Tarot için şunu duydun çıkmayacağı varsa bile çıkıyo . Eğer bi sın göremiyosa aldatma varsa sölesin ama yık şu ölcek kaza olck vs gerek yok. Çünkü gerçekten bir şeye odaklandığında inandığında o oluyor enerji o yönde çünkü bazılarının enerjisi gerçekten leşşBen de böyle düşünüyorum. Çoğu falcı müşteri kaybetmemek için, tekrar gitmemiz için olumsuz görse bile olumlu söyler. En basiti tarotta kötü anlamı olan kartı çok olumluymuş gibi anlatanı gördüm. Tabii sırf olumsuzluktan beslenen falcılar da var, insanın modunu düşüren, sanki ağlamamız için uğraşıyormuş gibi fal bakanlar da var ama genellikle olumsuz bi şeyi söyleyen falcı pembecilere göre daha inandırıcı. Kimsenin hayatı toz pembe değil, olumsuz bi sürü şey de oluyo hayatımızda. Önemli olan bunu karşındaki insanın enerjisini düşürmeden söylemek.
Numarası var göndereymBir bayan daha sordu. Eğer bulabilirsem numarasını, size de yollarım özelden. Kıbrıs'ta ama nerede yaşadığını bilmiyorum.
Numarası var göndereym
bana da gönderir misinAslında çok iyi olur. Zahmet olmazsa.
Ben de böyle düşünüyorum. Çoğu falcı müşteri kaybetmemek için, tekrar gitmemiz için olumsuz görse bile olumlu söyler. En basiti tarotta kötü anlamı olan kartı çok olumluymuş gibi anlatanı gördüm. Tabii sırf olumsuzluktan beslenen falcılar da var, insanın modunu düşüren, sanki ağlamamız için uğraşıyormuş gibi fal bakanlar da var ama genellikle olumsuz bi şeyi söyleyen falcı pembecilere göre daha inandırıcı. Kimsenin hayatı toz pembe değil, olumsuz bi sürü şey de oluyo hayatımızda. Önemli olan bunu karşındaki insanın enerjisini düşürmeden söylemek.
Yıllardan beri bildiğim bir kadın kıbrısta herkes bilir zaten baktırmadım ama baktıranlar var görüp göreceğimiz en iyi falcı gerisi fasa fiso. Ben de. KOrkudan gidememiştim zaten herşeyi söylediği için korktum açıkçası. Ama şuan bi bakmıyo diye duyum aldım ama bilemiyorum tabiBence ona baktırmayın. Kadın çok iyi evet ama benim rahmetli teyzeme öleceğini söylemiş ve teyzem 6 ay içerisinde rahmetli oldu. Onları duyduktan sonra hayattan soyutlamış kendisini. Hep öleceğini düşünüp hayata olumsuz bakmaya başlamış. O yüzden ben o kadından korkuyorum.
Bence tarot bakıyorum diyen çoğu kişi hiç bir cacık anlamıyor o kartlardan da o yüzden. Ben biraz araştırmıştım, her kağıdın düz ve ters durumda birden fazla anlamı var vs. Ciddi bir emek harcamak gerekiyor öğrenebilmek için. Gerçekten bilen insan sayısı fazla değil. O leş gibi kafelerde oturan pek çok falcı gelişine sallıyor.Size katılıyorum. Ben de tarot bakıyorum ve her kartın anlamını biliyorum. Tabi kendime yorum yapamadığım için ayda yılda bir de olsa fal baktırmaya gidiyorum. Genellikle tarot açılımı istiyorum. Kart çekiyorum 'olumsuz'. Ama onu öyle bir yorumluyor ki çok olumluymuş gibi... Ya da olumlu bir kartı olumsuz yorumlayabiliyorlar. Anlamıyorum.
Yıllardan beri bildiğim bir kadın kıbrısta herkes bilir zaten baktırmadım ama baktıranlar var görüp göreceğimiz en iyi falcı gerisi fasa fiso. Ben de. KOrkudan gidememiştim zaten herşeyi söylediği için korktum açıkçası. Ama şuan bi bakmıyo diye duyum aldım ama bilemiyorum tabi
ARAMADIm duydum ssadece cnmEvet methini ben de çok duydum. Bir de size anlattığım olay da zaten cabası. Bakıyor mu bilmiyorum. Aradınız mı hiç?
bana da gonderir misiniz numarasiniEvet methini ben de çok duydum. Bir de size anlattığım olay da zaten cabası. Bakıyor mu bilmiyorum. Aradınız mı hiç?
