Kızlar acayip şoktayım :) Nihal hanıma baktırdığım faldan bahsetmiştim size, arkadaşımla bana aynı şeyleri söyledi çok üzüldüm falan demiştim, aradan çok kısa bir zaman geçti daha, ama dedikleri çıktı. Hayatıma gerçekten de sonu -An harfleriyle biten,buğday tenli,çekik gözlü biri girdi :))) Şu anlık çok yeni ama Nihal hanım ilerleyeceğini ilişki göründüğünü söylemişti bakalım o da doğru olacak mı :))) Kesinlikle baktırın pişman olmazsınız gerçekten şok oldum :)))
Ben geçen Mayıs'ta gitmiştim. Konuşurken dalıp dalıp gidiyodu. Ne sallayacağını bile bilmiyodu bence. Sinirlerim bozuldu bayağı bir güldüm sonlara doğru...Birde majestik cafe de Duygu var ne aciip fal bakıyo anlatamam zor dayandım guden varmı
Ben geçen Mayıs'ta gitmiştim. Konuşurken dalıp dalıp gidiyodu. Ne sallayacağını bile bilmiyodu bence. Sinirlerim bozuldu bayağı bir güldüm sonlara doğru...
Kızlar Medyum Semih duymuşsunuzdur medyumsamyeli ydi instegram hesabı sanırım 3 ay önce tanıştım kuzenim saolsun o baktırmış isim vermesi yer tarif etmesi gördüğünüz rüyaya kadar veriyor Baktırırken titredim korkudan ayhhh bi insan herşeyi nasıl bile bilir ya şok oldum umut eski nişanlın ablası merdivenden düştü için seni suçladılar ayrıldınız dedi ben şok oldum Şu gün şöyle rüya gördün dedi beni gerçektende gördüm ve rüyamı kimseye anlatmamıştım bana dediki şunları yap çocuk dönecek sana 20 gün içinde yaptım 13 gün sonra tekrar döndü geri sorunlar için numarası deneyin derim pişman olmazsınız biraz pahalı ama hakkını veriyr
Yhaa bi o kaldı biliyormusun her baktırdığımda korkuyorum o bi türlü geçmiyor söyledikleri insanı çok etkiliyor kuzum yha
AsdfgYhaa bi o kaldı biliyormusun her baktırdığımda korkuyorum o bi türlü geçmiyor söyledikleri insanı çok etkiliyor kuzum yha
Ay kime baktırmıştım ki canım hangi cafeevet benim fallarım da çıkmaya başladı arkadaşlar ...yakin gelecek ile alakalı verdiği 2 tarih tuttu şimdi diğerlerini bekliyorum geçmişi ve anı iyi biliyor dedikleri de yakın zaman da gerçekleşiyor daha çıkan olursa yazicam 2 haftam daha var tarihlerle alakalı beklemedeyim
Bu asmin nerde canm yakızlar Asmin de ki yeni falcılara giden oldumu Neriman varmış bakırköy den gelmiş hiç duyanınız oldumu bana efsane baktı
Neriman kimBu asmin nerde canm ya
Neriman kim
Tutku laf cafe çiğdem kadir bende büyük patladı bilginize.. bu ara sanırım baya fala baktırdım yorumları daha sonra yazcam .
Bana verdiği tarihte çok güzel bir şey olcak dedi anlattı ne olcağını ama hayatımın en kötü anını yaşadım dediği çıkmadığı gibi tam zıttı bir şey yaşadımHangi tutku tel. de bakan tutkumu o olumsuzda gorse soyler ama..
Arkadaşlar Neriman a ben 4 yıl önce baktirmistim.Bilir fakat hepsini söylemez.Surekli konuşarak laf kalabalığı yapar.Adamina göre bakar ve bahşiş bekler.İkinci gidişinde alakasız bir falla karşılaşabilirsiniz.Ben uyarayim.Asmin taksimde fal sokağında :) Neriman yeni gelmiş
Arkadaşlar Neriman a ben 4 yıl önce baktirmistim.Bilir fakat hepsini söylemez.Surekli konuşarak laf kalabalığı yapar.Adamina göre bakar ve bahşiş bekler.İkinci gidişinde alakasız bir falla karşılaşabilirsiniz.Ben uyarayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?