Bana o tarz konusmadi. Ama her kart cekisinde bu cocuk ile evleneceksin. Gelecegin bununla birlikte dedi. Ve anda iyidi diyebilirim
Tutkuyla ilgili tecrübenizi biraz anlatabilir misniz, burdan veya özelden? Ben kısa bir süre önce çok korkarak baktırdım ama hiç beklemediğim şeyler söyledi. Gelecekle ilgili anlattıkları bana şu an imkansız gelen şeyler ancak burdaki pek çok kişide geleceği de tutturmuş. Başka falcı söyleseydi dediklerini hiç ciddiye bile almazdım ama son 1 yıldır burda bayağı övülen birisi o yüzden büyük ikilemde kaldım. Daha önce kimi beğendim ve umut bağladıysam boşa çıktı ama inanın ki şu ana kadar Tutku hala beğenilen birisi olduğu için ne düşüneceğimi de şaşırdım.Kızlar merhaba çok uzun zamandır fal baktırıyorum bir ara mola verdim ama bu aralar yine başladım. Zeynep, Göker, Kuzey, Ali, Tutku, Seda, Neslihan, Hande, Kadir, Neriman,Kadriye, Yiğit, Nalan vs. hepsine 1'den çok kere baktırdım. Sonunda tek kişide karar kıldım onunla devam ediyorum. Bu saydıklarım bilemedi değil sonucu bildiler.Bilginiz olsun. Ama zamanı tutturamadılar. Zamanın yakınından geçen kişi Tutku idi zaten o yüzden onunla devam ediyorum. Haftada 1-2 baktırıyorum. Ama bana tutturdu diye size tutturacak diye bir şey yok. Bu yüzden biraz maddi ve manevi yıpranıp deneyimlemeniz gerekiyor.Bana iyi gelen Tutku size iyi gelmeyebilir. Bana Neriman bilememiş mesela hiç. Ama baktığınızda Neriman'ın hastaları var. Siz tutan enerjiyi anlıyorsunuz. Öyle bir cümle söylüyor ki yok artık bu aramızda konuştuğumuz şey diyorsunuz. Nasıl bildi diyorsunuz. O yüzden biraz çaba harcayıp bulursunuz bence. Umuda bu süreçte çok ihtiyaç olduğu için içinize su serpecek ve yaşadığım şeyi yazmak istedim.
Bakırköy Kuzey banada aynı şekide her kart çekişinde bana dediği gelecen bununla evleneceksin demişti o zmnda sorunlar vardı şuan hala var ama o zmn sevgılıydık sadece..en azından evlilik yolunda bsy yaptk nişanlıyız ama bu herseyı çözmedi malesf
Nişanlanacagını kimler bildi
Dejavu Neşe, ilk daha hayatımda yokken bu kişiyi tipetip tarıf eden Asmin Eray, bırde orda Zaza, Bkırköy Kuzey,Çiğdem,Ergin ,Mandal Ada,(Gay olan),Beyaz Melekteki iki bayanda bildi,SYmbol Fulya, Levent,Bköy Roma cafedeki bayan
Çok eski. bir. tarihten bahsediyorsun anladığım sen birdr ne demişlerdiki okadar valla bana h.
çıkmayan isimler[/QUO
ilişkinin başlangıcından beri gidişati niyeti nişanlanacaksını dyıp yüzük görüyorum diyenleri yazdım aslında..1,5 sene önce baktırmıstım eray a mesela bu arada eray druuyor mu Asmin de bilen var mı?
Öncelikle hayırlı olsun, inşallah çok mutlu olursunuz. :) Fulya’nın falı ne kadar sürede çıktı?Dejavu Neşe, ilk daha hayatımda yokken bu kişiyi tipetip tarıf eden Asmin Eray, bırde orda Zaza, Bkırköy Kuzey,Çiğdem,Ergin ,Mandal Ada,(Gay olan),Beyaz Melekteki iki bayanda bildi,SYmbol Fulya, Levent,Bköy Roma cafedeki bayan
Öncelikle hayırlı olsun, inşallah çok mutlu olursunuz. :) Fulya’nın falı ne kadar sürede çıktı?
Mandal cafede Ada mı yoksa Toprak mı? Ada’ya bir kere baktırdım gay midir bilmem ama Toprak her fırsatta söyler gay olduğunu:) eğer Topraksa daha çok sevinicem çünkü ben ona çok gittim ve ilk gittiğimden beri nedense çok güveniyorum onun dediklerine.Dejavu Neşe, ilk daha hayatımda yokken bu kişiyi tipetip tarıf eden Asmin Eray, bırde orda Zaza, Bkırköy Kuzey,Çiğdem,Ergin ,Mandal Ada,(Gay olan),Beyaz Melekteki iki bayanda bildi,SYmbol Fulya, Levent,Bköy Roma cafedeki bayan
Evet, burası çok sessiz...Çıkan/çıkmayan fal haberi olan yok mu? :)
Evet, ben hala beklemedeyim mesela :) değişmedi...Evet, burası çok sessiz...
Çıkan/çıkmayan fal haberi olan yok mu? :)
Çok geçe kalma kıız, merak ettik, parça parça yazabilirsinBen gece yazıcam bomba gibi geliyorum netlik yaşadım :)
Duyguyu bilmiyorum, hiç baktırmadım, ama burda Duygunun polyanacılık yaptığı hep yazıldı eski döenmlerde, ama Cansuya iki kez baktırdım, bana hiiç olumlu konuşmadı, çok olumsuzdu, çat diye söyledi olmayacak diye, bunu bukadar kendinden emin konuşan 2-3 kişiden biridir Cansu, ve genelde falcılar taktiksel olarak olduğunu düşünmüyorum ( yani müşteri bana gelsin şeklinde)ama genelde olumsuzu ağızlarına pek almak istemezler, bunun tek ciddi anlamda istisnası GOP Birsel dir, o kötü gördüğünde kötüyü söyler, dobradır yaniBenim iki ciddi ilşkim oldu ilkinde kimse olumlu konuşmadı başkaları çıkacak dedi ilşki laçka olmuş hatta sen bitereceksindediler ki doğruydu şimdi ki için herkez aynı pozitif yaklşımı sergiliyor kimsenin art niyetli olup sizi kandırmaya her gittiğinizde bir parmak bal çaldığını düşünmüyorum bağzıları dışında dios duygu hep pozitifi oynuyor size terapi yapıyor ! Balçalan biri sentinus cansu o da size atıp tutuyor pozitifi oynuyor hande ve funda için bunu söyleyemem hande sen bundan daha iyisine layiksın gözlerini açsan dedi ben blinçli olarak ilizyon yarttıklarını düşünmüyorum kaçınız hastalık duydu falcılardan 1-2 si kimse olumsuz konuşmak istmez tabi olayı görebiliyormu hande kardeşimle ilgili yanıldı belki ilerki yıllarda dediği olur ne kadar zaman aralığında baktıklarını bilmiyorum symbol taksim cem vardı o baya iyiydi karşıntarafın hayatını hep doğru bildi
Canım gel artık yahu öldük meraktan:))Ben gece yazıcam bomba gibi geliyorum netlik yaşadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?