Ne zaman bakacak sana bi de ne kadar.
Dasdar kesinlikle katılıyorum olumsuz fal çıkmayacağı varsa bile çıkıyo o yüzden olumsuz bakanları sewmiyorum tabii pembecide olmasın.
Bu yüzden alev bu konuda çok iigeçmişte baktıkları tek tek çıkıyo
Walla kafam karman çorman bu fal olayı ancak bekleNti yaratıyor...normalde kapatacağımız konuları aman falda çıktı dönecekmiş diye uzattıkça uzatıyoruz..en son mesela gökere gittim ben..tam bitti bu iş derken olumlu konuştu ne oldu hop yine bir ümitler bir çiçeklenmeler mesela kuzeyin ve Handenin falları bana çıkmadı...ama şöyle bir durum var kuzey çokta pembeci değildir Handeye göre daha nettir...yani kuzey mi Hande mi derseniz gökere gidin derim
Ben de böyle düşünüyorum. Çoğu falcı müşteri kaybetmemek için, tekrar gitmemiz için olumsuz görse bile olumlu söyler. En basiti tarotta kötü anlamı olan kartı çok olumluymuş gibi anlatanı gördüm. Tabii sırf olumsuzluktan beslenen falcılar da var, insanın modunu düşüren, sanki ağlamamız için uğraşıyormuş gibi fal bakanlar da var ama genellikle olumsuz bi şeyi söyleyen falcı pembecilere göre daha inandırıcı. Kimsenin hayatı toz pembe değil, olumsuz bi sürü şey de oluyo hayatımızda. Önemli olan bunu karşındaki insanın enerjisini düşürmeden söylemek.Kötünün çıkması bizim odaklanmamızla mı ilgili emin değilim...zaten kötüyü az falcı söyler, çoğu falcı gördüklerini iyiye yorma eğilimindedir, kötü konuşmaktan kaçınır, kötü olmaktan kaçınırlar daha doğrusu, iyi konuşunca o anda kızmayız, sonradan olmazsa kızarız falcıya, ama kötü konuştuğunda o anda falcıya kızgınlık duyarız, o yüzden insanın doğasında vardır olayları körüye yormamak, bir falcı kötü konuşuyorsa, artık gerçekten emindir kötü olacağından da o yüzden söylüyordur , ama iyi söylenenlerin birkısmı falcıların kötü konuşmak istememesinden , gördüklerini iyiye yormak istemelerinden dolayı söylendiği için çıkmayabiliyır....benim fikrim bu, o yüzden kötü konuşan dalcıyı dikkate alırım ben...ama benim düşüncem bu , gerçek ne bilmiyorum
Kötünün çıkması bizim odaklanmamızla mı ilgili emin değilim...zaten kötüyü az falcı söyler, çoğu falcı gördüklerini iyiye yorma eğilimindedir, kötü konuşmaktan kaçınır, kötü olmaktan kaçınırlar daha doğrusu, iyi konuşunca o anda kızmayız, sonradan olmazsa kızarız falcıya, ama kötü konuştuğunda o anda falcıya kızgınlık duyarız, o yüzden insanın doğasında vardır olayları körüye yormamak, bir falcı kötü konuşuyorsa, artık gerçekten emindir kötü olacağından da o yüzden söylüyordur , ama iyi söylenenlerin birkısmı falcıların kötü konuşmak istememesinden , gördüklerini iyiye yormak istemelerinden dolayı söylendiği için çıkmayabiliyır....benim fikrim bu, o yüzden kötü konuşan dalcıyı dikkate alırım ben...ama benim düşüncem bu , gerçek ne bilmiyorum
Walla kafam karman çorman bu fal olayı ancak bekleNti yaratıyor...normalde kapatacağımız konuları aman falda çıktı dönecekmiş diye uzattıkça uzatıyoruz..en son mesela gökere gittim ben..tam bitti bu iş derken olumlu konuştu ne oldu hop yine bir ümitler bir çiçeklenmeler mesela kuzeyin ve Handenin falları bana çıkmadı...ama şöyle bir durum var kuzey çokta pembeci değildir Handeye göre daha nettir...yani kuzey mi Hande mi derseniz gökere gidin derim
Rita mesela , olumsuz konuştuğu gibi, olumsuzu söylemekten ve karşı tarafın moralini bozmaktan zevk alıyor sanki, gerçi olumsuz dediklerinin hepsi oldu ama ,bunu söyleyiş tarzından dolayı artık hiç gitmediğim falcılardandır kendisiBen de böyle düşünüyorum. Çoğu falcı müşteri kaybetmemek için, tekrar gitmemiz için olumsuz görse bile olumlu söyler. En basiti tarotta kötü anlamı olan kartı çok olumluymuş gibi anlatanı gördüm. Tabii sırf olumsuzluktan beslenen falcılar da var, insanın modunu düşüren, sanki ağlamamız için uğraşıyormuş gibi fal bakanlar da var ama genellikle olumsuz bi şeyi söyleyen falcı pembecilere göre daha inandırıcı. Kimsenin hayatı toz pembe değil, olumsuz bi sürü şey de oluyo hayatımızda. Önemli olan bunu karşındaki insanın enerjisini düşürmeden söylemek.
