İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar yazıyorum eften püften değil benim için önemli olan detaylar spesifik şeyler oldu Şükür Evvel Allah bu gelişmeler olunca kendimi de sorguladım öncelikle yazıcam dediğim için yazıyorum birdaha yazmıycam uzun süre de baktırmıycam çünkü sanki gelişmeler Allahtan değilde faldan olmuş gibi algılanmasından korkuyorum birde bana çıkan başkasına hiç çıkmayabilir vebal almaktan korkuyorum lutfen yazdıklarımı buna göre değerlendirin buyüzden sadece yazıyorum yorum yapmıycam..

canım sonuçta herkes isteyerek baktırıyor ama bu kadar süre hepimiz birbirimize soruyoruz yorum yapma ama olduğu gibi söyle kimin dediği çıktı biz de merak ediyoruz sonuçta kendi kararı herkesin kendi günahı

Nereye yazdınız acaba?

Ençok baktırdımdan başlayım

Kuzey: Özel hayat hakkındaki gelişme olduğu için çok net yayamıyorum buraya ama diycem oki ilk kez çok spesifik birşey bildi hatta bunu son 3falda söylüyor du sonunda çıktı. Buarada zamanıda net çıkt bu yazamadığım olayın. Aynı zamanda düşünceleri fikirleri teyit edebildim sonunda. Çok bariz birşeydi herzaman bana söylediği şeyler gibi değildi buyuzden çıkmasına çok sevindim ve şöyle diyim size yakın gelecekte en net kuzey bildi bana iyiki tanımışım diyorum

Hande : Onun hakkında çok olumsuz konuştuğum için özür dilerim gerçekten çünkü okadar tatlı motive edici konuşuyorduki insanın inanası gelmiyordu bende inanmamıştım ama şükür ki yanıldım çok net çook bariz bir durumu aydınlattı ve kısa zaman sonra şükür teyit ettim.O teyitten sonra içimden "bunu hande demişti inanmamıştım kıza" dedim hatta sonrasında ohaa oldum.Hatta daha önce ki aylarda dediği 2şey daha doğru çıktı. Gerçekten en çok handede şaşırdım. ve handede şunu keşfettim ben, ona inanırsanız daha çok açılıyor daha iyi görüyor ve ya yakını ya uzagı hissddiyor zaten banada bunu dedi bende uzagı gordu mesela ama an 10numra beş yıldız hala şoktayım

Göker: İlkez biray önce keşfettim tarihiyle dediği birşeyi tutturdu. Onda da teyit edebildiğim birşey çıktı. Ama ençok handeden teyit aldım. Göker bana çok uzak bir tarihi süreçten bahsettiği için şimdilik sadece verdiği tarih çıktı diyorum.

Utku: Bir düşünceyi teyit edebildim brnim için çok önemli bir düşünceydi ama aralarda çok atmasyonuda var utkunun

Tutku: Bu saydıklarımla ters konuşmadı ona 1yıldır baktırırım ama şunu anladımki o ilk baktırdığım falı bana daha çok çıkıyor galiba çünkü sadece ilkinde bana spesifik şeyler söyledi başka fallarda o kadar net hiçbirşey soylemedi hatta netlik değil seçimler şeklinde konuştu bana ortada netlik yok hatta bir ay önceki falında dediğinin tam tersini dediki o ilkine mi ikinciye göre mi adım atsaydım bilemedim ben akışı tercih ettim mutlu oldum burfa çelişmesi cok canımı sıktı acıkcası o ilk iki falı çoı net olaylar saydı onlar kısmen çıktı atıyorum konuşmalarda geçen cümle gibi. ama hande ve kuzey kadar net çıkmadı bana.

Burdakilerin dışında baktırdıgım herkes bunların tersini konuştu teyitten geçemediler illakide arada olan şeyleri atıyorum tatile gidicen para gelicek vb gbi şeyleir bildiler ama anda ve geçmişte çelişti lerki onlar ahhahh teldeki zeynep, asla gidilmemesi gereken niko, la portedeki korkunc hitaplı gül,tiryaki mira Şükür yalnış çıktılar an geçmişin yalan olduğunu teyit ettim.. Bu kişiler sebebi kendilerine göre uydurdular 1e 1000 kattılar

kızlar ben north cafe kuzeye fal baktıralı 2 ayı geçiyor. geleceğe dair söylediği şeyleri yaşamadım vadesi de geçeli çok oluyor, ama adam acayip hisli biri bunu inkar edemem

bana tanışacağım yeni birisini tarif etmişti. “o sırada eski sevgilin senle barışmak isteyecek ve sen bu ikisi arasında kalacaksın, seçim yapman gerekecek tamamen senin elinde” demişti

