İstanbul'da Fal - Falcılar

ben de tutku ya baktırmıştım hatta beni de bekletmişti çok yoğunum diyerek sonuçta baktı ısrar etmedim ne zaman kendisini iyi hissederse diye ama insan bu kadar mı boşa sallar bakmak istemiyorsan bakma yani.Göker e uzun zamandan beri baktırıyorum para ve zaman konusunda sıkıntı yaşamadım bu kadar panik durumunu anlamadım.Son olarak Kuzey şişirilmiş Tutku dan misli olarak daha iyi

Beni bayağı yanlış anlamışsınız, asla panik durumda falan değilim. Kaç gün önce baktırdım Gökere, diğer üyeler fikrimi sordukları için de paylaştım. Hem Tutku hem de Göker hakkında samimi fikrimi söyledim. Ztn hakkında hemfikir olunan hiç bir falcı yok sanırım. Gökerin çalışma biçimi hiç hoşuma gitmedi ve olanlardan rahatsız oldum. Bunu burda ifade etmek de benim hakkım. Başka bir kimseyle iyi ya da kötü bir tecrübe yaşarsam olduğu gibi yine burda aktarırım.

Sanada 2side çıktımı cnm

Sanada 2side çıktımı cnm
Tutku açıkçası geçmiş ve an konusunda kötüydü zaten baştan tutmayınca sona gidemiyorsunuz Kuzey takır takır saydı geçmiş ve an çok iyiydi mayıs ayıyla ilgili söylediği gelişmeleri de yaşadım.Göker in de çok söylediklerini yaşadım Tutku ya asla baktırmam bir daha.Bir de Yule denmişti o da saçmaladı başlarken sonra benim anlatmamla toparladı ama benden resim istedi 1 hafta sonra baktı ve gönderdiğim resimlere bakmadı bile parama yazık ama en azından göker e de kuzeye de baktırırım tereddütsüz

Dün arkadaşımada aynı şeyi yapmış tutku baya geç almış 03:30 da falan üstelik isteksiz konuşmuş ve çok kısa tutmuş falı arkadaşım yazdı bu gün tekrar bakıcak para veriyorsunuz neticede bence sizde söyleyin bakamadığını begenmediğinizi felan ücreti verirmi bilmiyorum ama belki düzgünce tekrar bakar hiç birimiz kolay kazanmıyoruz neticede parayı

Göker ve Kuzey daha spesifik değilmi canım?

Ne gibi mesala spesifik derken iyi anlamda mı? Görkere baktırmaktan vaz geçmiştim son anda hala da baktırmadım onun hakkında bir şey diyemem ama bence kuzey de tutkuda diğer baktırdığım kişilere göre daha gerçekciler ama kuzeyin ilişki konusunda bence birşeyler hissediyor ama yanlış yorumluyor ve hatta biraz süslü bir tablo çiziyor bende mesala çok ciddi aşkta yanıldığı noktaları var onun dışında işim ailem ve ya çevreyşe alakalı ağzından ne çıktıysa oldu tutkununda aşk konusunda dediği herşey oldu ama fakat tutku da terapi gibi bir durumda var o olcak bu olcak demiyor sadece sanki olayları farklı bir yöndende düşünmeye yitiyor gibi böyle olmasını daha çok begeniyorum beyoğlunda kendini ermiş sanan bazı falcılar var mesala onların söyleminden tarzından çok farklı bu şekilde bana daha inandırıcı geliyor kuzeyde de mesala öyle bir durum var ama sanki kendine ait bir düşünce gibi değilde sadece hissettikleri üzerindenmiş gibi ifade ediyor ben yinede ikisinide başarılı buluyorum umarım kendilerini bozmazlar

ben çok uzun süredir birine baktırıyorum,ne dese yaşıyorum, ilk kez uzun zamandır bu kadar istikrarla tutturanını gördüm, sadece hamilede çıkmıyor,tabi herkeste tutturur mu bilmiyorum,özelden tel yazabilirim isteyene,telefonda bakıyor

aynen cnm.Göker in dediği çok şeyi yaşadım hatta bazen yok olmaz öyle şey dediğim şeyleri bile.Bir keresinde de sahne yazdı bana film gibi ama bazı şeyleri yaşayınca anlıyorsun bunu demek istiyormuş diye.

