Bakırköy Kuzey telefonda bakmaz bu aradaKuzey in numarasını alabilir miyim
katina çok net ve daha olumsuz bir fal olduğu için aldatma vs çıkıyor.
Sizi üzmek istemem ama Beşiktaş Kuzeyin tamamen patlamasına hazırlıklı olun bana kalırsa. Anla ilgili her zaman çok iyimser konuşmaz ama benim adam için tam 1 senedir dönecek diyor. Hala küsüz haaala...Besiktas kuzey kismen patladi diyebilirim. Laf cafe deki kuzey ile ayni soyledikleri seylerde var ama onun zamani var..
Fallar doğru bile çıksa ( ki bu çok nadir oluyor) geleceği önceden bilmenin hiçbir faydası yoktur, bunu bilmek sadece bizi yorar, gereksiz yere yorar, oysaki karşı taraf ( yani fal baktırmayan taraf) musmutlu hayatına devam eder, bizim gibi buzdağının görünmeyen kısmı ile kafa yormadığı için, bu fal olayına bulaştığım güne lanet ediyorum...bir de fallarda dönüşlerden hep bahsedilir, ama tarflar hep karışır, ya da dönüş dedikleri şey bazen adamın içinde veya kafasında dönüş yapması, yani düşünmeye başlamış olması olabiliyor, gerçek adım atması olmayabiliyor...çok yaşadım, o arayacak dediklerini ben aradım ...çok bilinmeyenli flü bir görüntü , onların gördükleri, onu da gerçekten görebilenler içinSizi üzmek istemem ama Beşiktaş Kuzeyin tamamen patlamasına hazırlıklı olun bana kalırsa. Anla ilgili her zaman çok iyimser konuşmaz ama benim adam için tam 1 senedir dönecek diyor. Hala küsüz haaala...
Bu durumda dediğiniz gibi, fal baktırmak aslında yine bir fayda sağlamıyor. Adam bir ay sonra adım atacak diyorlar aaa noldu taraflar karışmış meğerse biz atacakmışız adımı. Bunun bize söylenmesinin faydası ne ki, yapacaklarımız zaten bizim elimizde. Falcı söyledi, haftaya adama mesaj atacakmışım? Çok saçma bir şey, aynen dediğiniz gibi. Yok eğer dönüş denilen şey sadece adamın düşünmesiyse ben zaten uzun zamandır beni düşündüğüne inanıyorum sahiden. Yaşadığımız şeyler onun açısından hiç sıradan şeyler değildi o yüzden beni ister istemez düşünüyordur bundan eminim. Ama beni sevgiyle, özlemle mi hatırlıyor bilemiyorum. Öyle bile olsa, hiç bir şekilde benle iletişim kurmuyorsa, tek bir kelimeyi bile benden esirgiyorsa düşünmesinin bana faydası nedir ki? Burda hepimizin düşündüğü, belki de çoook eskilerden beri özlemle hatırladığı, kafasında yaşattığı birileri vardır elbette. Ama şu ya da bu nedenden dolayı artık bu kişilerle iletişim kurmuyoruz. O yüzden düşünülmek de sevinmemiz için tek başına yeterli bir sebep değil bana kalırsa.Fallar doğru bile çıksa ( ki bu çok nadir oluyor) geleceği önceden bilmenin hiçbir faydası yoktur, bunu bilmek sadece bizi yorar, gereksiz yere yorar, oysaki karşı taraf ( yani fal baktırmayan taraf) musmutlu hayatına devam eder, bizim gibi buzdağının görünmeyen kısmı ile kafa yormadığı için, bu fal olayına bulaştığım güne lanet ediyorum...bir de fallarda dönüşlerden hep bahsedilir, ama tarflar hep karışır, ya da dönüş dedikleri şey bazen adamın içinde veya kafasında dönüş yapması, yani düşünmeye başlamış olması olabiliyor, gerçek adım atması olmayabiliyor...çok yaşadım, o arayacak dediklerini ben aradım ...çok bilinmeyenli flü bir görüntü , onların gördükleri, onu da gerçekten görebilenler için