Ben baktırdım. Uzak durun diyorum başka da hiç bir şey demiyorumMerhabalar,
Atakoy de cansu ya baktiran varmi???
Ben baktırdım. Uzak durun diyorum başka da hiç bir şey demiyorum
Cansu bende aşırı olumsuz konuştu, olay olumsuz oldu...gelecek söylediklerini hatırlamıyorum, kayda da izin vermediği için kayıt alamamıştır, hızlı konuşıyor, keşke kayıt alsaydım oldum, anı bilmişti bendeMerhabalar,
Atakoy de cansu ya baktiran varmi???
Anı mı bilemedi sizde Cansu ??Ben baktırdım. Uzak durun diyorum başka da hiç bir şey demiyorum
60 lira karşılığı yaklaşık 10 dk falan konuştu ve abartmıyorum toplam 7 dksında kendi hayatından, ne kadar kazandığından bahsetti. An olarak çok belirsiz konuştu, ben olayı anlatınca haa evet işte öyle falan dedi. Aklımdaki kişiyle ilgili bana da aşırı olumsuz konuştu, senle olmaktan çok pişman, işte şeytana uymuş gibisinden şeyler söyledi. Ama bir kutlama için seni arayacak demişti, neden arayacaksa. Benle olmaktan utanan insan niye doğum günümü, bayramımı falan kutlasın bilemedim. Bence Cansu sadece size karşı hissettiklerinden yola çıkarak konuşuyor. Burdaki bazı insanlara da çok olumlu konuşmuş yine olmamış. Sizi sevdiyse peri masalları, gıcık olduysa felaket senaryoları, başka birşey değil.Anı mı bilemedi sizde Cansu ??
Kendi ile barışık olmadığı, ve sürekli hayatı sorgulayan bir halde olduğu falında bile belli oluyor, benim adam için '' bu adam çok zor biri , kolay kolay kimseyi hayatına almaz, kendi hayatında mutlu''gibi şeyler söyledi, haklı olabilir, ama bana bu adamın benden daha üstünmüş gibi anlatmasına şöyle katılmıyorum, adam bazı konularda belirli bir noktaya gelmiş, ama insan olarak iyi biri olmadığını, insancıl özellikler taşımadığını düşünüyorum ben şuanki ex'in, ama Cansu olaya tamamen farklı açıdan baktığı için kendince görüş bildiriyor, gelecek her nekadar çıkmasa da Başak cafe Sertaç şuanki ex için daha objektif ve insani açıdan yorum yaptı ki, onun yorumu benim şuanki exin en iyi karakter analizi bana göre60 lira karşılığı yaklaşık 10 dk falan konuştu ve abartmıyorum toplam 7 dksında kendi hayatından, ne kadar kazandığından bahsetti. An olarak çok belirsiz konuştu, ben olayı anlatınca haa evet işte öyle falan dedi. Aklımdaki kişiyle ilgili bana da aşırı olumsuz konuştu, senle olmaktan çok pişman, işte şeytana uymuş gibisinden şeyler söyledi. Ama bir kutlama için seni arayacak demişti, neden arayacaksa. Benle olmaktan utanan insan niye doğum günümü, bayramımı falan kutlasın bilemedim. Bence Cansu sadece size karşı hissettiklerinden yola çıkarak konuşuyor. Burdaki bazı insanlara da çok olumlu konuşmuş yine olmamış. Sizi sevdiyse peri masalları, gıcık olduysa felaket senaryoları, başka birşey değil.
Buarada konuşurken hep kendinden örnekler veriyor ve kendinden çok bahsediyor evet, kendi ile barışık olmayan biri...Cansu ile ilgili başka yorum bildirecek olan var mı??Kendi ile barışık olmadığı, ve sürekli hayatı sorgulayan bir halde olduğu falında bile belli oluyor, benim adam için '' bu adam çok zor biri , kolay kolay kimseyi hayatına almaz, kendi hayatında mutlu''gibi şeyler söyledi, haklı olabilir, ama bana bu adamın benden daha üstünmüş gibi anlatmasına şöyle katılmıyorum, adam bazı konularda belirli bir noktaya gelmiş, ama insan olarak iyi biri olmadığını, insancıl özellikler taşımadığını düşünüyorum ben şuanki ex'in, ama Cansu olaya tamamen farklı açıdan baktığı için kendince görüş bildiriyor, gelecek her nekadar çıkmasa da Başak cafe Sertaç şuanki ex için daha objektif ve insani açıdan yorum yaptı ki, onun yorumu benim şuanki exin en iyi karakter analizi bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?