kuzey direk ismini söyledi bana baktırdığım kişinin ama asla çıkmadı..

bu aradaa dün baktırdım ben de tutkuya. fena değildi anı ve geçmişi gayet iyi bildi, harfler de tutarlıydı. ama geleceğe dair tabi kısa bi süre içinde bana göre olması çok zor bir şeyden bahsetti kendisine de söledim ama çok net görüorum dedi. bakalım görücez yani. mantıken olamaz değil, olabilir ama çok düşük ihtimal o sebepten bişi diemiorum. ama boş yapmadığını ve iyice anlatmaya, bakmaya çalıştıına ikna oldum denenebilir yani. bi yarım saat fln konuştuk

Bir şey sormak istiyorum, bugüne kadar gittiğiniz tüm falcılara dair. Aklınızdaki kişinin hayatında başka biri var mı diye sorduğunuzda evet var diyen oldu mu hiç? Ben kime sorsam hayır yok diyorlar ama içim hiç rahat değil. Kuzey, Tutku,Hande, Göker, Toprak vs herhangi biri için soruyorum bunları. Başka bir kadına çok aşık, adamın peşini bırak diye bir cümle duydunuz mu kimseden? Çünkü bazılarımızın durumu bu olsa gerek mantıken?

Bana 2 kişi görüştüğü birisi var dedi. Bunlardan biri Hande’ydi. Yalnız doğru olup olmadığını teyit edemiyorum maalesef. Ama Hande de öyle o kıza aşık, seni sevmiyor olarak söylemedi.

Bana 2 kişi görüştüğü birisi var dedi. Bunlardan biri Hande’ydi. Yalnız doğru olup olmadığını teyit edemiyorum maalesef. Ama Hande de öyle o kıza aşık, seni sevmiyor olarak söylemedi.
Hande bana göre aşırı pembeci olmasına rağmen o da benzer bir şey söylemişti. Geçen yaz başında iki farklı kişiyle görüşmüş ama yürütememiş dedi. Kuzey de sadece cinsel beraberlikler yaşamış diyor. Ama ben de teyit edemiyorum hiç birini.

Hande’yi beklerken benden öncekine olumsuz konuştuğunu duymuştum, ama bana da pembe bi tablo çizdi bence. Öyle pembe bi durumumuz kalmadı :) Hande görüştüğü birisi var derken dalgalı saçlı falan diye tarif de etmişti, ama dediğim gibi teyit edemiyorum :) ancak haklı olabileceğini düşünüyorum. Kuzey’e görüştüğü birisi olup olmadığını sormadım. Handeye de sormamıştım gerçi, kendisi söyledi. Çoğu erkeğin ayrılık sonrası başka kadınlarla görüşebileceğini düşünüyorum zaten, kadınlar kadar ince düşünmezler bence.

Benim eski adam başka bir kadını takıntı yapmış bir dönem, bunu sonradan öğreniyorum, ama bunu o sırada baktırdığım hiç bir falcı söylemedi, hatta size başka birşey söyleyecem benim şuankinden daha önceki adam biri ile evlenmiş, o dönbem 6-7 aydır gittiğim hiçbir falcı bunu bilemedi, bazen butür şeyler olabiliyor, benim başıma geldi

Aynen, ben yıllar önce yine böyle fal baktırırken adamın hayatına başkası girdi, o dönem falcıların hiçbiri ben söylemeden bu detayı söylemediler bana. Hatta adam o kızla nişanlandı, böyle bi ciddi ilişkisi olacağını falan kimse söylemedi. Sadece o dönem Burak ben hayatında bi kız var demeden bilmişti, hatta kızın saç rengini de bilmişti :))
Çoğu aklımızdakileri okuyup duymak istediklerimizi söyledikleri için bu detayları göremiyor.

Offf içim karardı teşekkür ederim cevaplarınız için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…