseniz yardımcı olurum.

Güzellikle kalın :)

Canım fiyat ne kdr acaba

Kuzeyden Tutkuya, Yeterden Tellwe ye kadar adını bilmediğim kaç tane falcı... Herkesin dönecek dediği adamın sevgilisi var ve çok mutlu. Benden bu kadar bir daha ne bu sayfaya girerim ne de fal baktırırım. Harcadığım paralara yazık günah. İnsan başına gelmeden falın ne boş ne umut taciri bir şey olduğunu anlamıyor. Umarım sizde başınıza gelmeden bağımlı olmadan farkeder ve bırakırsınız bunu.

Teşekkür ederim. Mirza her gun orda mi peki biliyor musunuz? Bugun gitmeyi düşünüyorum da.

onceden arayip sor oyle soyluyolar bilmeden gitme bosuna bence en iyisi o digerleri bilmiyo yani en azindan beni bilememkslerdo ama meza cok oiyidi cidden am kisa suruyo iste ya cok

Tutku bence de hissedebiliyor. Şöyle ki aynı durumudaydım ben de ama Tutku'nun bana söylediklerinin sonrasında gerçek olduğunu birebir aynı cümlelerle duydum. Mesela bana da hiç diğer kızı kötülemedi. Bunun enerjisi çok iyi aslında dedi. Yanında olmaktan hoşlanıyor bazen dedi. Hani öyle sana aşık senin için ölyor bitiyor demedi.

Merhaba ben bu annesıyle yaşayan kopegi olan falcı sebnemin numarasını almak istiyorum daha once suadıyede oturuyordu sızde varmı bana vermeniz mümkünmü

evet benim fallarım da çıkmaya başladı arkadaşlar ...yakin gelecek ile alakalı verdiği 2 tarih tuttu şimdi diğerlerini bekliyorum geçmişi ve anı iyi biliyor dedikleri de yakın zaman da gerçekleşiyor daha çıkan olursa yazicam 2 haftam daha var tarihlerle alakalı beklemedeyim

Tutku evet ıyı hıssedıyor ve bana oha dedıgım bıseyı bıldı tek eksik zaman ve harfler sıkıntı ama olay çıkıyor bana dedıgı bı olayı gecmiş zamanda yani anda yaşanan dedıgı bı olaydı o oyle gormuştu ama ben gelecekte yaşadım bunu 1 2 gun önce... buyuzden ben ilk falınu baz alıyorum kızlar anlatamam yani olayı nasıl bildi hala şokum ben ve olumsuz uda soyleyen bırı ama olumsuz demedı bana

Dun tekrar denize fal baktirdim. Ama bir hafta arayla baktirdigim icin benzer seylerden bahsetti genel olarak. bazi degisik detaylar verdi. bunu sevdim yani tutuyo cunku cikiyo dediklerini yasiyorum. ama artik valla faldan kurtulmak isitorum bende tam bir bagimlilik oldu. denemedigim falci kalmadi nerdeyse. Simdi bekliycem bir hafta dedi en fazla ama bakalim is konusunda bir gelisme bekliyorum maddi acidan baya bir dara dustum bu aralar insallah yine cikar dedikleri. bu tutku kimdir nedir ben ona hic gitmedim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…