Aslinda konustugumuz gibi bana diyorlar mesela. Ama ona cok asik falan duymadim. Genelde biri var ama aklinin bi yani sende gbi yuvarlak seyler duyuyoruz. Belki de cok keskin konusup enerjimizi kesmek istemiyorlardir :/Bir şey sormak istiyorum, bugüne kadar gittiğiniz tüm falcılara dair. Aklınızdaki kişinin hayatında başka biri var mı diye sorduğunuzda evet var diyen oldu mu hiç? Ben kime sorsam hayır yok diyorlar ama içim hiç rahat değil. Kuzey, Tutku,Hande, Göker, Toprak vs herhangi biri için soruyorum bunları. Başka bir kadına çok aşık, adamın peşini bırak diye bir cümle duydunuz mu kimseden? Çünkü bazılarımızın durumu bu olsa gerek mantıken?
Tutku’nun falını çok beğenmiştim ama tutmadı. Haziranda Barışacaksınız dedi mesela, ama artık imkansız...Bugüne kadar Tutku’nun size söylediklerinden imkansız dediğiniz, yok artık iyice saçmaladı dediğiniz şeyleri gerçekten yaşadınız mı hiç? Ya da en azından onun anlattıklarına yakın bir şeyleri? Ben bugüne kadar baktırdığım hiç bir falın üzerinde çok durmadım. Ama mevcut durumla ilgili bugüne kadar kimsenin anlayamadığı bazı şeyleri, neredeyse huzursuz edecek kadar net anladı. Ve iyi veya kötü diyemeyeceğim, çok farklı bir neticeden söz etti.
evet sizi hatırlıyorum. Aldatılıyormuşum meğer demiştinizTutku’nun falını çok beğenmiştim ama tutmadı. Haziranda Barışacaksınız dedi mesela, ama artık imkansız...
Sanmıyorum olduğunu. Devamlı durumlarıma falan bakıyor ama artık olmazevet sizi hatırlıyorum. Aldatılıyormuşum meğer demiştinizkarşı tarafın hala barışmak gibi bir isteği var mı peki?
İmkansız demeyin, inanın bana ben de aynı şeyleri düşünüyodum. İmkansız, artık asla olmaz diyodum ama oldu. Hoş şimdi artık aynı ortamda bile olmam diyorum ama neyse :)Tutku’nun falını çok beğenmiştim ama tutmadı. Haziranda Barışacaksınız dedi mesela, ama artık imkansız...
ben baktırdım çok memnun kaldım ama zamanı var daha söylediklerinin.Beşiktaş kuzey ana konu mu zaman mı hangisi patladıMerhabalar,
Bir sorum olacak Kuzey cafe laf bakirkoy de kahve falina hic baktiran oldumu??
Besiktas kuzey den bahsetmiyorum. O bu arada patladi bende(
Ben geçen yaz baktırmıştım. Durumum hakkında çok çok olumlu konuştu. Sana köpek olacak dediği kişi bir yıldır bana selam bile vermiyorMerhabalar,
Bir sorum olacak Kuzey cafe laf bakirkoy de kahve falina hic baktiran oldumu??
Besiktas kuzey den bahsetmiyorum. O bu arada patladi bende(
ben baktırdım çok memnun kaldım ama zamanı var daha söylediklerinin.Beşiktaş kuzey ana konu mu zaman mı hangisi patladı
Ben geçen yaz baktırmıştım. Durumum hakkında çok çok olumlu konuştu. Sana köpek olacak dediği kişi bir yıldır bana selam bile vermiyorAma belki size tutar tabii bilemem.
Umarım size dedikleri gerçekleşir. Bana söylenen şeylerin kötü kısımları gerçekleşti, iyi şeyleri ise 1 senedir bekliyorum malesef. Beşiktaş Kuzeye defalarca şans verdim ama artık pes ettim malesef. Bakırköydeki Kuzeye ise en başından beri pek inanmamıştım. Kimsenin köpek olmasını falan istediğim yok da en azından barışsaydık çok sevinirdim. Laf cafe de en beğendiğim kişi Çiğdem oldu benim. Ama o da dua et, esma çek deyip duruyor gelecekten söz açıldığında. Belki de bunları yapmam lazımdı ama hiç bir şeye halim kalmadı benim.Bana o tarz konusmadi. Ama her kart cekisinde bu cocuk ile evleneceksin. Gelecegin bununla birlikte dedi. Ve anda iyidi diyebilirim
Umarım size dedikleri gerçekleşir. Bana söylenen şeylerin kötü kısımları gerçekleşti, iyi şeyleri ise 1 senedir bekliyorum malesef. Beşiktaş Kuzeye defalarca şans verdim ama artık pes ettim malesef. Bakırköydeki Kuzeye ise en başından beri pek inanmamıştım. Kimsenin köpek olmasını falan istediğim yok da en azından barışsaydık çok sevinirdim. Laf cafe de en beğendiğim kişi Çiğdem oldu benim. Ama o da dua et, esma çek deyip duruyor gelecekten söz açıldığında. Belki de bunları yapmam lazımdı ama hiç bir şeye halim kalmadı benim.