Aslında adım atmak için düşünmenin ötesinde daha büyük bir gücün var olması ve adamaı adım atmaya ittirmesi lazım, biz sürekli fal baktırdığımız için adama karşı ister istemz hırslanıyoruz, ama karşı tarafta böyle bir itici güç yok, eğer yüzyüze görüşmeler de olmuyorsa adamı bize karşı adım atacak o gücü ne sağlayabilir, eskiden yaşanmış hatıralar bu gücü sağlamaya yetmiyor çoğunlukla..bir böyle bir durum olabilir, bir de karşı taraf bizdeki o yoğunluğu anlamışsa ( bizim yazdıklarımız falan) o zaman adım atarken daha çok düşünür, kısacası ya dşünmemekten ya da daha çok düşünmekten adım atmıyordur:)....bir de şöyle erkekler var, elde ettikleri kadınları, avucunun içindeki kadınlara karşı ilgisi biten, elde edemediklerinin peşinde koşan,en şahsiyetsiz olanlar da bunlar, benim başıma geldi, bunları ancak gösterip kaçarsan elde edebilirsin, hiç teslim olmayarak, bence zaten elde edilmesi gereksiz olan erkekler bu8nlar, hiç uğraşmayıp uzak durmak lazımBu durumda dediğiniz gibi, fal baktırmak aslında yine bir fayda sağlamıyor. Adam bir ay sonra adım atacak diyorlar aaa noldu taraflar karışmış meğerse biz atacakmışız adımı. Bunun bize söylenmesinin faydası ne ki, yapacaklarımız zaten bizim elimizde. Falcı söyledi, haftaya adama mesaj atacakmışım? Çok saçma bir şey, aynen dediğiniz gibi. Yok eğer dönüş denilen şey sadece adamın düşünmesiyse ben zaten uzun zamandır beni düşündüğüne inanıyorum sahiden. Yaşadığımız şeyler onun açısından hiç sıradan şeyler değildi o yüzden beni ister istemez düşünüyordur bundan eminim. Ama beni sevgiyle, özlemle mi hatırlıyor bilemiyorum. Öyle bile olsa, hiç bir şekilde benle iletişim kurmuyorsa, tek bir kelimeyi bile benden esirgiyorsa düşünmesinin bana faydası nedir ki? Burda hepimizin düşündüğü, belki de çoook eskilerden beri özlemle hatırladığı, kafasında yaşattığı birileri vardır elbette. Ama şu ya da bu nedenden dolayı artık bu kişilerle iletişim kurmuyoruz. O yüzden düşünülmek de sevinmemiz için tek başına yeterli bir sebep değil bana kalırsa.
Fallar doğru bile çıksa ( ki bu çok nadir oluyor) geleceği önceden bilmenin hiçbir faydası yoktur, bunu bilmek sadece bizi yorar, gereksiz yere yorar, oysaki karşı taraf ( yani fal baktırmayan taraf) musmutlu hayatına devam eder, bizim gibi buzdağının görünmeyen kısmı ile kafa yormadığı için, bu fal olayına bulaştığım güne lanet ediyorum...bir de fallarda dönüşlerden hep bahsedilir, ama tarflar hep karışır, ya da dönüş dedikleri şey bazen adamın içinde veya kafasında dönüş yapması, yani düşünmeye başlamış olması olabiliyor, gerçek adım atması olmayabiliyor...çok yaşadım, o arayacak dediklerini ben aradım ...çok bilinmeyenli flü bir görüntü , onların gördükleri, onu da gerçekten görebilenler için
Bu durumda dediğiniz gibi, fal baktırmak aslında yine bir fayda sağlamıyor. Adam bir ay sonra adım atacak diyorlar aaa noldu taraflar karışmış meğerse biz atacakmışız adımı. Bunun bize söylenmesinin faydası ne ki, yapacaklarımız zaten bizim elimizde. Falcı söyledi, haftaya adama mesaj atacakmışım? Çok saçma bir şey, aynen dediğiniz gibi. Yok eğer dönüş denilen şey sadece adamın düşünmesiyse ben zaten uzun zamandır beni düşündüğüne inanıyorum sahiden. Yaşadığımız şeyler onun açısından hiç sıradan şeyler değildi o yüzden beni ister istemez düşünüyordur bundan eminim. Ama beni sevgiyle, özlemle mi hatırlıyor bilemiyorum. Öyle bile olsa, hiç bir şekilde benle iletişim kurmuyorsa, tek bir kelimeyi bile benden esirgiyorsa düşünmesinin bana faydası nedir ki? Burda hepimizin düşündüğü, belki de çoook eskilerden beri özlemle hatırladığı, kafasında yaşattığı birileri vardır elbette. Ama şu ya da bu nedenden dolayı artık bu kişilerle iletişim kurmuyoruz. O yüzden düşünülmek de sevinmemiz için tek başına yeterli bir sebep değil bana kalırsa.