İnan ki pathia 20 yıldır fal baktırıyorum , beni olumsuz fallar değil de olumlu fallara inanmak yıktı hep, gereksiz bekleyişler ile hayatı kaçırdım çünkü...O yüzden burdaki en deneyimli insanlardan biri olarak olumlu fallara inanmanın daha kötü bir şey olduğunu düşünüyorumSiz bildiğinizi yapın bunun kazananı yok siz. dikkate almaya devam edin ısrarcı olun böyle bu şekilde size hiçbir fal çıkmaz şurdabilr negatife olan inancınız o kadar güçlü kü iyi niyetin ve iyiyin herşeyi değiştirebileceği inancıma ve tespitime yönelik yorumuma karşılık ısrarla kötü yü çekiyor çektiriyor sunuz insanları olumsuz etkiliyorsunuz. Fal zaten günah çünkü o iyidir dediğiniz. olumsuzculara öyle çok inanıyor sunuzki dini. yorum yasak yazamıyorum sonuçta haklı çıkıyırsunuz yani falcı bilemiyor bazı varlıklar insanolguna düşmandırlar ki. dini yorum yapamıyorum anlayan anlar umarım falcı bilmiyor siz haklı çıkarıyorsunuz. Sonra olumsuzdur olucaktır diye dua kapılarınızı kapatıyorsunuz. Baktınız birisi olumlu konuştu 2ay bir gelişme olmadıysa silersniz. kafanızdan olur bitek ama "aaa aferin falcı bacı olumsuz söyledi kesin çıkar diyip bu adamda beni terk etti bak doğru söyledi" derseniz olucak işiniz bile olmazzzz. çünkü falcıya inanmış olıyor sunuz evrenin yasssı işliyor hiçbir inanıcnız olmasa bile.. bunlar benm sadece çıkarımım değil bizzat denediklerimdir.. o bana yıllarıdr olumsuz olumsuz konuşup olumsuz yalanını yakaladığım ben iyi. falcıyım çünkü olumsuz söylüyorum diyr gögüs kabartan nice şarlatanı Allahı havale ediyor, sizlere de faldan bırakıb diyemiyorum alışkanlık çünkü minimum düzeyde etkilenmenizi. diliyorum....
Ben de bi ara çok baktırıyodum ama şimdi bakınca hepsi uydurma gibi geliyo ya. Vadesi var tabi olayların ama çok spesifik bildi dediğiniz biri var mı ? Benim hiç olmadıİnan ki pathia 20 yıldır fal baktırıyorum , beni olumsuz fallar değil de olumlu fallara inanmak yıktı hep, gereksiz bekleyişler ile hayatı kaçırdım çünkü...O yüzden burdaki en deneyimli insanlardan biri olarak olumlu fallara inanmanın daha kötü bir şey olduğunu düşünüyorum
İnan ki pathia 20 yıldır fal baktırıyorum , beni olumsuz fallar değil de olumlu fallara inanmak yıktı hep, gereksiz bekleyişler ile hayatı kaçırdım çünkü...O yüzden burdaki en deneyimli insanlardan biri olarak olumlu fallara inanmanın daha kötü bir şey olduğunu düşünüyorum
İnanın ki olumlusu da olumsuzu da hiç bir fayda sağlamıyor, spesifik küçük şeyler çıkmıştır, ama bunları bilmenin kimseye faydası yok, falların büyük bir kısmın çıkmadığını, çıkacak diye beklemenin zarar verdiğini, çıkan az bir kısmının hiç bir işe yaramadığını düşünüyorumBen de bi ara çok baktırıyodum ama şimdi bakınca hepsi uydurma gibi geliyo ya. Vadesi var tabi olayların ama çok spesifik bildi dediğiniz biri var mı ? Benim hiç olmadı
BU forum da kıbrıslı elmasa baktıran ya da duyan yok mu hiç?
