İstanbul'da Fal - Falcılar

Size birşey sormak istiyorum arkadaşlar
( Mesela ) Baktirdigimiz bu falcilar herşeyi doğru bilse geçmişi anı güzel güzel anlatsa ve sizi doğru cozümlese sizde bundan gayet memnun kalsaniz ve işin birde gelecek kısmı var tabi ( içinizden geçmişi ve ani bildi geleceğinde bilme ihtimali geçer die dusunuorm) gelecek için ise sizin hoşunuza gitmeyen bir yorum atsa ortaya morelimi bozan üzen hiç olmasını istemediğiniz birşey olcak dese bunu değiştirirmiydiniz
Yani bize gelecekle ilgili olası bir durum ifade edecek bzde o durumla karşılaşmak istemediğimiz için o durumu değiştirmeye çalışırmıydiniz

reklamcı demenizden de korkmuyor değilim ama ben elmira'nın üstüne tanımam kızlar. özellikle yeni üye olup öneri isteyen var. türkiyede onlarca falcı hoca medyum gezmiş ve hepsinin analizini çıkarabilecek biri olarak söylüyorum ki en iyisi elmira

Bence bu olasılığı sağlam bir falcı gördüyse değişmez
Elmira'ya üç kez baktırdım....hiiç sonu olamayacak bir ilişki için olumlu konuştu, her üçünde de, yanıldı.....olmayacağı artık çok netleşti

Bir ay sonrasına randevu verdi benim işlemler farklı canım ondan. İnternetten üzerinden bakıp bakmadığını bilmiyorum
Baya uzun randevu suresi:) bende zaten o siralar gelicem turkiyeye. Siz ozelden gonderebilirmisiniz numarayi ben bi konusym kendisiyle geldigimde yuz yuze baktirayim hem daha iyi olur madem okadar iyi

o zaman ben de bi şansımı deneyip tutku ve gökerin iletişim bilgilerini alabilir miyim? bi hayırsever vatandaştan :)

Baya uzun randevu suresi:) bende zaten o siralar gelicem turkiyeye. Siz ozelden gonderebilirmisiniz numarayi ben bi konusym kendisiyle geldigimde yuz yuze baktirayim hem daha iyi olur madem okadar iyi
Yarın numarasını alayım atarım. Yıldızname 250 TL galiba ama kişiye göre değiştiriyor fiyatları

Serkan 'a 2 yıl önce fal baktırdım.Bir kadının hamile olup olmadığını sordum. Gayet kendinden emin şekilde 'O kadın hamile değil , doğursa da çocuğu yaşamayacak' dedi Tosun gibi şu an her ikisi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…