Evet doğru tabir bu, senin söylediğin, fallara bağlı kalıp hayatı kaçırmak...bizim tam da yaptığımız buAslında dediklerinize katılıyorum fal baktırmak gerçekten bize hiç bir fayda sağlamıyor ve bir dönem bu fal ve altıncı his olaylarına çok sarmıştım baya araştırdım fal bakan bir çok insanlada konuştum ama nerdeyse hiç biri tatmin edici cevaplar vermedi bir tek günce diye biri vardı o baya fal olayını anlamamı sağlamıştı tutku ya bir kaç kere soru sordum oda aslında güzel cevaplar verdi , benim öğrendiğim kadarıyla falcılar sadece gelecekle alakalı ihtimalleri görüyor hangi seceneğin gerçekleşeceğini bilemiyorlar bunu bilme gücü sadece yaratıcıya aitmiş ve biz o ihtimalleri kendi enerjimizle düşüncelerimizle güçlendire biliyormuşuz ama sadece düşünce yeterli değil sanırım işin içince birsürü garip isimli eften püften şey vardı ve mesala tutkuya bir keresinde kendine fal bakıyormusun vs işte olayları önceden görüp hazırlanıyormusun gibi şeyler sordum aynı şeyleri günceyede sormuştum cevaplardan anladığım kadarıyla bazı dönemler evet bunu takıntı haline getirip hisleriyle o kadar uğraşıyorşar ki hayatı kaçırmaya başlıyorlar bazen hisşeri yanılıyor bazende olacak şeyi bilselerde değiştiremiyor hissettikleri şeyi bir şekilde yaşıyorlar günce şöyle bişi demişti bazen hissettiğim şeye karşı ne kadar gardımı alsamda oluyor ve sonra acaba bunu hissettiğim önceden bildiğim için mi başıma geldi diye tereddüte düşüyorum demişti ve ben o dönem bu olaylara çok sarmış baya derinine araştırmıştım tutkudan hatta bir kaç meditasyon ve enerjimi yükseltmek için tavsiyeler aldım o dönem ki bu tarz konularda sorduğum soruları hep cevapladı ama şunu anladım hepimizin bir enerjisi var evet ama bunu kullana bilmek sanırım baya zor ve ne kadar uzmanlaşsakta asla birşeylere tamamen hakim olamıyormuşsunuz mesala tutku bir şeyi ne kadar güçlü hissederse hissetsin o şeye direk şahit olmadan o şeyi kesin görmüyormuş aslında burayı tam anlatamıyorum doğru sözcükleri seçmeye çalışıyorum ama çok zor yani hislerine tamamen güvenip onların gösterdiği yoldan gitmiyormuş gibi demek daha yakın bir anlatım olucak galiba çünki hislere etki edebilen bir çok olgu var bu sebeble bir şeye şahit olana kadar onun hakkında kesin karara varmamak lazımmış
Bunu duyduğumda biz boşa fal baktırıyoruz ozaman diye düşündüm ama daha da irdeledim bakan kişilere felan sordum şunu anladım falı geleceği direk noktasından virgülüne bilmek için baktırınca hata yapıyoruz aslında zaten bazı şeylerinde bilinmemesi gerektiği düşüncesindeyim ama falı bir saplantımızla alakalı içimizi rahatlata bilmek ve ya bir nevi terapi gibi gördüğümüz de yada hani ihtimaller diyoruz ya bu ihtimalleri doğru göre bilmek ne yaparsak hangisinin yaşanacağını bilmek için hatta belkide sorunlu bir dönemde olayların farklı yönleri görmek ve doğru adımları atabilmek için baktırdığımızda sanırım fayda sağlıyor ama anladığım kadarıyla sadece elimizde bir kaç tarihle saplantılı bir şekilde istediğimiz şeyin olmasını bekler ve bunun olabilmesi için doğru adımları atmazsak tamamen koca bir hayal kırıklığımız oluyor ve bu son bahsettiğim tarzda ki fallar bence en az çıkanlar o yüzden falda karşı tarafın düşüncesini ona nasıl bir yaklaşım göstermemiz gerektiği vs sormak bence daha mantıklı bu nedenden hatta öyle sen susuyorsunda karşıda ki hızlı hızlı birşeyler anlatıyor tarzı falları sevmiyorum bu olacak diyor ama nasıl olacak olması için ne yapmalıyım olması benim için iyi mi bu tarz sorularımı cevaplamıyor