o kim nerde bulabilirim kıbrıslı elması ??? benim önemli bi konum varBence ona baktırmayın. Kadın çok iyi evet ama benim rahmetli teyzeme öleceğini söylemiş ve teyzem 6 ay içerisinde rahmetli oldu. Onları duyduktan sonra hayattan soyutlamış kendisini. Hep öleceğini düşünüp hayata olumsuz bakmaya başlamış. O yüzden ben o kadından korkuyorum.
Siz bildiğinizi yapın bunun kazananı yok siz. dikkate almaya devam edin ısrarcı olun böyle bu şekilde size hiçbir fal çıkmaz şurdabilr negatife olan inancınız o kadar güçlü kü iyi niyetin ve iyiyin herşeyi değiştirebileceği inancıma ve tespitime yönelik yorumuma karşılık ısrarla kötü yü çekiyor çektiriyor sunuz insanları olumsuz etkiliyorsunuz. Fal zaten günah çünkü o iyidir dediğiniz. olumsuzculara öyle çok inanıyor sunuzki dini. yorum yasak yazamıyorum sonuçta haklı çıkıyırsunuz yani falcı bilemiyor bazı varlıklar insanolguna düşmandırlar ki. dini yorum yapamıyorum anlayan anlar umarım falcı bilmiyor siz haklı çıkarıyorsunuz. Sonra olumsuzdur olucaktır diye dua kapılarınızı kapatıyorsunuz. Baktınız birisi olumlu konuştu 2ay bir gelişme olmadıysa silersniz. kafanızdan olur bitek ama "aaa aferin falcı bacı olumsuz söyledi kesin çıkar diyip bu adamda beni terk etti bak doğru söyledi" derseniz olucak işiniz bile olmazzzz. çünkü falcıya inanmış olıyor sunuz evrenin yasssı işliyor hiçbir inanıcnız olmasa bile.. bunlar benm sadece çıkarımım değil bizzat denediklerimdir.. o bana yıllarıdr olumsuz olumsuz konuşup olumsuz yalanını yakaladığım ben iyi. falcıyım çünkü olumsuz söylüyorum diyr gögüs kabartan nice şarlatanı Allahı havale ediyor, sizlere de faldan bırakıb diyemiyorum alışkanlık çünkü minimum düzeyde etkilenmenizi. diliyorum....
Katiliyorum.Ornek:Bakirkoy'de Falci Funda.Kimin fotografini gostersem adamin onunla iliski yasadigini soyluyor.Olumsuz konusup sizi kisisel gelisimci arkadasina yani seansa yonlendiriyor.Siz bildiğinizi yapın bunun kazananı yok siz. dikkate almaya devam edin ısrarcı olun böyle bu şekilde size hiçbir fal çıkmaz şurdabilr negatife olan inancınız o kadar güçlü kü iyi niyetin ve iyiyin herşeyi değiştirebileceği inancıma ve tespitime yönelik yorumuma karşılık ısrarla kötü yü çekiyor çektiriyor sunuz insanları olumsuz etkiliyorsunuz. Fal zaten günah çünkü o iyidir dediğiniz. olumsuzculara öyle çok inanıyor sunuzki dini. yorum yasak yazamıyorum sonuçta haklı çıkıyırsunuz yani falcı bilemiyor bazı varlıklar insanolguna düşmandırlar ki. dini yorum yapamıyorum anlayan anlar umarım falcı bilmiyor siz haklı çıkarıyorsunuz. Sonra olumsuzdur olucaktır diye dua kapılarınızı kapatıyorsunuz. Baktınız birisi olumlu konuştu 2ay bir gelişme olmadıysa silersniz. kafanızdan olur bitek ama "aaa aferin falcı bacı olumsuz söyledi kesin çıkar diyip bu adamda beni terk etti bak doğru söyledi" derseniz olucak işiniz bile olmazzzz. çünkü falcıya inanmış olıyor sunuz evrenin yasssı işliyor hiçbir inanıcnız olmasa bile.. bunlar benm sadece çıkarımım değil bizzat denediklerimdir.. o bana yıllarıdr olumsuz olumsuz konuşup olumsuz yalanını yakaladığım ben iyi. falcıyım çünkü olumsuz söylüyorum diyr gögüs kabartan nice şarlatanı Allahı havale ediyor, sizlere de faldan bırakıb diyemiyorum alışkanlık çünkü minimum düzeyde etkilenmenizi. diliyorum....
