Fulya2ya ben de iki kez baktırdım, ikisinde de acele işi varmış gibi baktı, sanırım bu kadında iş var, ama fabrika usulu çalıştığı için bir işe yaramıyor, zaten 5 dakda bir yeni müşteri alıyor, bu şekilde kime nasıl faydalı olsun, bir de siz de öyle hissettiniz mi bilmiyorum, bir negatif eneji var kadında, yapaylık gibiBana Fulya’nın ilk falı çıkmıştı, hatta kendisi de demişti bugün enerjim çok yüksek çok güzel bi zamanda geldin diye. Ama mesela beraber gittiğim arkadaşıma hiç çıkmadı Fulya. Bir de bende 2 falında da pembe tablo çizmedi. Mesela Hande bu senin kaderin, evleneceğin adam bu derken (ki asla öyle bi şey olamaz) Fulya hiç kaderin falan demedi hatta karşına başkası çıkacak dedi.
Hande gibilerin asıl amaçlar potansiyel müşteriyi kaçırmamak, o yüzden o kadar pembe tablo çiziyorlar.
Yani onun 40 yılda bir gelen eşref saatine denk gelmek lazım....o da imkansız gibiFulya2ya ben de iki kez baktırdım, ikisinde de acele işi varmış gibi baktı, sanırım bu kadında iş var, ama fabrika usulu çalıştığı için bir işe yaramıyor, zaten 5 dakda bir yeni müşteri alıyor, bu şekilde kime nasıl faydalı olsun, bir de siz de öyle hissettiniz mi bilmiyorum, bir negatif eneji var kadında, yapaylık gibi
Hande bana hiç olmayacak bir ilşki için pembe tablo çizdi, söylediklerinin olması için mücize gerekiyor, hatta artık mücize olması bile yeterli değil....Ama şöyle bir durum var, ben başka falcılarda bunu yaşadım, ortalık toz pembe gidiyorken, yani daha ümitsilik başlamamışken pozitif konuşan kişiler, ne zaman ciddi sorunlar yaşanmaya başlansa ya da ümidimiz tükendiği noktada birden kötü konuşabiliyorlar, yani fallar da gidişata göre şekilleniyor, çok ilerisini doğru kestiremiyorla gibi, yani bilerek yaptıkları birşey olmayabilir,..Kısacası fallar güvenilmez , falcılardan ziyadeEvet, burda da zaten Handeyi epey konuşmuştuk. Kadın alkol gibi, uyuşturucu gibi birşey resmen:) mutsuz oldukça onu dinleyip rahatlıyordum ama bir süre sonra etkisi geçince, hiç bir şey de dediği gibi ilerlemeyince daha fazla üzüyor insanı. Nihali tanımam da Fulyayı beğenmenize de şaşırdım. Demek ki bir günü diğerini tutmuyor. Birkaç sene önce burda çok övülmüş ama Handeden daha öte bir pembecilikti onunkisi. O an bile mutlu etmemişti çünkü tek kelimesine inanmamıştım. Bir de Hande yine daha özenli konuşur ve ifadelerine çok dikkat eder kim ne derse desin, Fulya’nın bitse de gitsem gibisinden bir hali vardı. Sanırım Handenin bağımlılık yapan ve ikna eden özelliği anla ilgili, bizim de teyid edebileceğimiz süper ayrıntılar yakalaması. Bildiği bazı şeyler var ki, herkese uyacak şeyler değil kesinlikle. O yüzden de bu kadında iş var dedirtip güveninizi kazanıyor. Ama işte gelecek kısmı çok sıkıntılı. O yüzden Tutkuya baktırırken de kendime hakim oldum ve gelecekle ilgili çok sevinmemeye çalıştım. Bu kişilerin belki de kendilerine özgü teknikleri var, bilemiyorum:)
Evet, çok kısa bakıyor o bakarken bitti bitecek diye odaklanmıyorum da fala.Fulya2ya ben de iki kez baktırdım, ikisinde de acele işi varmış gibi baktı, sanırım bu kadında iş var, ama fabrika usulu çalıştığı için bir işe yaramıyor, zaten 5 dakda bir yeni müşteri alıyor, bu şekilde kime nasıl faydalı olsun, bir de siz de öyle hissettiniz mi bilmiyorum, bir negatif eneji var kadında, yapaylık gibi
Hahahah buna çok güldüm:) gerçekten de öyle, sanki orda başka bir işi varmış da ona gelmiş, arada da hatır için bize fal bakıyor gibi. O yapaylığı ben de sezdim, bir de Symboldeki herkes çok kısa bakıyor bence. Tam fabrikasyon usülü...Fulya2ya ben de iki kez baktırdım, ikisinde de acele işi varmış gibi baktı, sanırım bu kadında iş var, ama fabrika usulu çalıştığı için bir işe yaramıyor, zaten 5 dakda bir yeni müşteri alıyor, bu şekilde kime nasıl faydalı olsun, bir de siz de öyle hissettiniz mi bilmiyorum, bir negatif eneji var kadında, yapaylık gibi
Merhaba bu tutku nerede bakıyor fala?? Siz memnun kalmadınız mı bilen varaa yaZabilir mi tutku hangi cafede bakıyorTutku’nun falını çok beğenmiştim ama tutmadı. Haziranda Barışacaksınız dedi mesela, ama artık imkansız...