Neyse kusura bakmayın biraz saçmalamış olabilirim gece gece uyku tutmayınca foruma sardım
Özetle fal garip bir şey bir kaç şeyin yaşandığını görünce insan merak etmeden dıramıyor birde bakan kişi uyarı yapar yada yol gösterir ve haklı çıkarsa iyice sarıyorsun ama falcıların kendi hayatlarında yaptıkları gibi fala fazla sarmamak falla fazla uğraşıp hayatı kaçırmamak fallarda yaşamamak gerek bunu ne kadar uyguluyorum diye hiç sormayın :) bence falı arada baktırıp merak ettiklerimizi öğrene bilirsiniz yada bazen olaylar karşısında bakan kişinin hislerinden hatta kendi fikirlerinden destek almaya çalışıp durumı çözmeye çalışabiliriz ama birilerinin bir iki isim tarih bildi diye söylediği herşeye bel bağlayıp acizce oturup gerçekleşmesini beklememeliyiz diye düşünüyorum
meditasyon ve enerjinizi yükseltmek için ne gibi tavsiyeler aldınız?Aslında dediklerinize katılıyorum fal baktırmak gerçekten bize hiç bir fayda sağlamıyor ve bir dönem bu fal ve altıncı his olaylarına çok sarmıştım baya araştırdım fal bakan bir çok insanlada konuştum ama nerdeyse hiç biri tatmin edici cevaplar vermedi bir tek günce diye biri vardı o baya fal olayını anlamamı sağlamıştı tutku ya bir kaç kere soru sordum oda aslında güzel cevaplar verdi , benim öğrendiğim kadarıyla falcılar sadece gelecekle alakalı ihtimalleri görüyor hangi seceneğin gerçekleşeceğini bilemiyorlar bunu bilme gücü sadece yaratıcıya aitmiş ve biz o ihtimalleri kendi enerjimizle düşüncelerimizle güçlendire biliyormuşuz ama sadece düşünce yeterli değil sanırım işin içince birsürü garip isimli eften püften şey vardı ve mesala tutkuya bir keresinde kendine fal bakıyormusun vs işte olayları önceden görüp hazırlanıyormusun gibi şeyler sordum aynı şeyleri günceyede sormuştum cevaplardan anladığım kadarıyla bazı dönemler evet bunu takıntı haline getirip hisleriyle o kadar uğraşıyorşar ki hayatı kaçırmaya başlıyorlar bazen hisşeri yanılıyor bazende olacak şeyi bilselerde değiştiremiyor hissettikleri şeyi bir şekilde yaşıyorlar günce şöyle bişi demişti bazen hissettiğim şeye karşı ne kadar gardımı alsamda oluyor ve sonra acaba bunu hissettiğim önceden bildiğim için mi başıma geldi diye tereddüte düşüyorum demişti ve ben o dönem bu olaylara çok sarmış baya derinine araştırmıştım tutkudan hatta bir kaç meditasyon ve enerjimi yükseltmek için tavsiyeler aldım o dönem ki bu tarz konularda sorduğum soruları hep cevapladı ama şunu anladım hepimizin bir enerjisi var evet ama bunu kullana bilmek sanırım baya zor ve ne kadar uzmanlaşsakta asla birşeylere tamamen hakim olamıyormuşsunuz mesala tutku bir şeyi ne kadar güçlü hissederse hissetsin o şeye direk şahit olmadan o şeyi kesin görmüyormuş aslında burayı tam anlatamıyorum doğru sözcükleri seçmeye çalışıyorum ama çok zor yani hislerine tamamen güvenip onların gösterdiği yoldan gitmiyormuş gibi demek daha yakın bir anlatım olucak galiba çünki hislere etki edebilen bir çok olgu var bu sebeble bir şeye şahit olana kadar onun hakkında kesin karara varmamak lazımmış
