İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana o tarz konusmadi. Ama her kart cekisinde bu cocuk ile evleneceksin. Gelecegin bununla birlikte dedi. Ve anda iyidi diyebilirim

Bakırköy Kuzey banada aynı şekide her kart çekişinde bana dediği gelecen bununla evleneceksin demişti o zmnda sorunlar vardı şuan hala var ama o zmn sevgılıydık sadece..en azından evlilik yolunda bsy yaptk nişanlıyız ama bu herseyı çözmedi malesf

Tutkuyla ilgili tecrübenizi biraz anlatabilir misniz, burdan veya özelden? Ben kısa bir süre önce çok korkarak baktırdım ama hiç beklemediğim şeyler söyledi. Gelecekle ilgili anlattıkları bana şu an imkansız gelen şeyler ancak burdaki pek çok kişide geleceği de tutturmuş. Başka falcı söyleseydi dediklerini hiç ciddiye bile almazdım ama son 1 yıldır burda bayağı övülen birisi o yüzden büyük ikilemde kaldım. Daha önce kimi beğendim ve umut bağladıysam boşa çıktı ama inanın ki şu ana kadar Tutku hala beğenilen birisi olduğu için ne düşüneceğimi de şaşırdım.

La porte Ayhan çok olumsuzdur, bir de en son 90’a bakıyordu galiba, değmez.

Nişanlanacagını kimler bildi

Çok eski. bir. tarihten bahsediyorsun anladığım sen birdr ne demişlerdiki okadar valla bana h.
çıkmayan isimler

Öncelikle hayırlı olsun, inşallah çok mutlu olursunuz. :) Fulya’nın falı ne kadar sürede çıktı?

Öncelikle hayırlı olsun, inşallah çok mutlu olursunuz. :) Fulya’nın falı ne kadar sürede çıktı?

Fulya o zaman kişiyi birebir tarif etmişti, birlikte yola gitmek ısteyeek senınle orada netleşecek sızın durumunuz tam olarak oturacak demişti, bunların hepsı 1.2.3 ay ıcınde gercekleşti ama fulya kısa surelı olan seylerı bildi senle ciddi yola girecek bu niyeti böyle dedi..ama yuzuk goruyorum su tarıhte fln onları daha cok erkendı soylemesı ıcın

Mandal cafede Ada mı yoksa Toprak mı? Ada’ya bir kere baktırdım gay midir bilmem ama Toprak her fırsatta söyler gay olduğunu:) eğer Topraksa daha çok sevinicem çünkü ben ona çok gittim ve ilk gittiğimden beri nedense çok güveniyorum onun dediklerine.

toprak toprak mandal cafe toprak (Gay olan o söylemişti yüzük var diye)ama mesela onun falı aklımda hiç kalmadı acıkçası,
durumu en ıyı bılenlerden biri ergin mesela laf cafe,beyaz melekte esmer olan(çingenemsi)bayan o bayag bı detaylar bilmişti
roma afedekı bayan bayag bilmişti detay adını unuttum nihal miydi dersaneler sokagında cafeler var bakırköyde ordaki kadın

Çıkan/çıkmayan fal haberi olan yok mu? :)

Bu forumdaki birine güzel bir fal çıkınca, ki bu da kırk yılda bir oluyor:) sanki burdaki herkesin şansı artık dönmeye başlayacakmış gibi geliyor bana bazen. Keşke artık herkes beklediklerine kavuşup çok mutlu olsa da başlığı kapatıp gitsek

Duyguyu bilmiyorum, hiç baktırmadım, ama burda Duygunun polyanacılık yaptığı hep yazıldı eski döenmlerde, ama Cansuya iki kez baktırdım, bana hiiç olumlu konuşmadı, çok olumsuzdu, çat diye söyledi olmayacak diye, bunu bukadar kendinden emin konuşan 2-3 kişiden biridir Cansu, ve genelde falcılar taktiksel olarak olduğunu düşünmüyorum ( yani müşteri bana gelsin şeklinde)ama genelde olumsuzu ağızlarına pek almak istemezler, bunun tek ciddi anlamda istisnası GOP Birsel dir, o kötü gördüğünde kötüyü söyler, dobradır yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…