Tutku nerede bakıyor fal?? Yazarmısnız özelden yada telinibu aradaa dün baktırdım ben de tutkuya. fena değildi anı ve geçmişi gayet iyi bildi, harfler de tutarlıydı. ama geleceğe dair tabi kısa bi süre içinde bana göre olması çok zor bir şeyden bahsetti kendisine de söledim ama çok net görüorum dedi. bakalım görücez yani. mantıken olamaz değil, olabilir ama çok düşük ihtimal o sebepten bişi diemiorum. ama boş yapmadığını ve iyice anlatmaya, bakmaya çalıştıına ikna oldum denenebilir yani. bi yarım saat fln konuştuk
Ozelden gonderdim sizeTutku nerede bakıyor fal?? Yazarmısnız özelden yada telini
Canım henüz baktırmadım çok geç bakıyor bir baksın öyle vereyim aklımdasınD Denizkiziceren nusrete bakan kadinin nosunu atar misin askim?
Benim iki ciddi ilşkim oldu ilkinde kimse olumlu konuşmadı başkaları çıkacak dedi ilşki laçka olmuş hatta sen bitereceksindediler ki doğruydu şimdi ki için herkez aynı pozitif yaklşımı sergiliyor kimsenin art niyetli olup sizi kandırmaya her gittiğinizde bir parmak bal çaldığını düşünmüyorum bağzıları dışında dios duygu hep pozitifi oynuyor size terapi yapıyor ! Balçalan biri sentinus cansu o da size atıp tutuyor pozitifi oynuyor hande ve funda için bunu söyleyemem hande sen bundan daha iyisine layiksın gözlerini açsan dedi ben blinçli olarak ilizyon yarttıklarını düşünmüyorum kaçınız hastalık duydu falcılardan 1-2 si kimse olumsuz konuşmak istmez tabi olayı görebiliyormu hande kardeşimle ilgili yanıldı belki ilerki yıllarda dediği olur ne kadar zaman aralığında baktıklarını bilmiyorum symbol taksim cem vardı o baya iyiydi karşıntarafın hayatını hep doğru bildiAslinda konustugumuz gibi bana diyorlar mesela. Ama ona cok asik falan duymadim. Genelde biri var ama aklinin bi yani sende gbi yuvarlak seyler duyuyoruz. Belki de cok keskin konusup enerjimizi kesmek istemiyorlardir :/
Benim iki ciddi ilşkim oldu ilkinde kimse olumlu konuşmadı başkaları çıkacak dedi ilşki laçka olmuş hatta sen bitereceksindediler ki doğruydu şimdi ki için herkez aynı pozitif yaklşımı sergiliyor kimsenin art niyetli olup sizi kandırmaya her gittiğinizde bir parmak bal çaldığını düşünmüyorum bağzıları dışında dios duygu hep pozitifi oynuyor size terapi yapıyor ! Balçalan biri sentinus cansu o da size atıp tutuyor pozitifi oynuyor hande ve funda için bunu söyleyemem hande sen bundan daha iyisine layiksın gözlerini açsan dedi ben blinçli olarak ilizyon yarttıklarını düşünmüyorum kaçınız hastalık duydu falcılardan 1-2 si kimse olumsuz konuşmak istmez tabi olayı görebiliyormu hande kardeşimle ilgili yanıldı belki ilerki yıllarda dediği olur ne kadar zaman aralığında baktıklarını bilmiyorum symbol taksim cem vardı o baya iyiydi karşıntarafın hayatını hep doğru bildi
Ters ve tuhaf bir adam.Hic tavsiye etmemkizlar la porte ayhanin numarasi var mi
Ters ve tuhaf bir adam.Hic tavsiye etmem
canım bir an önce yazsan ben çok merak ettim hangileri çıktıkardeşinle ilgili hangi. konuda yanıldı sen iyimi. diyorsun kötümü diyorsun handeye orayı anlamadım bende dediğine katılıyorum buarada bana çogu falcınun pekçok falı çıknultır hayatımda önemli çok önemli bir gelişme oldu ve birazdan çıkan falları yazacagım çok enterasan sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?