İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba, son durum nedir hala memnun musunuz Nihal hanımdan?

Birde majestik cafe de Duygu var ne aciip fal bakıyo anlatamam zor dayandım guden varmı
Ben geçen Mayıs'ta gitmiştim. Konuşurken dalıp dalıp gidiyodu. Ne sallayacağını bile bilmiyodu bence. Sinirlerim bozuldu bayağı bir güldüm sonlara doğru...

Ben geçen Mayıs'ta gitmiştim. Konuşurken dalıp dalıp gidiyodu. Ne sallayacağını bile bilmiyodu bence. Sinirlerim bozuldu bayağı bir güldüm sonlara doğru...

ben çok rahatsız oldum 10dk bekledi 3dk konuştu sinir hastası oldum onun dedıgune ınanırsam vay halime

Kızlar Medyum Semih duymuşsunuzdur medyumsamyeli ydi instegram hesabı sanırım 3 ay önce tanıştım kuzenim saolsun o baktırmış isim vermesi yer tarif etmesi gördüğünüz rüyaya kadar veriyor Baktırırken titredim korkudan ayhhh bi insan herşeyi nasıl bile bilir ya şok oldum umut eski nişanlın ablası merdivenden düştü için seni suçladılar ayrıldınız dedi ben şok oldum Şu gün şöyle rüya gördün dedi beni gerçektende gördüm ve rüyamı kimseye anlatmamıştım bana dediki şunları yap çocuk dönecek sana 20 gün içinde yaptım 13 gün sonra tekrar döndü geri sorunlar için numarası deneyin derim pişman olmazsınız biraz pahalı ama hakkını veriyr

Son düzenleyen: Moderatör:

Mune birazdan titremenizi alır, merak etmeyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay kime baktırmıştım ki canım hangi cafe

Tutku laf cafe çiğdem kadir bende büyük patladı bilginize.. bu ara sanırım baya fala baktırdım yorumları daha sonra yazcam .

Hangi tutku tel. de bakan tutkumu o olumsuzda gorse soyler ama..
Bana verdiği tarihte çok güzel bir şey olcak dedi anlattı ne olcağını ama hayatımın en kötü anını yaşadım dediği çıkmadığı gibi tam zıttı bir şey yaşadım

kızlar bır arkadasım tutkuya fal baktırmıs memnun kalmıs ama sızede sormamı ıstedı tutkunun falı nasıldır cıkar mı zamanlarda tutarlımı?

Ben de baktırmak istiyorum tutkuya yarın baktırırım belki ama çok pahalı. Geleceği biliyo mu ?kuzey iyi olacak dedi ama öncesinde iyi olacak korkma dediği halde kötü oldu birçok şey. Tutkuyla kıyaslarsak nasıl sizce kızlar ?

Aşık olmak çok zor </3

Asmin taksimde fal sokağında :) Neriman yeni gelmiş
Arkadaşlar Neriman a ben 4 yıl önce baktirmistim.Bilir fakat hepsini söylemez.Surekli konuşarak laf kalabalığı yapar.Adamina göre bakar ve bahşiş bekler.İkinci gidişinde alakasız bir falla karşılaşabilirsiniz.Ben uyarayim.

bu çingene neriman değil yalnız sen sanırım onu kastettin bu açık tenli masmavi gözlü bi kadın ve cok detaylı bakıyo aynı kişidenmi bahsedıyorız onemli!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…