Bunu duyduğumda biz boşa fal baktırıyoruz ozaman diye düşündüm ama daha da irdeledim bakan kişilere felan sordum şunu anladım falı geleceği direk noktasından virgülüne bilmek için baktırınca hata yapıyoruz aslında zaten bazı şeylerinde bilinmemesi gerektiği düşüncesindeyim ama falı bir saplantımızla alakalı içimizi rahatlata bilmek ve ya bir nevi terapi gibi gördüğümüz de yada hani ihtimaller diyoruz ya bu ihtimalleri doğru göre bilmek ne yaparsak hangisinin yaşanacağını bilmek için hatta belkide sorunlu bir dönemde olayların farklı yönleri görmek ve doğru adımları atabilmek için baktırdığımızda sanırım fayda sağlıyor ama anladığım kadarıyla sadece elimizde bir kaç tarihle saplantılı bir şekilde istediğimiz şeyin olmasını bekler ve bunun olabilmesi için doğru adımları atmazsak tamamen koca bir hayal kırıklığımız oluyor ve bu son bahsettiğim tarzda ki fallar bence en az çıkanlar o yüzden falda karşı tarafın düşüncesini ona nasıl bir yaklaşım göstermemiz gerektiği vs sormak bence daha mantıklı bu nedenden hatta öyle sen susuyorsunda karşıda ki hızlı hızlı birşeyler anlatıyor tarzı falları sevmiyorum bu olacak diyor ama nasıl olacak olması için ne yapmalıyım olması benim için iyi mi bu tarz sorularımı cevaplamıyor
Neyse kusura bakmayın biraz saçmalamış olabilirim gece gece uyku tutmayınca foruma sardım
Özetle fal garip bir şey bir kaç şeyin yaşandığını görünce insan merak etmeden dıramıyor birde bakan kişi uyarı yapar yada yol gösterir ve haklı çıkarsa iyice sarıyorsun ama falcıların kendi hayatlarında yaptıkları gibi fala fazla sarmamak falla fazla uğraşıp hayatı kaçırmamak fallarda yaşamamak gerek bunu ne kadar uyguluyorum diye hiç sormayın :) bence falı arada baktırıp merak ettiklerimizi öğrene bilirsiniz yada bazen olaylar karşısında bakan kişinin hislerinden hatta kendi fikirlerinden destek almaya çalışıp durumı çözmeye çalışabiliriz ama birilerinin bir iki isim tarih bildi diye söylediği herşeye bel bağlayıp acizce oturup gerçekleşmesini beklememeliyiz diye düşünüyorum
Çok güzel söylemişsiniz, aynen ben de sizin gibi düşünüyorum. Bir isim, bir tarih vs tutturulduysa bu tesadüften başka bir şey değildir. Bazen yeni üyeler bana sorarlar şu falcı isim, harf veriyor mu diye. Ben bu tarz şeylerle hiç ilgilenmedim, isim vs söylenirken dinlemem bile. Geleceği bilelim diye fal baktırmak sadece zaman kaybı. Benim de aslında fal baktırma nedenim sizin söylediğiniz şey. Mevcut durumu karşımdaki kişiyle paylaşıp, onun fikrini, hislerini ve onun ihtimal dahilinde gördüğü bir takım durumları değerlendirmek. Yoksa arayacak mı dönecek mi hikayesinde zaten barışma ya da kesin ayrılık yüzde ellişer ihtimaldir. Onu da önceden bilmek için para ve zaman harcamaya gerek