faldan sonra öyle birisiyle tanışmadım ama şöyle bir durum var ki ben o tarif ettiği tipte bi insanla 1 ay kadar önce tanışmıştım ve çocuktan hoşlanmıştım hafiften. hatta çocuk da bana flörtöz davranıyodu aramızda bir şeyler geçer mi acaba diye düşünmüştüm

bu arada yaptığı tarif öyle herkese cuk uyacak bir şey değil, direkt nokta atışı burç ve en en belirgin spesifik fiziksel özelliklerini söyledi

hiç öyle bi seçim yapma duruma girmedim bi kere eski sevgilim dönmedi hadi ona geç tarif ettiği çocuk benden hoşlanmıyor bile

hoşlanmadığına adım kadar eminim bu arada, beyefendinin aşk hayatını dinliyorum çünkü

demem o ki geçmiş-gelecek hafiften karıştırdı ve öngörüleri hiç tutmadı ama adamda his var, boş biri değil, yoksa nokta atışı tip tarifi yapamazdı

Ben buraya yazdığım hersey çok ama çok spesifik bir olay sonrası yazdım özel hayat oldugum için detaylandıramadım ama şunu diyim 2 yıldır beklediğim şeydi öyle hemen patt diye çıkmadı sadece zamanına yaklaşmışken artık oluyor dedi kuzey öyle oldu umarım anlatabilmişimdir.. yani bende sizler gibi ilk duydugumda inanmamıştım şimdi yaşıyorum şükrünü..
Ayrıca ben artık tatmin oldum girmiycem siteye bir tavsiye vermek istiyorum
Olumsuz un çıkmasını beklemeyin çıkıyor
dua kaderi değiştiriyor dolayısıyla falıda
bir falcıya gittiniz mesela 6ay hiç çıkmadı başkasını deneyin yukarda yazdığım falcıların hepsi bana ilk 1ayda çıktılar sonra çıkmaya devam ettiler işte asıl böyle çıktıgını teyit ettiğinize gidin olumsuz soyluyırsa iyi falcıdır dediğinize değil ki hayat deneyimi bana olumsuz işitmenin bile bana kaderi değiştirdiğini gösterdi... Unutmayın 6ay verin hiç çıkmıyorsa UNUTUN falı.. DUA edin kaderi değiştiriyor nettir...
Burda yazdıklarım size tutacak değildir ben illaki gene baktırırım ama buraya çıksada artık yazmıycam vebal almamk için sadece bekleyenler vardı sözümü tuttum belki. önerilerimi bakış açısını dikkate alanlar olur diyr son mesajımı yazdım Allah sizlere de mucizeler versin kendinize iyi bakın

Evet telde bakmaz kart okuyucusu değildir onu yuzune bakınca anlıyorsunuz kartlara bakmıyor bile

kızlar özelden çok soru geliyor olumsuz falları zihninizden silin edebiliyorsanız dua edin bu 2si değiştiriyor. birde çok sağlam birinden aldıgım bilgiye göre olumsuz birşey olmasa bile onu işitmek olumlu birşey işitmekten 5kat hızlı gerçekleşiyor buyuzden olumsuz fallar daha çabuk çıkarken görülen olumlu şeyler inanç meselesi yüzünden inanç kırılması yüzünden ya hiç çıkmıyor ya geç çıkıyor... buyüzden olumsuz negatif şeyleri unutmanız daha iyi, bunun hemen çıkmasının nedeni olumsuza olan çok güçlü inancımız dır evrenin yasası mesela kötü büyüler 5dakkada tutarken bozması aylar alabiliyormuş. BİRDE bir falcının soylediği hemen çıkmıyor siz bilgi çaldığınızda evrenin caydırma yasası devreye giriyor hatırlatmak istedim...unutmadan birde ketum kişilerle dedikodu cu kişilerin falları çıkmıyor

Merhabaa,

Kocasinan'da Selda isimli bir falcı vardı, ben de vaktinde gitmiştim ama numarası vs.si hep gitmiş. Baktıran bilgisi olan var mı acaba :/

Yıldızname bakıyor bir ay sonrasına randevu veriyor bana bakacak bekliyorum hala
Ne zaman bakacak sana bi de ne kadar.

Dasdar kesinlikle katılıyorum olumsuz fal çıkmayacağı varsa bile çıkıyo o yüzden olumsuz bakanları sewmiyorum tabii pembecide olmasın.
Bu yüzden alev bu konuda çok iigeçmişte baktıkları tek tek çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…