İstanbul'da Fal - Falcılar

Fulya2ya ben de iki kez baktırdım, ikisinde de acele işi varmış gibi baktı, sanırım bu kadında iş var, ama fabrika usulu çalıştığı için bir işe yaramıyor, zaten 5 dakda bir yeni müşteri alıyor, bu şekilde kime nasıl faydalı olsun, bir de siz de öyle hissettiniz mi bilmiyorum, bir negatif eneji var kadında, yapaylık gibi

Yani onun 40 yılda bir gelen eşref saatine denk gelmek lazım....o da imkansız gibi

Hande bana hiç olmayacak bir ilşki için pembe tablo çizdi, söylediklerinin olması için mücize gerekiyor, hatta artık mücize olması bile yeterli değil....Ama şöyle bir durum var, ben başka falcılarda bunu yaşadım, ortalık toz pembe gidiyorken, yani daha ümitsilik başlamamışken pozitif konuşan kişiler, ne zaman ciddi sorunlar yaşanmaya başlansa ya da ümidimiz tükendiği noktada birden kötü konuşabiliyorlar, yani fallar da gidişata göre şekilleniyor, çok ilerisini doğru kestiremiyorla gibi, yani bilerek yaptıkları birşey olmayabilir,..Kısacası fallar güvenilmez , falcılardan ziyade

Evet, çok kısa bakıyor o bakarken bitti bitecek diye odaklanmıyorum da fala.
Bana da tam falcı tipi var gibi gelmişti :)
Ama dediğim gibi ilk falı süresiyle birlikte çıkmıştı. Fulya orada yeteneğini tam olarak kullanamıyor bence, bi de her zaman havasında olmuyo. İlk falında bana çıktı ama dediğim gibi arkadaşıma hiç çıkmadı, arkadaşımda sadece anda ve geçmişte iyiydi ama devamı gelmedi.

Hahahah buna çok güldüm:) gerçekten de öyle, sanki orda başka bir işi varmış da ona gelmiş, arada da hatır için bize fal bakıyor gibi. O yapaylığı ben de sezdim, bir de Symboldeki herkes çok kısa bakıyor bence. Tam fabrikasyon usülü...

Bir de daha önce yazmıştım, bu çocuk elinde birayla sarhoş vaziyette kapına dayanacak demişti. Bunu dediğinde Ramazan ayındaydık. Söz konusu kişi evimin yolunu bilmez, ağzına içki koymaz ve Ramazanda mutlaka 30 gün oruç tutar. Başka sözüm yok...

İşte demek ki enerji meselesi. Gerçekten falı çıkmamış olsa ya da saçmalamış olsa gelip burada çıktı demezdim. Ki ona rağmen kimseye gidin baktırın diyemem.
Başkalarına çok iyi bilip bende saçmalayan falcılar da oldu.
Fulya’nın belki de gerçekten eşref saatine denk gelmek gerekiyo ya da o gün tamamen benim şansıma öyle denk geldi.
Kiminde çok saçmalıyorlar kiminde de biliyorlar. Bu bile falcılara para vermememiz gerektiğinin bi kanıtı aslında.

Tutku nerede bakıyor fal?? Yazarmısnız özelden yada telini

Aslinda konustugumuz gibi bana diyorlar mesela. Ama ona cok asik falan duymadim. Genelde biri var ama aklinin bi yani sende gbi yuvarlak seyler duyuyoruz. Belki de cok keskin konusup enerjimizi kesmek istemiyorlardir :/
Benim iki ciddi ilşkim oldu ilkinde kimse olumlu konuşmadı başkaları çıkacak dedi ilşki laçka olmuş hatta sen bitereceksindediler ki doğruydu şimdi ki için herkez aynı pozitif yaklşımı sergiliyor kimsenin art niyetli olup sizi kandırmaya her gittiğinizde bir parmak bal çaldığını düşünmüyorum bağzıları dışında dios duygu hep pozitifi oynuyor size terapi yapıyor ! Balçalan biri sentinus cansu o da size atıp tutuyor pozitifi oynuyor hande ve funda için bunu söyleyemem hande sen bundan daha iyisine layiksın gözlerini açsan dedi ben blinçli olarak ilizyon yarttıklarını düşünmüyorum kaçınız hastalık duydu falcılardan 1-2 si kimse olumsuz konuşmak istmez tabi olayı görebiliyormu hande kardeşimle ilgili yanıldı belki ilerki yıllarda dediği olur ne kadar zaman aralığında baktıklarını bilmiyorum symbol taksim cem vardı o baya iyiydi karşıntarafın hayatını hep doğru bildi

kardeşinle ilgili hangi. konuda yanıldı sen iyimi. diyorsun kötümü diyorsun handeye orayı anlamadım bende dediğine katılıyorum buarada bana çogu falcınun pekçok falı çıknultır hayatımda önemli çok önemli bir gelişme oldu ve birazdan çıkan falları yazacagım çok enterasan sonuç

Kızlar merhaba çok uzun zamandır fal baktırıyorum bir ara mola verdim ama bu aralar yine başladım. Zeynep, Göker, Kuzey, Ali, Tutku, Seda, Neslihan, Hande, Kadir, Neriman,Kadriye, Yiğit, Nalan vs. hepsine 1'den çok kere baktırdım. Sonunda tek kişide karar kıldım onunla devam ediyorum. Bu saydıklarım bilemedi değil sonucu bildiler.Bilginiz olsun. Ama zamanı tutturamadılar. Zamanın yakınından geçen kişi Tutku idi zaten o yüzden onunla devam ediyorum. Haftada 1-2 baktırıyorum. Ama bana tutturdu diye size tutturacak diye bir şey yok. Bu yüzden biraz maddi ve manevi yıpranıp deneyimlemeniz gerekiyor.Bana iyi gelen Tutku size iyi gelmeyebilir. Bana Neriman bilememiş mesela hiç. Ama baktığınızda Neriman'ın hastaları var. Siz tutan enerjiyi anlıyorsunuz. Öyle bir cümle söylüyor ki yok artık bu aramızda konuştuğumuz şey diyorsunuz. Nasıl bildi diyorsunuz. O yüzden biraz çaba harcayıp bulursunuz bence. Umuda bu süreçte çok ihtiyaç olduğu için içinize su serpecek ve yaşadığım şeyi yazmak istedim.

canım bir an önce yazsan ben çok merak ettim hangileri çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…