yok, yaşadıkça görürüz zaten. Falın içinde asıl önemli olan şey insanların bazı davranışlarını nedenleri, bugün bizim atacağımız adımların geleceği nasıl etkileyebileceği. Fal baktırdığımız kişiyi geleceği görebilen bir kişi gibi değil, yıllardır bir sürü olaya, ilişkiye şahit olan, bu nedenle de bize tavsiye verebilecek yönledirebilecek birisi olarak düşünmek daha doğru. Bu açıdan bakıldığında, fal baktırmak bence de mantıksız değil. Ama bu işi de düzgün yapanlar var, bir de duygularımızı sömürmeye çalışanlar var. Bunlara karşı dikkatli olmak lazım. Ben hangi falcı hakkında sezgileri, altıncı hissi olmadığını düşündüysem haklı çıktım. Hemen hemen tamamı bana para karşılığı büyü bozma, kurşun dökme, muska gibi şeyler teklif etti. Merak eden olursa denk geldiğim bazı isimleri sizinle de paylaşabilirim.Aslında dediklerinize katılıyorum fal baktırmak gerçekten bize hiç bir fayda sağlamıyor ve bir dönem bu fal ve altıncı his olaylarına çok sarmıştım baya araştırdım fal bakan bir çok insanlada konuştum ama nerdeyse hiç biri tatmin edici cevaplar vermedi bir tek günce diye biri vardı o baya fal olayını anlamamı sağlamıştı tutku ya bir kaç kere soru sordum oda aslında güzel cevaplar verdi , benim öğrendiğim kadarıyla falcılar sadece gelecekle alakalı ihtimalleri görüyor hangi seceneğin gerçekleşeceğini bilemiyorlar bunu bilme gücü sadece yaratıcıya aitmiş ve biz o ihtimalleri kendi enerjimizle düşüncelerimizle güçlendire biliyormuşuz ama sadece düşünce yeterli değil sanırım işin içince birsürü garip isimli eften püften şey vardı ve mesala tutkuya bir keresinde kendine fal bakıyormusun vs işte olayları önceden görüp hazırlanıyormusun gibi şeyler sordum aynı şeyleri günceyede sormuştum cevaplardan anladığım kadarıyla bazı dönemler evet bunu takıntı haline getirip hisleriyle o kadar uğraşıyorşar ki hayatı kaçırmaya başlıyorlar bazen hisşeri yanılıyor bazende olacak şeyi bilselerde değiştiremiyor hissettikleri şeyi bir şekilde yaşıyorlar günce şöyle bişi demişti bazen hissettiğim şeye karşı ne kadar gardımı alsamda oluyor ve sonra acaba bunu hissettiğim önceden bildiğim için mi başıma geldi diye tereddüte düşüyorum demişti ve ben o dönem bu olaylara çok sarmış baya derinine araştırmıştım tutkudan hatta bir kaç meditasyon ve enerjimi yükseltmek için tavsiyeler aldım o dönem ki bu tarz konularda sorduğum soruları hep cevapladı ama şunu anladım hepimizin bir enerjisi var evet ama bunu kullana bilmek sanırım baya zor ve ne kadar uzmanlaşsakta asla birşeylere tamamen hakim olamıyormuşsunuz mesala tutku bir şeyi ne kadar güçlü hissederse hissetsin o şeye direk şahit olmadan o şeyi kesin görmüyormuş aslında burayı tam anlatamıyorum doğru sözcükleri seçmeye çalışıyorum ama çok zor yani hislerine tamamen güvenip onların gösterdiği yoldan gitmiyormuş gibi demek daha yakın bir anlatım olucak galiba çünki hislere etki edebilen bir çok olgu var bu sebeble bir şeye şahit olana kadar onun hakkında kesin karara varmamak lazımmış
