- 20 Nisan 2018
- 217
- 45
- 18
- 31
Bende merak ediyoruuummmm çabuk gelBen gece yazıcam bomba gibi geliyorum netlik yaşadım :)
canım sonuçta herkes isteyerek baktırıyor ama bu kadar süre hepimiz birbirimize soruyoruz yorum yapma ama olduğu gibi söyle kimin dediği çıktı biz de merak ediyoruz sonuçta kendi kararı herkesin kendi günahıKızlar yazıyorum eften püften değil benim için önemli olan detaylar spesifik şeyler oldu Şükür Evvel Allah bu gelişmeler olunca kendimi de sorguladım öncelikle yazıcam dediğim için yazıyorum birdaha yazmıycam uzun süre de baktırmıycam çünkü sanki gelişmeler Allahtan değilde faldan olmuş gibi algılanmasından korkuyorum birde bana çıkan başkasına hiç çıkmayabilir vebal almaktan korkuyorum lutfen yazdıklarımı buna göre değerlendirin buyüzden sadece yazıyorum yorum yapmıycam..
Nereye yazdınız acaba?Kızlar yazıyorum eften püften değil benim için önemli olan detaylar spesifik şeyler oldu Şükür Evvel Allah bu gelişmeler olunca kendimi de sorguladım öncelikle yazıcam dediğim için yazıyorum birdaha yazmıycam uzun süre de baktırmıycam çünkü sanki gelişmeler Allahtan değilde faldan olmuş gibi algılanmasından korkuyorum birde bana çıkan başkasına hiç çıkmayabilir vebal almaktan korkuyorum lutfen yazdıklarımı buna göre değerlendirin buyüzden sadece yazıyorum yorum yapmıycam..
Handeyi Beşiktaş mi cafe diye aratabilirsiniz. Tlfonda bakmazO zaman HAnde'nin numarasını verebilecek olan var mı?
Yıldızname bakıyor bir ay sonrasına randevu veriyor bana bakacak bekliyorum halaNusrete bakan kim? D Denizkiziceren
Dasdar , arkadaşımızın dediği Kuzey güzel bakıyor bende beğendim
Ne zaman bakacak sana bi de ne kadar.Yıldızname bakıyor bir ay sonrasına randevu veriyor bana bakacak bekliyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?