İstanbul'da Fal - Falcılar

Sende hıssettınmi geleceği An gbı gordugunu tek hisseden ben miyim diye sordumda...

çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı öne çıkan falcılar Tutku ve Mirza olmuş. Mirza sembol nişantaşıdaymış sanırım Tutku da tel de bakıyormuş. bana Tutku' nun telini gönderebilir misiniz?

Kızlar tutkunun numarası olan varsa rica etsem verebilir miii sırf bunun için üye oldum

Kendi deneyimlerimden bahsedeyim biraz. Ben uzun süredir Beşiktaş kuzeye baktırıyorum. İlişkimin başlayacağı zamanı harfleri falan bilmişti. Anı bilebiliyor o konuda da sıkıntı yok. Yakın geleceği biliyor. Bir sonraki adımda olacak olayları hep bildi dediği tarihte mesaj aldım dediği tarihte barıştık. Ama sürekli iyi olacak güzel olacak diyor hiçbirşeyin iyi olduğu yok. Sürekli kopuyoruz yani gerçek durumdan daha olumlu bir senaryo çiziyor. Enerjisi iyi faldan sonra rahatlamış hissediyorum kendisini de seviyorum ama fazla olumlu senaryo. Şuan kopuk olduğum adama seneye yaza evleneceksin defi. Bakalım evlenirsem seneye buraya yazarım

Selam cnm kuzey hangi kafede kaça bakıyor tarot mu bakıyor kısa mı tutuyor falı cevplarsan sevinirim

merhaba arkadaşlar, Anadolu yakasında gitmediğim falcı kalmamıştı ancak bugün gittiğim maltepedeki İstanbul cafede Ankaradan gelen Yıldız isminde bir falcıya denk geldim, kahve tarot beyne girme su falı aklınıza ne geliyorsa bakıyor ve işin ilginci yüzünüze bakarak herşeyi söylüyor yani kahveme bakmadan herşeyi yüzüme bakarak anlattı çok değişikti ilk kez böyle oldum, inanın şuanda bile elim ayağım titriyor şiddetle tavsiye ederim,

Ben kuzeye az önce tekrar baktırdım şu anki durumu geçmişi efso bildi. Geleceğe dair ne olur bilmem

Ben kuzeye az önce tekrar baktırdım şu anki durumu geçmişi efso bildi. Geleceğe dair ne olur bilmem
Kuzey'in özellikle de gelecek konusunda tutturduğu insanları gerçekten çok kıskanıyorum. Burada aylardır övülen insanlar, bu kadar isim yaptılarsa diğer binlerce falcıdan bir farkları vardır diyorum kendime. Ama kimse hiç birşey mi tutturamaz ya?
Ya da benim yıldızım gerçekten çok düşük...

Arkadşalarımdan da baktıkları oldu geleceği tutturdu dediğimiz birçok olay oldu şimdiye kadar. Ama söylediği kadarıyla o anki ruh haline göre bakıyor eğer yapın değişkensetahmin etmesi zorlaşoyordur muhtemelen. Bana da sürekli barışacaksınız diyor ben konuşma esnasında sinirlenip kavga ediyorum barışamadık bi

Yapın değişkense derken?
Ben de oda 40 sene aynı kalan insanlarız buyuzden bzm falın dğişmemesi lazım

tutku için nişantaşı symbol yazmışsınız. sonra da telefonda bakıyo demişsiniz. ben anlamadım hangisi doğru?

burada hangisinden bahsediyorsunuz? hangi falcının dedikleri çıkmaya başladı?

kızlar Asmin de ki yeni falcılara giden oldumu Neriman varmış bakırköy den gelmiş hiç duyanınız oldumu bana efsane baktı

Birde majestik cafe de Duygu var ne aciip fal bakıyo anlatamam zor dayandım guden varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…