En azından şarlatanlık yapanların isimlerini burda paylaşırsan , daha fazla sömürü yapamazlarÇok güzel söylemişsiniz, aynen ben de sizin gibi düşünüyorum. Bir isim, bir tarih vs tutturulduysa bu tesadüften başka bir şey değildir. Bazen yeni üyeler bana sorarlar şu falcı isim, harf veriyor mu diye. Ben bu tarz şeylerle hiç ilgilenmedim, isim vs söylenirken dinlemem bile. Geleceği bilelim diye fal baktırmak sadece zaman kaybı. Benim de aslında fal baktırma nedenim sizin söylediğiniz şey. Mevcut durumu karşımdaki kişiyle paylaşıp, onun fikrini, hislerini ve onun ihtimal dahilinde gördüğü bir takım durumları değerlendirmek. Yoksa arayacak mı dönecek mi hikayesinde zaten barışma ya da kesin ayrılık yüzde ellişer ihtimaldir. Onu da önceden bilmek için para ve zaman harcamaya gerek yok, yaşadıkça görürüz zaten. Falın içinde asıl önemli olan şey insanların bazı davranışlarını nedenleri, bugün bizim atacağımız adımların geleceği nasıl etkileyebileceği. Fal baktırdığımız kişiyi geleceği görebilen bir kişi gibi değil, yıllardır bir sürü olaya, ilişkiye şahit olan, bu nedenle de bize tavsiye verebilecek yönledirebilecek birisi olarak düşünmek daha doğru. Bu açıdan bakıldığında, fal baktırmak bence de mantıksız değil. Ama bu işi de düzgün yapanlar var, bir de duygularımızı sömürmeye çalışanlar var. Bunlara karşı dikkatli olmak lazım. Ben hangi falcı hakkında sezgileri, altıncı hissi olmadığını düşündüysem haklı çıktım. Hemen hemen tamamı bana para karşılığı büyü bozma, kurşun dökme, muska gibi şeyler teklif etti. Merak eden olursa denk geldiğim bazı isimleri sizinle de paylaşabilirim.
Kesinlikle doğru Örnek:Ayna Cafe Alev.Katina Cafe Füsun.Şarlatanlik demek ağir olur ama birisi sizi işleme yönlendiriyorsa uzak durun bence.En azından şarlatanlık yapanların isimlerini burda paylaşırsan , daha fazla sömürü yapamazlar
Olumlu konuşayım da tekrar tekrar gelsinler kafası bu. Gördüklerinden çok farklı yorumlayabiliyorlar.Bir önceki mesajımdan tamamen bağımsız olarak bir de şunu söylemek isterim Hande’ye fal baktıran herkes için. Sanırım arka arkaya beş kez gitmişken bana her defasında peri masalları anlattı ancak, en son falında ne oldu bilmiyorum ama durumum hakkındaki gerçek fikrini ağzından kaçırdı. Aranızdaki şey ilişki bile değil saçma sapan bir şeyler olmuş sen de aylardır kendi kendine kafanda büyütüp hayaller kurmuşsun dedi. Şok olduğum için bir şey diyemedim, dilim bağlandı sanki . Bir sene boyunca hiç de öyle demiyordun ama diyemedim. Daha önceden bana ne tip şeyler söylediğini Handeye giden herkes çok iyi tahmin edebilir. Ben çok üzülmüştüm ama sanırım benle aynı durumda olan çok kişi var burda, onların da iyiliği için bunu söylemek istedim. Belki tüm falcıların değil ama bize sürekli olumlu yorumlar yapanların hakkımızdaki samimi fikirleri bunlar malesef. İşte bazen de ezberledikleri şeyleri unutuverip bu düşüncelerini de ağızlarından kaçırıveriyorlar. Handeyle ilgili çok iyi konuşmuşumdur her zaman, forumu takip edenler bilirler. Birçok kişiye de özellikle tavsiye etmişimdir. Ama bu olanlardan sonra Handeye gidin diyemem kimseye. Geleceğe yönelik söyledikleri de hiç aklıma yatmayan şeylerdi, gerçekleşmedi de zaten.