Yok ben orda Semra ve Mira’ya gitmiştim. Bir de galiba Nevin miydi neydi ona gittim. Hepsi birbirinden kötü bence.dua et diye neriman da çok diyodu.
kız sen tiryaki. dilege gitmişmiydin hiç. aldatacak diyene 2.si olaral eklendide
Yok ben orda Semra ve Mira’ya gitmiştim. Bir de galiba Nevin miydi neydi ona gittim. Hepsi birbirinden kötü bence.
Bence bunlar hisleri falan olmayan insanların falın içini doldurmak için, bizi etkilemek için uydurduğu şeyler. Burdaki bir kaç isim haricinde gittiğim herkes yok evli misin, yok sevdiğinin adı ne, işi ne, burcu ne vs zaten her şeyi bana sormuştur. Bunları bilemedikten sonra adam aldatmış, nasıl bir kadınla, ne zaman nasıl aldatmış falan ne hikmetse takır takır sayacaklar... Boş işler bunlar. En temel şeyleri bile sana soran insanın bunları bilmesine imkan ihtimal yok. Kaldı ki burda en iyi olarak ün yapmış falcılar bile böyle hikayeler anlatmazlar. En fazla aklını kurcalayan başka biri var, yok kısa bir beraberliği olmuş olabilir vs diye daha yuvarlak ifadeler kullanırlar. Ki bunda bile yanılabiliyorlar. Sana söylenenler bence, verdiğin parayı hakettiklerini düşünmen için anlatılan iddialı hikayeler. Kimsenin kocası, sevgilisi için hayatta aldatmaz diyemem elbette ama öyle olsa bile adamı hiç tanımayan birinin ağzından gerçekleri duyman bence mümkün değil.mirayı begenmedim bende kızlar birde farkettiniz mi katina baktırınca bir ugursuzlukmu oluyor anlamadım miraya idilege o muallak cafedeki İranlı cocuga kime katina baktırdıysam hep ya o ya ben aldatacak çıkıyor bunu anlamıyorum iyice sinir oldum hani burada gecen gün aldatmaktan konuştuk ya, boyle birşey olmadıgının teyidini aldım birdaha olmıycak ınında sözünü ama bir fal baktırıyorum neler duyuyorum fallar da olumsuz şeyleri çokmu takıyoruz. acaba...
Kuzeyin numarasını alabilir miyimBana cikmycak galiba tatlimm ilk olucam sanirim beklemedeyim son 3-5 gun ama sanmiyorumm
Bence bunlar hisleri falan olmayan insanların falın içini doldurmak için, bizi etkilemek için uydurduğu şeyler. Burdaki bir kaç isim haricinde gittiğim herkes yok evli misin, yok sevdiğinin adı ne, işi ne, burcu ne vs zaten her şeyi bana sormuştur. Bunları bilemedikten sonra adam aldatmış, nasıl bir kadınla, ne zaman nasıl aldatmış falan ne hikmetse takır takır sayacaklar... Boş işler bunlar. En temel şeyleri bile sana soran insanın bunları bilmesine imkan ihtimal yok. Kaldı ki burda en iyi olarak ün yapmış falcılar bile böyle hikayeler anlatmazlar. En fazla aklını kurcalayan başka biri var, yok kısa bir beraberliği olmuş olabilir vs diye daha yuvarlak ifadeler kullanırlar. Ki bunda bile yanılabiliyorlar. Sana söylenenler bence, verdiğin parayı hakettiklerini düşünmen için anlatılan iddialı hikayeler. Kimsenin kocası, sevgilisi için hayatta aldatmaz diyemem elbette ama öyle olsa bile adamı hiç tanımayan birinin ağzından gerçekleri duyman bence mümkün değil.
Kuzey in numarasını alabilir miyimbakıköy kuzey şenay ,symbol cafe fulya bana cıkanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?