- 26 Nisan 2016
- 141
- 37
- 98
ben de tutku ya baktırmıştım hatta beni de bekletmişti çok yoğunum diyerek sonuçta baktı ısrar etmedim ne zaman kendisini iyi hissederse diye ama insan bu kadar mı boşa sallar bakmak istemiyorsan bakma yani.Göker e uzun zamandan beri baktırıyorum para ve zaman konusunda sıkıntı yaşamadım bu kadar panik durumunu anlamadım.Son olarak Kuzey şişirilmiş Tutku dan misli olarak daha iyiŞöyle ki, söyledikleri gerçekçi aslında. Ama ilk başta ana ve geçmişe dair pek nokta atışı olmadığı için, bana soru sorup cevaplara göre yorumlar yaptığı için çok çok etkilendiğimi söyleyemem. Dediklerinden hoşlanmadığım için söylemiyorum, ne olumlu ne de aşırı olumsuz bir yorum yaptı doğrusunu söylemek gerekirse. Ama Tutku’dan daha çok etkilenmiştim çünkü ilginç şeyler bilmişti.
Beni bayağı yanlış anlamışsınız, asla panik durumda falan değilim. Kaç gün önce baktırdım Gökere, diğer üyeler fikrimi sordukları için de paylaştım. Hem Tutku hem de Göker hakkında samimi fikrimi söyledim. Ztn hakkında hemfikir olunan hiç bir falcı yok sanırım. Gökerin çalışma biçimi hiç hoşuma gitmedi ve olanlardan rahatsız oldum. Bunu burda ifade etmek de benim hakkım. Başka bir kimseyle iyi ya da kötü bir tecrübe yaşarsam olduğu gibi yine burda aktarırım.ben de tutku ya baktırmıştım hatta beni de bekletmişti çok yoğunum diyerek sonuçta baktı ısrar etmedim ne zaman kendisini iyi hissederse diye ama insan bu kadar mı boşa sallar bakmak istemiyorsan bakma yani.Göker e uzun zamandan beri baktırıyorum para ve zaman konusunda sıkıntı yaşamadım bu kadar panik durumunu anlamadım.Son olarak Kuzey şişirilmiş Tutku dan misli olarak daha iyi
Tamamdır çok sağol evet biraz tuzluymuş. Karşılıklı baktırmak lazım. Sen baktırınca haber edersin yine ona göre baktırayım bendeYarın numarasını alayım atarım. Yıldızname 250 TL galiba ama kişiye göre değiştiriyor fiyatları
ben de tutku ya baktırmıştım hatta beni de bekletmişti çok yoğunum diyerek sonuçta baktı ısrar etmedim ne zaman kendisini iyi hissederse diye ama insan bu kadar mı boşa sallar bakmak istemiyorsan bakma yani.Göker e uzun zamandan beri baktırıyorum para ve zaman konusunda sıkıntı yaşamadım bu kadar panik durumunu anlamadım.Son olarak Kuzey şişirilmiş Tutku dan misli olarak daha iyi
Tutku açıkçası geçmiş ve an konusunda kötüydü zaten baştan tutmayınca sona gidemiyorsunuz Kuzey takır takır saydı geçmiş ve an çok iyiydi mayıs ayıyla ilgili söylediği gelişmeleri de yaşadım.Göker in de çok söylediklerini yaşadım Tutku ya asla baktırmam bir daha.Bir de Yule denmişti o da saçmaladı başlarken sonra benim anlatmamla toparladı ama benden resim istedi 1 hafta sonra baktı ve gönderdiğim resimlere bakmadı bile parama yazık ama en azından göker e de kuzeye de baktırırım tereddütsüzSanada 2side çıktımı cnm
ben de tutku ya baktırmıştım hatta beni de bekletmişti çok yoğunum diyerek sonuçta baktı ısrar etmedim ne zaman kendisini iyi hissederse diye ama insan bu kadar mı boşa sallar bakmak istemiyorsan bakma yani.Göker e uzun zamandan beri baktırıyorum para ve zaman konusunda sıkıntı yaşamadım bu kadar panik durumunu anlamadım.Son olarak Kuzey şişirilmiş Tutku dan misli olarak daha iyi
Tutku açıkçası geçmiş ve an konusunda kötüydü zaten baştan tutmayınca sona gidemiyorsunuz Kuzey takır takır saydı geçmiş ve an çok iyiydi mayıs ayıyla ilgili söylediği gelişmeleri de yaşadım.Göker in de çok söylediklerini yaşadım Tutku ya asla baktırmam bir daha.Bir de Yule denmişti o da saçmaladı başlarken sonra benim anlatmamla toparladı ama benden resim istedi 1 hafta sonra baktı ve gönderdiğim resimlere bakmadı bile parama yazık ama en azından göker e de kuzeye de baktırırım tereddütsüz
Göker ve Kuzey daha spesifik değilmi canım?
