Siz yine de bunlara odaklanmayın bence, içinizi karartmak istememOfff içim karardıteşekkür ederim cevaplarınız için...
Şu an için ciddi bir sebebim yok aslında şüphelenmek için ama özledikçe bunalıyorım ve olumsuz düşünüyorum. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz güzel şeyler yaşarız.Siz yine de bunlara odaklanmayın bence, içinizi karartmak istemembunları düşünüp olumsuzu çağırmayın, belki de gerçekten öyle bi şey görmedikleri için yok diyorlardır. Üzmeyin kendinizi
Ah sormayın, özledikçe daralıyorum ben de. Bi şeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum da... Güzel şeyler düşünün, biz kadınlar hemen kafamızda senaryolar kurarız zaten :) umarım hep güzel şeyler yaşarız artık.Şu an için ciddi bir sebebim yok aslında şüphelenmek için ama özledikçe bunalıyorım ve olumsuz düşünüyorum. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz güzel şeyler yaşarız.
Bir şey sormak istiyorum, bugüne kadar gittiğiniz tüm falcılara dair. Aklınızdaki kişinin hayatında başka biri var mı diye sorduğunuzda evet var diyen oldu mu hiç? Ben kime sorsam hayır yok diyorlar ama içim hiç rahat değil. Kuzey, Tutku,Hande, Göker, Toprak vs herhangi biri için soruyorum bunları. Başka bir kadına çok aşık, adamın peşini bırak diye bir cümle duydunuz mu kimseden? Çünkü bazılarımızın durumu bu olsa gerek mantıken?
Aynen, çoğu erkek işini garantiye almadan gitmez.hayır bende hiç. duymadım bende acayip şüpheleniyorum birisi olduguna zaten birde şöyle birşey var bir. erkek aniden gidiyor yada aniden değişiyorsa muhakkak bir kadın vardır zaten.. şimdi ben yarın ogrencem kimler patladı yazarım iş. üstündeyim...
Bana 2 kişi görüştüğü birisi var dedi. Bunlardan biri Hande’ydi. Yalnız doğru olup olmadığını teyit edemiyorum maalesef. Ama Hande de öyle o kıza aşık, seni sevmiyor olarak söylemedi.
Hep öyle derler zaten :)) ilk baktırdığımda 1 ay içinde ayrılacak dediler, cinsellik amaçlı birlikte dediler, adam kızla nişanlanmıştı ya, neyin kafası bu :)) işte hepsi umut tacirliği yapıyo, başka bi şey değil.Hande hissederse söylüyormuş birkaç kişi. daha dedi ben şüphelenmeme rağmen bana söylemedi ama zatrn hep aşk yok sadece sex derler buda falcıların sahtekarlığı:)
zaten hep öylesine görüşürler :)
Benim eski adam başka bir kadını takıntı yapmış bir dönem, bunu sonradan öğreniyorum, ama bunu o sırada baktırdığım hiç bir falcı söylemedi, hatta size başka birşey söyleyecem benim şuankinden daha önceki adam biri ile evlenmiş, o dönbem 6-7 aydır gittiğim hiçbir falcı bunu bilemedi, bazen butür şeyler olabiliyor, benim başıma geldi
Hep öyle derler zaten :)) ilk baktırdığımda 1 ay içinde ayrılacak dediler, cinsellik amaçlı birlikte dediler, adam kızla nişanlanmıştı ya, neyin kafası bu :)) işte hepsi umut tacirliği yapıyo, başka bi şey değil.
Komedi ya, bi de bunlara para verip inanıyoruz.Bu neki asıl babası adam evli yada nişanlıysa onları aileleri evlendirmiş aralarında sex yok karı koca ilişkileri yok diyorlar ki. bir ogreniyorsun adam baba olmuş
Yapma kız adam demesin sonra tam çattık:))) Bence adamdan değil o falcılardan gidip almak lazım da, onlarda o göz var mı verecekEvliliği bile göremedilerse yuh artık yaaa
bende artık zerre inanmıyorum falcılarw bana 3yıldır bekle soyluycek bekle soyluycek dediler hatta en karası bilr bunu dedi adsm bugun diyırki.birdaha görüşmeyelim:) bende adamdan fal paralarımı almayı düşünüyorum
Hande bana göre aşırı pembeci olmasına rağmen o da benzer bir şey söylemişti. Geçen yaz başında iki farklı kişiyle görüşmüş ama yürütememiş dedi. Kuzey de sadece cinsel beraberlikler yaşamış diyor. Ama ben de teyit edemiyorum hiç birini.
Yapma kız adam demesin sonra tam çattık:))) Bence adamdan değil o falcılardan gidip almak lazım da, onlarda o göz var mı verecek
Ya hiç üzerinde durma o kadın ful sallıyor bence, zerre his yok onda. Öyle bir sahne hayal edip kendini üzme. Adamın burcunu bana sordu ben de söyledim, onar dk arayla iki kere daha sordu. Bizim dediğimizi aklında tutamıyo, nerde kaldı öyle bir şey hissedecek de film karesi gibi olay tarif edecek. Hande eskiden iki kızla denemiş dedi, cinsellik amaçlı fln diye iddia etmedi. Yürütememişse bile beni unutamadığından mıdır, hiç sanmam. Diğerleri de kimse yok dedi. O kdr olumsuz konuşan Göker bile, yazıştığı birisi bile yok dedi. Bilemedim.Kızlar o değilde kopmalara gelin sex demişken aldatma demişken asmin neriman varya bir ara övdüğüm. bana seninki biriyle birlikte olmuş diye bir başladı kadını tipini birlikte oldukları yere kadar tarif etti. midem bulandı bukadar da falcılık olunmaz
Ya hiç üzerinde durma o kadın ful sallıyor bence, zerre his yok onda. Öyle bir sahne hayal edip kendini üzme. Adamın burcunu bana sordu ben de söyledim, onar dk arayla iki kere daha sordu. Bizim dediğimizi aklında tutamıyo, nerde kaldı öyle bir şey hissedecek de film karesi gibi olay tarif edecek. Hande eskiden iki kızla denemiş dedi, cinsellik amaçlı fln diye iddia etmedi. Yürütememişse bile beni unutamadığından mıdır, hiç sanmam. Diğerleri de kimse yok dedi. O kdr olumsuz konuşan Göker bile, yazıştığı birisi bile yok dedi. Bilemedim.
Gerçi Tutkuya sormadım ama hissetseydi söylerdi diye düşünüyorum. Yani yüzde yüz emin olunmaz ama Göker de Tutku da epey olumsuz konuşabilen tipler o yüzden senin huzursuz olmana gerek yok sanki.Göker le tutkuda bana 3.kişi.yok asla dedi. işte fal nekadar tehlikeli birşey kafada kurdurdup adama saldırtıyor..
Gerçi Tutkuya sormadım ama hissetseydi söylerdi diye düşünüyorum. Yani yüzde yüz emin olunmaz ama Göker de Tutku da epey olumsuz konuşabilen tipler o yüzden senin huzursuz olmana gerek yok sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?