:))bence deWalla kafam karman çorman bu fal olayı ancak bekleNti yaratıyor...normalde kapatacağımız konuları aman falda çıktı dönecekmiş diye uzattıkça uzatıyoruz..en son mesela gökere gittim ben..tam bitti bu iş derken olumlu konuştu ne oldu hop yine bir ümitler bir çiçeklenmeler mesela kuzeyin ve Handenin falları bana çıkmadı...ama şöyle bir durum var kuzey çokta pembeci değildir Handeye göre daha nettir...yani kuzey mi Hande mi derseniz gökere gidin derim
Siz bildiğinizi yapın bunun kazananı yok siz. dikkate almaya devam edin ısrarcı olun böyle bu şekilde size hiçbir fal çıkmaz şurdabilr negatife olan inancınız o kadar güçlü kü iyi niyetin ve iyiyin herşeyi değiştirebileceği inancıma ve tespitime yönelik yorumuma karşılık ısrarla kötü yü çekiyor çektiriyor sunuz insanları olumsuz etkiliyorsunuz. Fal zaten günah çünkü o iyidir dediğiniz. olumsuzculara öyle çok inanıyor sunuzki dini. yorum yasak yazamıyorum sonuçta haklı çıkıyırsunuz yani falcı bilemiyor bazı varlıklar insanolguna düşmandırlar ki. dini yorum yapamıyorum anlayan anlar umarım falcı bilmiyor siz haklı çıkarıyorsunuz. Sonra olumsuzdur olucaktır diye dua kapılarınızı kapatıyorsunuz. Baktınız birisi olumlu konuştu 2ay bir gelişme olmadıysa silersniz. kafanızdan olur bitek ama "aaa aferin falcı bacı olumsuz söyledi kesin çıkar diyip bu adamda beni terk etti bak doğru söyledi" derseniz olucak işiniz bile olmazzzz. çünkü falcıya inanmış olıyor sunuz evrenin yasssı işliyor hiçbir inanıcnız olmasa bile.. bunlar benm sadece çıkarımım değil bizzat denediklerimdir.. o bana yıllarıdr olumsuz olumsuz konuşup olumsuz yalanını yakaladığım ben iyi. falcıyım çünkü olumsuz söylüyorum diyr gögüs kabartan nice şarlatanı Allahı havale ediyor, sizlere de faldan bırakıb diyemiyorum alışkanlık çünkü minimum düzeyde etkilenmenizi. diliyorum....[/QUOTE
İnanç konularında şöyle birşey söylemek istiyorum insan enerjisini inanmak yükseltir dua bu anlamda olumludur çünkü pozitif düşünceye yöneltir fallarda çıkan olumlu veya olumsuz olacakları çok kafaya takmayıp hayatı kendi istediğimize göre yaşamamız gerekir çünkü olumlu olan şeylere kilitlenip kafamızda demek ki benim şöyle yapmam lazım gibi şekillendirmeler yapıyoruz ki yanlış olan bu onun için canım senin söylediklerine katılıyorum moralini yükselt ama o tarihi bekleme kendi sesini dinle hayat adildir yaşayacaklarımız falla şekillenmez
o kim nerde bulabilirim kıbrıslı elması ??? benim önemli bi konum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?