Evet, burda da zaten Handeyi epey konuşmuştuk. Kadın alkol gibi, uyuşturucu gibi birşey resmen:) mutsuz oldukça onu dinleyip rahatlıyordum ama bir süre sonra etkisi geçince, hiç bir şey de dediği gibi ilerlemeyince daha fazla üzüyor insanı. Nihali tanımam da Fulyayı beğenmenize de şaşırdım. Demek ki bir günü diğerini tutmuyor. Birkaç sene önce burda çok övülmüş ama Handeden daha öte bir pembecilikti onunkisi. O an bile mutlu etmemişti çünkü tek kelimesine inanmamıştım. Bir de Hande yine daha özenli konuşur ve ifadelerine çok dikkat eder kim ne derse desin, Fulya’nın bitse de gitsem gibisinden bir hali vardı. Sanırım Handenin bağımlılık yapan ve ikna eden özelliği anla ilgili, bizim de teyid edebileceğimiz süper ayrıntılar yakalaması. Bildiği bazı şeyler var ki, herkese uyacak şeyler değil kesinlikle. O yüzden de bu kadında iş var dedirtip güveninizi kazanıyor. Ama işte gelecek kısmı çok sıkıntılı. O yüzden Tutkuya baktırırken de kendime hakim oldum ve gelecekle ilgili çok sevinmemeye çalıştım. Bu kişilerin belki de kendilerine özgü teknikleri var, bilemiyorum:)Olumlu konuşayım da tekrar tekrar gelsinler kafası bu. Gördüklerinden çok farklı yorumlayabiliyorlar.
Bana da çok pembe bi tablo çizmişti, çok mutlu olarak ayrılmıştım oradan ama dediği gibi ilerlemiyor.
Bu konuda bende en iyi olan Nihal ve Fulya’ydı. Ama kimseye gidin onlara baktırın diyemem.
Bana Fulya’nın ilk falı çıkmıştı, hatta kendisi de demişti bugün enerjim çok yüksek çok güzel bi zamanda geldin diye. Ama mesela beraber gittiğim arkadaşıma hiç çıkmadı Fulya. Bir de bende 2 falında da pembe tablo çizmedi. Mesela Hande bu senin kaderin, evleneceğin adam bu derken (ki asla öyle bi şey olamaz) Fulya hiç kaderin falan demedi hatta karşına başkası çıkacak dedi.Evet, burda da zaten Handeyi epey konuşmuştuk. Kadın alkol gibi, uyuşturucu gibi birşey resmen:) mutsuz oldukça onu dinleyip rahatlıyordum ama bir süre sonra etkisi geçince, hiç bir şey de dediği gibi ilerlemeyince daha fazla üzüyor insanı. Nihali tanımam da Fulyayı beğenmenize de şaşırdım. Demek ki bir günü diğerini tutmuyor. Birkaç sene önce burda çok övülmüş ama Handeden daha öte bir pembecilikti onunkisi. O an bile mutlu etmemişti çünkü tek kelimesine inanmamıştım. Bir de Hande yine daha özenli konuşur ve ifadelerine çok dikkat eder kim ne derse desin, Fulya’nın bitse de gitsem gibisinden bir hali vardı. Sanırım Handenin bağımlılık yapan ve ikna eden özelliği anla ilgili, bizim de teyid edebileceğimiz süper ayrıntılar yakalaması. Bildiği bazı şeyler var ki, herkese uyacak şeyler değil kesinlikle. O yüzden de bu kadında iş var dedirtip güveninizi kazanıyor. Ama işte gelecek kısmı çok sıkıntılı. O yüzden Tutkuya baktırırken de kendime hakim oldum ve gelecekle ilgili çok sevinmemeye çalıştım. Bu kişilerin belki de kendilerine özgü teknikleri var, bilemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?