Tesekkurler,haber bekliyorum.Baktırayım eğer memnun kalırsam yazarım siz de baktırırsınız.. Çok pahalı çünkü.
aynen cnm.Göker in dediği çok şeyi yaşadım hatta bazen yok olmaz öyle şey dediğim şeyleri bile.Bir keresinde de sahne yazdı bana film gibi ama bazı şeyleri yaşayınca anlıyorsun bunu demek istiyormuş diye.Göker ve Kuzey daha spesifik değilmi canım?
kuzey direk ismini söyledi bana baktırdığım kişinin ama asla çıkmadı..Tutku açıkçası geçmiş ve an konusunda kötüydü zaten baştan tutmayınca sona gidemiyorsunuz Kuzey takır takır saydı geçmiş ve an çok iyiydi mayıs ayıyla ilgili söylediği gelişmeleri de yaşadım.Göker in de çok söylediklerini yaşadım Tutku ya asla baktırmam bir daha.Bir de Yule denmişti o da saçmaladı başlarken sonra benim anlatmamla toparladı ama benden resim istedi 1 hafta sonra baktı ve gönderdiğim resimlere bakmadı bile parama yazık ama en azından göker e de kuzeye de baktırırım tereddütsüz
Bana 2 kişi görüştüğü birisi var dedi. Bunlardan biri Hande’ydi. Yalnız doğru olup olmadığını teyit edemiyorum maalesef. Ama Hande de öyle o kıza aşık, seni sevmiyor olarak söylemedi.Bir şey sormak istiyorum, bugüne kadar gittiğiniz tüm falcılara dair. Aklınızdaki kişinin hayatında başka biri var mı diye sorduğunuzda evet var diyen oldu mu hiç? Ben kime sorsam hayır yok diyorlar ama içim hiç rahat değil. Kuzey, Tutku,Hande, Göker, Toprak vs herhangi biri için soruyorum bunları. Başka bir kadına çok aşık, adamın peşini bırak diye bir cümle duydunuz mu kimseden? Çünkü bazılarımızın durumu bu olsa gerek mantıken?
Hande bana göre aşırı pembeci olmasına rağmen o da benzer bir şey söylemişti. Geçen yaz başında iki farklı kişiyle görüşmüş ama yürütememiş dedi. Kuzey de sadece cinsel beraberlikler yaşamış diyor. Ama ben de teyit edemiyorum hiç birini.Bana 2 kişi görüştüğü birisi var dedi. Bunlardan biri Hande’ydi. Yalnız doğru olup olmadığını teyit edemiyorum maalesef. Ama Hande de öyle o kıza aşık, seni sevmiyor olarak söylemedi.
Hande’yi beklerken benden öncekine olumsuz konuştuğunu duymuştum, ama bana da pembe bi tablo çizdi bence. Öyle pembe bi durumumuz kalmadı :) Hande görüştüğü birisi var derken dalgalı saçlı falan diye tarif de etmişti, ama dediğim gibi teyit edemiyorum :) ancak haklı olabileceğini düşünüyorum. Kuzey’e görüştüğü birisi olup olmadığını sormadım. Handeye de sormamıştım gerçi, kendisi söyledi. Çoğu erkeğin ayrılık sonrası başka kadınlarla görüşebileceğini düşünüyorum zaten, kadınlar kadar ince düşünmezler bence.Hande bana göre aşırı pembeci olmasına rağmen o da benzer bir şey söylemişti. Geçen yaz başında iki farklı kişiyle görüşmüş ama yürütememiş dedi. Kuzey de sadece cinsel beraberlikler yaşamış diyor. Ama ben de teyit edemiyorum hiç birini.
Benim eski adam başka bir kadını takıntı yapmış bir dönem, bunu sonradan öğreniyorum, ama bunu o sırada baktırdığım hiç bir falcı söylemedi, hatta size başka birşey söyleyecem benim şuankinden daha önceki adam biri ile evlenmiş, o dönbem 6-7 aydır gittiğim hiçbir falcı bunu bilemedi, bazen butür şeyler olabiliyor, benim başıma geldiHande’yi beklerken benden öncekine olumsuz konuştuğunu duymuştum, ama bana da pembe bi tablo çizdi bence. Öyle pembe bi durumumuz kalmadı :) Hande görüştüğü birisi var derken dalgalı saçlı falan diye tarif de etmişti, ama dediğim gibi teyit edemiyorum :) ancak haklı olabileceğini düşünüyorum. Kuzey’e görüştüğü birisi olup olmadığını sormadım. Handeye de sormamıştım gerçi, kendisi söyledi. Çoğu erkeğin ayrılık sonrası başka kadınlarla görüşebileceğini düşünüyorum zaten, kadınlar kadar ince düşünmezler bence.
Aynen, ben yıllar önce yine böyle fal baktırırken adamın hayatına başkası girdi, o dönem falcıların hiçbiri ben söylemeden bu detayı söylemediler bana. Hatta adam o kızla nişanlandı, böyle bi ciddi ilişkisi olacağını falan kimse söylemedi. Sadece o dönem Burak ben hayatında bi kız var demeden bilmişti, hatta kızın saç rengini de bilmişti :))Benim eski adam başka bir kadını takıntı yapmış bir dönem, bunu sonradan öğreniyorum, ama bunu o sırada baktırdığım hiç bir falcı söylemedi, hatta size başka birşey söyleyecem benim şuankinden daha önceki adam biri ile evlenmiş, o dönbem 6-7 aydır gittiğim hiçbir falcı bunu bilemedi, bazen butür şeyler olabiliyor, benim başıma geldi
Offf içim karardıAynen, ben yıllar önce yine böyle fal baktırırken adamın hayatına başkası girdi, o dönem falcıların hiçbiri ben söylemeden bu detayı söylemediler bana. Hatta adam o kızla nişanlandı, böyle bi ciddi ilişkisi olacağını falan kimse söylemedi. Sadece o dönem Burak ben hayatında bi kız var demeden bilmişti, hatta kızın saç rengini de bilmişti :))
Çoğu aklımızdakileri okuyup duymak istediklerimizi söyledikleri için bu detayları göremiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?