Tutku bence de hissedebiliyor. Şöyle ki aynı durumudaydım ben de ama Tutku'nun bana söylediklerinin sonrasında gerçek olduğunu birebir aynı cümlelerle duydum. Mesela bana da hiç diğer kızı kötülemedi. Bunun enerjisi çok iyi aslında dedi. Yanında olmaktan hoşlanıyor bazen dedi. Hani öyle sana aşık senin için ölyor bitiyor demedi.
Tutku bence de hissedebiliyor. Şöyle ki aynı durumudaydım ben de ama Tutku'nun bana söylediklerinin sonrasında gerçek olduğunu birebir aynı cümlelerle duydum. Mesela bana da hiç diğer kızı kötülemedi. Bunun enerjisi çok iyi aslında dedi. Yanında olmaktan hoşlanıyor bazen dedi. Hani öyle sana aşık senin için ölyor bitiyor demedi.
Numarasını bulduysan bana söyleyebilir misin canımçok uzun zaman oldu buraya yazmayalı öne çıkan falcılar Tutku ve Mirza olmuş. Mirza sembol nişantaşıdaymış sanırım Tutku da tel de bakıyormuş. bana Tutku' nun telini gönderebilir misiniz?
Çok yazdım sanırım da bulabildiniz mi numarayıçok uzun zaman oldu buraya yazmayalı öne çıkan falcılar Tutku ve Mirza olmuş. Mirza sembol nişantaşıdaymış sanırım Tutku da tel de bakıyormuş. bana Tutku' nun telini gönderebilir misiniz?
Beşiktaş’ta cafe north ben telefonda baktırdım şu ara hep kafede ücreti 35 ya da 40 tır 10 dakika falan bakıyor. Tarot evetSelam cnm kuzey hangi kafede kaça bakıyor tarot mu bakıyor kısa mı tutuyor falı cevplarsan sevinirim
Kuzey'in özellikle de gelecek konusunda tutturduğu insanları gerçekten çok kıskanıyorum. Burada aylardır övülen insanlar, bu kadar isim yaptılarsa diğer binlerce falcıdan bir farkları vardır diyorum kendime. Ama kimse hiç birşey mi tutturamaz ya?Ben kuzeye az önce tekrar baktırdım şu anki durumu geçmişi efso bildi. Geleceğe dair ne olur bilmem
Arkadşalarımdan da baktıkları oldu geleceği tutturdu dediğimiz birçok olay oldu şimdiye kadar. Ama söylediği kadarıyla o anki ruh haline göre bakıyor eğer yapın değişkensetahmin etmesi zorlaşoyordur muhtemelen. Bana da sürekli barışacaksınız diyor ben konuşma esnasında sinirlenip kavga ediyorum barışamadık biKuzey'in özellikle de gelecek konusunda tutturduğu insanları gerçekten çok kıskanıyorum. Burada aylardır övülen insanlar, bu kadar isim yaptılarsa diğer binlerce falcıdan bir farkları vardır diyorum kendime. Ama kimse hiç birşey mi tutturamaz ya?
Ya da benim yıldızım gerçekten çok düşük...
Arkadşalarımdan da baktıkları oldu geleceği tutturdu dediğimiz birçok olay oldu şimdiye kadar. Ama söylediği kadarıyla o anki ruh haline göre bakıyor eğer yapın değişkensetahmin etmesi zorlaşoyordur muhtemelen. Bana da sürekli barışacaksınız diyor ben konuşma esnasında sinirlenip kavga ediyorum barışamadık bi
Bulduysanız ben de Tutku’nun numarasını rica edebilir miyim?Numarasını bulduysan bana söyleyebilir misin canım
Telefonda bakıyotutku için nişantaşı symbol yazmışsınız. sonra da telefonda bakıyo demişsiniz. ben anlamadım hangisi doğru?
burada hangisinden bahsediyorsunuz? hangi falcının dedikleri çıkmaya başladı?evet benim fallarım da çıkmaya başladı arkadaşlar ...yakin gelecek ile alakalı verdiği 2 tarih tuttu şimdi diğerlerini bekliyorum geçmişi ve anı iyi biliyor dedikleri de yakın zaman da gerçekleşiyor daha çıkan olursa yazicam 2 haftam daha var tarihlerle alakalı beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?