Evet aynen öyle, ben de bir senedir fallara saplanıp kaldım. Kötü şeyler duyunca mutsuz oluyorum, iyi şeyler duyup bunlar gerçekleşmeyince yine mutsuz oluyorum. Olayların akışına bir etkisi var mı, hayır. O halde tüm bu fallar ne işe yarıyor ben de bilmiyorum. Sizi bilmem ama benim durumumda bunlar hep yalnızlıktan malesefGeçmişi ve anı bilemeyen benim gözümde iyi bi falcı değildir zaten.
Soru sorup ona göre yorum yapma olayını Tutku’da yaşadım ben. Sizin Tutku’yla enerjiniz tutmuş sanırım. Bana en başta duygusal hayatında bi sıkıntı var dedi, evet dedim. Noldu bu adamla dedi. E ben anlattıktan sonra ne anlamı kaldı ki :) Bende harfleri doğru bi bildi, o konuda hakkını yiyemem. Bi de pembeci olmadığı için sevdim, çünkü sıkıntının kaynağı olan adam için kaderin deseydi, mükemmel bi ilişkin olacak deseydi gözümde inandırıcılığı kalmazdı. Ama aa bunu nasıl bildi, vay be ben anlatmadan bildi dediğim bi şey olmadı.
İnşallah size söyledikleri iyi şeyler çıkar. Buradaki herkesin en başta kendim olmak üzere bu fal belasından kurtulmasını istiyorum gerçekten. Bunun sonu yok çünkü, ve maalesef iyi bi getirisi de yok.
Ben olayları etkileyebileceklerini de düşünüyorum aslında. Bi sürü insanın karşısına oturup fal baktırıyoruz. Enerjisi nasıl hiç bilmiyoruz. Onlardan bize nasıl enerjiler, duygular geçiyo hiç bilmiyoruz. İyi bi şeyler olabilecekken belki de olmasını engelliyoruz.Evet aynen öyle, ben de bir senedir fallara saplanıp kaldım. Kötü şeyler duyunca mutsuz oluyorum, iyi şeyler duyup bunlar gerçekleşmeyince yine mutsuz oluyorum. Olayların akışına bir etkisi var mı, hayır. O halde tüm bu fallar ne işe yarıyor ben de bilmiyorum. Sizi bilmem ama benim durumumda bunlar hep yalnızlıktan malesefnasıl düzelicem ben de bilmiyorum.
Aynı kişi hakkında mı önce olumsuz sonra olumlu konuştu?Ya gerçekten bu fal olayı enerji işi...bende çok memnun kaldım gökerden...herşeyi dan dan söyledi...öyleki soracak bişey bile bulamadım...verdiği tarihleri beklicem tabiki... şöyle bişey var eskiden baktırdıgımda olumsuz konuşmuştu..bu defada olumlu.. ki olumsuzuda hiç çekinmeden söyler zaten...yüz yüze baktırmak daha etkili bence...bide öyle kasıntı ukala bir arkadaş değil ki...aksine çok sempatik
Ben olayları etkileyebileceklerini de düşünüyorum aslında. Bi sürü insanın karşısına oturup fal baktırıyoruz. Enerjisi nasıl hiç bilmiyoruz. Onlardan bize nasıl enerjiler, duygular geçiyo hiç bilmiyoruz. İyi bi şeyler olabilecekken belki de olmasını engelliyoruz.
Valla ben hep bi kişi için fal baktırdım. Hayatıma tekrar girdi, tekrar fal baktırmaya başladım. Nisan başından beri dönecek dönecek dedikleri adam beni gördüğünde yabancı gibi davrandı :)
Çıkmadığını kabullendim artık, göker’e baktırırım diyodum da sizin yorumlarınızdan sonra tamamen vazgeçtim. Artık faladdin’e bile atmıyorum :))
Yok canım ya, ramazanda baktırmam zaten :) artık merak ettiğim bi konu da kalmadı :)canım bence gökere baktır inan çok merak ettim
Hayır ilk falım çok eskiydi...bu defa başka biri içindi...ve olumlu konuştuAynı kişi hakkında mı önce olumsuz sonra olumlu konuştu?
Astroloji fal değildir ki, olasılıkları söyler, net bilgi vermez, Urum ayrı, astrolog ayrı , çpk farklı şeyler bunlarKızlar tanıdığım bir astrolog vardı Nusret e falan da bakım yapıyor kendisi. 2 yıl sonra tekrar buldum. Urum’u ikiye katlar 4’e böler. En kısa zaman’da
Yıldızname dedim zatenAstroloji fal değildir ki, olasılıkları söyler, net bilgi vermez, Urum ayrı, astrolog ayrı , çpk farklı şeyler bunlar
Urumu online göremedim hiç. Siz nasıl ulaştınız kendisineKızlar tanıdığım bir astrolog vardı Nusret e falan da bakım yapıyor kendisi. 2 yıl sonra tekrar buldum. Urum’u ikiye katlar 4’e böler. En kısa zaman’da
Yiğit’i tanımam da Andaç hala aynı yerde diye biliyorum benyiğit ve andaç ne oldu? bıraktılar mı bu işleri
Ulaşamıyorum artık bende. Bu kadın biraz daha kapsamlı urum’a göre. Çok yüksek mevki insanlar geliyor kendisine. Daha baktırmadım şu an param yok yıldızname baktırıcam param olduğunda :) Haber veririmUrumu online göremedim hiç. Siz nasıl ulaştınız kendisinebirde bu astrolog kimdir internet sitesi falan varmı. Özelden msg atamıyorum size. Anladığım kadarıyla memnun kalmışsınız 2 yıl öncesinden. Telefon numarasını gönderebilirmisiniz özelden rica etsem:)
Ismini ve nekadara baktigini ozelden gonderebilirmisiniz bana belki baktiririm ama fiyatini bi ogreneyimdeUlaşamıyorum artık bende. Bu kadın biraz daha kapsamlı urum’a göre. Çok yüksek mevki insanlar geliyor kendisine. Daha baktırmadım şu an param yok yıldızname baktırıcam param olduğunda :) Haber veririm
Kimdir öğrenebilirmiyim:)Bu arada, bugün yıldızname lafı geçtiği için söylemek istedim, geçen yaz sonu online falcılardan birine ben de baktırmıştım. Geçen gün dinledim, söylediği önemli bir konu vadesiyle çıkmış. Yani öyle vay be dedirtecek bir olay değildi ama yine de bahsetmek istedim. Ama bana söylenen güzel şeyleri hala bekliyorum, onların pek olacağı yok gibi.
Size yaZıyorum şimdiKimdir öğrenebilirmiyim:)
Çok sağolun:)Size yaZıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?